Felszabadultabb napokban!

Heti  tarot
május 11-től május 17-ig.

Mozgalmasságban…
Kicsit már felszabadultabban, nyitottabban – Szaturnusz-Plútó-Jupiter visszavonulóban.

“A milliárd szikrává szétrobbant Szellemi Tűzgóc elkülönült kis egóinak keringése saját, vélt középpontjuk körül. A szédítő tűztánc forgatagából kiléphetsz, ha öntudatod középpontját visszaemeled az Egyetemes Középpontba. A nagy beavatottak szerint ez egyetlen mozdulat. Keresd ezt a mozdulatot, és igyekezz végrehajtani!” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Halál XIII.
Változás- változtatás- elengedés- teremtés.
Elengedni, ami már nem kell, engedd el, ami mérgezi a lelked. Csinálj helyet az újnak – indítsd el a változást, hogy legyen ideje beérni az újnak! A hét eleji napokban a Szaturnusz elkezdi hátráló mozgását – szeptember 29-ig. Átgondolásra inspirál energetikája.
A Merkúr kedden az Ikrekbe lép – így a kommunikáció felerősödhet – a levegős jegy enyhíti a korlátoltságérzést felszabadító energiájával könnyedebb érzelmekkel kapcsolódhatunk másokhoz is.  Szerdán a Vénusz is hátrálásba kezd – ügyintézésre is jó lehetőségek jönnek – habár egy kis belső bizonytalanságot érezhetünk kétségeinkben.

A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Tisztítókúráknak jó ideje lehet – fogyókúra elkezdésére is remek. Kellemes időtöltést lehet az olvasás, a séta, de az idő az ügyintézésnek is kedvez. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – vedd észre, teremtsd meg a szerencsédet!  (A Hold a Bak jegyében lesz.)

A Válaszutak VI.
Kapcsolat rendezési lehetőségek – válaszutak, választási lehetőségek. Békülés, megbocsátásra jó időenergiák lesznek. Pozitív, jó megoldások jöhetnek életedbe – ha készen állsz tenni is érte. Pénteken a Jupiter is elkezdi retrográd mozgását a Bak jegyében – időt ad nekünk, hogy belső ellentmondásainkat összehangolva, tudatosabb lépésekkel, nagyobb hittel tekintsünk rá sorsdolgainkba – rávilágít merre van az arra.  A hét közepe konfliktushelyzeteket is hozhat kapcsolódásainkban. Amit tehetsz: keresed a közös hangot – hangolódj belső önmagadhoz, szívtudatossággal teremts.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. Fogorvosi vizitre igencsak jó nap lehet. Lakás, pince szellőztetésre jó időben vagy, de kulturális programoknak is kedveznek a napok energiái. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek jó kilátásai lehetnek – ha tesznek is érte. (A Hold a Vízöntő jegyében lesz jelen.)

A Világ XXI.
Mozgás, elindulás, aktivitás. Segítőkre is akadsz, de ellenségek is gyűlhetnek. Védd magad, és vigyázz, hogy konfliktusba ne keveredj. A Hold a Halak jegyében segít bennünket az ellazulásban, a neptunuszi energiák által lazulhatunk a  felhőtlen szabadság-érzésvilágunkban. Töltődjetek, és pihenjetek sokat – jön az új hét új lehetőségekkel csalogat…
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Fodrászkodásra nem a legjobb alkalom, inkább hagyd el. A talpmasszázs, vízparti séta, meditáció jó program lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A Bika, a Rák, a Skorpió és Bak napjegyeknek kellemes hétvégéje lehet – mozduljatok rá az energiákra! (A Hold a Halak jegyben jár, majd vasárnap a Kos jegyében áll át.)

Átláthatóbbá válik minden – tervezhetőbbé a valóság. Életerővel telnek a napok, távolodnak a gondok. Optimista, életigenléssel, pozitív szemlélettel megszabadulhatsz a vélt, valótlan, valós félelmeidtől. Gondolataidat a jövő felé orientálhatod – ne toporogj tovább! –  indulj el, a világ vár rád!
Ha elakadnál, merre tovább…fordulj az arkangyalokhoz segítségért  – Gábrielt hétfőként hívhatod, az Időkapuban akkor áll majd –  segít abban, hogy túl tudj lépni a korlátaidon, és  céljaidat sikeresen elérd.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Share Button