GONDOLATOK kategória bejegyzései

Telehold, csodanappal megerősítve!

Február 19. Szűz Telehold – tízmilliószoros nap!

Telehold  február 19, kedd délután 16.54

Csodás teremtő napunk lesz ezen a napon, hatalmas energiák mozdulnak meg. Nemcsak elengedéshez, de a teremtéshez is nagy lehetőséget kapunk. A Halak Nap és a Szűz Hold kerül majd egymással szemben. Ha a Szűzben áll a Napod, a Holdad vagy az Aszcendensed akkor némi feszültséget érzékelhetsz. Picit ingerlékenyebbek lehetünk ezen a napon azért próbáljuk megőrizni a lelki békénket.


A célkitűzések ideje lesz ez a varázsnap. Használjuk ki ezt a remek alkalmat is imgináljunk valami szépet!
Az Időkapuban a Manakél Őrangyal  fog tartózkodni, az Angyalok karából, Gábriel Arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatjuk őt. “Manakél ébreszd fel bennem az intuíciót, hogy megértsem az üzeneteket, amelyeket álmaimban küldsz. És segíts megszabadulnom testi és lelki rossz tulajdonságaimtól. Azért kérem ezt, hogy veled karöltve tökéletesen megvalósíthassam terveimet ebben az életben. Ámen!”

Ma csodanap van: Különösen erős ez a nap bármilyen teremtő, vonzó varázslat végrehajtásához. Angyal teremtő mágiákkal szeretettel várlak, ha felkeresel –  de messengeren és skypeon is elérhető leszek.
Építsd, teremts valami szépet, légy kedves az emberekkel, az empátia az egyik legszebb tulajdonság – vigyázz a kritizáló hajlamoddal, nehogy valakit is megbánts. A féltés, féltékenység, túlzott ragaszkodás negatív tulajdonság – érdemes ezeket a fekete energiákat elengedni. Ne hagyd, hogy uraljanak, mert lehúzó, nyomasztó  élethelyeztet generálhatnak. 
Életmód váltásnak is kedveznek az energiák, most kezdhetsz méregtelítésre, böjtölésbe, és a negatív szokások elhagyásába is.  Igyatok sok folyadékot, zöld, vagy rooibos teát, ásványvizet, gyümölcs és zöldségleveket – ezek vitalitást adhatnak a szervezetnek. Tartsd formában magad – csakra-aura harmonizálással segíthetek. Ne bonyolódj konfliktushelyzetbe, válaszd a békés, szeretet megoldás. Hozz helyes döntéseket!

Csodás megéléseket kívánok!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot- Teremtő mágiák.
Energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Fényáldást teremthetsz!

Csillaglesen a  hétvége erőterében.

A hétvége energetikájában a Rák Hold mély lelkik beszélgetésekre inspirálhat – romantikus energiákban leszünk – nyílt és őszinte kommunikációval sok mindent tisztázódhat. Intuitív éned vezethet – megérzéseidnek, ráérzéseidnek adj erőt. Légy benne a létezésben, és engedd meg magadnak, hogy megélj minden pillanatot. Szeretteid körében lenni jó dolog – a felvállalt működőképes kapcsolataink megerősödnek. Elengedésnek és oldásnak is jó ideje lesz. A Mars a Bikában jár – a nyugodt erő, erős akarattal párosulhat. Könnyebben oldódik és kerül felszínre, minden amit el szeretnél most hagyni, amit el szeretnél már engedni, ami már nem a tiéd, ami már nem hoz örömet feléd. Csodás álom üzenetek is érkezhetnek – gyógyító, kapcsolat felemelő lehetőséggel. Figyelj oda mit üzennek neked most az égiek. Minden olyan kapcsolódás, amit a szeretet vezérel áldott lesz. A Vénusz és a Neptunusz is nagy energiákat mozgat most meg. Szabadítsd fel magad a lélekterhek alól – ne cipelj felesleges sérelmeket. Az átadás és elengedés idejében küldd fel az égbe elakadt kapcsolataidat, hogy megszentelve, megtisztulva lélekszintre emelkedhessenek. Sorsod a Felsőbbrendű Éned kezében virágzik, fényáldást teremtesz az égi erőkkel szövetkezve. Minden tökéletes isteni rend szerint halad az ég alatt. Párkapcsolat tisztításra jelentkeztek be hozzám legtöbben a hétvége alatt. Minden olyan kapcsolat, amiért tenni érdemes felemelkedhet. Érdemes a reménykedés mellett fizikai cselekevő energiákkal is lépni és tenni érte. Az ‘angyalozásnak’ mindig jó helye van. Varázslatos energiákban vagyunk – csodás lehetőségekkel telítődik a téridő – tegyük szebbé a holnapunk, a Szaturnusz alig várja, hogy segítsen.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – spirituális terápiák.
Elengedés-Oldás-Kapcsolat tisztítás.
Kapcsolat: 06202782612
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Mantrázz!

Hangold át magad egy tudatos, pozitív életszemléletre – Mantrázz!


“Magabiztos és lelkes vagyok – előre visznek a kihívások!”

Azt mantrázd, ami neked erőt ad, hitet. Ami felemel, amire vágysz. Ami neked a legjobb lehet, amit el szeretnél érni. Persze jelenidőben tedd ezt, mintha már meg volna, mintha már a tiéd lenne. Örömben, lelkesen mantrázz, és vizualizálhatsz is közben. A megerősítések használata egy csodálatos, hatékonyan működő módszer, de a mantrák nem varázsigék, amelyek azonnal teljesülnek. A megerősítéseket ismételgetni kell. Naponta 300 (!) hangos, vagy csak gondolatban történő elmondást javasolja Louise L. Hay. Ha rendszeresen használod a megerősítéseidet már néhány hét alatt változásokat fogsz tapasztalni. Ha ma elkezdesz mantrázni, fél év múlva lesz gyökeres változás az életedben. Tehát ha csak pár napja, vagy pár hete mantrázol és még nem tapasztalsz valódi változást (netán a helyzet rosszabbodik is kicsit) nem szabad feladnod. Próbáld ki – megéri!Tapasztalatból állíthatom, hogy: működik. Tehát: Mantrázásra fel!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – spirituális terápiák.
Kapcsolat: 06202782612

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

 

Párkapcsolati titkaink – Valentin napi jóslás!

VALENTIN NAP MARGÓJÁRA

“Ha az animust és animát egyfajta belül lakó személyekként kezeljük, akkor minden kapcsolatban tulajdonképpen négy szereplő vesz részt: a tényleges férfi és a benne élő rejlő nő, illetve a tényleges nő és a benne rejlő férfi. Jung a kapcsolatnak ezt a négyszögét a házassági quarternio névvel illette.” (Hajo Banzhaf – Brigitte Theler: Éppen te hiányzol belőlem)


LEGNAGYOBB TANÍTÓNK A PÁRKAPCSOLAT!

A partnerkapcsolat az élet fölöttébb fontos területei közé tartozik. Talán a párkapcsolatok jelentik az egyik legnagyobb kihívást a spirituálissal foglalkozók számára. Sokan teljesen egyedül élnek partner, vagy társ nélkül. Van akik már számos párkapcsolaton és váláson, szakításon vannak már túl. Néhányan egy régi kapcsolatban találják magukat beragadva és nem tudják, hogy miként léphetnének előre. Ha szerelemes vagy akkor vajon miért nem működik normálisan a magánéleted? Kapcsolataink olykor félelmen alapulhatnak, még ha esetleg nem is vesszük észre. A félelem ezerféle érzelem formájában törhet utat.  A beteges kapcsolat mozgatója olykor a harag, önzés, gyűlölet, elfojtás, irigység, birtoklás, mohóság, idegesség, bűntudat, bizonytalanság, hiúság, előítélet.
Szerveink működése mutathatja a kapcsolati problémákat. A tüdő a barátságot szimbolizálja, a petefészek a testi szerelmet, a vesék a szellemi, lelki egyesülés egybeolvadását. Ha ezekkel a belső szervekkel gond van, akkor érdemes kinyomozni mi a baj a párkapcsolattal, és helyretenni a dolgokat. A vese páros szerv, a második szív – a partnerkapcsolat területének milyenségét, mibenlétét mutatja meg. A vese lélektani szerepe, hogy el tudd dönteni, mi a hasznos és mi a káros a tested-lelked számára. Amikor valami nincs rendben a veséddel akkor az életerőd is csökken, és egy bizonyos életuntságot jelez feléd. Amikor nem tudod elengedni a múlt sérelmeit és továbblépni vagy pedig egy rontó, rontott kapcsolatban élsz kialakulhatnak kisebb-nagyobb szervi problémák is. A boldogtalan kapcsolatban élőknél vérnyomás ingadozás hívja fel a figyelmet, hogy valami nincs rendben az érzelmekkel.
Ha a tarot lapokat faggatom egészséges-e valaki számára a kapcsolata a veseprobléma megmutatja azt a tény, hogy számára nem boldogságos kapcsolatban él. A vesekő azt jelenti, hogy nem tudod befogadni a partnered, illetve sok a partner. A harag epekő formájában anyagiasodik.
Bizonyos gyógynövények serkentik a vese tisztító harmonikus működését: az in­diai ve­se­tea, a csa­lán, az arany­ru­ta, a nyír­fa­le­vél, a zsur­ló, és a bo­ró­ka is nagy segítő. Fontos, hogy sok folyadékot is igyunk naponta, segít az egészséges tisztulásban – ez víz, ásványvíz, leves, gyümölcslevek formában kerülhet bevitelre.
Talán, amikor a boldogságra törekednénk, először is fel kellene ismernünk, hogy szükségünk van a belső békére. Elképesztő görcsös vágy van emberekben arra, hogy szeretve legyenek, és ez egyre inkább fokozódik. Szeretnének boldogok lenni, miközben pont az érzéseiket fojtják el. És az érzelmeink terén nem merünk az első pillanattól kezdve színt vallani és őszintének lenni.
A hitelesség titka egy kapcsolatban, hogy
vállald fel önmagad, a valódi énedet mutasd. A felnőttszerelemnek két alkotóeleme van: egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő. A felnőttség alapvető kritériuma pedig a felelősségvállalás, így leszel hiteles.
Ha a lelked sérül a szívcsakra eltömődik, lassabban forog, ezáltal az alsó csakráid is tompulnak, inog a földhözkötésed, nem lesznek sikeresek a földi dolgaid.

Az asztrológia segítségével láthatóvá válhatnak az úgynevezett ‘feszültséggócok’ – megvilágosodik hol a hiba és felismerhetjük a megoldásokat is. Ha tudatosan fejlesztjük és alakítjuk viselkedésünket, és elhagyva a negatív mintákat (hisztérikus önsorsrontó, beteges féltékenységet stb…) akkor jó nagy lépést tehetünk a helyes irányba.

Ha kíváncsi vagy mit hoz a szerelem számodra ebben az évben szeretettel ajánlom számodra a  VALENTIN NAPI SZERELMI JÓSLÁST! Szerelmi mágiák csak Neked: Párkapcsolat tisztítás, harmonizálás, bevonzás. A másfél órás program része:

– Párkapcsolat-elemzés
– Szerelmi tarot
– Od-éterikus kapcsolati szálak energetikai tisztítása
– Kapcsolati Karmikus blokkok oldása – fehér mágiával
– Szerelmi kötés oldása – fekete mágia törlése
– Szerelmi Angyal gyertyamágia – párkapcsolatra megerősítésre, ill. bevonzásra.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Bejelentkezés, időpont egyeztetésre: 202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás
Angyalmágiák – Párkapcsolat tisztító harmonizálás. Szerelembevonzás.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Pozitív gondolatok

A MEGFELELŐ HELYEN VAGY A MEGFELELŐ IDŐBEN, HOGY SORSODON VÁLTOZTASS!
FEJEZD BE AZ AGGÓDÁS ÉS HIGGY MAGADBAN – CSAK POZITÍV MEGERŐSÍTÉSEK HASZNÁLJ!

Bárhová megyek, szeretettel fogadnak az emberek.
Emberi kapcsolataimat a szeretet, a tisztelet és a megértés irányítja.
Minden kapcsolatom harmonikus.
Figyelek testem üzeneteire.
Vigyázok az egészségemre.
Egészséges ételeket fogyasztok.
Békesség van a szívemben és a lelkemben.
A szeretet jegyében élek és cselekszem.
Minden perc szépségét felismerem.
Bátran és őszintén szembenézek életem minden eseményével.
Kész vagyok változtatni hozzáállásomon és szóhasználatomon.
Örömmel elengedem a haragot és a sérelmeket, mert ez szabaddá tesz.
A változás életem természetes rendje.
Élvezem és elfogadom a változást.
Rendet tartok magamban és magam körül.
Egészséges, erős és elégedett vagyok.
Az embereknek szüksége van rám.
Öröm számomra szeretetet adni és kapni.
Életemet boldoggá és sikeressé tudom tenni.
Bőségben, egészségben és szeretetben élek.

Az alacsony energiaszint alacsony energiaszintet vonz.
Hangold hát át magad egy magasabb frekvenciára!

BÉKE – KEDVESSÉG – SZERETET – ÖRÖM!

REZEGJ MAGAS REZGÉSSZINTEN ÉS ÁRASZD FÉNYEDET A VILÁGRA! ÁLDÁS RÁD!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – angyalmágiák – teremtő programozás.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 202782612
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Növőholdas hetünk lesz!

Heti tarot
Február 11-től 18-ig

Bízz magadban, csodálatos spirituális képességeidben, s célodat nem vétheted el.

“Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

A hét eleje a föld minőségnek kedvez.
A Pápanő  II.
Intuitív megérzéseidre hallgass – láss a szeretet szemével.
Beragadt élethelyzetek mozdulhatnak meg, kapcsolati rendszerünk is változóban lehet. De mindenért tenni kell és érdemes. Gondold végig és cselekedj. Fontos tanításokat is kaphatunk az égiektől, életünket miként tehetjük jobbá. Ha a komfortzónádat elhagyod másképp látod a világot. alakítani, változtatni mindig lehet. (A Hold a Bikában jár.)

 A hét közepe levegő minőségben lesz.
A Torony X.
A változás az élet velejárója.
A hét közepe felé felé a Mars Uránusz együttállás miatt a technika ördöge is beteheti a lábát – ami elromlik, az el is romolhat.De a marsikus energia konfliktusokat is hozhat – családi és kapcsolatai dolgokban. Nagy változásokat generálhatnak az energiák – dönts és lépj, nehoyg más tegye meg helyetted, mert nem biztos, hogy örülni fogsz annak amit kapsz. Jobb, ha te alakítod a dolgokat. Legyen bátorságod és erőd végre felvállalni önmagadat. A célirány adott, a lehetőség ránk vár. Jó hírek is érkezhetnek. Nem ajánlatos műteni a a vállakat, a légcsövet és a tüdőt. (A Hold az Ikrekben.)

A hét vége a víz minőségnek kedvez.
A Nap XIX.
A tiedhez fűződő jó viszony boldogságot hozhat.
Légy hálás mindenért, és ünnepeld az életed. Ha azt csinálod amit jó szível végzel, abba sikeres leszel. Terápiás fejlődési lehetőségeknek jó ideje lehet a hétvége. Munkánk, feladataink most boldogságot hozhat. A kulturális program és a családi együttlét most is harmóniára inspirálhat.Nem ajánlatos műteni a gyomrot, a nyombelet és a melleket. (A Hold a Rákban lesz jelen.)

A  hét végén beköszönő Vénusz Neptun szextil segíti a tudatos elindulást. Ha elindultál az Univerzum támogatni fog – minden nap tégy egy lépést céljaid felé. Kezdj élni és higgy magadban, bízz a gondviselő lények segítő erejében. Az Angyalok vigyázzák minden léptedet – ha jó úton haladsz áldásba érsz. Figyelj a jelekre és élvezd az életed!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várom sorselemzésre, tarot útmutatóra, energetikai tisztításra, útmutató tarotra a spirituális úton járó Hölgyeket!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Elérhetőségem: Délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

A Merkúr a Halakba lépett!

A Merkúr február 10-én a Halak jegyébe lépett és április 17-ig itt is fog tartózkodni! 

A Merkúr a kommunikációra, az intelligencia,  a logika, az értelem princípiuma nem különösen érzi magát jól a Neptunusz uralta Halak jegyében. Az Uránuszhoz hasonlóan, a Neptunusz sem tiszteli a előírásokat, de szabálysértés helyett megoldatlanul hagyja őket, ezért is a a csalás szimbóluma. Hatalmas ösztönös megérzéseket, különösen fejlett képzelőerőt, titokzatosságot, túlérzékenységet és médiumi képességeket biztosít. Az ábránd, a fantázia és a lelki világ bolygójaként a sebezhetőségünkre utal, valamint a belső törekvéseinkre és aggodalmainkra. A Neptunusz elhelyezkedése a születési horoszkópban minden olyasmit jelent, amit nem szeretnénk látni és ami miatt színlelünk. A Halakat uralja. A görög mitológiában Poszeidónhoz, a tenger istenéhez köthetjük. Kedvez az okkult tudományoknak, a szenteskedőknek, a titokzatos dolgoknak és a sarlatánságnak, intrikának is.

Ezen időszak alatt előfordulhatnak egymás melletti elbeszélések, félreértések. Feledékenységgel is számolni lehet és bizonyos pontatlanság is elfordulhat. Egyeseknél a gondolkodásmód is zavarossá válhat. Szétszórtabbak lehetünk. Számolni kell csúsztatásokkal, álságos hamisságokkal, hazugságokkal, és ügyelni kell a csalókra is.
Viszont felerősödhet a látnoki képesség, az előre megsejtés, megérzés is. jóslásra is kiváló időszakban. Másokra jobba rá tudunk csatlakozni, jobban meg és át tudjuk érezni problémájukat
Ez az állás segíti az írók és a festőművészek  munkáját. Spirituálisan  alkalmassá tehet a téridő a mély meditációkra is.  De nagyobb teret kaphat ebben az időben a zene és a tánc az életünkben.  Képzeld csak el, ha csak dudorászol az már jó dolog – vidáman szép az Élet!
Álmainkon keresztül  fontos égi üzeneteket kaphatunk éjjelente – az álomnaplót  ne felejtsd el! Legyünk kreatívak és merüljünk el még jobban belső világunkban. Fejlődjünk és tanuljunk szellemi segítőinktől.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot- Számmisztika – csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás.
Kapcsolat: 06202782612
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Napjegyek szerencse kristályai

A szerencseköveket bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként, valamint betegségek gyógyítására és az egészség megőrzésére is használhatjuk.
Többféle szerencse köved is lehet, hiszen a napjegyed szerint is választhatsz, de az aszcendensed és nő lévén a holdjegyed szerinti is sikert hozhat neked. Választhatsz úgy is, hogy a teljes asztrológiai képleted szerinti kristályokat hordod, vagy alkalmazod – megérzésed szerint.
 A születésed napja, órája és perce adja a napjegyedet. Az aszcendens annak az állatövi jegynek felel meg, amelyik a születésünk pillanatában éppen felkelt a horizonton. A  holdjegyed pedig az, amelyik állatövi jegyben a hold állt, ez a női karaktered is egyben.

A köveket ne rendelt, inkább magad válaszd ki. Mert így a saját rezgésednek megfelelőt választhatod ki. A kő vezeti a szemed, irányítja a kezed, azt veszed el, ami neked a legjobb lesz. Habár az ajándékkőnek is igen szép rezgése lehet! E legelső lépés az legyen, hogy egyből tisztítsd meg és töltsd is fel!Kos: Hematit, ametiszt, hegyikristály, heliotróp, leopárdjáspis, kékkvarc, rodonit.

Bika: Achát, aveurin, füstkvarc, kalcedon, malachit, mohaachát, rózsakvarc.
Ikrek: Tigrisszem, citrin, hegyikristály, kalcedon, mohaachát, rutilkvarc, tejkvarc,
Rák: Aventurin, hematit, holdkő (teleholdkor ne használd!) kalcedon, karneol, mohaachát, ónix, smaragdit.
Oroszlán: Hegyikristály, aventurin, holdkő, kékkarc, rutilkvarc, szodalit, tigrisszem, türkinit.
Szűz: Jáspis, achát, ametiszt, citrin, dalmaniternő, kowlit, karneol, lápisz, tigrisszem,
Mérleg: Rózsakvarc, akvamarin, füstkarc, jáspis, rodonit, turmalin, türkinit, zebrajáspis.
Skorpió: Karneol, citrin, gránát, heliotróp, hematit, malachit, obszidián, rutilkvarc.
Nyilas: Szodalit, aventurin, kalcedon, malachit, obszidián, ónix, türkiz, unakit.
Bak: Obszidián, amazonit, füstkvarc, macskaszem, ónix, rodonit, rózsakvarc, turmalin
Vízöntő: Sólyomszem, akvaramin, amazonit, dalmatirnerkő, karneol, lápisz, türkinit.
Halak: Ametiszt, akvamarin, hegyikristály, heliotróp, hematit, kékkvarc, képjáspis.

