GONDOLATOK kategória bejegyzései

HÚSVÉTBAN – TAVASZÜNNEP

Húsvétban a szent ünnepen!

A Húsvét a legrégibb keresztény ünnep és egyúttal a legjelentősebb is az egyházi év ünnepeinek sorában. A Húsvéti ünnepkör április 14-én, Virágvasárnappal kezdődött el. Idén húsvét vasárnapja április 21-én, húsvét hétfő április 22-én lesz. Április 21-én, húsvét vasárnapján a Vénusza a Kosba lép át, a Nap a Bika jegyében jár majd. Ezt a napot a csillagászati tavasz kezdetének tekintjük – az új kezdetek energiájában ünnepelhetünk.
http://asajah.hu/gondolatok/kezdetet-veszi-husveti-unnepkor.php

A húsvéti ünnepkör.
Virágvasárnapon, a húsvét ünnepét megelőző vasárnap, arról emlékezik meg az egyház, hogy Krisztus pálmaágakat lengető tömeg éljenzése közepette vonult be szamárháton Jeruzsálembe. A Nagycsütörtök (zöldcsütörtök) Krisztusnak az Olajfák-hegyén történt elfogatását idézi emlékezetünkbe. Nagypéntek Krisztus Pilátus általi halálra ítélésének, megostorozásának és kereszthalálának a napja. Nagyszombat este körmenetekkel emlékezik meg a keresztény világ arról, hogy Jézus – amint azt előre megmondta – harmadnap, azaz Húsvétvasárnap hajnalán feltámadt halottaiból.
Pie Jesu – Gregorian
https://www.youtube.com/watch?v=OBWWJoDUbJY

 

 

Az ünnep szimbólumai:
A húsvéti tojás a Kozmosz, a Világ, Ember a Világ-Tojásban szimbóluma. A tojás a vibráló és lüktető, határtalan kör, melynek nincs kezdete, nincs vége. Ez jelenti a határtalan teret és a korlátlan időt a végtelenben. Olyan, mint a kör, a még meg nem nyilvánult Isten jelképe, a teljesség, a végtelenség szimbóluma. A tojás szétrepedésével alakult ki a Föld és az Ég. A tojás az élet csodája iránti ámulat jelképe. Az élet elve és minden lét csírája benne foglaltatik a Kozmikus Tojásban: azért az emberi tökéletességet lehetővé tevő potenciál és erő szimbóluma. Ezt az ősi kettősséget szimbolizálja a Yin-Yang.
A barka ugyanezt jelképezi, csak nem az emberre, hanem a természetre vonatkoztatva.
A nyúl szintén a szapora termékenységgel a szellem spirituális világára utal. Osarának, a tavasz Istennőnek a legenda szerint volt egy különleges madara, amely színes tojásokat tojt. Egy napon az Istennő a madarat a gyerekek szórakoztatására nyúllá változtatta, azóta tojnak a nyulak színes tojásokat.
A bárány ártatlanságot, összetartozást, jólelkűség, jámborság, eltévelyedés szimbóluma. Az Isten Báránya, aki elveszi a Világ bűneit.

 

Az Időkapuban a húsvéti szent ünnepek alatt Metatron arkangyal uralkodik. A Szeráfok kórusának angyalai vigyáznak ránk, a szent szabad akarat energiáját közvetítve. Metatron arkangyal egy különleges angyal, az angyalok közül ő rendelkezik a legnagyobb rezgéssel. A bennünk lévő isteni részhez kapcsolódik, rezgése a spirituális fejlődésünket segíti.

Húsvét a megtisztulás és a megújulás időszaka. Tartsd távol magad a panaszkodóktól, törekedj a szellemi-lelki fejlődésedre. Meditálj – felveheted a kapcsolatot égi vezetőiddel is. Küldhetsz szeretetenergiát rég nem látott ismerőseidnek. Vedd körbe magad szeretteiddel, és szenteld ezt a csodás ünnepet a családi harmóniára. Engedd el a félelmeidet, és építsd emberi kapcsolataidat. Higgy jobban önmagadban és a teremtő Gondviselésben. Szabadulj meg attól, amire már nincs szükséged, csinálj helyet az újnak.
Engedd, hogy az energiák akadálymentesen áramoljanak hozzád – tégy rendet az életedben – hogy szerencsés, boldog életet élhess!

Istentől megáldott békés, boldog ünnepet!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot konzultációk
Spirituális terápiák – tanácsadás
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Mennyei lények energiájában – csodák történhetnek Veled!

“Ezerszer láttam, hogy az angyalok emberi alakot öltenek, mert beszéltem velük….néha csak eggyel, néha sokakkal egyszerre.” – Emanuel Swedenborg svéd teológus

Az őrangyalod sokat segíthet Neked!
Az angyalok magas szintű rezgések, csodás fénylények. Mindenkinek van születésnapi őrangyala. Mivel szabad akaratod van, tisztelve azt nem szól bele az életedbe. Csak ha hívod, akkor idézed meg. Ha fel veszed vele a kapcsolatot segítségedre lesz. Különleges magas energiákkal áld meg téged, ha inkorponálod a rezgésében.
Őrangyali energiák behangolásával kereshetsz, ha fel szeretnéd venni a kapcsolatot őrangyaloddal, csatornázás és inkorponálás a program része.(Megtudhatod a gyermeked, a párod, a családod őrangyalai nevét is tőlem.) Rezgésével megerősödik az akaratod, felemel a saját rezgésszintjére, ami egy jóval magasabb rezgés – vidám, felszabadult és pozitív lehetsz, ha befogadod az energiáját. Magas energiaszinten könnyebben tudsz teremteni, feladatokat megoldani, kihívásokat teljesíteni. Hatalmas erejével életedet egy pozitív irányban állíthatod.


Őrangyal behangolás – csatornázás – inkorponálás.
A tanfolyamon megtanulhatod az idézést, az imaginációt és az inkorponálását is. Megismerkedhetsz az arkangyali családfával, és az angyali karokkal. Az arkangyaloddal való kommunikációt is elsajátíthatod. Megtudhatod melyik nap tudod idézni,mi a feladatköre, és hogyan kérhetsz segítséget tőle – megtanulhatod a szertartásmágia menetét. A behívások, imák mellett az arkangyal hívó kristályát is megismerheted, valamint menedékhelyét, amelyet az asztrál utazáshoz is felhasználhatsz majd, tisztítás és védelmet kérve. 
A tanfolyamok egyéni, személyes konzultációban is kérhetők – jelentkezz rá bátran! Védelem alatt – arkangyali előtérben történnek a behangolások. Ezután angyali segítőként is tevékenykedhetsz – másokat inspirálva a boldogabb élet felé. Őrangyalod erőteljes rezgésében blokkokat oldhatsz fel – teljesítheted a spirituális küldetésed.

Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tanfolyamok – Spirituális tanácsadás – Spirituális terápiák
Őrangyali kapcsolatfelvétel

Angyal tanfolyam I.
Angyal tanfolyam II.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió, Angyalország
06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Lendületes energiák hatnak!

Április 21-én a Vénusz a Kosba lép át.

Ügyeljünk arra, hogy ne menjünk “fejjel a falnak” – olyan dolgokat tehetünk, amit később megbánnánk, de lehet hogy késő. Az Új kezdetek lehetőségeként kacsingat rád a szerelemben.
A Kos szereti a kihívásokat, célorientáltan gyakorlatias, kockázatvállaló és lendületes energiát takar.


Elementális erővel hat most a szerelem, a párra találás – de vigyázat inkább az egyéjszakás flörtöknek, kalandoknak kedveznek az energiák. Aki más kapcsolatban áll, arra is pozitív erővel is hatnak az energiák. Felfokozódik a szenvedély, a romantika a kapcsolatokban. Ha ez így történik, akkor az nem is volt az igazi. Tapasztald most meg a lehetőségeidet, és mérd fel a vonzerődet. A hármas személyes évüek most nagyot arathatnak. Hagyd el bátran a komfortzónádat,kockáztass… lépj ki az életbe. Randizz, ismerkedj, csodás programoknak ad alkalmat a tavaszi időszak. Érzelmeidet a vénuszi karakterben könnyebben kifejezheted. Apró hazugságok most kiderülhetnek, ne füllents, mert rajtakapnak.
Anyagi téren felelőtlen lehetsz, vigyázz sokat ne költekezz, ne írj alá hirtelen semminek, a szerződéskötésnél is figyelmesebben. Legyél átgondolt és megfontolt a gazdasági töltetű kérdésekben. Túlzásokba ne ess semmiben. A Jupiter még mindig retrográdban, amúgy a Merkúr aktívra hangolva van. Vigyázz a most felmerülő hatalmi problémák férfi-női viszonyban is generálódva hathatnak.
Keresd az egyensúlyt a lelkedben és a szívedben, ésszel légy, ne hadakozz. Kapcsolódj a harmonikus energiákhoz, a tüzes jegy lobbanékonyságra hajlamosít. Veszekedések, és szakítások is lehetnek. Ne légy türelmetlen és szeszélyes, hozd ki magadból most is a legtöbbet. Akinek most meg ‘megírva’ találkozhat a nagyővel is! Ha nem tudsz dönteni szerelmi kérdésekben szerelmi jóslással szeretettel várlak! Törekedj a párkapcsolati, kapcsolati harmóniára mindenben.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások
Energetikai szint emelés – önbizalom erősítés
Tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengere és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:

ASAJAH STÚDIÓ

Mérleg telehold – hozd harmóniába kapcsolataidat!

A Telehold a Mérleg jegyében töltődik.

Mérleg Telehold – április 19.13.13

Érdemes a céljaidra összpontosítani, és kicsit átgondolni azokat. Kos Merkúrunk lesz ezen a napon. Kerüld a vitákat, átgondoltan szólj, lépj és cselekedj.


Nagy erők gyülekeznek!
Teleholdkor egyesekben nőhet a feszültség. Ereje igen intenzív lesz – három napig telehold után is érezhetően. Nagy erők gyülekeznek már telehold előtti napokon is, párkapcsolati, kapcsolati helyzetek tisztázására is jó időben lehetsz, ragadd meg az alkalmat és beszéld át a gondjaidat a kapcsolataidban. Tedd le a terheidet és alaposabban gondolt át a helyzetedet. A harmonikus párkapcsolat két ember szövetségéről szól. Vizsgáld meg a gondolataidat: Valóban a saját pároddal élsz, miben hátráltat és miben támogat a kapcsolatod, milyen minőséget élsz meg? Meg tudod-e élni a kapcsolatodban a hiteles szerepedet és jól érzed-e magad a kapcsolatban? Kihagy-e teljesedni a partnered, és te hagyod őt beteljesedni? Van-e szabad akaratod, meg tudod-e fogalmazni a kapcsolatod mibenlétét? Egyáltalán a nagy kérdés az, hogy boldog vagy-e?! Az társadnak az igazi vagy? Ez a mostani telehold ráébreszthet arra, hogy a helyeden vagy-e, és ha nem hogyan tudod harmóniába hozni az életed. A párkapcsolat egyensúlyáról szólhat, törekedj a kompromisszumra, a viszályt elkerülve. Párkapcsolati jóslással, és rontáslevétellel is kereshetsz. Egyeseknél krízishelyzet is lehetséges, de mindenképpen őszintén, és tiszta szívvel cselekedj a telehold energiájában.

Angyalok várják, hogy segíthessenek Neked!
Az Időkapuban most Lelahél a szeráfok kórusának őrangyal áll,  Metatron arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod őt: ‘Lelahél angyal add hogy a szeretet melyet Te sugárzol felém, én is tovább sugározhassam. És hogy célom legyen mindenre és mindenkinek az egész isten alkotta világnak szerencsés megoldást találni.”

A Telehold ereje most kedvezőleg hat a párkapcsolati rontáslevételre, és a szerelmi angyalvarázslatokhoz is, párkapcsolatot harmonizáló mágiához. Ezzel kapcsolatosan is segítségedre lehetek, bátran keress meg. Kibékülésre és bocsánatkérésre is jó időben vagy. Hozd harmóniába kapcsolataidat. Rendezd az életed – a spirituális lét alapja a jól működő párkapcsolat.

Hangolódj a csillagokra!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások
Energetikai szint emelés – önbizalom erősítés
Tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengere és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:

ASAJAH STÚDIÓ

A pozitív jó megoldások felé törekedj!

H E T I   T A R O T !

Április 15-től 21-ig.

Teleholdas hetünk lesz – Húsvét ünnepe köszönt ránk!

A hét eleje a föld elemnek kedvez.
Az Erő XI.
Elfordulhatnak közlekedési nehézségek,apró bosszantó,habár kicsinyes viták, veszekedések. Tisztázd a helyzetet, nyugodt higgadt minőségben, mert a tárolt negatív energiák a szívcsakrában blokkot képezhetnek. Ezáltal elakadhatsz életdolgaidban. Ha ilyet tapasztalsz keress meg azonnal. Sportolj, mozogj, legyél többet a friss levegőn, ha teheted. Kommunikációdban légy eleven, kedves és hallgass az intuitív energiádra. Szedd össze magad és old meg helyesen a dolgokat. Szerdán a Merkúr a Kos jegyébe lép – az új kezdeteknek kapnak most nagy energiát. Kövesd a pozitív utat, az isteni minőséget. A kezdő napok a Bak, Bika, Rák, Skorpió napjegyűekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a beleket, lépet, emésztő szerveket. Kellemes program lehet kertészkedés,kreatív munka. (A Hold a Szűzben jár majd.)

A hét közepe a levegő elemnek kedvez.
A Hold XVIII.
Mérleg Teleholdunk lesz április 19-én. Elengedésben jók leszünk – aztán találjuk meg a jó irányt, előre az új kezdetek felé. Angyal meditációkkal, segítséget adó lehetőségekkel kereshetsz. A belső feszültségek oldhatóvá lesznek, az akadályok feladatot adnak, a kihívások leküzdhetők. Ha valamit nem jól oldunk meg, az a feladat mindig visszatér. A konfliktus helyzeteket nem veszekedéssel oldhatjuk meg, légy kompromisszumképes, a hosszú viták csak lemeríthetnek. Alacsony energiaszinttel nem tudsz teremteni. Most akár egy rég elfeledett személy is felbukkanhat életedben – ha vitában voltál, békülj vele, gyógyítsd meg a régi sebeket. Ha kedves neked a jelenléte tölts több időt vele. A jó barátságot ápolni lehet. De akár egy régi szerelem, vagy üzlet partner is jelentkezhet. A kezdő napok a Nyilas, Vízöntő, Ikrek, Oroszlán napjegyűekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, epét, veséket. Kellemes tevékenység lehet mindenféle kulturális program. (A Hold a Mérlegben telítődik.)

A hét vége a víz elemnek kedvez.
A Világ XXI.
Szombaton a Nap a Bika jegyébe lép – a Vénusz pedig a Kosba lép át. Átbeszélős, kibeszélős, kapcsolatrendezgetős hétvégénk lesz.
A húsvéti ünnepek hozzanak harmóniát és szeretet Neked!A Húsvét a hit, remény, a jövő, a jóllét, a bőség ünnepe. Spirituális fejlődést ígérnek a napok. Sokan utazni fognak, vendégségbe mennek, vagy kirándulhatnak ezen a napon. Kimozdulni jó – elhagyni a komfortzónát, emlékeket gyűjteni, vidám perceket.
A napok a Bak, Bika, Rák Skorpió napjegyűekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, nemi szerveket.
Kellemes program a családi összejövetelek, természetbenjárás lehet. (A Hold a Skorpióban lesz jelen.)

Sok megoldandó feladatot tartalmaz a hetünk most is. Sokan utazhatnak is ezen a héten, pláne a hétvégén. Régi élethelyzetek is visszaköszönhetnek, főleg azok, amiket nem jól oldottál meg. Egyeseknek szerelmet is hozhatnak a napok, újat, vagy régit, ha nincs még kapcsolatod. Szellemi döntéseid az önbizalmadat növelheti. A jó megoldások a spirituális fejlődés felé visznek.
Légy aktív, meggondolt, bölcs teremtője életednek. Ha elakadnál tisztító energiákkal, és tarot opciókkal szeretettel várlak, keress bátran. Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetünk!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Apró lépésekkel

“Nem az vagyok, ami történt velem. Az vagyok, amit döntöttem, hogy legyek.” – Carl Gustav Jung

A világot, ami téged körülvesz, a döntéseiddel teremtetted meg. Minden szituációban, minden pillanatban döntéseket hozol, és ezzel formálod magad és a környezeted. Ne a körülményeket hibáztasd, ha valami balul sült el. Gondold végig, mi vezetett idáig, és mi volt az a pont, melyik volt az a döntés, ami letérített a helyes útról. Mindig legyél tudatos!

Ha nincs önbizalmad, nehezen hozol döntéseket. Ilyenkor félő, hogy mások manipulálhatnak. Nyerd vissza az egészséges, határozott lényedet. Kezd el kis lépésekben. Minden apró döntés amit helyesen hozol meg, önbizalmat adhat. Ha esetleg valamiben is veszítenél, nem dől össze a világ, próbálkozhatsz megint holnap. És tudod miért, nem azért mert kell, hanem azért mert lehetőségedben áll, mert megteheted.

Milyen betegségeket okozhat az önbizalomhiány:
http://asajah.hu/ezovilag/milyen-betegsegeket-okozhat-az-onbizalomhiany.php
Sok mindenféle ezoterikus javallat adhat segítséget. A földhözkötő meditációk mellett, a mindenféle holisztikus eljárás között fontos, hogy mindig higgy magadban. Abban, hogy meg tudod csinálni, abban, hogy semmi olyat nem írtál meg magadnak megtapasztalásnak, amivel nem bírnál el. Ha azt gondolod magadról hogy nem vagy elég jó, akkor azt fogod erősíteni. Ha azt gondolod magadról, hogy elérheted a céljaidat, mert erős vagy, akkor magadat fogod ezzel motiválni. És be is vonzhatod a pozitív történéseket. És akkor egyre csak jobb és jobb leszel az adott dologban.
Ha tudod, és megérted, elfogadod hogy értékes ember vagy, ez könnyebben megy majd. Ha becsülöd és tiszteled önmagadat egyszerűbb lesz a dolgod – önmagad miatt légy merészebb, bizonyítani nem kell senkinek. Az önbizalmad a te erőd, belőled táplálkozik. Légy biztos abban, amit teszel. A testbeszéddel is jó sokat haladhatsz, ha figyelmesen értékeled. De ha mégsem lenne elég önbizalmad, tudd hogy a magabiztosság növelhető. Teszthelyzetekkel értékelhetünk. Szeretettel várom terápiás oldásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!  Keress fel bizalommal,  ha bátran szeretnél szembenézni az életeddel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások
Energetikai szint emelés – önbizalom erősítés
Tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengere és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Az Áldás az égiektől érkezik…

BÁRMI TÖRTÉNJEN IS VELED, MINDIG ŐRIZD MEG A LELKI BÉKÉDET!

Egy nagyon kedves régi hölgy ismerősöm azzal keresett meg, hogy valamiféle rontás lehet rajta egy ideje, érzése szerit. Mostanság semmi sem sikerül neki. Azelőtt szerencsés voltam – mondja. De mióta az új munkahelyemen dolgozom, valahogy  minden félresikeredik.
A rontás energiát ‘érezni’ lehetett rajta – az orrom azt mutatta, szinte szaga volt. Az aura összenyomódva, a csakrák lassacskán forogtak. Végig tisztogattam – szerencsére nem átok, mert az jóval erősebb – próbáltam nyugtatni. Dehát ki tehetett velem ilyet? – kérdőre fogta. Nos, szerintem nem kellene ezzel foglalkoznod…ne fecséreld rá az energiádat. De, de nekem ez fontos! – győzködött ezerrel… Amit én ‘látom’ az nem egy ember, hanem egy kisebb klik, fiatal nőkből tevődik össze… Stimmel – közölte fanyar mosollyal.
Aztán nekiláttunk a szentelésnek is, majd ahogy az energiája egyre csak szebb lett az angyalok kezdtük leimaginálni neki, annak rendje és módja szerint. A véletlen szerencse angyalát is hívtuk, Asinel csodás létező, az arkangyalok közül pedig azokat, akikre pont szüksége volt. Varázslatos szertartásba kezdtünk szinte lebegett a csodás energetikai térben, nagyon élvezte, hogy a rezgése erősebbre nőtt. Hozzárendelést kértünk, így vele együtt maradnak a segítők, a megadott idő szerint. Arca is megváltozott, sugárzó lényét a kedvenc tükrömben fedezhette fel – csillogó szeme mosolygott le rá megint.
Átbeszéltük a védelmet és a lehetőségeket is, amiket használhat. A hármas védelmet találta a legjobb megoldásnak. Az őrangyalát tehát “inkorponáltuk”. Áldás és szerencse energiákkal töltöttem fel, és a párjára is tettünk tisztító energiákat – hiszen a rontás a vele együtt élőre is negatívan hathat.
Majd a lakás tértisztításról kezdett el kérdezni. Nem éreztem kísértő lelkeket benne, sem azt, hogy szellemátjáró megnyitva lenne. De mivel ragaszkodott hozzá megbeszéltünk egy fehérmágiás tértisztítást, ahová szintén angyalokat idéztünk meg védelemre. Ajánlom másoknak is! – mondta sugárzó arccal, ezeket a mesés, pazar energiákat.
Ragyogó helyzetbe került – a rontó személyek eltűntek az életéből, s őre pedig egy magasabb dimenzió vigyáz rá azóta is. Szerencse és áldás veszi körül. Hálás vagyok, hogy segíthettem neki!
Amikor valamire meg van a szabad szent akaratod ne késleltesd az időt soha – keress meg, segítek oldani a blokkokat.

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások, tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

A hétvége erőterében fényezd a jövődet!

“A szeretet az az energia, ami összeköt mindent… és minden darabokra hullik nélküle. Ha a saját életed valamilyen szinten “darabokra hullik” talán itt az ideje, hogy hozzáadj némi szeretetet. De ne várd. hogy kapj. Tégy úgy, mintha nem bírnád kivárni hogy adj. Burkold az életet szeretetbe és figyeld ahogy minden újra összeáll.” – Neale Donald Walsch

A Kos Nap akaratot is erősít ma, a plútói energia pedig segít neked, hogy legyen erőd átváltoztatni az életed, a Hold az Oroszlánban jár majd, kreativitásod megsokszorozza. 
Bízz a megérzéseidben! Azok általában a tudatos szint alatt tárolt tényeken alapulnak. A békekötésben gondolkozz, engedd el a félelmeidet és a szeretet szemével lásd a dolgokat, fogadd el, ha valaki másként gondolkodik. Kerüld a lelki terrort, a konfliktusokat. A létező energia által most jobban, és tisztábban átláthatod az életed.
Nézz szembe önmagaddal, és erősítsd az önbizalmadat. Különleges, és egyedi, értékes és szerethető vagy. Fogalmazd meg a vágyaidat,az álmaidnak adj energiát ezen a hétvégén. Érlelődnek a hosszú távú programok is – hidd el és fogadd el, hogy ha a szabad szent akaratodat érvényesíted, tiszta szándékodat az égiek is elismerik és támogatni fognak. A bölcs döntések mindig sok-sok pozitív energiát vonzanak. Ne higgy az irigyeidnek, mágikus teremtő hatalmad van a saját sorsod felett. Merj nagyban gondolkodni, merj arra gondolni ami az igazi szíved vágya lenne. Csak képzeld el, mi lenne ha megvalósulna…Éld bele magad az öröm és siker energiájába. Keresd a békét mindenben és mindenkivel légy kompromisszumképes.

A hétvége a Csillag tarot lap energiájában teljes. A Csillag a remény, a bölcsesség és a mélyebb összefüggések felfedezésének kártyája. Azt mutatja, hogy olyan dogokat tervezünk vagy indítunk útjukra, melyek a messzi jövőbe nyúlnak és melyek pozitív alakulását jogosan remélhetjük. Inspiráljon a szeretet és kapcsolódj az univerzális energiákhoz. Amikor jó döntéseket hozol a szívedben béke lesz, a harmóniádat senki sem veheti el. Őrizd a fényt önmagadban, és erősítsd a hited a megoldandó feladatokban. Hívd Razielt a látomások angyalát, hogy jövődet előre vetítve meglásd a fontosabb részleteket. Dolgoz azon, hogy álmod a legpozitívabb aspektusba vezessen.

Az Időkapu most is nyitva áll. A mai nap az Időkapuban Mahasjah Őrangyal tartózkodik, a Szeráfok karából, Metatron Arkangyal csapatából. Ez az őrangyal segíthet a békekötésben, a kibékülésben is; ha kérjük őt jósálmokat is bocsáthat ránk a tudatalatti tudattalanban.

Tarot jóslásra kiválóan alkalmas a  hétvége energetikája – érdemes asztrológushoz is fordulnod!Ha indulnál már, s nem tudod merre hová – tanácsadásra várlak, bátran keress fel!  – az opciók mutatják a lehetőségeket és a megoldásokat is Neked.

“Csodálatos Ember vagyok, az Univerzum gyermekeként megérdemlem, hogy csodák történjenek velem! Elfogadom és várom a csodákat!Teremtem az életem, és beengedem a sors ajándékait világomba. Hálás vagyok mindenért. Az Univerzum szeret engem, minden égi segítőm velem van. Tudatos jelenlétemmel, magas rezgésszinttel emelem fényem. Szavaim és tetteim teremtik meg valóságomat. Birtoklom és használom azt az erőt, amely felemel engem minden áldatlan állapotból, és kivezet az áldás hatalmas gyógyító energiájába. Megnyílok és átadom magam sorsom nagyszerű lehetőségeinek! A Megvalósulás angyalai – fellendülés, növekedés, terjeszkedés, anyagi javak – Zachariel, Zadkiel, Sachiel, Adabiel, Barachiel vegyenek körbe most és lelkesítsenek, hogy tudatommal célom felé törekedve elérjem azt, hogy a fény és a boldogság állandósult része legyen életemnek.” Ámen, így legyen!

Mond el a fenti mantrát ahányszor csak szeretnéd, hogy emeljen, töltsön fel, motiváljon Téged a tudatos akaratod felé. Fogadd áldásnak a lehetőségeket. Legyetek azokkal, akiket szerettek, töltsétek a hétvégét a legmélyebb szeretetben!

BOLDOGSÁGOS, FÉNNYEL TELI ÉLETET!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia, auraolvasás.
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások, tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengere és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php?fbclid=IwAR0BCwRxvymvZOKYzK4mttgLQZ1_yIN5WucU-rDEk1gQbVEbKWk0vZn2FN8

Lélekben már készülhetsz a húsvéti ünnepkörre!

A Húsvéti ünnepkör Virágvasárnappal kezdődik el!

Virágvasárnap idén április 14-én lesz. Húsvét vasárnap április 20, húsvét hétfő április 21.

Tisztulj meg az ünnepekre!

Tisztító terápiákkal, angyali rezgésekkel behangolt térben várlak: Időpont egyeztetés: 06202782612 (hétvégén is elérhető vagyok.)
Tértisztítás – szellemlevétel.
http://asajah.hu/energiagyogyaszat/lakasavatas-tertisztitas-szenteles-feher-magiaval.php
Elhunyt lélek átsegítése a Fény Hazába.
http://asajah.hu/gondolatok/feny-hazaba-engedo-oldas.php
Csakra-aura tisztítás, energetikai szint emelés – rontáslevétel.
http://asajah.hu/ezovilag/harmonizalo-energetikai-terapiak.php
http://asajah.hu/gondolatok/rontaslevetel.php
Szívcsakra behangolás – lelki megtisztulás.
http://asajah.hu/tarot/szivcsakra-blokkoldas.php

Van még idő, programokat szervezhettek: utazást, családi összejöveteleket, de a baráti találkozóknak is jó ideje lehet.
Harmonikus ünnepi készülődést kívánok Nektek szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Spirituális terápiák – tanácsadás.
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig –  hétvégén is!
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Extra időt kapunk a tervezgetésre!

A Jupiter az asztrológiában a nagy szerencse szinonimája. Szorosan összefügg a bölcsességgel, tudással és a hittel kapcsolatos témákkal. A legszerencsésebb bolygónak tartják. Kitartást hoz a legnehezebb helyzetekben, jóllétet biztosít és a sikerhez szükséges feltételeket. A Jupiter az optimista hozzáállás képviselője és lehetőséget ad a győzelemre. Őszinte és nagylelkű, fejlett igazságérzetű embereket ural. Kifejezetten jótékonyságra hajlamosít. Szerencse, gazdagság, dicsőség vár arra, gyors társadalmi emelkedés akit a Jupiter irányít. A negatív hatásara azonban ravasz és képmutató tolvajt is eredményezhet, aki rabja lesz az élvezeteknek.

A Jupiter tolatásba kezd a Nyilasban, április 10-től egészen ez év augusztus 11-ig.

Ez idő alatt nyugodtan és kényelmesen átgondolhatjuk terveinket, és célkitűzéseinket. Időt kapunk az égiektől a harmonikus teremtésre. Csakis ezt tedd ez idő alatt amit szívedből szeretnél megvalósítani, lelkedből élj! A becsületes, igaz utat keresd, kerüld az álságos helyzeteket és embereket. Tartsd be az aranyszabályt mindenben. Tedd azt, ami előre visz, ami pozitív kihívás a számodra, amire már készen állsz, de régóta vársz. Én már megtettem, örömmel hangolódom az új feladatra, ami habár régi, de most új lehetőséget adhat.  Ötletek jöhetnek ezerrel számodra is… Igaz szívvel sokat elérhetsz, erős akaratod vezethet.  Sorsfeladat, spirituális küldetésed – ismerd meg, mert sokat segíthet. Sorselemzéssel szeretettel várlak, keress bátran , bizalommal. Sorsformáló időket élünk, ne toporogj, ne szorongj hanem inkább gondolkozz, hallgassa a szívedre, felelősséggel álmodd meg az életed – fedezd rejtett tartalékaidat.

Tudatos hangolódást az energiákra – áldásos lehetőségeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános jóslás – Szerelmi jóslás.
Spirituális életfeladat- karma, küldetés

Energetikai tisztítások – Angyalmágiák.
Kapcsolat: 06202782612
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php