Elengedésben…

Amikor tudod, hogy nincs tovább, de dönteni mégis nehéz!


Az első akiről szólok, még bizonytalan… háromszor mondja le a találkozót – először valami közbejött, de hirtelen…aztán meg a munkahelyen lett valami…meg ilyenek.
Elengedésre jelentkezett be – fehér mágiás változattal segítek, meg energetikai tisztítással, agykontroll is a program része – aztán meg rájött, hogy nincs ereje hozzá…még szenved picit pár hónapig…vár a csodára. Valójában igencsak szenved, önsorsrontásba menekítette bele magát…hátráltatja az újat, a jobbat, az igazibb megvalósulást.
Szabad akarata van – belemegyek a “játékba”…tudom, mert látom, hogy hamarosan megkeres…addig is csak a kutyája lesz vele.

A második ügyfelemnek dönteni kellene, de nincs rá opció, mert lenyelte a bánatát – elhagyta a párja, már nincs vele – egyet tehet elfogadja, elengedi. Nem öri-hari, hanem nagy megfontolt nagy lépés, a közös életüket szakította szét. A hölgy nem mer szembenézni vele – úgy tesz, mintha csak kisebb vita lett volna…visszavárja hűtlen kedvesét. Pedig valójában felszabadult a tér – elengedni illenék, hogy az új megjelenhessék… Nyújtja az időt…megakasztja a sorsváltozás lehetőségét.
Reménykedik, fájdalmat gyújt vele, haraggá válik az önsajnálat… Invitálom újra, már majdnem van rá lehetősége írja vissza…pár nap türelem, és jönne… hagyom érlelődni a választását – egy különleges emberrel fog szövetkezni aki előttem már jövőképében megjelent az auraolvasásnál.

A harmadiknak pedig választani kellene, hogy a kettőből az egyet elengedhesse… Az egyikben a szerelem hunyt el, a másikban a szeretet nincs meg…
Figyelem a szemét, a belső remegését, zaklatott és megmerevedett. A válasz kézenfekvő lett a konzultáció során, elengedésben állapodunk meg. A szívcsakra tisztítás könnyebbé teszi a választást…akkor jöjjön a harmadik, mert az lesz az igazi…mosolyogva ölel meg!

Amikor válaszúthoz érkezel, dönteni mindig nehéz. Van úgy, hogy könnyebb lesz a lét, ha lépni mersz a szabadságot felé.
Szeretettel várlak spirituális tanácsadásra, ha opciók után kutatsz, ha szabadulni szeretnél egy megrekedt, áldatlan élethelyzetből. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu