Életed, teremtője, varázslója vagy!

H   E   T   I       T   A   R   O   T
október 25-től október 31-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A jupiteri energia a jövőtervezésben segítségünkre lehet – de a tisztázó beszélgetéseknek kis kedvez – bocsánatot kérni, megbocsátani érdemes. Tisztító-fogyó és böjtre indító hetet kezdünk.

A Pápanő II.
A jelenlevő merkúri energiákban a karmatisztításnak legjobb ideje lesz. Lélekgyógyulást hozó nagy beszélgetésekkel a harag energiákat oldani érdemes. Karmaoldó meditációkkal, jövőbetekintéssel – tarot elemzéssel segíthetek – jelentkezz be hozzám konzultációra.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Kellemes tevékenység lehet a kertészkedés, öntözés – vizi program. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  A mézes tea finom üdítő lehet – gyakran kortyolgassatok bele. A hét eleje fogyó- és tisztítókúra elkezdésére, kozmetikára, masszázsra kedvező lesz. Fogorvosi vizithez a hétfői nap energetikája megfelelhet. Hajat mosni hétfőn érdemes, vágatni kedden, szerdán nem jó ötlet. Termékenységi nap lesz a szerda: ha gyermekáldást szeretnétek élvezzétek ki a lehetőségeket. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – teremtő lehetőségekkel éljetek!  (A Hold a Rák jegyében jár, október 28-án, csütörtökön lép át a tüzes Oroszlán jegyébe.)


A Halál XIII.
A gyógyulást segítő vénuszi-jupiteri energiák által áldanak az égiek. Az uránuszi energiák által könnyedebben elengedhetjük régi rossz szokásainkat, elválhatunk nyomasztó emberektől és helyzetektől. Új, tiszta lehetőségeket teremthetünk mindezzel. Komfortzóna elhagyásának is jó ideje lesz – ismerkedni, barátkozni legjobb a hét közepe. Csakra-aura harmonizálással segíthetek, a magas energetikai szintben.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Jó program lehet a kirándulás, vagy baráti, társasági program. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok bátran párolt zöldségeket, köretként, vagy estebédhez. A fodrászodat bátran elkereshetek a hét közepében: hajmosásra, vágásra kitűnő energiák lesznek. De bőrápolással és kozmetikával is bátran foglalkozhatsz, a tisztítókúrát se szakítsd meg. A csütörtöki nap is érdemes még ráhajtania babaprojektre. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvező lesz a hét közepe – vegyétek észre a szerencsétek.  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, október 30-án, szombaton lép át a Szűz földies jegyébe.)


A Mágus I.
A szaturnuszi Napban kreatív energiák teljében lehetünk – meditációkban égi sugallatokat kaphatunk szellemi vezetőinktől is a jövőtervezéssel kapcsolatban. Szombaton a Mars a Skorpió jegyében lép át, a vasárnap pedig a Halloween ideje lesz. Tértisztítással is kereshettek – Fény hazába emelő mágiákkal várom azokat, akik elveszítették legkedvesebb hozzátartozójukat.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A színházlátogatás remek művészeti program lehet – de takarítani, kertészkedni is  lehet. Nem ajánlatos műteni a beleket,a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók a lesznek. A szilvásderelye remek desszert lehet – akár vendégváró csemegének. Kozmetikára, hajmosásra, vágásra, a tisztítókúra folytatására is kedvező napok jönnek.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencséje lehet – ha csak nincsenek büntiben.  (A Hold a Szűz jegyében jár, november 2-án, kedden lép át a levegős Mérleg jegyébe.)


A hét közepe a karmatisztításnak kedvez – jó cselekedetekkel, tisztázó beszélgetésekkel a spirituális adósság kiegyenlítésére törekedjetek. Mihály arkangyal a Karma Uraival segítségedre lehet, ha imaginálod, idézed.
Október 31-én, vasárnap a nyári időszámításnak vége. Ez a nap a takarékosság világnapja: jelen lesz a Vénusz (a költekező), a Plútó (a pénzjelölő) a Bak jegyében – segítenek a pénz helyes kezelésében. Érdemes megtanulni ezt a kellemes mantrát: “Minden kiadott forintom a Világot gazdagítsa, és megsokszorozódva térjen vissza hozzám!”

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu