Érkezik Advent harmadik angyala

Advent harmadik vasárnapjának angyala Gábriel arkangyal

Gábriel közvetítő Ember és Isten között. Lebontja a zaklatottság negatív energiáit, inspirál, és védelmez. Örömet hoz a bánat idején, reményt a depresszió idején. Segít, hogy felismerd az életcélodat, a megújulás, a feltámadás, a kiegyensúlyozottság és a tisztaság szolgálatában áll.
Kristálykövei: az achát, a hegyikristály, azurit, citrin, és a zafír. Használd ezeket a kristályokat a bal kezedben, ha imaginálni szeretnéd őt. Az arkangyal ereje a Napfonat csakrát harmonizálja.


Az adventi kísértések harmadik hetében az ellenerők elsősorban az asztrális testre hatnak: félelmet és aggodalmat akarnak ébreszteni. Az ember úgy érezheti, hogy elveszíti lelki egyensúlyát. Mintha a lélek három ereje vadállatokká akarna változni, akik azzal fenyegetik a tulajdonost, hogy rárohannak és elnyelik. A lélek három vetületét meg kell szelidíteni.
Az embernek bátorságra van szüksége, hogy szembeszálljon ezekkel a kaotikus erőkkel. A bátorság lényege, hogy semmilyen helyzetben ne veszítsük el önmagunkat. A három lelkierő (akarat, érzelem, gondolat) szétválása félelemmel tölti el az embert. A három lelkierő egyensúlyba hozatala pedig bátorságot szül!

Az embernek a legnehezebb helyzetben is meg kell találnia a helyes megoldást a szellem sugallatára hallgatva. Ki kell fejlődnie az azonnali döntéshozatal képességének. Minden perc habozás csak azt bizonyítja, hogy az ember még nem elég érett. Legfontosabb a minden helyzetben tanúsított lélekjelenlét. Teljesen mentesülni kell a külső befolyásoktól, és önállóan kell leküzdeni minden akadályt. Nemesítsd magadban a  bátorság erényét!
Ezen a vasárnapon meggyújthatjuk szeretteink körében Advent harmadik gyertyáját. Kívánom, hogy a béke, a boldogság és a szeret érzése töltse el minden Igaz Ember szívét. Áldott Adventet! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: