GONDOLATOK kategória bejegyzései

Az Igazi Boldogság 10 titka

A hozzáállás ereje (Annyira vagyunk boldogok, amilyen erősen azt elhatározzuk. Arra számítok, hogy a számomra legjobb dolog következik be, és ez nagyon gyakran így is lesz. Minden személyes megtapasztalásunknak lehet pozitív jelentésű keretet adni.)
A test ereje (A mozgás befolyásolja az érzelmeket. A testmozgás, testedzés csökkenti a stresszt, és olyan kémiai reakciókat vált ki, amelyek kellemes közérzetet eredményeznek. Továbbá az egyenes, magabiztos testtartás a boldogság érzését kelti bennünk.)
A jelen pillanat ereje (Csak abban az esetben hozhatjuk ki a legtöbbet az életből, ha ki tudjuk hozni a legtöbbet minden pillanatból.)
Az önkép ereje (Azok vagyunk, aminek gondoljuk magunkat. Minden egyes ember különleges. Minden ember nyertes, hiszen az esélye a megszületésre egy a háromszázmillióhoz volt.)
A célok ereje (A célok tartalommal töltik meg, értelmet és jelentést adnak életünknek. A célok segítségével az öröm elérésére helyezzük a hangsúlyt, a fájdalom elkerülése helyett.)
A humor ereje (A nevetés növeli az összpontosító készségünket és problémamegoldó képességünket. A humor csökkenti a feszültséget és boldogságérzetet teremt.)
A megbocsátás ereje (A megbocsátás az a kulcs, amely az Igazi Boldogsághoz vezető ajtót kinyitja. Nem lehetünk boldogok, ha a gyűlölet vagy sértődöttség érzését hordozzuk magunkban. A keserűségtől senki más nem szenved, csak az, aki magában hordozza azt. Bocsáss meg magadnak, és bocsáss meg másoknak!)
Az adás ereje (A boldogság nem az anyagi javak felhalmozásában és birtoklásában rejlik, hanem abban hogy adunk és segítünk másoknak. Minél több örömet és boldogságot hozunk mások életébe, annál több lesz a miénkben is.)
A kapcsolatok ereje (Életünk minősége olyan, amilyen a kapcsolataink minősége. A közeli kapcsolatok a jó dolgokat jobbá, a nehezeket könnyebbé teszik. A megosztott öröm megduplázódik, a megosztott probléma megfeleződik.)
A hit ereje (Hit nélkül nincs hosszantartó boldogság. A hit teremti meg a bizalmat, elvezet az elme békéjéhez, és megszabadítja a lelket a kétségektől.) – Adam J. Jackson

A próba nem vár…


“A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.” – Paulo Coelho

Tanmese a gyémántról


Egy férfi megkérdezte egy bölcs öreg embertől hogy a feleségével vagy a szeretőjével maradjon-e!?
Az öreg bölcs két virágot vett a kezébe – az egyikben rózsa volt a másikban kaktusz és megkérdezte a férfit:
– Ha adok neked egy virágot melyiket választod!?
A férfi mosolygott és így szólt: – A rózsát,  logikus!
Felelőtlen vagy – felelte a bölcs öreg ember!
Sokszor a férfit a külső szépség vagy a hétköznapi vágy hajtja és azt választja ami a legfényesebben ragyog! A rózsa csodálatosabb de nagyon hamar meghal!
A kaktusz viszont az időjárástól és attól függetlenül változatlan marad zöld tövissel – de egy nap a legszebb virágot adja amit valaha láttál!
A feleséged ismeri a hibáidat a gyengeségeidet a rossz szokásaidat!
A szeretőd a győzelmedet akarja az örömödet a mosolyodat!
A feleséged azt akarja hogy a könnyeid megvigasztaljanak – a vereségeid felemeljenek téged és minden örömteli és rossz pillanatodban téged akar!
A szeretőd azonban a problémáidban elhagy és cserélni fog egy másikért akitől ugyanolyan mosolyt és ugyanolyan örömöt kap majd mint tőled!
Bolond az akinek van otthon egy gyémántja és kimegy máshová kavicsokat keresni!” (Ismeretlen szerző)

Vannak emberek, akik nem tudják…


“Vannak emberek, akik nem tudják, hogy milyen fontos, hogy itt vannak.
Vannak emberek, akik nem tudják, hogy milyen jó egyszerűen csak nézni őket.
Vannak emberek, akik nem tudják, hogy milyen vigasztaló kedves nevetésük.
Vannak emberek, akik nem tudják, hogy milyen jót tesz a közelségük.
Vannak emberek, akik nem tudják, hogy mennyivel szegényebbek volnánk nélkülük.
Vannak emberek, akik nem tudják, hogy az ég ajándékai.
Tudnák mindezt, ha elmondanánk nekik.”
Kurt Tepperwein

Asajah – Spirituális tanácsadás ezoterikus Hölgyeknek!


Bízz benne, hogy a változtatások, amelyeket véghez viszel, helyénvalók és jó irányba vezetnek Téged. Békélj meg a múlttal, így nem rontja el a jelened. Dolgozd fel a tanulságokat, és integrált a tanultakat… Engedd el a negatív emlékképeket, koncentrálj a továbblépésre… lépj tovább….az Élet vár Rád! Szeretettel kívánok sikeres megoldásokat! Ha elakadnál életed bármely területén spirituális tanácsadással várlak! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Mivel táplálod magad s másokat?

“Figyeld, ki varázsol benned s mivel! Ha a ‘Félő’ varázsol, félni fogsz, s előbb-utóbb okod is lesz rá. Ha az Igaz Ember varázsol s erővel, szabadsággal, bizakodással tölt el, előbb-utóbb erős leszel, szabad, s okod lesz a bizakodásra! Nagy hatalma van a szavaknak! Azoknak, amiket magadban némán és másoknak hangosan kimondasz. Ezért az Igaz Ember óvatos a szavaival – mert tudja, hogy teremt velük!

‘Mivel táplálod magad s másokat?’ – ez most a sorsteremtő kérdés.”
Ji-King 27. Ji – Müller Péter:Jóskönyv

A fizikai világban az emberek legnagyobb ereje a szavakban rejlik. Tekintsük úgy a szavakat, mint alapját mindannak, amit életünkben létrehívunk. Varázsló vagy, sose feledd! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach

tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu