GONDOLATOK kategória bejegyzései

A Merkúr a Kosba lép

Nagy lendületbe hozna ez az állás – józan eszedet ne hagyd el!

A Merkúr a tüzes Kos jegyébe lép április 11-én és ott is fog maradni egészen április 27-ig.  Ügyelj, vigyázz ne rohanj fejjel a falnak – csak óvatosan! Gondolkozz mielőtt lépnél, csak tudatosan, józan ésszel hozz döntéseket. Légy higgadt és mértéktartó.
Most érdemes átértékelni feladataidat – elemezni a múltat és jelen időben tervezni a holnapot. Új dolgok tanulásához is nagy kedvet érezhetsz, és erős vágyad lesz  régi terveidet a gyakorlatban is megvalósítani. Az új kihívások is nagy cselekvő energiával telítenek majd – habár a komfortzóna elhagyásában akadályoztathat a jelenlegi helyzet.

A lényegretörő, spontán kommunikációdban légy türelmes, tapintatos és kompromisszumképes. Az esetleges hirtelenkedő döntéseidet a későbbiekben talán megbánhatod. A magasabb rezgésszinteken élők nagy erőt kapnak, hogy újjáalakuljanak, az alacsonyabb rezgésszinten élőkből dühöt válthat ki az állás – a legjobb, ha kerülitek velük a konfliktusba állást.
Az Oroszlán, a Mérleg és a Skorpió napjegyűek,ill. aszcendensűek nehezebben élhetik meg ezen időszakot. Tudatossággal kezeld az eseményeket!
Ha oldásra, blokkoldásra vágynál – keress meg, segíthetek neked – szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Húsvét ünnepének örök üzenete: Az Élet győz!

A húsvéti ünnepkörben vagyunk!
Idén: Húsvét vasárnap április 12, húsvét hétfő április 13.

Virágvasárnapon, a húsvét ünnepét megelőző vasárnap, arról emlékezik meg az egyház, hogy Krisztus pálmaágakat lengető tömeg éljenzése közepette vonult be szamárháton Jeruzsálembe. A Nagycsütörtök (zöldcsütörtök) Krisztusnak az Olajfák-hegyén történt elfogatását idézi emlékezetünkbe. Nagypéntek Krisztus Pilátus általi halálra ítélésének, megostorozásának és kereszthalálának a napja. Nagyszombat este körmenetekkel emlékezik meg a keresztény világ arról, hogy Jézus – amint azt előre megmondta – harmadnap, azaz Húsvétvasárnap hajnalán feltámadt halottaiból.


Az ünnep szimbólumai:
A húsvéti tojás a Kozmosz, a Világ, Ember a Világ-Tojásban szimbóluma. A tojás a vibráló és lüktető, határtalan kör, melynek nincs kezdete, nincs vége. Ez jelenti a határtalan teret és a korlátlan időt a végtelenben. Olyan, mint a kör, a még meg nem nyilvánult Isten jelképe, a teljesség, a végtelenség szimbóluma. A tojás szétrepedésével alakult ki a Föld és az Ég. A tojás az élet csodája iránti ámulat jelképe. Az élet elve és minden lét csírája benne foglaltatik a Kozmikus Tojásban: azért az emberi tökéletességet lehetővé tevő potenciál és erő szimbóluma. Ezt az ősi kettősséget szimbolizálja a Yin-Yang.
A barka ugyanezt jelképezi, csak nem az emberre, hanem a természetre vonatkoztatva.
A nyúl szintén a szapora termékenységgel a szellem spirituális világára utal. Osarának, a tavasz Istennőnek a legenda szerint volt egy különleges madara, amely színes tojásokat tojt. Egy napon az Istennő a madarat a gyerekek szórakoztatására nyúllá változtatta, azóta tojnak a nyulak színes tojásokat.
A bárány ártatlanságot, összetartozást, jólelkűség, jámborság, eltévelyedés szimbóluma. Az Isten Báránya, aki elveszi a Világ bűneit.


Az Időkapuban a húsvéti szent ünnepek alatt Metatron arkangyal uralkodik. A Szeráfok karának angyalai vigyáznak ránk, a szent szabad akarat energiáját közvetítve. Metatron arkangyal egy különleges angyal, az angyalok közül ő rendelkezik a legnagyobb rezgéssel. A bennünk lévő isteni részhez kapcsolódik, rezgése a spirituális fejlődésünket segíti. Az ő erejében meditációkat végezhettek –  most az energiák nagyon erősek – annak, aki tudatosan létezik  megnyílhat a lélektudatosság, a lélekbölcsesség, és a lélekcsillag csakrája is.

Pie Jesu – Gregorian

 

Húsvét a megtisztulás és a megújulás időszaka. Tartsd távol magad a panaszkodóktól, törekedj a szellemi-lelki fejlődésedre. Meditálj – felveheted a kapcsolatot égi vezetőiddel is. Küldhetsz szeretetenergiát rég nem látott ismerőseidnek. Vedd körbe magad szeretteiddel, ha csak virtuálisan tudod most megtenni, akkor is tedd meg – és szenteld ezt a csodás ünnepet a családi harmóniára. Küldj szeretetenergiát rég nem látott rokonaidnak, ismerőseidnek – és adj hálát azért, hogy élsz!

Engedd el a félelmeidet, és építsd emberi kapcsolataidat. Higgy jobban önmagadban és a teremtő Gondviselésben. Szabadulj meg attól, amire már nincs szükséged, csinálj helyet az újnak.
Engedd, hogy az energiák akadálymentesen áramoljanak hozzád – tégy rendet az életedben – hogy szerencsés, boldog életet élhess!
Kedveseim kamerás skypeon és kamerás messengeren elérhető vagyok, leszek, ha valakinek spirituális segítségre lesz szüksége, bátran kereshet!
Húsvét ünnepe a jó győzelme a rossz felett, a szeretet győzelme a gyűlölet felett. Most és Mindörökké Isten a Világmindenségből szeretettel tekint ránk.

Istentől megáldott békés, boldog ünnepet – Vigyázzatok magatokra, és szeretteitekre!

Szeretettel felétek, léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A Nagyhétben vagyunk! – Heti tarot

H E T I  T A R O T !
április 6-tól – április 12-ig.

Sorsfordító energiák járnak – kedvező időszak mindenféle rendet tevéshez. A belső munkára jó időben vagy – időd van, mint a tenger. Ha fejlődni szeretnél kedved is lesz hozzá, mégpedig jó nagy. Valóságban  Itt a tavasz – színesedik a természet, a jövőképed is alakulgat. Nincs itt a világvége. Nagyhétben járunk – tisztánlátásunk is megnő! Sorsbolygónk segítségével  újjáépítheted az életedet.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”:

A Halál XIII.
Egy nyomasztó helyzet véget érhet a hét eleji minőségben. Felszabadulsz a gondok alól – valami elindul, jó felé terelődhet – van akinek szakítást jelöl, van akinek egy szép, új kezdetet mutat.
A Vénusz az Ikrekbe lépett és augusztus 7-ig ott is fog tartózkodni. A párkeresők figyelmébe – ne kapkodjátok el a randikat, ismerd meg a párodat, mielőtt elmélyedsz a testi kontaktban. Ha így teszel, kellemetlen csalódásoktól óvod meg magad. Egyébként is kerüljétek a kapkodást, csak józan ésszel, tudatosan.(Párkapcsolati tanácsadással bátran kereshetsz!)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódód tápanyagok a zsírok és az olajok lesznek. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedveznek az energiák. A szellőztetés a tavaszi energiákban is jól jöhet. Foglald le magad, szeretteiddel valamilyen művészeti programmal – akár mandalákat is festhettek… de a húsvéti tojásokat is lehet… (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A Válaszutak VI.
Bölcsen, megfontoltan – ne kapkodj semmiben sem. Lehet, hogy lassabban, nehezebben telnek a napok, de az a rendje most. Adj hálát a sorsodnak, és légy türelmes –   isteni erény. Mérlegelj céltudatosan. Április 8-án,  4 óra 36 perckor  érkezik a  Mérleg Telehold. Mint tudjuk a párkapcsolat tükör – az ‘összezártságban’ vajon milyen képet mutathat… Most valóságosabban is megismerheted a társadat. (Kapcsolati tisztítással, energetikai harmonizálással segíthetek.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódód tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. A meditációra kitűnő az alkalom – ellazulni jól lehet. (A Hold a Skorpió jegyében jár.)

A Szerencsekerék X.
Új barátságok jöhetnek, kezdeményezhetsz. Új kapcsolat is kialakulhat majd, talán a lélektársadat is megleled. Nyisd ki a szívedet, aki hozzád való megérkezhet. Ezért is fontos, hogy légy tisztában magaddal, ki vagy és mit is akarsz az életeddel. Kedvező hírek is érkezhetnek állásajánlatot is kaphatsz, talán most érkezik el az, amire már  régóta vártál. Szenvedélyes, izgalmas időszak van.  A Merkúr a tüzes Kos jegyébe lép április 11-27-ig, a magasabb rezgésszinteken élők nagy erőt kapnak, hogy újjáalakuljanak, az alacsonyabb rezgésszinten élőkből dühöt válthat ki az állás – a legjobb, ha kerülitek velük a konfliktusba állást. (Rontás, átok levétellel fordulj bizalommal hozzám – ha úgy érzed valami ellened van.)
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a combot és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódód tápanyag a fehérje lesz.
A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek a hétvége erőterében. A húsvéti napok alatt kellemes programokkal kedveskedj szeretteidnek – a jó időben a kellemes séta is jól eshet, talán egy közeli erdőben, vagy a teraszon, akár a kiskertben… piknikezni is lehet.   (A Hold a Nyilas jegyében lesz majd.)

Ahogy érsz és kiteljesedsz új megvilágításba láthatod az életedet. Új dolgok közelítenek feléd . Az Univerzum támogató ereje veled van. Ha hited nagy,  akár kedvezően is alakulhat számodra a hét. Légy rugalmas, és lelkesedj, aktívan intézkedj. A Merkúr, a Jupiter és a Plútó  teljes erejével jelen – félelmeidet engedd el, és hangolódj a lehetőségekre, teremts.
(Félelemoldással, önbizalom erősítéssel kereshetsz – energetikai rezgésszint emeléssel  segíthetek Neked, hogy jó formába kerülhess!)

Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

A hála magas rezgésszintre emel!

Minden nap adj hálát! A hála egy magas rezgésszintre emel – teremteni képes leszel.

Hálás vagyok a mai napért!
Hálás vagyok az életemért.
Hálás vagyok, mindenért, ami körülvesz, nap mint nap.
Hálás vagyok, hogy egészséges vagyok és pozitívan gondolkodom.
Halas vagyok az engemet körülvevő szeretetért és minden boldogsággal eltöltött pillanatért, amit megélhettem és megélhetek.
Hálás vagyok a hitért és az erőért, amit nap mint nap ad Nekem a jó Isten.
Hálás vagyok minden leckéért amit az élet nyújt Nekem, mert ez is hozzájárul ahhoz, hogy napról napra fényem erősödjön.
Hálás vagyok minden emberért, akit életem során ismerek/ismertem.
Hálás vagyok, mert segíthetek az embertársaimon.
Hálás vagyok az isteni szeretetért, gondoskodásért, ami kövezi utamat.
Hálás vagyok az isteni gondviselésért, ami segít, hogy mindent a megfelelő időben kapjak meg. Hálás szívvel Köszönöm! SZERETLEK ÉLET!

FIGYELJ A BELSŐ HANGODRA ÉS LÉGY KORMÁNYOSA AZ ÉLETEDNEK!
Gaia kilépett a saját idővonaláról. Most türelemből vizsgázunk, kitartásból, hitből és fegyelemből, egymásra figyelésből, szeretetből. A szíved tudatosságával cselekedj! Most emberibb emberré válhatsz!

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket vezetett teremtő meditációkra! Áldásos lehetőség!  Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Kapcsolat: 06202782612
Internetes, személyes weboldal: http://asajah.hu/
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Elengedés…

Elengedni nem azt jelenti, hogy nem törődsz valakivel, hanem csak azt, hogy nem tudsz többet tenni érte.


Az elengedéssel nem zárkózol el előle, csak felismered, hogy nem irányíthatod.
Az elengedés nem azt jelenti, hogy mindent megengedsz, hanem hagyod, hogy tanuljon a következményekből.
Az elengedés az erőtlenség elismerése, miszerint a végkifejlet nincs, és soha nem is volt a te kezedben!
Az elengedéssel nem próbálsz megváltoztatni vagy hibáztatni más valakit, hanem a lehető legtöbbet hozod ki magadból.
Ha elengeded, többé nem gondolkodsz róla, de törődsz vele.
Nem “megjavítani” akarod, hanem támasza lenni.
Nem te vagy a középpontban, rendezgetve a végkifejletet, hanem engeded, hogy ki-ki befolyásolja a saját sorsát.
Nem védelmező vagy, hanem hagyod, hogy szembesüljenek a valósággal.

Nem tagadsz, hanem elfogadsz.
Nem zsörtölődsz, korholsz vagy vitatkozol, hanem megkeresed a saját hiányosságaidat, és azokon dolgozol.
Nem azon igyekszel, hogy saját vágyaidhoz igazíts, hanem elfogadsz minden napot úgy, ahogy jön, és örülsz neki.
Nem kritizálsz vagy regulázol másokat, hanem megpróbálsz olyanná válni, amilyen lenni szeretnél.
Nem bánkódsz a múlt miatt, hanem növekedsz, és a jelenben élsz.
Valójában az elengedés azt jelenti:
Nem félsz… Bízol Istenben…. és Szeretsz.
Szvámi Véda

ÁLDOTT SZÉP VIRÁGVASÁRNAPOT!

Ebben az évben a Húsvéti ünnepkör április 5-én, Virágvasárnappal veszi kezdetét.

˝Isten csodálatos dolgokat tartogat számodra, de hinned kell benne, különben áldásai elmennek melletted, és azok kapják meg, akik valóban hisznek.˝ – Bob Gass

Számomra a Teremtő leglényegibb esszenciája a teremtő szeretetenergia!
Engedd el a félelmeidet, és építsd emberi kapcsolataidat. Higgy jobban önmagadban és a teremtő Gondviselésben.  Kedveseim lehet szeretettel teremteni a sorsdolgaitokat: Karmákat kiegyenlíteni, hibákat helyrehozni, a jelen körülményekben újjáalakulni. Hozd ki magadból a legjobbat, alakítsd át a sorsodat… aki nem emelkedik az süllyed… a jelenlevő misztikus energiák által cselekvő szeretetben kezdj új életet!

Vigyázzatok magatokra, egymásra ezekben a nehéz időkben! Szeretetben, empátiában, együttérzésben, egészségben töltött időt kívánok szeretettel! Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Áprilisi energiák a szelek havában!

Legyen bennünk Hit, Remény és Szeretet.

„Tudd meg, hogy a hatalomhoz vezető kapu titkos.Tudd meg, hogy az életre a halálon át vezet az út.Igen, a halálon, de nem az általad ismerten, Hanem egy olyan halálon, amely élet és tűz és fényesség egyben.A Négy az, mely kioldja az erőt.Ő az életet irányítja az ember fiaihoz.Fényből a teste, az arca a láng. Az emberi lelkeket felszabadítja.” – Thoth

Április a négyes rezgése alatt áll. A 4-es a jellemerő szimbóluma. A szám elszántságra, átlagon felüli akaraterőre és cselekvési energiára utaló jel. A 4-es szám magasabb fokú értelmet, intuitív felfogóképességet, a figyelem összpontosítását mutatja. Utalhat még az új eszmék, új gondolatok iránti nyitottságra is.
A tarot nagy arkánumának Császár lapjának üzenete:Vezetni és uralni állhatatosságot kíván. Kormányozzuk érzelmeinket és ösztöneinket – betartva a négy sarkallatos erényt: Bölcsesség, Igazság, Erő és Mértékletesség.
Hatalmas lelki, spirituális fejlődésben állva tedd a dolgodat empátiában, szeretetben. A testet-lelket frissítő energiák által önvizsgálatot tartva, nagylelkűséggel élve, emberszeretet által, emberibb emberré válva ‘fényrehangolhatod’ magad. Egyre jobban kitűnik ki melyik oldalon áll, ki a fényt, ki a sötétséget szolgálja tetteiben megnyilvánulva elárulja magát.

A hónap fontosabb dátumai:

A Vénusz az Ikrekbe lép április 3-án és augusztus 7-ig ott is fog tartózkodni. A párkeresők figyelmébe – ne kapkodjátok el a randikat, ismerd meg a párodat, mielőtt elmélyedsz a testi kontaktban. Ha így teszel, kellemetlen csalódásoktól óvod meg magad. Egyébként is kerüljétek a kapkodást, csak józan ésszel, csakis tudatosan továbbra is.

Április 5-én Jupiter és a Plútó együttállásban. Jupiter a bölcs kiterjedésre inspirál, a plútói rezgés a gyökeres változásokhoz ad energiát. Ezen időszak alatt igen intenzíven lehet karmákat kiegyenlíteni. Felerősödik a megérzés, az intuíció is. Az égi vezettetés is áldásosan működésbe kezd.

Április 8. 4 óra 36 perckor érkezik a Telehold. A  Mérleg Telehold a párkapcsolatokra lehet nagy hatással majd – mint tudjuk a párkapcsolat tükör – az ‘összezártságban’ vajon milyen képet mutathat… Most valóságosabban is megismerheted a társadat.

A Merkúr a tüzes Kos jegyébe lép április 11-27-ig. A magasabb rezgésszinteken élők nagy erőt kapnak, hogy újjáalakuljanak, az alacsonyabb rezgésszinten élőkből dühöt válthat ki az állás – a legjobb, ha kerülitek velük a konfliktusba állást.

A Nap a Bika jegyében lép április 20-án és május 20-ig ott is marad. Nyugalmasabb, földeltebb időszak következik.

Április 23. Hold-Nap-Uránusz együttállás zaklatott, feszítő, nehéz időszakot jelöl.

Április 23. 4 óra 25 perckor a Bika Újholdat üdvözölhetjük – az anyagi világgal kapcsolatos dolgok kerülnek napirendre: lásd anyagi javak, birtoklás. Amelyik bolygóban a Bika jegyed áll a teljes képletedben –  aszerint feléd   –  oda kerülhet a változás. Nagyobb horderejű döntéseidet kicsit halaszgasd.

Április 27-től május 11-ig a Merkúr a Bikában halad – ezen időben átgondolhatjuk alaposabban nagyobb döntéseinket – sorslépéseinkben most majd a megfontolt módszeresség jellemezhető lesz.

A Bak Jupiter és Szaturnusz együttállása április 28-án – ez nem kicsit nehezebb energetikai teret jelent, a fizikai szinteken.

 
Komolyabban, érdemes befelé fordulni, meditálni, felvenni a kapcsolatot szellemi vezetőiddel is. Előbb-vagy utóbb, de helyére kerülnek a dolgok, globálisan, és személyi szinteken.
Uriel arkangyallal kapcsolódva a személyes akashádat találhatod meg, azt elérve előző életbeli rejtett tudásod is felszínre törhet. A sorsangyali lehívásokkal segíthetek neked abban,hogy ezenéletbeli inkarnációs küldetésed megértve, magasabb szellemi szintekre lépve cselekedj.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Hit által vezérelve, különleges tavaszi napokat kívánok a spirituális energiák által, Mindenkinek!

Szeretettel, lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Légy meggondolt, kitartó, pozitív helyzetfelismerő!

A tisztulási folyamatok elindultak.
A csillagászati tavaszunk márc. 20-ától kezdődött. 2020 a Hold éve – a hold vizes minőség, az érzelmeket, a lélek energiáját szimbolizálja. A Nő, a Anyaság, az Otthon, a Család, a Csoport, a Nemzet áthangolását segíti elő. Ez a rezgés sorsfordító energiákkal tisztítja át az év energetikáját. Most a családi értékek, a lelkünk értékei kerülnek előtérbe. A merre tovább… – ez a kérdés motoszkál mindenki fejében.
A jelenlevő marsikus erők lendület hoznak:  a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter nagy erőt ad az átalakuláshoz. A szaturnuszi energia gyökércsakrához kapcsolódva figyelmeztet: A bolygók inspirálnak – cselekednek neked kell! Találd meg a világodban a tiszta értékeket, tedd le az új alapokat. A neptunuszi minőség segítő jelenléte megmutatja, hogy milyen határokat kell átlépni, hogy új irányba tudj elindulni, szellemi értelemben.  Ha tanácstalan lennél, személyreszóló sorselemzéssel kereshetsz.

Hangold magad pozitívra!
Uriel arkangyal az Akasha-krónika őrzője, az Angyal seregek vezére, fényével megszabadít a démonoktól. Éleslátó, ugyanakkor kiváló gyakorlati érzéke van, így inkább olyan, mint egy öreg bölcs mester és nem, mint égi hatalmasság. Ha segítségét kéred, szinte észrevétlenül, egyszer csak jó ötletek pattannak ki fejedből. Keresd őt meditációban – figyelj, és hallgasd meg bölcs tanácsait!

A szellemi energiák beavató álmokkal üzennek.
Március 31-én a Mars eléri a Szaturnuszt és a Jupiter eléri a Plútót.  Ez a jelenlevő energetikai segít a benned élő határok elhagyását, ledöntheted a saját falaidat, a Jupiter megmutatja azt, ahol változni kell, szellemi értelemben. Ha ráhangolódsz a mesteri energiákra egy új világba érkezel meg – az Univerzum segíti az átalakulást.
Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Isten sohasem téved – tanmese

Egyszer történt egy hajótörés, amit csak egy ember élt túl. Őt a víz egy lakatlan sziget partjára vetette. Azon imádkozott nap mint nap, hogy jöjjön és mentse meg valaki. Mindennap kémlelte a horizontot, hátha meglát egy hajót, ami megmentheti, de hiába. Végül, beletörődve sorsába, épített magának egy kis kunyhót a szigeten.
Aztán egy napon, amikor elment halászni, hogy legyen aznapra is mit ennie, szörnyű dologra ért vissza. Az egész kunyhó lángokban állt! Teljesen elégett, úgy, hogy csak hamu maradt belőle. A hajótörött teljesen elkeseredett. Nemcsak hogy hajótörést szenvedett, de mire beletörődött sorsába és épített magának egy kis zárt menedéket, az is oda lett.

“Hogy tehetted ezt velem Istenem? Mivel érdemeltem ki ezt a rosszat? Pedig már kezdtem megbarátkozni az egyedüllét gondolatával, és olyan jól éreztem magam ebben a kis kunyhóban, miért kellett ezt is elvenned tőlem?” – kiáltott Istenhez.
Másnap kora reggel, amikor kisírt szemét kinyitotta, arra ébredt, hogy kiköt egy hajó. Nem hitt a szemének! Amikor felszállt a hajóra megkérdezte a kapitányt, hogy honnan tudták, hogy ő ott van.
“Abból a nagy füstből, amit csináltál. Abból láttuk, hogy van itt valaki a lakatlan szigeten.” – felelte a kapitány.
Az ember életében vannak olyan időszakok, amikor mindent elveszettnek érez, mert annyi rossz dolog történik vele. De az életnek minden negatív történésre van egy pozitív válasza! (ismeretlen szerző)

Miért is jó a csakratudatosság?

Amíg nem vagy tudatos, nem azt fogod kapni, amit akarsz, hanem pont azt, amire épp szükséged van a fejlődésedhez.

A csakra-aura harmonizálással áthangolod magad egy magasabb tudatszintre, rezgésszintre- bölcsebb leszel! A szívcsakra és tudat tisztítással emelkedettebb létállapotba kerülhetsz. Így könnyedebben veszed a nehéz helyzeteket, és a rendszeres tisztítással, energetikai rezgésszintemeléssel  nem is merülsz le!

A csakrák és a bolygók közvetlen kapcsolatban állnak:
– Gyökércsakra – Szaturnusz
– Szex csakra – Plútó
– Napfonat csakra – Mars, Nap
– Szívcsakra – Vénusz
– Torokcsakra –  Merkúr
– Harmadikszem csakra –  Jupiter, Neptunusz
– Koronacsakra – Hold, Uránusz


Ahogy figyeled a bolygóállásokat megérted mikor melyik csakrád az, amelyik jobban dolgozik benned és milyen helyzet elé állít az aktuális életfeladatodat illetően. Most a Mars, a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter dönget ezerrel – ara inspirál, hogy ébredj, és kezdj el spirituális életet élni! Ahol csakra gondod van,  azaz elakadásod lenne, ott van az azzal azonos életterületeden való munka. Tehát nem arról szól csak  a “maradj otthon” , hogy megsétáltasd a kiskutyádat, és maffinokat sütögess…
A spirituális ember meghallja az égiek üzeneteit és velük együtt halad! Most van itt az idő a fejlődésre – alakítsd át a sorsodat!
Energetikai tisztításokkal kereshetsz – nemcsak személyesen, de kamerás skypeon és mesengeren is elérhető leszek. Energetikai rezgésszint emelő csomagot is tudok küldeni Neked, ha kéred, igényled. Magas energiaszinten a teljes megoldások felé vezet a lélekbölcsességed! Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás,
Energetikai szint emelés – félelemoldás, szívcsakra, tudat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Rezgésszintemelő meditációk
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoerikus szakterületeim: http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldal: http://asajah.hu/