Ezoterikus tanácsadás, ha nem érted a tanítást!

Ha nem tudod, hogy mi miért történik veled… 

Minden helyzet azért van az életedbe, mert meg akar valamit tanítani Neked. Ha nem tudod, nem érted, mi miért történik veled spirituális tanítóként is kereshetsz.
Egyértelmű, hogy alacsony rezgésszinten nem tudod magad meggyógyítani. Az alacsony tudati és érzelmi szinten nem látod meg és nem is találod meg  a megoldást a feladataidhoz.
Ha le vagy blokkolva nem tudod magad felemelni. Vigyázz, ha pletykacsoportokhoz kapcsolódj hamis információkat kaphatsz.
Fordulj lélekfejlesztő terapeutához! Válaszd azt, aki a rezgésednek a legjobban megfelel – akiben megbízol, aki szimpatikus a számodra, mert vele fogsz tudni együtt dolgozni.

Gyógyulást segítő energiákkal, rezgésszint emeléssel, csakra-aura, tudat és szívcsakra tisztítással várlak szeretettel, ha válaszokat keresel a miértekre. Magas rezgésű blokkoldó terápiával segíthetek, hogy egy magasabb lélekszintre érkezz meg- visszatalálj önmagadhoz, tovább tudj fejlődni. Vannak olyan fekete lelkek, azt tűzték ki célul, hogy lebutítsanak téged – tiszteld meg magad azzal, hogy elkerülöd őket.
Kérd és fogadd el a segítő lehetőségeket. Nálam plejádi rezgésekkel is találkozhatsz – spirituális mesterként csodás misztikus fehér mágiával várlak, magasfényű energiákkal töltekezhetsz.
Ha nem szeretnél kimozdulni kamerás messengeren is kereshetsz – érdeklődj a részletekről.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba, ha tisztulnál, ha fejlődnél. Bátran keress meg – hétvégén is lehet! – egyeztess velem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu