Életmód változtatást segítő energiák hatnak!

Válts irányt!

“Valamennyi nehézség csak álcázott lehetőség
Mert mindent amit el tudok gondolni
Azt mindet el is tudom érni
Kudarc nem létezik csak késleltetett siker
Mert mindent amit el tudok gondolni
Azt mindet el is tudom érni…” – Bagdi Bella: Sikertangó

Kezd az új holdhónapot lendületes erőben. A Vízöntő teliholdtól két hétig elengedésre, test-lélektisztulásra, radikális életmód változtatásra remek idő lesz!
Mostantól másként, máshogy kell –  megérteni érdemes lesz. Engedd el az idejétmúlt korlátozó régi mintákat, a megszokásból való élést, gondolkodást, helyzetmegoldást. Ne rágódj a régi rendszeren, ne agyalj azon ami régmúlt, az elmúlt. Új szelek járnak, új utak jönnek.
Ha blokkba ütközöl, és nem tudsz előremenni,  az azt jelenti, hogy: válts irányt. Ha nem sikerül valami, az azt jelöli, hogy: gondold át még egyszer, tervezz újra. Ne tapadj le, ne ess kétségbe!
Újulj  meg, újítsd meg a gondolataidat, a nézőpontodat, a szemléletedet – gondold másképpen. A most jelenlevő Nap-Szaturnsz-Uránusz-Púlutó rezgések segítenek abban, hogy átalakítsd, megreformáld az életed.
Most másként, máshogyan kell, ha a régi formában már nem megy. Ha akadékoskodsz, csak energiát veszítesz. Írd át a sorsodat, tervezd újra  a forgatókönyvet. Zárd le a régit, adj helyet az újnak. Legyen hited, kitartásod: kihívások jönnek, nagy fordulatok várnak.
Gyűjts erőt, szedd össze magad.  Miden sorshelyzet nagy tanítást hordoz – megtapasztalni való önbeavatásban vagy. Erős vagy, áldott vagy, sorsteremtő hatalmad van!
Sorsút elemzésre, önismereti tanácsadásra, spirituális útmutatásra, várom szeretettel az ezoterikus hölgyeket  egyéni, személyes foglalkozásra. Kamerás messengerre is tudsz időpontot foglalni – érdeklődj a részletekről, egyeztess velem. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620  278 26 12
 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu