GONDOLATOK kategória bejegyzései

Szerelmi jóslás – ahol mindenre fény derülhet…

Most, hogy elindulsz életed nehéz útján, tudnod kell, pontosan mit is keresel. Igazi társ nélkül nehéz az élet. (…) Életed legfontosabb feladata, hogy rátalálj erre az igazi partnerre. – Karafiáth Orsolya

Ha új barátod van, és még alig ismered, de szeretnél róla többet megtudni – szeretettel várlak egy Szerelmi jóslásra, ahol sok mindent megtudhatsz rólatok. Megismerheted a jellemét, a karakterét, azt hogy mire számíthatsz nála. Megtudhatod mit hoz a kettőtök jövője, és hogy van-e értelme mélyíteni a kapcsolatot vele, vagy jobb, ha futásnak eredsz… Az ezoterikus pszichológia mindenre fényt derít! Keress bátran, bizalommal.
Tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia.

Történt nem is oly régen, hogy egy fiatal hölgynek azt találtam mondani a kapcsolat elemzés során: “Mielőbb szakítsd meg a partnereddel a kapcsolatot, mert veszélyes alvilági figurákkal ismerkedik, és rossz szándékai vannak – akár meg is lophat téged.”
Nos, természetesen a hölgyet elvakította az a ‘bizonyos kémia’ és nem hallgatott a fenti üzenetre.
Később aztán sírva-ríva keresett meg, hogy bebizonyosodott a jóslat. Nahát, nahát mik vannak – látod nem tévedtek az égiek, a szent szellemek! És ráadásul még veseproblémái is adódtak. Igen, a vese a második szív, ha a lélek lebénul előfordul az ilyen. Kár volt kiprovokálni…

A következő alkalommal azt az üzenetet továbbítottam, hogy az illető barátjának több személyisége van, és kalandkereső energiája van – jelenleg is több kapcsolatot tart fenn, még az illető hölgyön kívül is.
Természetesen itt sem a józan ész döntött, a hölgy továbbra is belement a férfi játékba, és lett akár a negyedik…vagy ki tudja hányadik. Később aztán ő is belátta, a sok megaláztatás után, hogy nem ő az igazi párja… De a lelki sérülésnek is itt is nyoma lett…a lélek egy csúnya alhasi testi gyulladással üzent.

Szó,szó… folytathatnám, de minek. Általában úgy van az, hogy jobban szeretnek megtapasztalni dolgokat egyesek. Igen ám, ez is valahol spirituális, hiszen az érzelmeket meg kell élni. De, és de… ha valaki már előre tudja, hogy mi lesz vele akkor nem biztos, hogy okos dolog belemászni a semmibe…Az is spirituális ám, ha tudatosan, belső zsigerből, első megérzésből kilépsz onnan, ahol csak kihasználnának. Nem feltétlenül érdemes átélni azt. Az okos döntéssel sok lelki traumától megkíméled magad. Persze, mindenki maga dönti el mire van szüksége – soha nem ítélkezem.
Tudd, hogy lehetőségben áll jól választani!

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás
Szerelmi jóslás – párkapcsolati rontás levétel
Párkapcsolat tisztítás – meglévő kapcsolat megerősítése
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Változás az égen!

“Az ember valahogy természeténél fogva arra van kódolva, hogy a világban tapasztalható jelenségeket ellentétpárokban lássa: kelet és nyugat, Mars és Vénusz, logika és érzelem, bal és jobb. Az élet legtöbb területén azonban általában nem kell valamelyik oldalra állnunk, sőt sokszor veszélyes, ha mégis megtesszük.”  – Daniel H. Pink

A Szaturnusz (szept. 18-tól újra indul) és a Plútó még várat magára egészen október 3-ig, a Neptunusz november 26-ig, az Uránusz 2020 január 11-ig inaktívan – hátrál. A Jupiter viszont igen aktívan mozog augusztus 11 óta, szerencsés kezdeteket jelölve.

Kezdetét veszi a változás – kellemesebb, kedvező napok jönnek!

Augusztus 18-án a Mars bolygó a Szűzbe lép.
Hangulatilag rendezettebbé válhat a kommunikációnk is. Ebben a  Merkúr is besegít. Életkedvünk, és energiaszintünk erősen megnő – aktív napok jönnek. Erős energiákat kaphatsz, ha valamibe mostanság fogsz majd – ez majd sikerorientáltan motiválhat. (Asinel angyal energiáját használd, nála jó pártfogóra találhatsz.)

Augusztus 21-én a Vénusz az Oroszlán jegyéből a Szűzbe lép át.
Költözéshez jó energiákat kaphatunk, akár külfölddel kapcsolatosan is. Sokkal empatikusabbak leszünk majd, és toleránsabbak. A harmóniát keressük kapcsolatainkba, az összhangot kapcsolódásainkban. az együttérző energiákban könnyebben beszélgetünk, ismerkedünk majd. Lehet rendet tenni a házasságban, az együttélő viszonyokban is, baráti társulásokban. Új kapcsolatok alakulatnak, új ismeretségek szövődhetnek, talán valaki rátalál az igazi párjára is. Lépj ki a komfortzónádból – mozdulj – ismerkedj, barátkozz, – ne a magány válaszd társadul, inkább igyekezz, mert most párra is találhatsz. (Előnyben van akinek kettes személyes éve van. De ha nem vagy kész még rá akkor az angyalmágia most jól jöhet.)

Augusztus 23-án a Nap a Szűzbe lép.
Kommunikációnk finomodik – barátkozó kedvünk is egyre megnő.
Ez az állás az üzleti életnek és a magánjellegű kapcsolódásoknak is kedvez. A társulásoknak is szerencsét hozhat, a vállalkozásoknak is nagy lendületet adhat. Újra elindul az Élet! Ha újba kezdenél most megteheted. (Érdemes azért rálesni kivel szövetkezel. A tarot és a számmisztika is segíthet ebben.)

Figyeljünk a belső megérzéseinkre – s ha elakadnál sorsdolgaidban, kérheted a bolygók arkangyalainak energiáját segítségül.
A Vénusz őrzője Haniél arkangyal. Ha megszólítod őt: Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében.
A Mars őrzője Kamaél. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez.
A Nap őrzője Mihály arkangyal. Az egészség, a vitalitás, az energia, az erő, a kreativitás és a szervezőkészség, s természetesen a Nap védőangyala. Igazi nap-lény. Megvéd a kevélységtől, az önzéstől és az egoizmustól.

Szerencsés fordulatok kívánok nektek az elkövetkezendőkben – haladjatok pozitív irányban mindenben!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások, rezgésszint emelés, csakra-aura harmonizálás.
Angyalmágiák
Oldás, blokkoldás
Rontáslevétel
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon, telefonon is elérhető vagyok – a külföldiek, vidékiek számára – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Változtass az Életeden!

A GONDOLATAIDDAL KEZDD EL!

“Amilyen a gondolatunk, olyan az életünk.”Czipper Ágota

Figyelj mire gondolsz, mert aminek energiát adsz az növekedni kezd! Ha úgy érzed, hogy a monotonságba süpped minden. Ha úgy látod, hogy nem mozdul semmi körülötted, ha úgy tűnik, hogy elakadtál. Itt az ideje, hogy változz, és változtassál. Félünk az újtól, de az új hozza a változást is egyben. Tégy minden nap valami apró dolgot, amivel hozzászoktatod magad az ismeretlenhez, a változáshoz, a változtatás igényéhez.  Csak egy kicsit hordj más frizurát, csak egy picit járj más úton a munkába, csak egy cseppet gondolj valami másra, mint amire szoktál… Olyan dolgokat tégy, ami örömöt okoz, ami felfrissít, ami energetizál, ami lendületbe hoz – legyen sikerélményed valamiben, ami neked fontos.
A rossz életű emberek negatív mocsárban tocsognak – aki hazudik, aki lop, aki csal, aki másnak rosszat akar, aki pénzért árulja a testét, aki az ördöggel cimborál, szennyezett emberekkel érintkezik, annak nem fordul a szerencséje. Az mindig azokat a helyzetek és embereket fogja bevonzani, amilyen gondolatai vannak.

Ha változtatni szeretnél kezdj új életet! Néha a depresszió, az elfojtott düh nem engedi, hogy világosan és tisztán gondolkozz. A tudatosság nagy előny, használd a józan paraszt eszedet. Hangold magad örömre. Nevess, táncolj, mozogj, szeress. Hintázz egyet, vagy csússz le a csúszdán, kényeztesd a belső gyermekedet. Egy jó kis masszázs is kitisztítja a negatív energiát, avagy egy nagy energetikai tisztító kezelés is sokat javíthat a gondon. Más emberré tehet, kívül-belül – általa megújulhatsz, szinte megvilágosodsz: új gondolataid lehetnek a változtatáshoz, a jobbításhoz. Néha az is elég, ha a barátnődnek kibeszéled magad. Háziállatod szeretettel tölt fel – tarthatsz, kutyát, macskát, vagy bármi mást, ami neked kedves. Mantrázhatsz, hogy jobb kedvre derítsd vele magad, hívhatod az őr, vagy az arkangyalodat, akár a boldogságangyalodat, hogy rezgésszintedet felemelje, s általa kellemes hangulatba kerülhess. Pozitívan, emelkedett rezgésszinttel minden sokkal könnyebb. Kedvezőbb lehetőségek jönnek, kellemes helyzetek, találhatnak meg, és magas rezgésszintű emberek segíthetnek. Gyere el hozzám, segítek felhangolni a csakráidat: depresszióoldás, félelemoldás, önbizalom erősítő tréningek. Változtass az életeden, engedd, hogy a szerencse melléd szegődjön!

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Spirituális terápiák – tanácsadás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Maradj pozitív!

Augusztus 15. Vízöntő Telehold

A Telehold csütörtökön 14:37 perckor telítődik a levegős Vízöntő jegyében.

A Telehold mindig tisztulós időszakot mutat – nagy energiák hatnak, gondolataidban hozhat egyfajta új, más irányváltást is számodra. Elengedheted a téves elavult régi ideológiáidat, lehúzó, energiátlan élethelyzeteidet. És új pozitív, jó szokásokat vehetsz fel, értékrendedet is felülírhatod. Nem tilos újragondolni az életed, és átalakítani olyanra, amilyenre vágynál, ebben a lehetőségeid és képességeid szerint cselekedj.
Úgy általában a Telehold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk Telihold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat.


Mos feszült energiák lesznek, kerüljétek a konfliktushelyzeteket. Egyesek lelkileg is érzékenyebbek lesznek, akár a viták szakításhoz is vezethetnek. Szavaidra, tetteidre vigyázz, ne bánts, ne sérts meg másokat. Légy diplomatikus. Fontos döntéseket ezen a napon ne hozzatok. A sebészeti beavatkozásokat is jobb kerülni. Nehéz napnak ígérkezik – ma ne harcolj, na küzdj – engedd, hogy elteljen.


Szelektálásra, lomtalanításra egyébként kiválóan alkalmas ez a nap – amit már régóta tartogatsz, de hasznát nem veszed, attól most megválhatsz. Ezen a napon szívesen és szeretettel és nagy lendületben végezhetsz mindenféle karitatív munkát – Nagyboldogasszony napja van, Szűz Mária mennybevételének ünnepe. Ezen a napon a szerelemmel kapcsolatos varázslatoknak lesz jó ideje – szerelmi jóslással, szerelmi mágiákkal, már meglevő kapcsolatokhoz megerősítő varázslatokkal, és bevonzó szerelmi angyal mágiával szeretettel várlak. Ha elakadtál párkapcsolati dolgaiban bátran keress meg!

Az Időkapuban  Reijél őrangyal áll, az Uraságok karából, Heszediél arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: “Reijél angyal kérlek szabadíts meg az ellenségeimtől,  akik szeretnének célomtól eltéríteni, és a barátoktól akik nem engednek kitörni az éppen divatos, hamis értékek fogságából. Tölts fel engem lelkesedéssel és bizalommal, kelts bennem heves vágyat, a jó ügy szolgálatára.  Ámen.”

Mindenkor higgy magadban, abban, hogy értékes és szerethető vagy!

Elengedő és teremtő mágiákkal szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás
Tanácsadás – spirituális technikák
Kapcsolat:  06202782612
Délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok – hétvégén is előre egyeztetés szerint.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is kereshetsz.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

A lélekölelésről…

Többféle ölelés létezik.

A lélekölelés a lelkek összefonódásáról szól, magas spirituális rezgése van. A szívcsakraölelés egy áldásos energiaküldés. A spirituális emberek így üdvözlik egymást.

Itt kapcsolati szál köttetik – amely erős energiaáramlással tölt el. Ilyenkor szoktunk rózsaszín, zöld, vagy narancssárga fényenergiákat küldeni annak, akit átölelünk. Ez egy áldásos szertartás – magasfényű energiaáramlással – ideje több, mint egy átlagos megölellek rítus – ennek legalább húsz másodpercig kell tartania.

A szív csakra, a szeretet, a hála, a béke, az egyensúly központja.

Kép: Szívcsakra mandala

A lélekölelésben nincs szó tapogatózásról, félrecsúszott nyakpusziról, arcpuszilgató mimikáról, avagy szexuális közeledésről, és a nagy összefonódásról sem, ami szinte megfojtogat. Az szívcsakra-lélekölelést a barátoktól kapod – a lelki társakról, áldásosztóktól, spirituális mestertől, segítő lelkektől. Más a minősége mint a többinek, a szívcsakrák találkozása tölti meg a lelkeket gyógyító energiákkal. Te is gyakorolhatod – szeretetenergiákkal feltöltve – adni és kapni fogsz!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot konzultációk
Energetikai tisztítások: szívcsakra tisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Délelőtt 10-től, este 20-ig – előre egyeztetéssel.
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

És, megint… arról a bizonyos vörös fonálról!

Aki magas energiákkal kötheti beavatott, szent ember – láma, guru, spirituális nagymester, stb… – általa áldás energiákkal lát el – a vörös fonál egy szimbóluma ennek, nem a fonál az áldásod. Az áldás energia akkor is rajtad van, ha leteszed a vörös fonalat. Az Áldás nem egy örök életre szóló energia, a negatív karmáktól sem véd meg, ki kell dolgoznod őket.


Ha tisztátalan életet élsz az áldás visszájára fordul – tehát nem szentségesíti a gonosz erőket! Egyébként meg rontást a vörös fonálra is lehet küldeni.

Ha pozitív, tiszta életet élsz a pozitív dolgok találnak meg.

Ha valakitől veszed, vagy kapod nincs áldásosság ereje, annak az illetőnek van benne a rezgése akitől vetted, vagy kaptad. A jókívánságai benne lehetnek, de a rossz energiája is egyben. Ha például az illető rontás, vagy átok alatt állt, amikor neked adta… Jó lenne ezeket komolyan venni, mielőtt bárkinek ártana!
Boltban is lehet kapni, elég olcsó – semmilyen rezgése nincs, talán inkább lehúz, nem felemel – van aki ezt árazza fel és adja tovább valakinek.
Vigyázz milyen ajándékokat fogadsz el… Aki áldást oszt áldásban lesz maga is, akin rontás vagy átok ül annak az aurája is fekete energiákkal van tele. Nem viccelek, szagolj bele…

Energetikai tisztításokkal segíthetek, ha rossz energiákat érzékelsz – akár gépjárműben, lakásban, irodádban, vagy magadon. A tárgyakat is lehet tisztítani, de van olyan szennyezett tárgy, amitől jobb megválni…mert súlyos negatív energiákat áraszt még a tudatalattidban is – például, ha rosszakarótól kaptad.

Gondolkozz, mielőtt bedőlsz a kamu ezobulvárnak…

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot konzultációk – Szerelmi jóslás
Asztrológiai éves előrejelzés
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás – rontáslevétel.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Délelőtt 10-től, este 20-ig – előre egyeztetéssel.
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Fedezd fel az Élet napos oldalát!

H E T I T A R O T !
augusztus 12-től augusztus 18-ig.

Teleholdas hetünk lesz!

Az Élet apró örömei néha kis dolgokban rejtőznek…egy ölelésbe, egy mosolyban, egy biztató jó szóban!

Megerősödik bennünk az érvényesülési vágy, és a győzni akarás. A Nap, a Merkúr, a Mars és a Vénusz is a pozitivitást, az életvidámságot fogja erősíteni. A hét eleji napokban csak lassan, okosan, nyugodtan és megfontoltan tervezgess.


A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A Mértékletesség XIV.
Augusztus 12-én a Jupiter, nagy szerencsebolygónk újra nekilódul. http://asajah.hu/ezovilag/a-jupiter-ismet-eloreindul.php És pont ezen a napon a Merkúr belép az Oroszlán jegyébe – a hisztizés sem kizárható, bizonyos érintett jegyekben. Most az érzelmek gyógyításának lesz itt az ideje. Végezhetsz meditációkat, vagy különböző spirituális technikákat, de az elengedő oldásoknak is jó ideje lesz. Őrangyalod inkorponálása is sokat segíthet. Mihály arkangyal is utat mutathat neked. Tudattisztító,  szívcsakra tisztító, rezgésszint emelő rezgésekkel várlak, – életfeladat, küldetéstekintetében is – ha felkeresel. Csodás mágikus energiákkal áld az ég megint –  augusztus 12-én 13.-ára virradóan érkeznek a Perseidák! Lehet kívánságlistát írni.
Augusztus 13-án Hold-Merkúr szembenállás miatt kissé zaklatott, depis napunk lehet. Hála-áldás- és szeretet ezek a kulcsszavak motiváljanak. Figyelj, hogy konfliktusba ne keveredj, kezeld optimistán a helyzeteket. A hét eleji napokban, ha teheted a pihenésé legyen a főszerep. Mindent csak mértékkel, óvatosan.
A hét eleji napok a Halak,  Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedveznek. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A pihentető séta jó program lehet. Egyetek sok zöldséget – nyersen, vagy párolva is fenséges eledel lehet. Nem salátának eszem, hanem, kapaszkodj meg: főétkezésnek vacsorára. (A Hold a Bak jegyében lesz jelen.)

A hét közepe lvegő minőségben lesz.
A Nap XIX.
Augusztus 15-én, csütörtökön a Vízöntő Teleholdat üdvözölhetjük.
Már előtte való nap is feszültségeket hozhat, és a következő napban is érzékenyebbek lehetünk – ha nehezen alszol el, hallgass egy kis nyugtató relax zenét. Hozd magad pozitívra – mantrázz, vagy csinálj valami olyat, ami boldogságot hozhat. Törekedj a külső-belső egyensúlyra.  A közeli napokban anyagi gondokra jöhet jó megoldás, betegségekben gyógyulás. Elindulhat egy pozitív életigenlés benned, bizonyos dolgokban szerencséd is lehet. Ha blokkokat tapasztalsz, érdemes rontásvizsgálatot kérned, ez ügyben is kereshetsz. A hét közepi napok a Kos, az Ikrek, a Vízöntő és Nyilas napjegyeknek hozhat szerencsét. Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A salátákban sok vitamin van – lehet natúron, nyersen fogyasztani, de gazdagítani is azzal, ami a kedvenced. Az erdei séta, de a meditáció is jól eshet. (A Hold a Vízöntő jegyében jár majd.)

A hét vége víz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Már lecsitulóban a Telehold hatás. Már jóval empatikusabbak, türelmesek, és megértőbbek lehetünk majd. Azokra a dolgokra koncentrálj, ami a szívednek kedves. Higgy abban amit el szeretnél érni, erősítsd magadban a célodat. Ha döntéshelyzetben lennél vizsgáld meg az opciókat! Gondolj arra mi lenne ha… és aztán meg a másikat… ahogy beleképzeled magad a helyzetekbe, megérzed melyik hozhat jobbat. Ha jól döntesz a szívedbe béke lesz! Ha mégiscsak elakadnál, tarot elemzéssel segíthetek a tisztánlátásban, melyik lehet a kedvező lehetőség neked. A hétvégi napok a Bika, a Rák, a Skorpió és a Rák napjegyekre lehet kedvező. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Egyetek sok gyümölcsöt – akár szőlőt, akár barackot, amit szerettek. Legalább napi tíz dekát fogyasztok. Mindenféle viziprogram jó időtöltést lehet. (A Hold a Halak jegyében lesz jelen.)

Hét vége felé már intenzívebb gondolatokkal erősítheted magad. És igen, elérkezett az ideje annak, hogy olyan életet élj, amelyet elképzeltél magadnak!Minél hálásabb vagy, annál több olyan dolgot vonzol az életedbe, amiért hálás lehetsz. Hagyj fel azönpuszitót gondolataiddal, önsorsrontó életeddel – használj magas rezgésű, pozitív szavakat, mert minden gondolatoddal, aminek energiát adsz életedet teremted. Átalakíthatod, megreformálhatod az életedet. Bevonzhatsz jó dolgokat, de lehúzó erőket is negatív gondolataiddal. A szerencséd kovácsa te magad vagy – a vénuszi erőtér segít a manifesztálásban.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Életdöntések – sorslépések!

Adj erőt és időt annak a célnak, amit el akarsz érni!

“Azt hiszem, szögletesen születünk, és gömbölyűen halunk meg. Ahogy az élet vize átmos minket, elveszítjük kiszögelléseinket, ami a javunkat szolgálhatja. Ugyanakkor veszíthetünk abból a határtalan bölcsességből, amellyel születtünk. De a bölcsességnek a nyomai azért velünk maradnak, épp csak ki nem bökik a szemünket. “- Daniel Gottlieb


Nem irigykedni kell másokra, hogy nekik jobban megy, sugároznak, és ragyognak, tengerpartot mutatnak. Tegyél te is azért, hogy visszanyerd az erődet. Mutass jó példát – húzd ki magad a gödörből, az elakadt élethelyzetből. Ha nem a lelked vezet, hanem számító énedre hallgatsz, magadon sokat ronthatsz – az álságos lét tévutakra vezet.A hamis barátságokat ne tarts életben. Ahol nincs helyed ott ne maradj! Ne hergeld magad hamis illúziókba – ahol már nem kellesz, onnan lépned kell. A magány furcsa társ, – vele sokra nem mehetsz. Építsd kapcsolatokat, barátkozz, – nevess. Csinálj valamit lelkesen – a sikerélményed igen hamar megjöhet. Lépésről lépésre haladva, okosan, tudatosan, bölcsen te is nagyot arathatsz, ha bízol kicsit magadban. Ha viszont hamis dologért rajongsz, abba nagyon hamar belebuksz. A pozitív megoldások mindig a fényben lesznek, könnyen észreveheted őket, csak nyisd ki a szemed.


A TAROT KONZULTÁCIÓKON:
Segítek jobban belelátni a sorsodra, merre
mehetnél, milyen opciókat tartogat az életed!
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

Ne várakoztasd magad, és ne élj kellemetlen bizonytalanságban. Ha félelem ül benned, vagy harag,azt el kell engedned, mert különben minden csakrád bezáródik, és nem sikerül semmi sem! Ne keseregj a rossz sorsodon, hanem lépj egy nagyot. Csakra-aura tisztító harmonizálásra, blokkoldó energetikai elengedő oldással magasabb energiaszinten lehetsz – így teremtő erőd is megnőhet. Magas energiaszinten, a bőség és a szeretet vonzásában már jobb hangulatban élvezheted a létedet!
Gyere el hozzám, és engedd hogy segítsek Neked. Mély, elemző beszélgetésekkel,  sorsoldó gondolatokkal várlak. A jó tanács már fél megoldás – ha Te is hozzáteszed a részedet saját életed ura lehetsz!

Szeretettel várom a spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Auraolvasás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Tisztánlátásban és sorsfordító helyzetekben sem lesz hiány!

Augusztus hava a kiteljesedés ideje – Bőség hava

Ez év augusztusi hónapjában megértéssel, belső ismereteddel nagyot alkothatsz, bőségáldásban haladhatsz! Az Oroszlán a belső minőségeket uralja, belső fényével alkot és teremt. A Nap csillagjegye az Oroszlán, mely a tarotban a Nap kártyához van rendelve. Az asztrológiai Nap arra bátorít, hogy bízzunk önmagunkban, képességeinkben, cselekedjünk pozitívan. Figyelmeztet, hogy ne legyünk agresszívek, arrogánsak, és önzőek, ne gyűrjünk magunk alá másokat. Ne legyen felsőbbrendű érzésünk, és kerüljük a sznobizmust. A számmisztika szerint a 8-as a legerősebb anyagi szám: aktivitást, kezdeményezőkészséget, erőt, lendületet, szenvedélyességet, agresszivitást, harcot, döntési képességet, erőteljes szexualitást jelöl. Ha elakadnál ebben a hónapban is energetikai tisztításokkal, spirituális terápiákkal, tarot elemzéssel szeretettel várlak személyesen, de skypeoon és messengeren is. http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

A nyár, az élet, a szerelem élvezete, a szórakozás, a feltöltődés idejében telhet augusztus első fele.
Augusztus eleje az érés ideje egy belső munka önmagadon, az új önmagadhoz, nézz a fénybe és engedd el a lehúzó mintákat. A jupiteri energiák segítenek abban, hogy ráláss és meglásd, megérezd miben vagy jó, mit lehet tenned abban most az életeben. Meditációs ösvényeken haladhatsz – az égiek üzenteit talán most jobban hallod, ha elcsendesedsz. Augusztus 1-én az Oroszlán Teleholdat üdvözölhettük: http://asajah.hu/ezovilag/szazszoros-energiak-hatnak.php

Augusztus 12, hétfőn Szerencsebolygónk, a  Jupiter előreindul a saját jegyében, a Nyilasban! Egy új jövőkép körvonalazódhat ki előtted, új lehetőségekkel, új módszerekkel, új szemléletekkel telítve. Kedvező energiákkal kapcsolódhatsz megint. És ugyanezen a napon a kockázatvállaló kezdeményezés bolygója, az  Uránusz pedig hátrafelé indul a Bika jegyében. És még egy nagy hatás: az Oroszlán jegyébe lép a Merkúr. Kreatív, meggyőző  alkotó energiákkal lát el. Érdekes energiákban leszünk – szinte egyik napról a másikra “felébredünk”. Valahogy jobban megindulnak és beindulnak életdolgaink. Egyre igazabban meg tudod majd fogalmazni önmagadat. Ha mégsem sikerül spirituális tanácsadásaimra most is regisztrálhatsz: http://asajah.hu/gondolatok/asajah-parkapcsolati-konzultacio.php

Augusztus 15. 14 óra 37 perckor a Vízöntő Teleholdat üdvözölhetjük. Energiájával sorsdolgainknak láthatjuk majd tisztább megvilágításban eldönthetjük, hogy meggyógyítjuk-e a régit, vagy lezárjuk végleg, és új kapcsolatba kezdünk. Óvatosan kommunikálj ezen a napon, viták nézeteltérések is jöhetnek, kínos helyzetekben is kerülhetsz – légy megfontolt, gondos és alapos. Most egymásnak feszül a tüzes oroszlán és a hideg, levegős vízöntő energia. Akinek mindkettő van az asztrológia képletében, az elég furcsán éli ezt meg.

Úgy augusztus közepéig – talán 17-éig – a Vénusz (a kapcsolatok bolygója) és a Nap (a megvilágító, rávilágító energia) segít nekünk. Emberi kapcsolataink kitisztulhatnak, rendeződhetnek. Ha felnőttél hozzá, most megtisztíthatod a lelkedet a múltbéli sérelmektől:  rálátás által, tudatosodásod által való karmatisztítással.  A Vénusz-Nap-Plútó segít az átalakító munkádban, hogy számodra minden a tökéletes rendben legyen. Erőt ad, megvilágít, lelkesít, harmonizál és átalakítani enged. Jöhet szakítás, válás,  jöhet párra találás a hétköznapi szinteken, de új ötletek is teremtődhetnek benned, ha hagyod, hogy a tudatos bölcsességed vezessen. Elengedő oldásokkal, tisztító rezgésszintemelő meditációkkal segíthetek, ha felkeresel.

Augusztus 22, csütörtökön a Vénusz a Szűz jegyébe lép majd. Igen erős energiaáramlással lépkedhetünk, friss energiákkal telítődnek kapcsolataink. Ebben a puritán jegyben nem érzi igazán jól magát a Vénusz – most kapcsolati próbák is jöhetnek. A nagy érzelmek túlélik mindezt.

Augusztus 21-30-ig a távlati tervezések időszakába érkezünk meg. A Vízöntő energiáival, most befogadóbb lehetsz új dolgokra. Bőségteremtő időszakban lehetünk: Marsikus, céltudatos energiákkal komoly, jó lehetőségek nyílhatnak meg a jövő felé bőségteremtő időszakban lehetsz. Az is lehet, hogy egyeseknél kedvező váratlan jó lehetőségek bukkannak fel.  Égi sugallatodat kaphatsz álmaidban, meditációidban. Augusztus 23.-a ‘termékenységi nap’ lesz,  ha gyermekáldást szeretnétek ez a nap most jól jöhet.

Augusztus 30-án 12 óra 37 perc, a Merkúr a Szűzbe lép, és a köszönthetjük egyben a Szűz Újholdat is ezen a napon. Ez az állás megmutatja, hogy hol vannak blokkjaid, és arra is hogy mit tanultál az előző kapcsolataidból. Ha terveidet, célodat pontosabban meghatározod, azzal erőt és energiát adsz az új megoldásoknak. Szakmai előrehaladás is jöhet, avagy rátalálhatsz álmaid állására. Ha tudod mire vágysz könnyebb lesz a bevonzás. Teremtő mágiákkal kereshetsz. http://asajah.hu/ezovilag/tudatos-teremtes.php


Ahogy közeledünk augusztus végéhez egyre jobban engeded már áramolni a szeretetet – könnyedebben kilépsz majd a komfortzónádból, és kinyitod jobban a lelked a földi dolgokra – A Nap a Vénusz, A Mars, a Merkúr is földi jegyeben jár – újra elindul az Élet! Most majd Szaturnusz sorsbolygónk rezgése arra inspirálhat, hogy magasabb szintre emeld kapcsolódásaidat. Új barátokkal is gazdagodhatsz, lélektárs is érkezhet e hónapban, de sokan le is morzsolódhatnak. Azok, akik nem hozzád valód, most elakadnak, s veled együtt haladni már nem tudnak. Őket elengedni lehet. Lassan, fokozatosan távolíthatnak az energiák ebben. Talán majd egy más életben, megint életed részesei lehetnek.
Fontos lesz ebben a hónapban az önmagad uralása – életed vezetése a te kezedben teljesedhet ki. Máshogyan gondolkodhatsz dolgokról. Most nem annyira az érzelmeid befolyásolnak, hanem  fejből dönthetsz sorsdolgokban. Jó tanács: Ne hozz most hirtelen döntéseket, dühös lépéseket se tégy, meggondolatlan ne légy. Teremts harmóniát önmagadban, és kapcsolódásaidban. Hozd ki mindenből a legjobbat és a legtöbbet. Urald belső energiáidat, és ösztöneidet tudatos, bölcs energiákkal!
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szerencsés, boldog, örömteli, sikeres, áldott szép hónapunk legyen!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Kapcsolat, bejelentkezés: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Napi tarot általános elemezés a facebook profiloldalamon olvasható.

Százszoros energiák hatnak!

Az Oroszlán havának újholdja augusztus 1-én,  csütörtök reggel  5 óra 12 perckor köszönt be ránk az  Oroszlán jegyében!

A Nap és a Vénusz és a Mars is az Oroszlánba lesz, a Merkúr a Rákban jár majd. Minden újhold a megújulásban segít – lehet újszerűen gondolkodni, lehet új dolgokat kipróbálni, stílusosan hévvel-szenvedéllyel, kreatívan… Újholdkor mindig új gondolatokkal vagyunk – újítás szándékunk erős, megújulni, másként látni, élni akarni vágyunk. Most az uránuszi energiák is segítenek ebben a folyamatban.


Legelőször is mérlegeld alaposan, hogy mit teszel, merre indulsz el. Lehet szelektálni mindenben – ami, aki hátráltat azt engedd el! – ez az első lépés legyen, mielőtt teremteni kezdenél. Tisztítsd az energiatered. Legtöbbször az újhold inaktív, s a következő napok, hetek hoznak csak változást, de van akit már az újhold napja is inspirál.
Akár párkapcsolati, akár munkahelyi, akár családi ügyekben érdemes megfontoltan gondolkodni. Kapkodásnak nincs helye, ha fontos ügyekben döntesz – a közeli napok nagy változást hoznak, amiben igen aktívan részt is vehetsz. Ha ellenállsz a változásoknak, pedig az idő, s te is megértél rá, akkor az Univerzum fog gondoskodni, hogy változtass, és változzál… Ez kellemetlenül  is érinthet, érdemes tehát ráhangolódni az energiákra a lehetőségekre, és a helyzetekre, és együtt fordulni az újat teremtő rezgésekkel.

Lehet vizualizálni a sikeres életszakaszt – örömben, magas energiaszinten, hiszen a bevonzáshoz ez kell. Amit el tudsz képzelni, azt is tudod érni. Fogadd el, hogy értékes és szerethető vagy, – ne értékeld le magad! – a legjobbat érdemled.
Lehet mély, elengedő meditációkat és elengedő szertartásoknak is tartani ezen a misztikus napon. Az újra kezdés nagy lehetőségében jól gondold át, hogy kivel szövetkezel. Teremtő mágiákra is alkalmas ez a nap – hatalmas spirituális energiák hatnak – tértisztításra is jó a lehetőség! – ez ügyben is kereshetsz. És nem utolsó sorban önbizalom erősítő terápiákkal várlak, ha felkeresel. Rontó mágiákat is érdemes most levetetni, a szerelemkötést is lehet most bontani. Ne feledjétek nemcsak személyesen, de skypeon és messengeren is elérhető leszek!
Az Időkapuban most Haájah őrangyal áll az Uraságok karából, Heszediel arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod őt: “Heszediel arkangyal ébreszd fel bennem a valódi spiritualitás iránti kíváncsiságomat. Hogy fényességed, amelyet nekem ajándékozol, a te követeddé és társaddá tegyen, hogy együtt fáradozzunk a világ megjavításán, és én ezáltal hasznosan tudjam élni az életemet: örömben, békében, lelki és anyagi gazdagságban, boldogságban. Ámen!”
Érdemes lesz majd éjjel a kristályaidat is feltölteni – a tisztításukról se feledkezz meg előtte! A holdséta most is nagy energiákkal tölthet fel – akár párban, akár baráti társasággal – jó időtöltést lehet –  erős spirituális energiákkal töltekezhettek.

A Kazanlár-tarotból erre a napra a Mágus I. lapját húztam a nagy arkánumból. Tiszta szívvel és magas önbizalommal cselekedj, a saját életed felett nagy a hatalmad. Töltsétek békében, és harmóniában ezt a csodás napot, hangolódjatok a megújulást segítő energiákra!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- számmisztika – csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások, rezgésszint emelés
Térbehangolás

Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Spirituális tanácsadás