Életlátásod megnő!

Szűz újholdban

Szeptember 7-én, 2 óra 51 perckor a Szűz újholdat köszönthetjük.
Az Új holddal egy új holdhónapi indul. Az önelemzésben, a rendrakásban segítenek most az energiák a Szűz precíz, pontos földies jegyében.


Az uránuszi jelenlét az új gyors, fordulatos változásokat hozza elénk ezen időszakban. Előreléphetsz sorsdolgaidban, kreatív ötletket találhatsz feladataid megoldására.
Erős lendületet adó energiákkal áldnak az égiek, a nagy cselekvő energiákkal könnyedebben léphetsz.
Hangolódj az Univerzumra – engedd el a negatív megszokásaidat, a megszállott ragaszkodásokat és a rezegj együtt örömben a felszabadult égi rezgésekben, sorsuraló energiáddal. Lépj ki a komfortzónádból, és próbálj ki új dolgokat.
Figyelj oda a táplálkozásodra, az életviteledre. – most életmódváltásba is kezdhetsz.
Meditálj rá hogyan fogod megvalósítania vágyaidat, mit kell elengeded, ami blokkolja a céljaid eléréséért. Hogyan tudsz változtatni. Ha tudod mit szeretnél elérni, akkor a  bevonzás is jobban fog működni.
Az Időkapuban  az Erősségek karának őrangyal, Jehujah őrangyal áll. Imagináld őt,hálával és szeretetben,  hogy erejével erősítse a spirituális és anyagi előrejutásodat.
Töltsd fel tarot lapjaidat, ezoterikus ékszereidet, ásvány kristályaidat az újhold erős rezgésével. A holdséta neked is jót tehet – mozdulj ki akár egyedül, barátokkal, vagy a kedveseddel.

Bízz a képességeidben! Alázatos, de kellő hit nélkül a képességeidben nem lehetsz sikeres vagy boldog. De egészséges önbizalommal sikeres lehetsz. A kisebbségi érzés és az alkalmatlanság érzése megakadályozza, hogy beteljesítsd az álmaidat, de az önbizalom önmegvalósításhoz vezet és sikeres teljesítményhez. Ne légy mártír, ne légy áldozat, kezdj új teremtő életszakaszt.
Angyalmágiákkal, Sorsteremtő energiákkal, Új élet programozással szeretettel várom a spirituális  úton járó ezoterikus Hölgyeket!
Kívánom, hogy találd meg a tiszta, jó irányt – a felszabadult spirituális energiákban!

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu