Fűvel,fával…

A megcsalás érzelmi lopás – csúnya hazugság!

A férjem megcsal, és még el is mondja nekem – kezdi az ülést egy új ügyfelem. Olyan mintha megszállott lenne. Azt mondja a boldogságot keresi…és bocsássak meg neki.  Ez nem korrekt! A gyermekünk belül szenved, érzi, hogy baj van a családban – rossz példát mutatunk neki. Próbáltam már terapeutát is, de nem jön el – nem keresi a kontaktot velem. Pedig jónak indult a kapcsolatunk – szerelmet ígért, ásó,kapa nagyharangot…sírdogál tovább. Aztán meg ez lett!

Hát nagy a baj… – nézem a teljes képletét – nem stimmel semmi sem – olyan, mintha nem lenne dolgotok egymással semmise…a tarot lapok a ragaszkodását sem mutatják, felszínes érzelmeket, szakítás veszélyt. A számmisztika sem jót jelöl, a sorslapok ördögöt jeleznek.
Egy félresikerült kapcsolatot analizálok épp. Megtévesztett a közeledése, veled is csak keresgélt…A karaktere igazi csaló – az energiája is illúziós! Az ördög az angyallal kapcsolódott…
Sajnálatos…– jegyzi meg a kliensem…én is erre a dologra tippeltem.
Már feladnám, de talán még egy próbát megér… mit gondolsz erről Asajah?
Úgy látom, úgy érzem, Ideges, feszült…kényszeresen…rohanja végig az életét. Hátha a legközelebbi jobb lesz, hátha hozzá valós lesz…De mégsem! Ebben a formában nem létezhet a boldogság – érdemes lenne keresnie egy terápiás szakembert hozzá.
Velem sohasem leszel érzelmi biztonságban. A javaslatom részedre az, hogy engedd el a negatív energiákat ebből kapcsolatból,  mármint a haragot, a mérget, a csalódást stb… Végzünk egy kis kapcsolat tisztítást hozzá. Felemelni nem érdemes lélekszintre ezt a helyzetet, mert nem hoz jó választás. Akit Te szeretni szerettél volna, az nem a Te embered. .. megmondom kereken.
Viszont, ha az aurádat nézem a sorsutadon van már egy valaki, akivel érdemes lenne megbarátkozni, megismerkedni, mert karmikus kapcsolatot jelöl – ki kell dolgoznod valamit ebből. Sikeres lehetőség, értékes találkozás – a tarot lapok is mutatják.
Egy lélekölelés után Jó utat kívánok, és sok sikert az új kapcsolódáshoz.
– Ha nem lenne hozzá erőd szeretettel várlak egy kellemes energetikai terápiával – teszem hozzá.

– Hát én még visszajönnék az elengedést gyakorolni – hogy lezárjuk a kapcsolódást, az otthon mágiát használom addig is hozzá, amit előzőekben ajánlottál.
Párkapcsolati tanácsadással, kapcsolat tisztítással, terápiával várom az ezoterikus Hölgyeket. Gyere, ha kétségeid lennének, hogy Vele, vagy nélküle? – mindig elmondom, a korrekt tényállást, hogy dönteni tudjál. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Időpont egyeztetés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!
Fogadó idő: délután 2-től este 20-ig.
Bejelentkezni face üzenetben is lehet.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu