GONDOLATOK kategória bejegyzései

Kapcsolj boldogság üzemmódba!

Boldogságra születtél!

“Azokat a kapcsolatokat, amelyek nem hordozzák magukban a fényes, örömteli, tápláló lángot, amiért érdemes élni, nem emelnek többé sehová, csak lefelé húznak, el kell engedni. Egyedül maradni azonban rémisztő dolog. Elengedni a másikat, aki nem képes követni bennünket egy tisztább magasságba, nem hangzik biztonságosnak. Az emberek minden új kapcsolatban azt remélik, a másik felüket találták meg, és végre megszűnik az elszakítottság illúziója. De az csak egyszer szűnik meg. És ebből nem szabad engedni! Az ember nem nyugodhat bele egy olyan társba, aki nem a teljességet hordja magában. Az olyan kapcsolatban meghal a szív. Ezért képes az ember életeken át keresni a duálpárját.” – Weaver Andrea


Bármelyik fél is hozza meg a döntést, a szakítás soha nem könnyű. Ha a lelked tele van gyűlölettel, a szeretet nem talál helyet benne. Meg kell szabadulni a negatív érzelmektől, ezek tönkretesznek téged, és nem adnak nyugalmat. Sokszor mondom el ezt azoknak, akik a régi sérelmeiket, tárolva eltömődött szívcsakrával fulladozva gondolnák, hogy tovább tudnak lépni.  És várják, hogy ebben a durva nemszeretem magam szeretetetlenségében rájuk talál a nagy szerelem…
Mert nem így lesz. Szakítás után kezdődik el a nagy belső munka.
Amíg tárolod a fekete energiákat nem tudsz továbblépni, nem tudsz boldogan élni. Néha azt gondolod, hogy rég elfelejtetted, de valahol a lelked mélyén érzed, azt a belső sebet, ami megrekeszt. Ami gátol, ami nem felejt…
Amikor azt gondolod, hogy elvágtad azokat a bizonyos éterikus  szálat ami összekötött benneteket, akkor valójában tévedsz. Mert amíg azt nem tisztítod ki, és nem köszönöd meg a kapcsolat tanítását és nem áldod meg  és nem bocsátasz meg, annak aki elhagyott, addig nem lesz vége. Addig uralni fogja az életedet.  A ráemlékezés mérgező múltja élteti a haragod és a szívcsakrád tárolja a megrekedt szimbolikus képeket, a hangokat, a bánatrezgéseket. Fáj, de még magad elől is titkolod…
Valójában még mindig össze vagy kapcsolódva vele,  és ezért mérgez  a gondolat, hogy vége van. Amikor ezeket elengeded már meg tudsz bocsátani végre. Felszabadulsz – és elindulhatsz az ‘össze rakom magam megint’  útján. Mert a sérült, és szétszórt önmagad még nincs kész arra, hogy szeretni magát hagyja.
De napról napra alakulsz – fejlődsz és kisimulsz – kiürülnek belőled a sérelem minták.
Rátalálsz megint önmagadra – már jól boldogulsz a célod felé tartsz. Tapasztalatból is tudom, hogy ez csak egy ideiglenes állapot – hamarabb túljutsz rajta, mint valaha is gondoltad volna. 
Abban segíthetek neked, hogy ez a felejtős gyászmunka rövidebb legyen, és aktívabban, kreatívabban találd meg újra az saját életed.
Energetikai tisztítások, szívcsakra blokkoldás, energiaszint emeléssel könnyebben lehet a Fény felé lépni!
Itt a nyár.  Tisztulj – ismerkedj, kapcsolódj, örömöd ápold. Légy jelen egészen, teljes lényeddel a saját varázslatos, csodálatos jelenedben. Ne merülj el a boldogtalanságban,  emelkedj fel… Boldogságra születtél – ne feledd el!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás
Angyal mágiák
kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

A lelki társ…

A lelki társ az, aki azért bukkan fel az életedben, hogy valami olyat tanítson neked, amit mástól nem tudhatnál meg. A lelki társ motivál, tanít és segít, hogy fejlődhess. Ismerős, mintha ismernéd ezer éve.  És talán ez így is van. Ha a társad egyben lelki társ, akkor valószínűleg jelen volt az előző életedben is.

Egy olyan hölgy keresett meg, aki nem igazán ezoterikus beállítottságú. Ő mondta így – csak folytatom. Ez alatt azt értette, hogy inkább szeret manipulálni, erőszakkal helyretenni dolgokat, mintsem a szeretet erejével megoldani feladatokat. Most pedig csapdába esett – végigjátszotta az életét, de ezt megunva azt gondolta, hogy most mást talál ki.  Annyit átkozódott, ártott már, hogy elege lett, megunt gonosznak lenni. Egy ideje – állítása szerint talán pár éve – jó cselekedettekkel próbálja helyrehozni a lelkiismeretét.  Az ördög közel járt, de még nem vitte el a lelkét. Igyekszik, tesz-vesz – ha kérik, ha nem. Valójában beleszól mások életébe. Jó nagy karmákat csinál folyamatosan ezzel megint.
Mindenkinek szabad akarata és választása van – ne légy erőszakos senkivel – mert mindent önmagának kell megtapasztalnia, és nem a te életedet kell leélnie. Ha irányítod elveszed tőle a megtapasztalásait – ébresztem fel. Sok mindent félreértettem az elmúlt évek alatt – ismeri be.
Aztán elmondta a nagy gondot, amiért valójában jött.
A társa, akit ő szerelmének vall – nem kötődik hozzá olyannyira,mint szerette volna. Lélektársnak gondolta, azt aki csak a vita elkerülése végett bólogatott rá minden szavára.

A lélektársak egymáshoz nagyon közelálló rokonlelkek. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén, és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. A Lélektársak közötti vonzalom a szent munkán és az önmegvalósítás útján alapul. Egy lélektárs olyan, mint saját visszhangunk az anyagban, aki ugyanazon a feladaton munkálkodik, hogy Isten egyik tervét megvalósítsa. Lélektársból lehet több is, olyan lelkek, akikkel már sokszor találkozhattunk is előző életeinkben. Ezért is tűnnek rögtön az első látásra nagyon ismerősnek. Sok esetben várnak az újraegyesülésre, hogy segíthessék egymást – világosítom fel.
Hát akkor nem értem, pedig azt gondoltam, hogy ő lesz az igazi. Csak azt nem értem, hogy most miért szakított velem?! – néz rám nagy szemekkel.
Talán azért, mert ő már tudja, hogy nincs közötök egymáshoz, és nem lennétek boldogok, mert nincs azon a kapcsolaton áldás, amit csak az egyik akar erőszakosan. Magadhoz kötni nem lehet azt, aki téged nem akar – érted ugye mire gondolok? – kérdezek vissza. Hát igen, talán igazad lehet… – inog meg hirtelen.

A sok rossz negatív karma megérintette – blokkokat kapott az életében. Az azonnali karma spiritualitásában élünk – nincs már olyan, hogy majd a másik életünkben visszakapjuk… Nem, dehogy! Amit elindított az visszaért hozzá. Az átok, a csúnya, rossz szavak, gonosz gondolatok nagyon bekavartak – a rontásenergiát képeztek az aurájában. Minden amit tett, most rajta van. És benne az életében. Nem boldog, tanácstalan…
Komoly tisztulást mutatnak a lapok, lesz ideje végiggondolni az elrontottakat.
Oldásokkal is segítettem – főleg a szívcsakra blokkban. Sokat, sok mindenről beszélgettünk, mire megérti, rádöbben és megérzi hogyan tovább… Örülök, hogy vagy nekem, és hogy eltaláltam hozzád – köszön el búcsúzóul, de nem ölel meg, inkább kisiet a stúdióból… Én köszönöm, ha segíthettem neked – szólok utána őszinte mosollyal.
Még eltelik egy-két nap mire megemészti ezeket. De már ‘látom’, hogy hamarosan újra jelentkezik, mert változtatni szeretne, másként élni, jobbá válni, szebbé tenné az életét.

A föld tanulóbolygó, lehetőség ad a fejlődésre. Aki a régi energiákban él, és nem lép ki onnan, az süllyed – egyre csak lejjebb. Aki fejlődni szeretne elindul a fény felé. Változni, változtatni bármikor lehet, nincs korhoz kötve. A változást akarni kell – minden a fejben dől el – a lelked súgja meg az igazat.

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot
Energetikai tisztítások – spirituális terápiá
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Ha jó úton jársz…

A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit,  és erősebbé tegyenek!

“Ha a jó úton jársz, akkor ennek nagyon egyszerű jelei vannak: a feszültség egyre inkább eltűnik belőled, egyre higgadtabb leszel, egyre nyugodtabb leszel, olyan dolgokban meglátod a szépséget, amikről azelőtt sosem gondoltad volna, hogy szépek lehetnek. A legkisebb dolgoknak is óriási jelentőségük lesz. Az egész világ minden nappal egyre rejtelmesebb, misztikusabb lesz, egyre kevésbé leszel nagy tudású, egyre ártatlanabb leszel – épp mint a gyermek, aki pillangók után szalad, vagy kagylókat gyűjt a tengerparton. Nem problémának érzed az életet, hanem ajándéknak, áldásnak, kegynek! Ha a JÓ úton jársz, akkor ezek a jelek egyre erősödni fognak. Ha a rossz úton haladsz, akkor ennek pont az ellenkezője fog történni.” – Osho

Az Életben egy dolog állandó: a változás. Fejlődni, változtatni mindig lehet – nincs olyan, hogy késő. Minden nap tegyél valami olyat, ami jó a lelkednek, ami örömet okoz Neked. Ebben a pozitív tudatállapotban magasabb rezgésszinten fogsz rezegni, és így könnyebben tudod a vágyaidat megteremteni. Éld meg az életedet pozitív örömben! Ha elakadnál sorsdolgaidban, bátran keress meg!
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus  Hölgyeket!

Áldás kísérje napjaidat!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot
Küldetés, spirituális életfeladat
Spirituális terápiák – oldás, blokkoldás – önbizalom erősítés
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Hatalmas energiák mozdulnak meg!

H E T I    T A R O T
Június 17-től június 23-ig.

Teleholdas hetünk lesz!

Semmi sem állíthatja meg, azt aminek eljött az ideje! Igen erőteljes erők, energiák hatnak a hét napjaira – a Merkúr, a Mars, a Szaturnusz és a Plútó együttesen jelen. Bölcsen tervezz, mielőtt cselekszel! Légy rugalmas bizonyos helyzetekben. Hogy teremtő erőd teljében légy, és energiaszinted magas rezgésben legyen őrangyal behangolásra, inkorponálásra várlak szeretettel!

A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A Pápa V.
Teleholdas nappal kezdünk. http://asajah.hu/ezovilag/tuzes-energiakkal-erkezik-a-juniusi-telehold.php
Konfliktus helyzetek generálódhatnak. Vigyázz a szavaidra, és őrizd meg a nyugalmadat. Légy okos, megfontolt, felelősséggel cselekedj. Ne uralkodj, és ne légy agresszív. Bölcsen éld az életedet – légy kreatív sorsteremtő. Az égiek meghallgatják imáidat! Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket.
A hét elejének energetikája kedvezőleg hat a Halak, Bika, Szűz és Skorpió napjegyekre. Jó program lehet a pihentető séta, barkácsolás, olvasás.  (A Hold a Bak jegyében lesz otthon.)

A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
A Csillag XVII.
Ne szórd szét magad, törekedj a teljességre. Szerencse csillagod veled, ha adsz, kapni is fogsz – minden rendben lesz! Ne sodródj az árral, szedd össze magad. Lényed közepétől sugározd fényedet, élvezd az Életed! Jó, és kedvező lehetőségeket hozhat a jó sorsod – ha sok pozitív karmát halmoztál fel! Nem ajánlatos műteni a visszeret és a lábszárat. A hét közepének energetikája kedvező lehet a Kos, Ikrek, Mérleg, és a Nyilas napjegyeknek. Az időminőség a vidám baráti találkozóknak kedvez. (A Hold a Vízöntő jegyben áll majd.)

A hét vége víz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
A Nyári napforduló is elérkezik – csodás mágikus szertartást végezhetsz el, erős energiákban.
Szombaton a Nap a Rák jegyébe lép át. Igen érzelmes időszak következik – talán lesz, akinél konfliktushelyzet is keletkezik családi ügyekben. Ne aggód túl magad, a depresszió, az elfojtott harag rossz utat mutat. Koncentrálj a pozitív dolgokra – teremtő energiáidat oda összpontosítsd! Egyébként pedig erős vágyunk kezd lenni arra, hogy valamik újba kezdjünk. Uriel és Mihály arkangyalt is megidézhetjük – sokat segíthet oldó energiájuk. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A hét vége energetikája szerencsés lehet a Bika, Rák, Skorpió és a Bak napjegyeknek. Kellemes és hasznos program lehet a kirándulás, a mozi, avagy mindenféle viziprogram. (A Hold a Halak jegyében kacsint le ránk.)


Vedd körbe magad fénnyel teli segítőkkel – emeld a rezgésszinted, és segíts Te is másokat!
Habár küzdelmes és mozgalmas hetünk lesz, a problémákat lásd kihívásnak. A kihívást pedig feladatnak. A feladatot pedig programnak – megoldható lehetőségnek. Teremteni nagy energiák lesznek. Ne harcolj, és ne hergeld túl magad. A Merkúr segít elemezni, a Mars nagy erőt adhat, a Szaturnusz sorsfordító energiát tartalmaz, a Plútó az átrendező munkádban lehet majd társad.
Van akinek megszűnik, véget ért valami az életében, van akinek egy új kezdés lehetősége merül fel. Attól is függ ez, hogy ki hol tart az életében. Az égiek mindig mutatják az utat – ha belső hallásod tiszta, veszed az adást és jó felé haladsz. A felső transzcendentális csakráidat nyisd meg – a lélektudatosság, lélekbölcsesség és csillagkapu csakrád legyen tiszta. Tegyél róla, hogy a harmadik szemed nyitva is maradjon – félelemenergiák által betömődhet, de nagyon. Légy mindig összeköttetésben az Univerzummal, az isteni vezettetés áldást hozhat. Ha blokkokat tapasztalsz, oldó terápiákkal várlak – csakra-aura harmonizáló tisztítással is kereshetsz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Engedd meg magadnak, hogy boldog légy!

 

Az én-szeretet az alap.

“Ha szereted magadat, a szeretet erejét működteted az életedben, és a világ visszatükrözi számodra azt, ahogyan bánsz magaddal. Ezért fontos, hogy szeresd magadat.” – Bagdi Bella

Mit is jelent az, hogy szeresd magad?
Ha belenézel abba a bizonyos tükörbe milyennek látod magad, el tudod-e fogadni önmagad olyannak, amilyen vagy? És ha nem, akkor miért nem? Mit gondolsz önmagadról? Az önelfogadás az első lépés. A benned lévő belső gyermeknek szüksége van arra, hogy szeresd őt, és elfogad magad. Ne büntesd magad azzal, hogy nem szereted magad. Tedd fel magadnak a kérdést: Helyén van-e az önértékelésed és az önbecsülésed?

Gondolkozz el azon, mi az ami örömöt okoz számodra, mi az ami jó lehet a Neked?
Minden ember akivel dolgod van, minden helyzet amit bevonzasz tükröt tart neked. Eben láthatod meg, hogy hol tartasz az életedben, mivé formáltad magad. Lehet, hogy egyszer csak kinövőd a régi éned, és el tudod fogadni magad, elfogadod a hibáidat, és ha fontos leszel magadnak, akkor jobban odafigyelsz önmagadra. El tudod fogadni, hogy olykor tévedhetsz is, el tudod fogadni, hogy olykor hibázhatsz is.

Megengeded magadnak, hogy örülj, és olyan dolgokat tégy, amitől még jobban érzed magad?!
Ne élj és lélegezz mérgező kapcsolatban. Légy bátor, s lépj ki a rossz társaságból, negatív kisugárzású emberek köréből, válaszd azt, ami örömöt hoz: olvasás, sport, tánc zenehallgatást, kirándulás… válasz egy olyan hobbit, amiben kiteljesedhetsz.

Mantrázd csak ezt az egyszerű mondatot – lényegre törő, erős rezgésű szeretetszavak: ‘Szeretem magam, és megengedem magamnak, hogy mások is szeressenek!’
Egyszer csak eljutsz odáig, hogy felvállalod, és bevállalod önmagad. Mert megérdemled, hogy szeresd magad. Amikor az önszereteted valódi lesz, igazi és hiteles, és nemcsak a külvilágnak szól, akkor sugárzol, fénylik a lényed! Amit eleddig is elértem az Életemben,  azért sikerült, mert  s z e r e t e m magam.  Neked is sikerülhet!  Szeresd magad! A szeretet az élet pozitív energiája – képessé tesz, hogy bármilyen negatív dolgot megváltoztass az életedben.

Kívánok csodás utazást az én-szeretet világában, és kedvet ahhoz, hogy megismerd magad!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemezés – Tarot – Tanácsadás
Spirituális terápiák – energetikai tisztítások
Energetikai rezgésszint emelés – szívcsakra blokkoldás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/e…/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

 

Sorsajándék érkezhet meg…

“Az emberi lélek olyan, mint egy tündér: gyémánttá változtatja a szalmaszálat is.” – Honoré de Balzac

Június 24-én Tündérek napja lesz – ezt csak érdekesképpen jegyzem meg. http://asajah.hu/angyalorszag/az-angyalok-egi-a-tunderek-pedig-foldi-elementalok.php
A tündérek földi elementálok – segítő lények. Az úgy van, hogy ha sok jó dolgot teszel, a sors kegyes lehet hozzád, és váratlan nagy szerencse érhet – sorsajándékot kaphatsz az égiektől. A sok jó tettek pozitív karmát teremtesz, és a pozitív kiáradásod meghozhatja gyümölcsét. Ha ez így van, biztos lehetsz benne, hogy nem kerülheted el – a jó visszatalál hozzád.
Angyal varázslatoknak is jó ideje lesz, ha erre vágynál, keress meg.

Szerencsés kapcsolódást az Égiekkel!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások
Angyal tanfolyamok – Angyal mágiák – Angyal jóslás
Budapest, Örs vezér tere  – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Tüzes energiákkal érkezik a júniusi Telehold!

Június 17-én,  hétfőn 10 óra 30 perckor  Nyilas Telehold érkezik meg!

Optimizmus, és felfedezővágy jellemző a Nyilasra. Ha ez az energia nincs jelen, akkor arra hívja fel a figyelmet, hogy bízz a megvalósulásban, és indulj útra, fedezd fel a lehetőségeidet, amik sikerre visznek, engedd a fantáziádat nagyobb pórázra, és bátran induljon utána. 

A tüzes Nyilas és a levegős Ikrek energiák feszülnek most egymásnak. A nyilas energia segít abban, hogy bátran és tudatosan, okosan és bölcsen használd intuitív energiádat. Amit a szíved súg azt tedd meg, amit a lelked érez arra menj!

Kulcsszavak: tolerancia, empátia, békülés, teremtő szeretet.


Szenvedélyes telehold érik meg – kerüld a vitákat, vonódj ki a mérgező helyzetekből! Vigyázz, most különösen arra, hogy ne keveredj pároddal se veszekedésbe telehold idejében – mert csúnya szakításhoz vezethet. Nem tanácsos egyébként eljegyezést sem kezdeményezni – mert ezek a szövetségek nagyon rövid életűek lehetnek. Légy figyelmes a közlekedésben is – balesetveszélyes indulatos időszak van, légy körültekintőbb, nézz előre. Telehold után még három napig puskaporos lehet a levegő a Mars-Plútó szembenállások miatt – ezt tartsd észben!
Ha elakadnál életutadon, segítségre van szükséged, gondban vagy, vagy nehezen tudod eldönteni mitévő légy, most még nagyobb erővel behívhatod életedbe a segítőket is. Raquel arkangyal mindig szeretettel segít megoldani gondjaidat, ha békülni szeretnél hívd őt. Jofiel arkangyal pedig harmonizálja megakadt szerelmi kapcsolataidat. Zadkiel arkangyal pedig segít, hogy empatikusabb legyél kommunikációban.
Az Időkapuban most Kaliél őrangyal áll a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. A hozzá intézett ima is nagyon hasznos lehet: “Kaliél angyal engedd,  hogy értelmem mindig igaz ügyet szolgáljon. Szabadíts meg a kísértéstől,és nehogy éles eszemet képességeimmel való hiú kérdésekre használjam. Amikor a te erőd által túllépek magamon, maradj még velem, hogy óvatosságra ints. Add hogy az én észjárásom a te észjárásodat kövesse, és hogy mások iránti érdeklődésemet az a szeretet járja át, amelyben mindazok részesülnek, akiknek szükségük van rád. ” Ámen – Így legyen.

Légy pozitív, célozd meg a legmerészebb álmaidat – jupiteri energiák hatnak – engedd el a félelmeidet, bátorságod próbája ez a nap! A Nyilas igen optimista energia – merész tettekre sarkallhat. Ha feszültséged egyre csak nőne, inkább hallgass relaxációs zenét, csendesedj le, meditálj, vagy sportolj – egy nyugtató masszázs is jól eshet. Kerüld az agresszív beszédet. Törekedjetek a harmóniára – a békülésre, a konfliktushelyzetek rendezésére. A nap energetikája a Vízöntő, Kos, Oroszlán és Mérleg napjegyekre kedvezően hathat – a Nyilas, a Halak, az Ikrek és Szűz napjegyeknél türelmetlenséget generálhat.
Vedd körbe magad fénnyel teli segítőkkel – emeld a rezgésszinted, és segíts te is másokat! Küldj szeretet energiát és fényt azoknak, akik nem boldogok!

Elengedő és teremtő meditációkra, angyal varázslatokra szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Útmutató tanácsadás – spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Harmadik szem csakra aktiválás

Hogy meghalld a belső hangodat.

A harmadik szem csakra (Ajna), színe a sötét/indigókék, hozzárendelt eleme az idő, uralkodó bolygója a  Merkúr. Ha ez a csakra eltömődik – általában félelem energia által – nem hallod a szellem vezetőid súgását, nem érzékeled a belső indíttatást, nem tudod merre tovább. Valahogy nem érkezik az intuíció!


Harmadik szem csakra tisztító nyitása és harmonizálása.

Ha úgy érzed, hogy félsz a jövőtől, talán azért mert túl merev vagy, rugalmatlanságot gátol az elfogadásban, Avagy szeretetlenségben élsz, hiányzik belőled az én-szeretet rezgése akkor számíthatsz rá, hogy e a csakrád blokkolva van.
Odahaza a KSAM mantra alkalmazását ajánlom (21-szer lassan kiejtve) és természetesen a csakra vizualizált színében rezegtesd. Valamint Rafael Arkangyal is sokat segíthet – ha nyugalomban, szeretettel kéred.


Ennek a csakrának igen nagy szerepe van a megérzéseinkben – abban, hogy jó úton legyünk az életünkben. Fontos, hogy harmóniában legyen, hogy jó felé forogjon és tiszta legyen. Szeretettel várlak harmadik szem csakra tisztító-nyitó harmonizáló programomra, hogy meghalld az isten vezettetést, azaz a belső hangodat!  Ez lehet megérzés, előre megsejtés, van akinek a tisztánlátása, illetve a tisztánhallása érkezik meg. Kinek-kinek érzelmi és lelki alkata, küldetése szerint lehet. A program órás kivitelben történik – aura harmonizálással egybekötve.

Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzés –  Tarot
Energetika tisztítások
Spirituális terápiák.
Kapcsolat, bejelentkezés:  06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

…még van időd!

A Jupiter hátrálásban van, retrográd egészen augusztus 11-ig.

Időt ad neked arra, hogy kitaláld miben vagy jó, milyen irányban fejlődhetsz. Milyen munkára, hivatásra válthatsz, milyen mást csinálhatsz amiben sikeres lehetsz. Ezt a mostani inaktív időszakot  felhasználhatod arra, hogy végiggondold mi a szíved vágya, mi az az álomunka, amit örömmel végezhetnél el. Lehet, hogy már csináltál ilyet, lehet, hogy már egyszer volt az életed része ez a munka, mégis valahogy elterelődtél tőle. Ha nem vagy boldog a munkádban, nem leszel sikeres. Ha olyan munkát, hivatást választasz, amit örömben végzel el, mert abban sikeres lehetsz és nagy karriert érhetsz el.  Érdemes Uriel Arkangyalt megidézni, ha tanácstalan leszel. A te asztrológiai képletedben is van Jupiter- érdekes, hogy hol fedezheted fel melyik jegyben.


Egy kedves hölgy vendégem – hosszú évek óta barátságba vagyunk, ismerem az élete minden töredékét, apró részletét – elmondta, hogy régóta tervezi azt, hogy újra munkába áll. Eleddig a társával, élete párjával volt közös kasszán – a gyermekeket nevelte, háziasszonyként, anyaként tevékenykedett a nap huszonnégy órájában. Házassága romokban, az élete sikertelen lett.
De nem adta fel… Sokat tűnődött és egyszer csak nagyot gondolt – eljött hozzám, hogy nézzük meg milyenféle küldetése lehet még az életébe – előzőekben fotómodell volt, mert nagyon szép és dekoratív hölgyként ezt súgta a szíve a legkézenfekvőbbnek.
Belenéztem az aurájába és a küldetésszám ismeretében is – a hobbiját is tekintetbe véve – egy nagyon sikeres életutat láttam az aurájában. Emberekkel való nagy  munkában láttam,  spirituális életszemlélettel, tanfolyamokat tartott a jövőjében. Aztán összeállt a kép is: egyszer rég jógaórákat tartott “beugrósként”. Most pedig arra jutott, hogy  egy különleges technikával megáldva hozza nyilvánosságra. És igen, szeretne vállalkozni, előadásokat is tartani, életmód tanácsokat adni. Hiszen valójában az egész élettapasztalata erre készítette fel. Minden ott van a birtokában, amire szüksége lehet. És egy kis angyalmágiával megspékelve, beindítottuk a lehetőségeket.
Egy másik hölgy pedig régóta tervezi, hogy valamiféle tanítói munkát végezne. Mígnem az angyallehívások során előtűnt a hivatás: könyvet fog írni, spirituális nézeteiről, amelyet évek óta gyűjtött össze. Bestseller lesz, bizton állíthatom. Áldás lesz rajta – karrier indul!
A Jupiter sikert és szerencsét hoz mindkettőnek!  Lehet tanfolyamokat végezni, váltani, rákészülni és hozzáfogni az álommunkádhoz Neked is. Az Idő Ura engedi, hogy most a retrográd időszakban kitaláld, mi a szíved vágya. Küldetés, spirituális életfeladat számításban, és karmikus feladat megtalálásában segíthetek, ha felkeresel konzultációs időben!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- tarot – névelemzés- számmisztika- csipetnyi asztrológia
Életfeladat, küldetés, karma – spirituális munka
Budapest, Örs vezér tere Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

A nőiesség a trendi

Itt a nyár – a párra találás, a flörtök, a kapcsolatépítés legjobb ideje!

Szoknya, vagy nadrág?

Ha elfogadod önmagad, és bevállalod azt, hogy Nő vagy könnyen fog menni a dolog. De ha kétségeid vannak, hogy valóban jó vagy, és ha félelmeid vannak, hogy biztosan menni fog,  akkor még döntötted hogy bizonyosan akarod.  Ha előre mennél, a singli léted felcserélnéd talán az igazival, akkor nosza, hajrá!
Amíg belülről nem vagy kész rá, addig harcolsz, addig az akadályokat keresed, hogy miért nem… Amikor végre döntesz és megléped az első lépést, már biztosan jól fogod érezi magad a bőrödben. Ha nem harcolsz, hanem szövetkezel a másik nemmel, ha nem a hibákat keresed, hanem kinyitod a szíved. A randi nem arról fog szólni, hogy megfelelj. Arról fog szólni, hogy jól érezd magad, arról fog szólni, hogy megmutasd a valódi önmagad. A randi nem azt jelenti, hogy az ágyban köttök ki…
Aki szereti, és értékeli önmagát annak nem kellenek pampuckák, és nem kell a legújabb trendi – de kérlek szépen, öltözz nőnek, és viselkedj nőként minden lehetőségben. Ez az első lépése annak, amit elérni szeretnél. Már nyitva a kávéházak, a kiülős teraszok, a Margit-szigeti légyottok csak úgy csalogatnak. Egyedül, vagy barátnővel de indulj el. A társkeresős oldalakat hagyd el, ha csak nem szexpartnert keresel.


A kedves, hangulatos, vidám lányok még akkor is párra találnak, ha nincs rajuk semmi művi. Nem a legújabb trendi köröm a menő, hanem a kedves, empatikus, nyílt szívű romantikus. És talán az  sem utolsó, ha finoman nőies ruhában startolsz – a fiús nadrágot felejtsd el. Vállald be, hogy ebben a darabban viselkedni fogsz. Szoknyát hordani igazán nőies dolog. Nincs olyan, hogy rossz lábad van, csak akkor, ha te annak tartod. Ha nem vagy megelégedve magaddal akkor sportolj, diétázz, vagy mozogj, változtathatsz az alakodon. Nem kell a testhez simulós borzalom – ez csak felhíváskeringőre, ha érted mire gondolok…
Nem kell a csábos szemfesték, elég a lengő szoknya – a vidám, friss , természetes bájos lényed mosolya. Nem kell kacérkodó forma, elég a csinos harmónia. És az is csak előny, ha a közeledést nem utasítod el nyomban.  Ha jó érzésed van – adj egy esélyt a sorsnak.
Mostanában kevés csókolódzó párt látni – pedig az ölelés, a  szeretet a legjobb  bioenergia, ami csak létezik. Nyílj ki az örömre, ismerkedni most könnyű, megtalálhatod az igazit.  Ismered a mondást:  Akit a Jóisten neked szánt, azt az ördög is utánad tolja talicskán. ”  Csak ne menekülj el előle…
Én már megtaláltam a párom – ezelőtt nyolc éve – számomra a legjobbat. A boldogság létállapotát nem cserélném el semmiért se.

Ha szeretnéd megtudni merre jár körülötted a szerelem, és mi az oka annak, hogy a nyomába se érhetsz – keress meg konzultációs időben, segíthetek neked a sorselemzésben, személyre szabott tanácsadással szeretettel várlak!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- tarot – névelemzés- számmisztika- csipetnyi asztrológia
Szerelmi jóslás – szerelembevonzás
Meglévő szerelmi kapcsolatok megerősítése.
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php