GONDOLATOK kategória bejegyzései

Az év utolsó teleholdjára!

December 22-én, szombaton 18 óra 50 perckor telítődik a Hold az érzelmes-vizes Rák jegyében.

A telihold erőteljes energetikai tere rendkívül alkalmas arra, hogy befelé forduljunk és elmerüljünk a belső világunkba. Ez történhet már telehold előtti három nap alatt is.

A mostani Teleholdban érzelmes-érzelgős napok előtt állunk. Lelkizős beszélgetős kedvünkben lehetünk – talán nincs is olyan, aki el tudná most nyomni az érzelmeit. Ezért hát legyünk szeretetteljesek és elfogadóbbak, beszélgetésünkben, tetteinkben türelmesebbek, és a megszokottnál még  empatikusabbak.   Elnyomott konfliktusok kerülhetek most felszínre.  Habár kétségtelen, hogy teliholdkor gyakoribbak a szakítások is, ezért igyekezzünk elkerülni a veszekedéseket.
Akik család alapítási tervekkel vannak, most készülhetnek, könnyű lesz a teherbe esés a hölgyeknél. Akik ettől óvakodnának, talán jobban vigyázzanak, mer az erotikus vágyak fokozódnak majd ebben az időszakban.
Párkapcsolati tarot  elemzéssel, harmonizáló tisztítással és kapcsolatot megerősítő behangolással kereshetsz, ha elakadtál párkapcsolatodban.
Pénzhozó, vagy egyéb gyarapító varázslatokra a holdtöltét megelőző éjszaka a legalkalmasabb. Ugyanakkor holdtölte idején érjük el testi és szellemi teljesítőképességünk csúcsát. Mivel ilyenkor meggondolatlanná is válunk, tehát nem érdemes komoly döntéseket hozni.
Az Időkapuban Mebamjah őrangyal áll merkúri energiáival, a Fejedelemségek karból, Haniel arkangyal csapatából. Az őrangyal energiája termékenységgel ajándékozz meg a hozzá fordulókat.

Kerüljük a vitatkozó kedvű, rosszindulatú embereket ezen a napon is, tartsuk távol magunkat a gonosz erőktől. Maradjuk pozitívak, és szeretetben ünnepeljük  Advent arany vasárnapját!

Lélekleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Szerelmi jóslás.
Angyal mágiák.
Konzultációk minden nap: 06202782612
Skkypeon és messengeren is elérhető vagyok.

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

A Fény születése!

December 21. – Téli napforduló.

A Téli Napforduló,  december 21-én, pénteken 22 óra 23 perckor következik be  – a Nap átlép a Bak jegyébe.


A nappalok innentől hosszabbodnak, és a Sötét, a Hideg, a Halál, melyek a Bak jegy címszavai, elkezdenek látszólag erősödni, de hamarosan túl is jutunk rajtuk.

December 21.-e az egyik legfontosabb ünnep, az újjászülető Fény ünnepe. A téridő pillanatnak karmikus súlya van: erőt, kitartást kapunk a változtatáshoz ma! A fordulati nap az új kezdetek lehetőségét hozza el. Ősi szokások szerint ez az újév kezdete.

Örüljünk, mert élünk, létezünk, vagyunk!

A Nap segítségével megvalósulásra kerülnek a már elkezdett tervek, most visszatér az alkotó erőnk, mert megszületik a Fény. Sokan lencsemágia szertartást kezdenek ma el – mások teremtő mágiákhoz fordulnak. Egyesek családjuk körében ünneplik meg a szeretet fényét.
Legyen az Újjászülető Fény ünnepe mindnyájunk lelkében ma este, ahol fényt gyújtunk, ott megszűnik a sötét. Mert a fény mindig győzedelmeskedik a sötét felett.

AZ UNIVERZUM SZERETETE RAJTAD KERESZTÜL ÁRAMLIK!

Szeretetteljes, Áldott Fény Ünnepet és Téli Napfordulót!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Hangolódjunk az ünnepre!

HETI TAROT

December 17-től 23-ig.

Ajándékozás hetében leszünk!

Hét eleje:
A Torony XV.
Mindig a
változást jelöli meg.
A hét eleje változásokat hozhat – lehet, hogy nem minden terveid szerint alakul majd. Legyünk spontánok, rugalmas feladatmegoldók. Ha pozitívak maradunk, minden jól sikerülhet – baj semmiben sem érhet. Kapcsolódásainkban megtaláljuk a helyünk, érezzük jobban hová tartozunk, kikkel a helyünk. A mieinkkel együtt rezgünk, együtt gondolkodunk. Ajándék készítésnek a legjobb ideje a hét eleje. Segítő is érkezhet életedbe – de te is adhatsz menedéket valakinek.Szeretettel adakozz. (Kos Holdban leszünk.)


Hét közepe:
A Pápa V:
A Pápa a hit világát, a vallásos bizonyosságból eredő mély bizalmat testesíti meg. Fontos találkozóink lehetnek – sorsikus tanításokat is kaphatunk. Ne pazarold az idődet felesleges, álságos emberekre. Megérzéseidre hallgass, intuíciód vezessen. Érzelmi, lelki támogató érkezhet. Tisztítsd a lelkedet. Blokkoldó terápiákkal, gyógyító energiákkal, hasznos tanácsadással egész héten szeretettel várlak. Lakás-otthon díszítésnek is szép ideje lesz. (Ikrek Hold lesz.)

Hét vége:
A Nap XIX.
A tisztánlátást jelképezi.
A Hold december 22-én,  18 óra 50-kor telítődik a Vizes Rák jegyében.  Igen termékeny időszak lesz: aki babát szeretne, most rákészülhet!Jövőre vonatkozó elképzeléseink körvonalozódnak, sorsunkra kezdünk rátalálni. Választott utunkat örömben járni, felelősséggel vinni tudni lesz elég erőnk.  Szeretettel élni csak felfelé lehet! Családi programok ideje lesz. Szíveddel-lelkeddel légy jelen. Kreatív programokat szervezz és vedd észre a csodás pillanatokat, amiket a hétvége tartogathat. (A Hold a Rákban lesz jelen.)

A Nyilas a Szaturnuszban lesz egész héten, a Jupiter a Skorpióba jegyében jár így segít a tisztánlátásban majd. Döntéseink másokra is nagy hatással bírnak, ezért felelősségünk mindig igen nagy. Gondoljunk erre amikor választás előtt állunk. Legyünk tudatos teremtők mindenben. Életmódváltásnak is jó ideje lehet, hogy egy minőségibb életet választva pozitívabb életet kezdhess meg.
Tegyük széppé az Adventet és készüljünk lélekben a Szent estére!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás – már 2019-re is!!!
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Sorslapok

“Az ember vagy belekarol a sorsába, és egymás mellett haladnak, vagy lerázza magáról, és sodródik utána.” – Paul S. Kemp

Mindenkinek mást ígér a sorsa, mindenki más és más lehetséges élettervvel született le. Bármilyen feladat merül fel az életedbe, a sorslapok vezetnek és mutatják a lehetőségeket. Így nemcsak a tarot nagy és kis arkánumát használom jósláskor, hanem a sors tarot kártyámat is szívesen forgatom. Egy-egy feladat – kihívásnak nevezhetjük talán, de gondnak semmiképp se integráljuk be se a tudatba, se a tudatalattiba! – mindig egy változást generál. És hogy ez a változás merre visz a sorsutadon tovább az pont az, ahogyan arra reagálsz… Mert amit teszel mindig valami mást indítasz el. Ha hibázol tévedtél csupán, mert minden út egy-egy   megtapasztalás. Minden konzultáció egy tanítás, s ha beintegrálod az útmutatást életed könnyebbé válik általa, s örömtelibb a sorsod miatta.  Minden feladat, ami eléd érkezik életedbe a sorslapokkal van összefüggésben. Ezért jó, ha ismered őket!

Egy tűz elemű menyecske keresett fel, vidéki ember nagy természetű, heves és vitatkozó kedvű. Bizonytalan lett egy-két dologban, ami mostanság vele történt. Habár ami történt, az mind belőle indult ki – előzőekben nem szakított azzal a férfival, aki semmire sem értékelte, lelkileg terrorizálta, megalázta,  kritizálta, női önbizalmát elvette. Most egy  rossz időben történt ingatlan eladásból kifolyólag – amit hirtelen, hebrencs módjára követett el – nincs hova mennie…az új tulajdonost kicsit sem érdekli, hogy nem talált közben magának  ingatlant, ahová ingóságait vihetni. Nem volt hová mennie, így hát a fentebb bemutatott barátjára költözött rá. Sorsa egyre csak rosszabb lett…  Energiája fogyóban, és életét kilátástalannak éli meg. Enyhén, depresszióban, kedve sincs, szerencséje elillant.
A lapok szerencsét a jövő tavaszra regélnek neki. Még kicsit ködbe ‘látom’, de aranylik az út előtte, és napjai örömteliek. Mivel a sorslapjai – egy életre szóló kidolgozandó program! – a Remete, a Főpapnő és az Akasztott – a bölcs és helyes döntések felé irányítanák, ha hallgatna a megérzéseire, s nem kapkodva reagálna, mert így bizony az akasztott létet élheti meg, a visszájára fordult helyzetében. Remete a bölcsességet ajánlja fel – az előző életből hozott nagy tudást, érdemes ilyenkor a szellemi vezetőinkkel meditálni, néha-néha lecsendesedni és megállni egy-egy sorsdöntése előtt. Mindig érdemes hallgatni az égiekre, nem mondhatom el elégszer! Amikor azt érzed, hogy nem szabad, akkor ne a csakazért is győzzön benned! A Főpapnő egy hatalmas energetikai minőséget is jelez, amit használnod lehet – gondolati és akaratmágiát, beleérző és megérző képességet is ad tulajdonosának, és a diplomáciát. A szeretetben bölcsnek lenni, de benne van a türelem, a megértés, és a megbocsátás csodája is. Nyárra érkezik egy segítő ember a hölgy életébe, akkor továbbléphet- az asztrológiai képlete jupiteri energiákat sejtet… De választása is van – most is ugorhat, de talán fél, hogy egyedül marad és válassza a megszokott rosszat. Őszre azonban bizton kikeveredik a nehéz helyzetétől és egy  áldásos lehetőséget kap, hogy újra kezdhesse életét megint. A jövő év merkúri év lesz marsikus rezgéssel teli, érdemes ráhangolódni a fontos lépések felé.
Bízzunk benne, hogy meg is teszi…habár most azt kántálja, hogy már nem érdekli semmi sem…  Pedig hatos éve lesz: Otthon teremtés, szívbéli döntések, harmónia időszaka. Ahogy a lapokat rakjuk egyre jobban feltárul előttünk, hogyan tovább, amerre jobb jön. Gondolkodóra fogja, majd elmondja, hogy milyen nagy tervei vannak. Az idő még nem alkalmas erre, ha kiáll önmagáért, és lelassít, kicsit átgondoltabb lesz – hamarosan eléri álmai vágyát! De addig még hosszú az út: fejlődni, tanulni, átgondoltabbá lenni. Jusson eszedbe mindig,  a remete bölcsessége vezet, a főpapnő misztikus tudása veled, s akasztott leblokkolt helyzetbe sosem leszel! – ismétlem neki megint el.   Ha szereted magad tudni fogod, hogy te is szeretetet érdemelsz, és ne is érd be kevesebbel.


Amikor fordítva látjuk a világot, akkor keserű minden – de máshonnan nézzük a világot akkor megérkezik a válasz mindenre azonnal. Hogy hogyan tovább és merre van a feljebb. Te már ismered a sorslapjaidat?! Én igen,a  sajátomat…és nagy segítségemre is lett. Ha kíváncsi vagy mit hoztál magaddal megírt életútnak – bátran keress fel, hogy kifaggassuk egy kicsit a tarot lapokat, mert ott megláthatjuk az opciókat és a lehetőségeket is, amiket neked ajánljanak fel. S ha valami nagy blokk akadna, az is lehet hogy ‘angyalozunk’ rá, hogy jóra forduljon a dolog, amiben benne vagy. Az önsorsrontásnál jobb áldásban élni, hálás szívvel lenni az Életedben – ha tisztán látsz, jó döntéseket hozhatsz!
Szeretettel várlak tehát, hogy kiderítsük közösen a sorslapjaidat – várlak konzultációimra, személyesen, a stúdiómba – vagy akár messengeren illetve skypeon is beszélhetünk.

Léleköleléssel.

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tart mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Személyre szóló általános tarot – Kapcsolat elemzés – Szerelmi jóslást.
Grátisz: Csakra-aura harmonizálás- energetikai tisztítások, szívcsakra blokkoldás,
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

A bátorság próbája

Adventi erények – A harmadik hét.

“Az ádventi várakozás hasonlít a megemlékezéshez, de valójában mindennél távolabb áll tőle. Valódi várakozás. Pontosabban úgy, ahogy a szeretet mindennél valóságosabban vágyakozik az után, akit magához ölel és örök újszülöttként a karjai között tart.” – Pilinszky János

ADVENT HARMADIK HETÉNEK ERÉNYE A BÁTORSÁG.


AZ ELLENŐRÖK MOST ELSŐSORBAN AZ ASZTRÁLIS TESTRE HATNAK MAJD.
A tervük félelmet és aggodalmat akarnak ébreszteni az emberekben. a lelki egyensúly kerül veszélybe. Az akarat-érzelem és gondolat egyensúlya az, amin dolgozni kell. A harmónia a legfontosabb. Az egyensúlyba hozás bátorságot szül.

Az érzelmi, asztrál test őrzője Mihchael Arkangyal. Most a legnehezebb helyzetben is meg kell találni a helyes megoldást, a helyes utat. Az érett döntés lényege, hogy ráhangolódj a szellemi erődre, – emelkedj fel az angyali világokba – mert így belső tudatod azonnal átlátva a helyzetet, tudni fogja a helyes megoldást. Erős lélekjelenléteddel dönteni képes leszel. Az okkult próbák a jellemet erősítik a harmadik kísértésben is.

A bátorság próbája, hogy ne veszítsd el az önuralmadat; légy tudatos mindenben. Ha átmész a próbán csodás energiákat adnak az égiek Neked. A bátorság isteni erényét, lelked erejében, a szeretet rezgésében találod meg.

A bátorság isteni erénye segítsen bennünket!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzés – Tarot – energetikai rezgésszint emelés.
Angyal tanfolyam I – Angyal tanfolyam II.
Bejelentkezés, kapcsolat:06202782612

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Egy mágikus energiakapu nyílik meg!

2018 12. 12.  Ma egy varázslatos misztikus erőtérben vagyunk.

12:12 magas rezgésű spirituális időpont: Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben! Higgy és légy bátor! Ha igaz ember vagy, imáid teljesülőben vannak,   még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.


Most lehetőséged van elmondani az Univerzumnak azt, ami a szívedet nyomja. A jókor, jó  időben elmondott imáknak varázsereje van. Fontos, hogy legalább tíz percig tartson az imaginálás és közben vizualizáld, teremtsd meg a harmadik szem csakrád előtt tíz centiméterrel azt, amit el szeretnél érni, majd mond ki hangosan, amit meg akarsz valósítani, és  a végén fejezd ki szándékodat: Így legyen!
Hatalmas ereje van a kimondott szavaknak. Az Angyali erőtérben minden tiszta, pozitív kérés meghallgattatik. Higgy abban, hogy az Univerzum a visszatérő gondolataid, ötleteid közvetítésével beszél hozzád. Neked szeretnének segíteni, és a pozitív utad felé irányítják életedet. Engedd, hogy megerősítsenek ebben.


Az Időkapuban Imamjah Őrangyal áll, a Fejedelemségek karának Angyala. Haniél Arkangyal ereje csodás energiájával felszabadító lendületével bennünket segít. Haniél tudatosítja bennünk, hol állunk, mi a következő lépés, és bátorságot ad ahhoz, hogy megtegyük.
Kapcsolódj össze felsőbb vezetőiddel őrangyalod által és kérd őket, hogy erőt adjanak neked sorsod jobbra fordításában!

Léleköleléssel.

Asajah

spirituális tanácsadó,léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász, angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika- Asztrológia
Tanácsadás – Terápiák -Angyal mágiák.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Luca napi varázslatok!

LUCA NAPI SZERELMI JÓSLÁS !

“Ha a szeretetben boldog akarok lenni, két dologtól kell megszabadulnom: attól a félelemtől, hogy nem fognak eléggé szeretni, és attól a vágytól, hogy a másikat birtokoljam. Aki ugyanis fél és birtokolni akar, végül mindent elveszít.” – Kurt Tepperwein

December 13. csütörtök – Luca Napja egy mágikus nap!
Szerelmi varázslásra kiválóan alkalmas ez a nap. Ezen a napon Szent Lúciára emlékezünk, aki egy előkelő szicíliai családban nevelkedett. A keresztény hitre tért szép fiatal leány szüzességet fogadott, hogy életét Krisztusnak szentelhesse, majd mártírhalált halt hitéért.
Luca-napon régen tilos volt fonni, sütni, mosni. Nem volt ajánlatos kölcsönadni sem, mert az elkért dolgok boszorkányok kezére kerülhettek. Magyar nyelvterületen „gonosz-járó nap”-nak is tartják, ezen a napon különösen a boszorkányok rontása ellen kell védekezni. Luca széke, Luca-napi búzaültetés, Luca-napi kotyolás és dologtiltás többek között ezek a népszokások és fogalmak élnek a köztudatban. Ezen a napon füstölőt és gyertyát gyújtunk, hogy elűzzük a gonosz  a boszorkányokat.

Ha magadnak varázsolnál ma: arra nagyon figyelj, hogy ne használj piros gyertyát – mert az csak az alsóbbszintű szerelmet vonzaná be Neked, amivel sérülne a lelked – és ezt nagyon jegyzed meg!
Annak, akinek még nincs párja most: Angyal Gyertyamágiával végezhetünk szerelembevonzást a számára!

HA SZERELMI JÓSLÁSRA VÁGYSZ – SZERETETTEL VÁRLAK – NEMCSAK MA, DE A HÉT MINDEN NAPJÁN!

Hogy megtudd, mit tartogat számodra a kapcsolatod. A szerelmi jóslásban az életszámotok mutatja meg, hogy milyen kapcsolatot élhettek meg egymással, a találkozás dátuma is fontos lehet. A tarot elemzés a párod karakterét ábrázolja, a lapok elárulják a kapcsolat jövőjét, és a kedvesed valós érzelmeit, esetlegesen azt is, ha van harmadik személy a kapcsolatban. Áldás, tisztítás – oldás, blokkoldás! – is kérhető. A rontó energiákat megsemmisíthetők – a rontás levehető a kapcsolati oldásban. Az égiek segítenek, ha van közös út – bármi lehetséges…

A kapcsolaterősítő energiáknak a legnagyobb varázslatos hatalmuk van ma – nem babonaság: hagyomány! A lehetőségek olyanok, mint a napfelkelték. Ha túl sokáig vársz, elveszíted őket…
A kapcsolat tisztítás nagy lehetősége: az od-, és éterikus szál harmonizálás – hogy mélyebb és szeretetteljesebb harmóniát élj meg a kedveseddel! A szívcsakraoldó energiákkal segítségedre lehetek ebben. Luca napi szerelmi jóslásra várlak szeretettel – még időben jelentkezhetsz nálam.
Ne töltsd el egyedül az ünnepeket – azt kívánom Neked, hogy Légy Boldog és találd meg a párod még ebben az évben!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Tarot – Sorselemezés- Szerelmi jóslás
Szerelmi kötés törlése – rontáslevétel
Szerelmi angyal mágiák.
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.

Kapcsolat, bejelentkezéshez: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Luca napja közeleg

Heti tarot – Adventi időben.
December 10-től – december  16-ig.

Légy tudatos, hálával telt és találd meg igazi önmagad!

 

Hét eleje:
A Mértékletesség XIV.
Megérzőbbek leszünk és megértőbbek leszünk. Figyeljünk jobban oda egymásra. Az adventi időszakban törődjünk szeretteinkkel – minden vitás nézeteltérést tisztázzunk megszentelő figyelemmel. A pénzre is vigyázzunk – ne szórjuk feleslegesen, habár erős kísértések lesznek – álljunk ellen. Mindent csak mértékkel! Az időtér a számvetésnek kedvez, de baráti találkozóknak is jó ideje lehet. Kedden kioldódik a Nap és a Halak Neptunusz kvadrátja, energikusabbak leszünk. (A Hold a Bakban, majd a Vízöntőben.)

Hét közepe:
A Pápa V.
Együtt egymással szövetségben haladjunk, a család, a gyökerek most a legfontosabbak. Az álságos embereket engedjük szabadon, velük ne társalkodjunk. Döntéseinkre figyeljünk nagyon – megtévesztő dolgokra bukkanhatunk, ésszel-szívvel válasszunk. A Luca napot se felejtsük el, csütörtökön lesz! Ezen a napon a Merkúr visszalép a Nyilasba, újra a hit remény energiái vesznek körbe minket. Az égiek meghallják szavunk – figyeljünk oda mit kérünk most. Őrizzük meg ezt a magas energiaszintet. Csakra-aura behangoló, tisztító terápiákkal szeretettel várlak. (A Hold a Vízöntőben.)


Hét vége:
Az Ítélet XX.
Megoldatlan feladataink nyomhatnak nagy súly alatt, rendezhetjük elménkben a gondolatokat.Szombaton munkanap lesz, de vasárnap már az adventi programokban szerezhetünk örömöt családunknak. Légy kreatív az ötletekben, a szíved vezessen. Építsd és erősítsd meg a kapcsolataidat minden szeretteddel.  A kedves gesztus  lelket melengíthet. (A Hold a Kosban halad.)

A héten az Uránusz még retrográd lesz a Kosban, a Vénusz a Mérlegben halad. Pozitív energiák áldásban áramlanak hozzánk. Nyugodt, harmonikus teremtő erőben leszünk. Elindulhatnak a kapcsolat gyógyulások is, ha energiát, időt szentelsz neki. Figyelj oda, hogy kit engedsz be az életedbe – jelöld ki az egészséges határokat, kerüld a vitákat. Félelemből sose hozz döntéseket és légy körültekintő a pénzügyeidben. Kérd az égieket – konkrétan akár az arkangyalodat is lehívhatod, hogy mindenben segítsen Neked! Mennyei rezgése beburkolózva szeretettel véd és tanácsot ad, vezet. Angyal kommunikációval kereshetsz.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás – már 2019-re is!!!
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Csillagutakon

“Az vagy, amit egész nap gondolsz, és jellemed a gondolataid összességéből tevődik össze. Nagyszerű lehetőséggé változtathatsz minden egyes problémát.” – Joseph Murphy

Az emberek és a helyzetek azért jelennek meg az életedben, hogy Neked új lehetőséget adjanak! Amikor bízol önmagadban és a sorsban össze vagy kapcsolva az Univerzummal. Amit magadról gondolsz az tölti be az aurádat, azt sugárzod. Ezt érzik meg a többiek is. Aminek te tartod magad azt látják benned.  Ha aggodalmat érzel önmagadban akkor eltávolodtál a forrástól, hited megingott. Térj vissza az eredendő erődhöz – kapcsolódj össze Felsőbbrendű Éneddel. A spirituális energiák segítenek – légy nyitott a kiteljesedésre. Belső Fényed vezetni fog. Kövesd a szívedet, de vidd magaddal az eszedet is…

417 Hz. A Mozdítás frekvenciája (Váratlan helyzetek kezelése, változások elősegítése, ‘beragadt’ élethelyzetek előmozdítása.) A solfenegókat sztereó fülhallgatóval, meditációban érdemes hallgatni, legalább két hétig.

Készíts programot. Írd le mit akarsz csinálni minden egyes órában. Lehet, hogy nem tartod be, de meglesz. Ez megszabadít két nyűgtől. A sietségtől és a bizonytalanságtól. Osho Dinamic meditációja garantáltan felpörget, ha leblokkoltál: https://www.youtube.com/watch?v=we4gLJO9_UI
Ha elakadnál sorsdolgaidban – tanácsadással és energetikai blokkoldással szeretettel várlak.

ÉLD MEG ÉLETED MINDEN ÓRÁJÁT A DERŰ BÉKÉJÉVEL!♥️

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

 

Spirituális program az év utolsó napjára

SZILVESZTERI JÓSLÁS!

Nézz bele a sorsodba – a teremthető valóságodba!

“A szeretet motivál, a lélekbölcsesség az életem része. Felelősséget vállalok az éltemért. Testem-lelkem-szellemem teljességben van belső valódi énemmel, mentes minden gátló hitrendszertől. A szeretet és a belső béke energiáját árasztom a világra, megértő, együttérző és szeretetteljes vagyok. Csodás létezőként tekintek magamra, akinek jogában áll mindig választani. A határtalan szeretet fényét választom most, a csend békéjében.” – A felelősség mantrája.

A 2019-es év a számmisztikát tekintve 3-as év lesz, asztrológiai szempontjából pedig a Merkúr éve – a kölcsönös kommunikáció, a szövetség, a megoldások keresése és együttműködés éve, aktív életörömmel telítve. A Merkúr a gyakorlatiasság, a bátorság bolygója. Az elkövetkezendő évben számos fontos döntés elé állít bennünket az Élet, néha nagyon gyorsan kell majd választanunk. Mivel a Merkúr az idegrendszert uralja, fontos, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal. Ha kíváncsi vagy, mit hoz a jövő év számodra ez az év, szeretettel ajánlom Neked a sorselemzést. Megtudhatod milyen területeken leszel sikeres, és mire kell nagyon odafigyelned, milyen lesz az egészségi állapotod és rád talál-e majd a szerelem, milyen sorsfordulatra számíthatsz.
Nagyon sok változást hoz ez az év, minden jegynél más és más életterületen.
Ha pozitívak leszünk sok új ismeretséggel gazdagodhatunk, és még a haragos-peres dolgaink is jóra fordulhatnak. Általában sokkal elfogadóbbak lehetünk egymás iránt. A tanulás és a tudás fejlesztése is nagy hangsúlyt kap majd. Többen kötnek majd házasságot is, és gyermekáldásban is bővelkedni fog ez az esztendő!  Ha az elengedéssel nem lesz gondod – az új hamar érkezik. A Jupiter és a Neptunusz is szövetségben lesz egymással – sokakban felébred az ezotéria iránti vágy, spirituálisabbá válnak, mély szellemi és lelki átalakulásban.

SZILVESZTERI TAROT JÓSLÁS – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS!

Szilveszter napján egy különleges programra invitállak, ahol beleláthatsz a jövődbe.
A program része: TAROT – A személyes év lehetőségei: egészség – anyagiak – szerelem, kapcsolatok – válaszutak. Számmisztika – Párkapcsolat elemzéssel. Egy kis asztrológia, egy csipetnyi számmisztika, és a mindenre rávilágító tarot a másfél órás program része – belenézhetsz a jövődbe! Ajándékba: csakra-aura harmonizálás – energetikai szint emelés –  Angyal jóslás!
A tarot azt mutatja meg Neked, hogy a 2019-as évben mi fog történni a terveid szerint, ha továbbra is úgy gondolkozol, cselekszel, akkor mi vár rád. Ha nem tetszik, ami kijött, azon lehet változtatni. A kártya mindig a pillanatnyilag megmutatkozó jövőt mutatja. A jövő azonban képlékeny, nincs kőbe vésve. Ha nagyon nem tetszik, amit látsz, szerencsésen változtathatsz! A külső körülményeknek hatalmas ereje van, de neked még hatalmasabb. Gondolataiddal, érzéseiddel és hiteddel átírhatod a jövendődet. Sorsteremtő hatalmad van. Ahogy te változol, változik minden. Varázsold át az Életedet! A tanácsadásra mától lehet jelentkezni.

VÁLTOZZ ÉS A JÖVŐD IS VÁLTOZNI FOG!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok
A szilveszteri jóslásra időpontot foglalni már most lehet: délelőtt 10-től este 20-ig leszek elérhető aznap.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php