GONDOLATOK kategória bejegyzései

Mit adhat számodra egy párkapcsolat elemzés?!

Mert szeretni, s szeretve lenni a világon a legcsodálatosabb dolog!

“A szerelem túl van minden okoskodáson – felül áll minden értelmen. A szerelem fenn lakozik valahol a hegyormokon, magasan az értelem lapályai fölött. A lét önmaga fölé emelkedik a szerelemben, olyan magaslatokra, ahová csak ritkán jut el az ember. Az emberi szervezet a szerelemben jut el legfőbb céljának megvalósulásához, és ezért a szerelemmel nem szabad vitába bocsátkozni, hanem úgy kell elfogadni, mint az élet legnagyobb ajándékát.” –  Jack London

Egy új kapcsolat mindig nagy izgalommal tölthet el. És jó tudni, hogy mit adhat neked az új szerelem. De a már meglévőben is merülhetnek fel gondok, problémák és feladatok, amelyekben segíthet egy elemzés Neked.

Sok kérdésre választ kaphatsz:
Tisztán megvilágítja a párod karakterét, azt hogy milyen jellemű ember a szíved választottja. 
Megmutatja, hogy mire nevel, és tanít a jelenlegi párkapcsolat. Megmutatja a sorslapokat, mire szerződtél, és mire szerződött a párod erre az életre.
Megmutatja az előző életbeli kapcsolódást – karmát, vagy kiegyenlített adósságot. (Esetleg az apád volt, vagy a testvéred….)
Megmutatja a közös jövőt – hogyan, s miként élhetitek meg együtt a sorsotokat.
Megmutatja azt, ha van olyan akit még a párod nem felejtett el, és a szívét blokkolja, de megmutatja azt is, hogy esetleg más van a szívében rajtad kívül, akivel kapcsolatot tart fent – amolyan félrelépegetős fajta… ( De azt is, hogy mi a megoldás erre…)
Megmutatja, hogy együttélésben mi a sorsfeladat amiben kiteljesedhetsz. Spirituális-e a kapcsolódás: lélektársi, ikerlángi szinten hozott össze a sors benneteket.
Megmutatja, hogy hogyan tudtok majd együtt élni egy lakáson belül – vagy szükséges lenne esetleg egy külön élettérre, avagy csak barátként képzelhető el a kapcsolat – szorosabb kötelék nem lehetne.
És azt is, ha rosszak veled kapcsolatban a szándékai.
De megmutatja azt is, ha semmi dolgotok egymással, és egy csúnya szakítás lenne a dolog vége.(Tudd, hogy akihez ragaszkodsz, az sosem volt a tiéd! A megszállott kötődés, értelmetlen rajongás semmire se vezet.)
Megmutatja továbbiakban azt is, ha rontás van a szerelmi kapcsolaton, vagy szerelmi kötés a másikon, s ezért nem áll össze a kapcsolatotok. (Ez leemelhető, törölhető minőségben.)
Megmutatja  azt is, hogy gyermeked születhet-e tőle. (Avagy korai özvegység fenyegetne…)
És ha több jelölted is van – megesik néha! – akkor a választásod könnyítheti meg. Melyik az a férfi, akivel a szíved boldog lenne.


Érzésed szerint lehet kérni:  elengedést, avagy  szerelmi kapcsolat megerősítést – de szerelemvonzáshoz is kaphatsz jó tanácsokat. A szerelem nem fájdalom és nem gyötrelem, a szerelem boldogság, és öröm. Immár nyolcadik éve boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek a párommal, egyre mélyülő szerelem-szeretetben. A boldogság mindenkinek alanyi jogon jár – kívánom, hogy légy boldog, és találd meg Te is a párodat, akivel egy hiteles párkapcsolatot élhetsz meg!

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Szerelmi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Szerelmi Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Látogatóban Istennél – tanmese

Álmomban látogatóban jártam Istennél. Bekopogtam, hogy beszélgetni szeretnék vele, ha van rám ideje. Az Úr elmosolyodott és így válaszolt:
– Az én idom végtelen, mindenre jut belőle. Mire vagy kíváncsi?
– Az érdekelne, mit tartasz a legfurcsábbnak az emberekben?
– Azt, hogy nem szeretnek gyerekek lenni, siettetik a felnőtté válást, majd visszavágyódnak a gyermekkorba. Azt, hogy akár az egészségüket is feláldozzák, hogy sok pénzük legyen, majd rengeteg pénzt költenek rá, hogy visszanyerjék egészségüket. Azt, hogy izgatottan lesik a jövőt, hogy megfeledkeznek a jelenről, így aztán nemhogy a jövőt, de a jelent sem élik meg. Azt, hogy úgy élnek, mintha sose halnának meg és úgy halnak meg, mintha sose éltek volna.
– Atyaként mit szeretnél, hogy gyerekeid mely tanulságokat jegyeznék meg?
– Tanulják meg, hogy senkiből nem lehet erővel kicsikarni a szeretetet. Hagyni kell, hogy szerethessenek. Nem az a legértékesebb, hogy mit szeretnénk az életben, hanem az, hogy kik állnak mellettünk. Tanulják meg, hogy nem célszerű másokhoz mérni magukat, saját magukhoz képest legyünk elbírálhatóak. Fogadják el, hogy nem az a gazdag, akinek a legtöbbje van, hanem az, akinek a legkevesebbre van szüksége. Tanulják meg, hogy csak néhány másodperc kell ahhoz, hogy mély sebeket ejtsünk azokon, akiket szeretünk, ám sok-sok év kell ahhoz, hogy ezek begyógyuljanak. A megbocsátást a megbocsátás gyakorlásának útján kell megtanulni. El kell fogadni, hogy vannak olyanok, akik mélyen éreznek, de nem tanulták meg kimutatni érzelmeiket. Meg kell tanulni, hogy bármit lehet pénzen venni, csak boldogságot nem. Két ember nézheti ugyanazt a dolgot, és mégis két másféle dolgot látnak. Meg kell tanulni, hogy az az igazi barát, aki mindent tud rólunk és mégis szeret. Nem mindig elég, ha mások megbocsátanak, meg kell bocsátanunk magunknak is.
Búcsúzásnál megköszöntem szavait, Ő pedig így válaszolt:
– Az emberek elfelejtik mit mondtál, mit csináltál. De arra mindig emlékezni fognak, hogy érzéseket ébresztettél bennük.

A tanácsadó – fejlődni, élni tanít!

 

A sors mindenkit a spirituális világ felé irányít, csak nem mindenki érti az utalásait. A spiritualitás az én értelmezésemben persze nem azt jelenti, hogy el kellene szakadni a valóságtól, és valamiféle elvont lelki-szellemi, felhők közötti világban kellene lebegni. Sőt, aki valójában spirituális, az minden szándékát és gondolatát leföldeli, azaz itt a 3D-ben fizikailag is megvalósítja, de az ehhez szükséges információkat nem a racionális elméjéből, hanem egy sokkal hitelesebb helyről, a tudata központjából, a szívéből szerzi be. – Ara Rauch

 

A spirituális tanácsadó egy ébresztő ember! Tanácsadó, tanító lehet avatott, megszentelt személy, lehet egy öreg lélek, aki előző életéből hozott tudással ad segítséget, lehet olyan ember, akin keresztül az Univerzum súghat neked – de semmiképpen sem helyetted gondolkodik, ezt felejtsd el. És amit ad, annak hatalmas értéke van. S onnan tudod, hogy ő az, aki segíthet neked, hogy a közelében megnyílsz, rá tudsz hangolódni a rezgéseire, jól érzed magad a szentélyében.
Tehát semmiképpen sem pincér, akitől rendelhetsz, és nem is szolgálgató, akit felfogadhatsz és megfizethetsz arra amit te akarsz – az érintőképernyős menüpontból! Azt mondja el, amire szükséged van – néha komoly tanítást adhat, elakadást, blokkot oldhat. Azt fogadja, akivel dolga van, akinek adni tud, akit a magas szintü szellemvilág hozzárendel. Tehát ördögi lelkeket nem vállal.  Spirituális mesterként fogad, hogy vezettetést adjon, hogy segítséget nyújtson. Égi csatornákkal van összeköttetésben, szava szent, amíg közvetít, nem a saját véleményét mondja.Nem azért született le, hogy téged szórakoztasson – akit előkaphatsz akkor, ha unatkozol.

 Magánemberként pozitív meglátásban éli életét, segítőként örömteli szolgálatot teljesít. Manipulálni, megvezetni sem tudod –  csak magadnak ártanál vele. Motivál, és inspirál, lelkesít és rávezet arra az útra, ami neked rendeltetett. Nem kritizál, és nem dönt a sorsod felett – szabad akarattal rendelkezel. Megtiszteltetésnek veszi, ha beavatod titkaidba, ráhangolódsz a kölcsönös kommunikációra és átgondolod tanácsait.Idejéből Neked szentel, szellemi erőkkel közvetít. Nincsenek elvárásai veled szemben, beintegrálhatod az életedbe a tanításait, vagy mellőzheted okos meglátásait – a sorsodról te magad dönthetsz. Fejlődni, megtapasztalni jöttünk, aki nem emelkedik az süllyed. Szeretettel várom továbbra spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!
Fény és Szeretet Legyen Veletek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszintemelés
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Tanfolyamok

Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Jóvátételre jó alkalmak!

H E T I   T A R O T !
November 18-tól november24-ig.

Sok olyan dolog találhat meg újra, amit előzőekben nem jól oldottál meg. A múlt visszaköszön, csak azért hogy most jobb lehetőséget adjon számodra. Gondold át tudatosan a helyes lépéseket.Karmákat lehet kiegyenlíteni, spirituális adósságokat lehet helyretenni.  Nem naivan, okosan, megfontoltan, józan ésszel cselekedj!

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A Szerencsekerék X.
Ki mint vet úgy arat. Szerencsés lehetőségek jönnek a hét eleji napokban. Vedd észre, vagy teremtsd meg a szerencsédet. Ha karmát karmára halmoztál, most visszakapod azt, ami neked jár, a sorskerék körbejár. Sorsfordító idők járnak – mozdulj ki a kényelmi zónádból, hagyd, hogy az “élet történjen veled”!
A Jupiter a Nyilas csillagjegyhez van rendelve, melyhez a Szerencsekerék lapja társul. Az asztrológiai Szerencsekerék arra bátorít, hogy az élet kínálta váratlan lehetőségeket azonnal ragadjuk meg, haladjunk bátran előre.
Kedden a Mars a Skoprióba lép! Egyeseknél szexuális zavarok keletkezhetnek, figyeljetek oda az étkezésre is – főleg azok, akiknek gyomor problémáik vannak!
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket, és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérjék lesznek. Jó program lehet a színház, és a baráti találkozók-rendezvények. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedveznek a hét eleji napok. (A Hold a Oroszlán jegyében lesz jelen.)

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A Mértékletesség XIV.
Régi ismerősök, rég elfeledett helyzetek bukkanhatnak fel életedben. Tedd helyre a dolgokat, a sérelmeket dolgozd fel, és engedd el. Nosztalgiázni jó lehet, talán olyan találkozás is jöhet, ami a szívednek kellemes lehet. Anyagi, vagy üzleti téren is jó lehetőségek jöhetnek – ha nem így lenne, blokkoldással szeretettel várlak, ha felkeresel.
Csütörtökön a Merkúr befejezi tolató mozgását és a Skorpióban előreindul!Megszűnőben lesznek a kommunikációs gondok – szerződéskötésre is jó alkalmak nyílnak, a közlekedés is normalizálódik.
A Mértékletességhez a Nyilas energia van rendelve: Optimizmus, és felfedezővágy jellemző a nyilasra. Ha ez az energia nincs jelen, akkor arra hívja fel a figyelmet, hogy bízzon a megvalósulásban, és induljon útra, fedezze fel a lehetőségeket, amik sikerre viszik, engedje a fantáziáját nagyobb pórázra, és bátran induljon utána. Ha jelen van az energia, akkor pont az ellenkezőjére biztat, hogy ideje egy kicsit visszább fogni, mert már inkább álmokat kerget.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A barkácsolás, az olvasás jó időtöltés lehet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencséje lehet a hét közepén. (A Hold a Szűz jegyében lesz majd.)

A hét vége levegő minőségben lesz.
A Császár IV.
Életed teremtője, és uralkodója vagy – sorsteremtő hatalmad van! Egészséges önbizalmadat fejleszd, és haladj pozitív akarattal. Minden dolgot mérlegelj, kapkodva nem lehet irányítani. Döntéseidben, lépéseidben légy határozott.
Az Uralkodóhoz a Kos energia van rendelve: A jogok, rend, fegyelem, céltudatosság jellemzi, az irányítás mestere, de vigyázni kell, hogy ne legyen annyira merev, hogy ezzel másokat sértsen, és eltávolítson mindenkit maga mellől.
Szombaton a Nap belép a Nyilas jegyébe. Oldásra, blokkololdásra, energetikai terápiákra jó időben leszel – köszönöm, ha felkeresel.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Mindenféle művészettel kapcsolatos program jó szórakozás lehet. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedveznek az energiák. (A Hold a Mérleg jegyében jár majd.)

Ha megfogadod a jó tanácsokat, és elengeded a rossz, negatív berögzött mintákat, nagyot alakíthatsz a sorsodon megint!Éléslátással haladj előre, az égiek ha jó úton haladsz gyorsan segítenek!Engedd meg magadnak a jóllét adományát, és fogadd el az Univerzum ajándékait. A kishitűség nem erény, válaszd a legjobb lehetőségeket, értékes vagy, megérdemled. Ünnepeld az Életet!
A november 23, 24 és még a 25 is sorsfordító napokat jelölhet – imákra, mágiákra, hálára és teremtésre is jó időben leszel. Használd ki a kedvező alkalmat!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz! Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Gondolatok az érzelmi intelligenciáról

Ez érzelmi intelligencia – avagy az EQ

“Mi az érzelmi intelligencia? Az, hogy nem leszek azonnal depressziós önmagamtól. Képes vagyok szemügyre venni magam és az engem körül vevő világot, és a mások szemével is képes vagyok látni, nem csak a sajátommal. ” – Vekerdy Tamás

Érzelmi intelligenciánk hatással van emberi kapcsolataink minőségére, a stresszel szembeni magatartásunkra és tanulási, munkahelyi eredményességünkre is.Az érzelmi intelligencia fejleszthető és növelhető.


Honnan ismerheted fel az érzelmileg intelligens embereket:

1. Gazdag a szókincsük. Minél határozottabban tudjuk megfogalmazni és elmondani másoknak, hogy mit élünk meg, annál inkább tudunk rá megoldást is találni – már ha egyáltalán szükséges.

2. Kíváncsiak. A kíváncsiság mindig empátiával jár, ami az érzelmi intelligenciánk alapja.

3. Képesek elfogadni a változásokat.

4. Tudatában vannak a gyengeségeiknek, melyeket később kamatoztatni tudnak.

5. Jó emberismerők. Képesek a szavak mögé látni, és a szemekből olvasni.

6. Nehéz megbántani őket. Tudják, hogy mire képesek, és nem hagyják, hogy mások befolyásolják őket – magabiztosak.

7. Képesek nemet mondani. Kontroll alatt tartják az életüket, és nem hagyják, hogy mások befolyásolják őket a döntéseikben.

8. Önzetlenek. Nem csak akkor képesek adni a többi embernek, ha tudják, hogy valamit kapnak cserébe.

9. A maximalizmus nem a legjobb barátjuk. Fontos számukra a kitűzött cél, de nem ragaszkodnak hozzá görcsösen.

10. Nem a szokások irányítják az életüket. Mindig képesek megújulni, és akár önmaguknak is meglepetést okozni. Hálásak azért, amit elértek – magas a rezgésszintjük, és energikusak.

11. Időt fordítanak a kikapcsolódásra, a feltöltődésre.

12. Képesek elengedni a negatív gondolataikat – boldogságukat az ön-szeretetből merítik.

Ellentétben az IQ-val, az EQ igencsak képlékeny, ezért folyamatos gyakorlással, új, érzelmileg intelligens viselkedéssel utat építhetünk az új szokásokhoz is. Amint az agyunk is megerősíti ezeket az új viselkedéseket, a régi negatív, romboló szokásaink lassan kirezegnek, és helyükre érzelmileg intelligens válaszok kerülnek még a nehezebb helyzetek esetén is. A belső harmóniát csak akkor érhetjük el, ha jártasok vagyunk az érzelmek és a kapcsolatok világában, és  képesek vagyunk konfliktusokat kezelni, együttműködni, és ha mindez nem megy – segítséget kérni. Ha már meg van a vágyad  arra, hogy rácsodálkozz a világ apró szépségeire, már könnyen fogod tudni önmagadat motiválni! S ha egyedül nem megy – rezgésszint emeléssel, test-tudat-lélek harmonizáló terápiákkal szeretettel várlak, ha felkeresel. Továbbra is várom a fejlődni, tanulni, gyógyulni vágyódó ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés, test-lélek-tudat harmonizálás
Tanfolyamok, konzultációk
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

A szeretet a lélek legtisztább kifejeződése

“Feladatunk, hogy megtanuljunk szeretni. A mindent átfogó szeretet képességét kell elsajátítanunk. Szerelmesnek lenni és igazán szeretni két különböző dolog, miként a virág és a gyümölcs. A gyümölcs megjelenésével eltűnik a virág.
A szeretet azt jelenti, hogy megértően, tudatosan elfogadom a tökéletlent.
A szeretet az az öröm, amelyet akkor érzünk, amikor a szeretett emberre gondolunk.
A szeretet azt jelenti, hogy megnyitom magam, és beengedem a másikat.
A szerelmes birtokolni akarja szerelmét, kisajátítani, függővé tenni. Csakhogy mindaddig, amíg a szeretetben a függőség bármilyen formája megvan, a kapcsolat nem tökéletes.
A szeretet azt a vágyat kelti szívemben, hogy a másik boldog legyen, és kész vagyok ennek érdekében bármit megtenni és időt adni neki, ha időre van szüksége, figyelmet, ha figyelemre van szüksége, és szabadságot, ha szabadságra van szüksége. A szeretetben nem várok feltétlen viszonzást. Cselekedeteim mozgatórugója a gyengéd odafigyelés, nagyrabecsülés és csodálat. Szerethetek mellette másokat is, és ezt a jogot neki is megadom. Érzelmileg független vagyok a másik reakcióitól, mert szeretem őt, függetlenül attól, hogy érzelmeim viszonzásra találtak-e vagy sem.
A szeretet egyszerre jelenti, hogy adok és kapok, és mindig adással kezdődik.” – Kurt Tepperwein (Szellemi Törvények)

A szeretet, amellett, hogy jó érzés, olyan gyógyító erővel rendelkezik, hogy képes elindítani az öröm folyamatát. A szeretet jótékony hatással van a testünkre is, ugyanis tágítja az ereket, megakadályozza a mérgek lerakódását és harmóniát teremt.

Csak annyira lehetsz boldog, amennyire szereted önmagad!

Lélekölelésem: 

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Örömélet

“Az ész figyelmeztet arra, hogy mit kell elkerülnünk, de a szív mondja meg azt, hogy mit kell cselekednünk.” – Joseph Joubert

Figyelj a gondolataidra, mert azok szavakká válnak. Figyelj a szavaidra, mert azok tettekké válnak. Figyelj a tetteidre, mert azok szokásokká válnak. Figyelj a szokásaidra, mert azok a jellemeddé válnak. Figyelj a jellemedre, mert az lesz a sorsod. Te irányítasz – amit az agyadban elültetsz, az válik a valóságoddá. Változtasd meg a szavaidat – és megváltozik az életed! Minden nap adj valami szépet magadból… Egy mosolyt, egy ölelést, egy köszönetet, amivel egy másik embernek örömöt okozol. Ettől kezdve kinyitod az ajtót a csodáknak!
Áldás Rád!

Kívánom, hogy örömteli létben élj!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura tisztítás, rezgésszint emelés
Angyalmágiák – Angyalterápiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

A fogak és a belső szervek kapcsolata

Minden egyes fog valamelyik belső szerv képviselője a szádban. Amelyik fogad elromlott a hozzá tartozó belső szerveddel van a baj. Az érzelmi problémák befolyásolhatják a fogak egészségét. A fogak adott szervhez, testfelülethez, illetve meridiánhoz tartoznak és fordítva, ezeknek is kapcsolatuk van a fogakkal.

A fogszuvasodás az erőteljes belső fájdalom kivetülése. Valami emészt, ami a lelkünk legmélyéig hatol. Tegyük fel magunknak a kérdés: Ki az, akivel szemben bosszússágot vagy haragot érzek? Ki az, akibe kedvem lett volna beleharapni, belemarni, de nem tettem meg, mert volt gyerekszobám, és megtanultam, hogy a jól nevelt gyermek nem tesz ilyent. Milyen családi konfliktusom van jelenleg, amelyen rágódok?

A fogkő belső agressziót jelez, amelyet állandóan elnyomunk, de újra és újra felszínre tör.

Ha a fogíny fájdalmas, ez azt jelenti, hogy rég meg kellett volna hozni egy döntést, amit állandóan halogatok, mivel félek a következményektől.

Ha csökken a stressz az életedben, akkor a fogaid állapotában is pozitív változás állhat be. Tanulj meg bízni magadban és abban, hogy megkapod az élettől mindezt amire szükséged van. Ne állj ellen a változásnak és engedd meg magadnak a fejlődés lehetőségét. Jótanács: Érdemes legalább évente egyszer felkeresni a fogorvosunkat.  Törekedj a test-lélek-szellem harmóniájára – törődj többet magaddal!

Lélekölelésem: Asajah

Az igazi NŐ!

Az igazi NŐ!

Az, hogy NŐ vagy-e, nem a súlyodon múlik, nem a melled méretén, nem a frizurádon és még csak nem is azon, hogy mit mondasz.
Az sugárzik az emberből.

Az igazi nő pontosan tudja, hogy mire képes, tisztában van az értékeivel és képes elfogadni önmagát olyannak, amilyen. Nem akar görcsösen mássá válni. Elfogadta önmagát, képes szeretni, és ezt sugározza is, bármilyen testi adottságokkal áldotta meg a sors. Kialakult személyisége van. Nincs szüksége a szerepek próbálgatására, nem keresgéli, hogy milyen is legyen tulajdonképpen. Erőlködés nélkül árad belőle a NŐ.