A szerencseköveket ne magadnál hord, hanem alkalmazd, érjen hozzád. A bal csuklón hordott karkötő kövek különösen jótékony hatással hatnak. A tisztítást se felejtsd el: a legjobb, ha tíz perce folyó hideg víz alá teszed, vagy pedig egy teljes  éjszakára áztatod be hideg vízbe. A felöltés is egyszerű: a Nap a férfienergiát adja meg, a Hold fénye pedig a női energiát tölti. Nem kell földbe ásni, és a befüstölni sem kell. A kőnek saját energetikája van, tehát semmiképp se  reikizd meg, mert megváltoztatod a saját rezgésszintjét, átalakítod, és úgy már nem önmaga lesz.  Egyébként, ha sok kő van  egymás mellett, akár  egymást is tölthetik. A kristályod, ha gondozod élni fog és segítségedre lehet – ha fényes, akkor csodás energiákat adhat át neked.
Mesés hatásuk leírhatatlan, angyali energiákat hordoznak ezek a szerencsekövek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – terápiák – energetikai tisztítások.
Angyal tanfolyamok
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

A karma körbejár

Sorsod a döntés pillanatában alakítod! Minden döntésünkkel valami megvalósításba kezdünk. Amikor helyesen cselekszünk pozitív irányba megyünk, áldásos létbe kerülünk.

Amit jó szívvel kezdünk el, azon áldás lesz! A pozitív cselekedetek pozitív, jó karmát teremtenek számunkra. Üdvöt és békességet hoznak – szerencsét és sikert indítanak el. A jót dolgok magas energiát hordoznak. Ha jót teszel rezgésszinted emelkedett lesz. Amikor helyesen döntesz, akkor a szívedben béke lesz!
De ha rossz gondolataid vannak, és azok által rossz döntéseket hozol, hamis álságos helyzeteket teremtesz magad körül, akkor negatív energiát indítasz el – ami felőröl, és lehúzza a rezgésszintedet. A harag, a sértettség, az ítélkezés, vádaskodás, a hazugság, az álságosság, stb…mind-mind negatív energiarezgés. Ha így élsz alacsony rezgésszinten lézeng, teremteni sem leszel képes. Semmi sem sikerül, minden akadályba borul, gátat kap, és értelmetlenül egy helyben toporogsz magad körül. Ezt nevezhetjük akár ‘önsorsrontásnak’ is. A kreativitásod elvész, áldatlan állapotba kerülsz. És amikor pedig hitegetsz valakit akkor becsapod őt. Csaló vagy és hazug. Elindítasz egy energiát – egy fekete energiát. És ez az energia hamarosan visszatalál hozzád. Mert a karma körbejár. Vissza fogod kapni azt ami mások ellen elkövettél. A negatív dolgok ötször találnak meg, vagy pedig ötszörös erővel hatnak. Kicsi lesz az aurád, a csakráid lassabban járnak, így a betegség is könnyen megtalálhat…
Az azonnali karma spiritualitásába élünk, így hát nem viszünk át másik életünkbe karmát. Itt és most van a kiegyenlítés, a jóvátétel ideje. A lényeg, hogy megértsd a spirituális emberi lét a jó gondolatokkal kezdődik. Ha szereted és tiszteled magad mások is szeretni és tisztelni fognak.  Amikor békében vagy önmagaddal és a világgal semmi sem zökkenhet ki abból a jó érzésből, hogy minden jó megsokszorozódva tér majd vissza hozzád.
Szeretettel várlak spirituális tanácsadásra – negatív minták törlésére,oldására – csakra-aura harmonizálásra.  Egy különleges agykontrollos technikával segítek, hogy a pozitív céljaid elérd.

Lélekölésem:

Asajah

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés.
Tanácsadás – Spirituális terápiák.
Csakra-aura harmonizálás, energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Felsőbbrendű Éned mutatja a helyes utat…

“Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között… És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal… És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó… És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget: a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével… És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez… Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér… Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked.” – Veronica A. Shoffstall amerikai írónő

Mindig hallgass a megérzéseidre…

Figyeld meg az újra és újra visszatérő vágyaidat, mert ezek az álmok az újabb lehetőségek, kihívások számodra.
Minden feladatmegoldása sikert hoz számodra, önbizalmadat növelheted.
Fontos döntések előtt mindig békével lecsendesedünk. Felsőbbrendű Énünk megmutatja a helyes döntés és
az Univerzum mindig figyelmeztet merre kell menned…
Ha elindulsz és cselekszel – egy spirituálisan magasabb rezgést érhetsz el.
Ha egy feladatmegoldásra kérsz energiát szellemi segítőid körbevesznek, és segítenek, veled vannak a megvalósulás energiájában is.
Isten mindenhez ad kulcsot Neked!

 

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia.
Energetikai tisztítások: rontáslevétel, csakra-aura harmonizálás.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php