Tud bánni a férfiakkal. Részben azért, mert megtanulta, részben pedig azért, mert ösztönösen tudja. Nem manipulálásról beszélek, vagy érzelmi zsarolásról, hanem arról, ha szavak nélkül is kiveszik a kezéből a cipekedni valót, ha alátolják a széket, ha odafigyelnek rá… A kívánságait nem azért lesik, mert kierőszakolja, hanem hódolatból, tiszteletből. A mosolyára mindig mosoly a válasz és nem fintorgás, vagy elfordulás, és nem feltétlenül azért, mert szép vagy jó alakú, nem azért, mert tetszik, hanem mert pusztán a kisugárzásával gyengéd érzelmeket kelt az erős férfiakban. Kiváltja az oltalmazó ösztönt bennük akárhány éves, és akárhány kiló is.

Viselkedése nőies, nem hivalkodó, nem feltűnősködő, hanem lágy és visszafogott, még akkor is, ha egyébként beszédes. De nem művi módon. Beszélhet és nevethet sokat, vagy hallgathat mosolyogva, lehetnek szellemes beszólásai, vagy merenghet kifelé az ablakon, oda fognak rá figyelni, számítani fog. Mint nő.
Kialakult stílusa van. Mindegy, hogy töltött galamb, vagy Barbie baba, a megjelenésében tükröződik az egyénisége, annyira, hogy ha bárki bárhol meglát egy ruhát, egy cipőt, vagy bármilyen tárgyat, az jut eszébe, hogy ez ő. Ez az ő stílusa, neki tetszene, hozzá illik. Nem számít, hogy mit mondanak a többiek, nem érdekli, hogy hány embernek tetszik, kifejezi bátran önmagát és ezzel bármit védjegyévé és elismerésre méltóvá tesz. Néhányan megpróbálják utánozni, de erre büszke. Ámde sosem beképzelt. Csak tudja, hogy ő, Ő.

Egy nőnek mindig jó illata van. Akkor is, ha az edzőteremből jön ki, mert már átitatta a nőiesség illata. Parfümöt nem a divat szerint választ, hanem az egyéniségéhez illő illatot. Nehéz, buja, érzékit, vagy könnyed gyümölcsöset, lágy vaníliásat, üde virágillatot, friss sportosat…bármit, ami fémjelzi és elkíséri őt.

Az okos nő nem akar versenyre kelni a többi nővel, hanem tudja, hogy őt fogja megtalálni az, aki őt így értékeli, ahogy van. Pontosan azt vonzza be, aki hozzá illik és ehhez egy lépést sem kell tennie. Csak megadni az időt rá. Nem kapkodni. Ha meglelte a párját, nem félti a pozícióját, mert a kilengések közepette is tudja, hogy az ő embere hozzá tartozik és csak a változatosság kedvéért fordul meg más nők után, de az összehasonlításban és mérlegelésben úgyis ő lesz a győztes. A féltékenységgel csak kínokat okoz önmagának és a másiknak is.

Az igazi nő igazi otthont teremt. Meghittet, rá jellemzőt, barátságosat, legyen az egy elegáns villa,, vagy akár egy csepp kis erdei lak. Nem a bútorok és a szőnyegek drágasága fogja meghatározni az értéket, hanem az az otthonosság, ami belőle árad. Egy olyan hely, ahova jó hazamenni. Adrien Mayer

Boldog gondolatok…


“Ahhoz, hogy boldogok legyünk, a boldog gondolatokra kell koncentrálnunk. Mégis milyen gyakran tesszük az ellenkezőjét! És milyen gyakran előfordul, hogy fel sem figyelünk arra, ha megdicsérnek minket, viszont még hetek múlva is egy barátságtalan megjegyzésen rágódunk! Ha megengeded, hogy egy rossz élmény vagy egy kellemetlen megjegyzés kösse le gondolataidat, akkor ennek viselni fogod a következményeit. Emlékezz rá: te kontrollálod a gondolataidat. A legtöbb ember csak pár percig emlékszik a dicséretekre és évekig a sértésekre. Gyűjtik a szemetet, olyan hulladékot hordanak magukkal, amivel húsz évvel ezelőtt dobálták meg őket.” – Andrew Matthews