GONDOLATOK kategória bejegyzései

Sosincs késő…

Sosincs késő az újrakezdéshez. Mindegy hol vagy, mindegy, merre jártál, hány zsákutcába szaladtál. Az élet az újrakezdésekről szól. Az utazásról. Az út szépségéről. Ha labirintusba tévedtél, lesz egy apró fény, mely kivezet belőle. És ahogy haladsz a fény felé, azt veszed észre, már ki is jutottál. Ha rossz vonatra szálltál, a következő állomáson leszállsz róla. Miért ne tehetnéd ezt az életeddel is? – S.T.

Gondolatok – Osho

“Te nem véletlenül vagy itt. A létnek szüksége van rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad neked méltóságot: az egész lét hiányolna, ha nem lennél itt. A csillagok, a Nap, a Hold, a fák, a madarak, a Föld – a világon minden érezné, hogy valahol egy pici vákuum van, és ezt az űrt rajtad kívül senki más nem töltheti be. Az, hogy a léthez tartozol, és hogy a lét szeret téged, hihetetlen örömöt, megelégedettséget ad. Amint megtisztulsz, látod, hogy minden irányból csak hatalmas szeretet árad feléd.” Osho”

Fényben élj – fényben légy – te magad vagy a fény!

Hozz fényt, nyugalmat, békét, építsd magad ezekből, kerüld a rosszat, a sötétet. Fényből építsd fel önmagad és ébreszd fel mindenkiben, akivel csak találkozol!

Annyi áldást hozhatunk a saját életünkbe pusztán azáltal, hogy észrevesszük: sosincs késő. Mielőtt elfordítanád a mai nap lapját, köss egyezséget magaddal, hogy kibontod a szalagokat, és felnyitod az élet adta ajándékok csomagjait. Tégy mindennapos dolgokat különlegesen. Légy egészséges, reményteli és boldog! Élj teljes életet ezen a földön, értsd meg a való világot, és kívánj minden hulló csillag láttán! S ne feledd el, mindennap mennyire különleges vagy. – Douglas Pagels

Júliusi energiák

JÚLIUS SZENT JAKAB HAVA – NYÁRHÓ – ÁLDÁS HAVA

Július a megnyílás hava. E hónap arra inspirál, hogy tanulj, fejődj, hasznos információikkal gyarapodj.
Julius a hetes szám rezgése alatt áll. A 7-es szám szimbolizálja az elmélkedést, a gondolkodást, a megvilágosodást, a spiritualitást, a tudást és a bölcsességet.
Sértődékenyebbek lehetünk, és érzékenyebbek is, de alapvetően a harmóniára törekvésünkben a Vénusz segítségünkre siet.
A tarot nagyarkánumának 7-es száma a Diadalszekér lapja. Szerencsés változásokat jelöl, s egyben felszólít arra, hogy rendez ez életedet, és készülj fel az újra. Bizakodó és örömteli rezgéseket takar ezen lap. A Föld rezgésszintje egyre csak emelkedik, emelkedj te is vele.
Mihály, Muriel  és Raziel arkangyaloktól kérhetsz áldást ebben a szép nyári hónapban, hogy sikeresek legyenek tetteid és cselekedeteid.

Fontosabb bolygóállások:

Július 2-án, sorsbolygónk, a  Szaturnusz visszatér a Bak jegyébe – tetteidben felelősségre inspirálva ezzel téged. Karmikus adósságokat is helyre lehet tenni – elég időd lesz rá ez év decemberig.

Július 5-én Telehold érkezik a Bak jegyében – elengedéshez ad nagy alkalmat, de önbizalom erősítő varázslatokra is szerencsések az energiák.

A hónap első napjaiban július 5, 6, 7-én az imáknak, és a mediációknak jó ideje lehet – vedd fel kapcsolatodat a felsőbb világokkal, angyalszertartásokkal szeretettel várlak, ha megkeresel.

Július 10-12 között a Vízöntő-Halak-Neptunusz fényszög kapcsolat segíti a gondolkodást. A spirituális képességek is megerősödhetnek. Mély lelki-érzelmi beszélgetéseknek, és kommunikációnak is kedvező ideje lehet.

Július 12-én a Merkúr bolygó újra előreindul – kommunikációk segítő lesz, a hozzá tartozó dolgok is végre, előremennek, a blokkok, akadályok oldódnak.

Július 13-22 közötti időszakban a Jupiter-Szaturnusz-Plútó együttállás segítőd lehet – sorsikus változásokat hozhat. A saját bölcsességből eredő tapasztalat-tudás kiáradásával átalakíthatod a személyes világodat, szerencsés lehetőségeket jelöl – tudatos döntéseket hozhatsz, biztos lépéseket tehetsz.

Július 20-án, 19 óra 32 perckor, Rák Újholdat üdvözölhetjük – a teremtő energiák magasra csapnak.

A Július 23, 24, 25, és 26 napjai felszabadító gondolkodási időszakot mutat – ekkor merkúri energiák haladnak.
Július 24-én egyébként pedig Tízmilliószoros nap lesz – a teremtő mágiákról se feledkezz meg!

A július 29-31 uránuszi időszakban telik – jó ideje lesz, hogy az önkorlátozó dolgokban szabadíts fel magad. Hagyd a jót meg, és engedd el a régi rosszat. Építs új dolgokat. Új dolgok jelentkezgetnek, friss lehetőségekkel, hirtelen megjelenéssel.

A Jupiter, a Szaturnusz, de még a Neptunusz és a Plútó is hátrál.
Erős merkúri rezgések hatnak ebben a hónapban, az értelemmel való gondolkodás lesz a meghatározó, légy tudatos, bölcs teremtő. Értelemmel kommunikálj, integráld a és működtesd a megszerzett tudásod életedbe. Karmikus spirituális adósságokat is rendezhetsz. Ügyelj tested-lelked harmóniájára – ne felejtkezzetek meg a rendszeres méregtelenítésről sem – a felgyülemlett harag torok-gége gondokat okozhat.


Kapcsolódjatok ki, szórakozzatok, töltődjetek – oldjátok a bejelentkező depit, szomorúságot és feszültséget. Legyetek rugalmasak, ne a kifogásokat keressétek, hanem a megoldásokat – a hibák kijavításának és jó ideje lehet. Legyetek türelmesek és motiváljátok magatokat minden nap. Ha elakadnál sorsdolgaidban szeretettel várlak tanácsadásaimra – bejelentkezni, regisztrálni lehet az ezoterikus Hölgyeknek!

Sikeres hónapot kívánok az új kihívásokban Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolati útmutatás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

A szeretet és a harag – tanmese

Kopp,kopp! – kopogott a Szeretet a Harag szívkapuján.

Ki az? – kérdezte a Harag.

Én vagyok a Szeretet! – hangzott kintről a válasz.

Mit akarsz tőlem? – kérdezte nem túl barátságosan a Harag.

Tűnj innen, nincs szükségem rád! – rivallt a Szeretetre.

– Kérlek, ne küldj el, beszélgessünk! – kérte Szeretet a Haragot.

Nekem semmi beszélni valóm veled, hagyj békén! – mordult Szeretetre a Harag.

Ki bántott, kire haragszol ennyire? – érdeklődött kedvesen a Szeretet.

Nem mindegy az neked! – förmedt a Harag a Szeretetre.

Talán segíthetek, de kérlek csak egy kicsit engedj magadhoz közelebb! – kérlelte a Szeretet a Haragot.

Hát, nem érted!? Senkivel sem akarok beszélgetni, s nincs szükségem senkire, hagyjál végre békén! – ordított most már a Harag.

Jól van! Nem kérdezlek többet arról, hogy ki bántott, s mi szomorúságodnak, haragodnak oka, de szeretnék kérni tőled valamit! – mondta a Szeretet.

Rendben, de ígérd meg, hogy utána békén hagysz, s elmész! – válaszolta a Harag, remélve, hogy végre lerázza magáról a hívatlan vendégét.

– Ígérem! – hangzott a felelet, miközben Harag egy lépéssel közelebb engedte magához a Szeretetet, aki így beléphetett szívkapuján.

Szeretet érezte a Harag lelkének mélységes fájdalmát, csalódottságát, de bízott abban, nem hiába kopogtatott be a Haraghoz.

Nos! Amit kérnék tőled Kedves Harag, az nem más lenne, mint hogy bocsáss meg azoknak, akik ellened vétettek, akár szóval, vagy cselekedettel, s lépj tovább sérelmeiden!

Miért kellene megbocsájtanom? Nem én okoztam a sok fájdalmat másoknak, hanem éppen fordítva történt! – értetlenkedett a Harag.

Ennek több oka is van! Először is, mert Te jobb vagy azoknál, akik megbántottak! Másodszor, nem élhetsz örök életedben haraggal szívedben! S azért is, mert ha megbocsájtasz, akkor lelkedben újra lesz helye a szeretetnek, s képes leszel tovább menni az Úton, amit a Jóisten neked szánt. Tudom, nem könnyű! De ki ígérte, hogy az lesz? Hidd el, Mindenkinek megvan a maga keresztje, kinek ilyen, s kinek olyan! Még azoknak is, akik nem mutatják, s mosolyuk mögé bújnak. Hát, vegyél magadon erőt, bocsáss meg, merj változni, s változtatni gondolataidon, életeden! Hidd, hogy vannak, s történhetnek csodák, tárd ki szíved kapuját, s engedd a Fényt lelkedbe! Te döntesz, hogy kulcsra zárod szívkapudat, vagy tovább lépsz, s esélyt adsz az újrakezdéshez! Senki nem dönthet helyetted! Ehhez kívánok neked erőt, és tisztánlátást! – mondta a Szeretet kedvesen, majd egy lélekölelés után kilépett a Harag szívkapuján.

 

A Harag még jó ideig maga elé bámulva ült kedvenc foteljában, s csak töprengett az elhangzottakról, miközben mintha valami különös érzés kerítette volna hatalmába. Ő maga sem értette még, de érezte ahogy melegség árad szét lelkében.
Másnap reggel kinyitotta szívkapuját, engedte, hogy a Remény legfényesebb sugarai lelkébe hatoljanak, s újra mosolygott, míg a Szeretet előző este ott hagyott üzenetét olvasta, melyben ez állt : “Szeress, hogy mások is szerethessenek! “

 

Győztesnek születtél…


“Amikor reggelente felkelsz, a szívednek csordultig kell telnie boldog izgalommal, hiszen tudod, hogy napközben csupa jó dolog történik veled. Nevetned kell és örvendezned. Erősnek kell lenned, és tudnod kell, hogy biztonságban vagy. Jól kell érezned magad a bőrödben, abban a biztos tudatban, hogy felbecsülhetetlenül értékes vagy. Természetes, hogy az élet számodra is tartogat kihívásokat, és szükség is van rájuk, mert segítenek a fejlődésben, ugyanakkor tudnod kell, hogyan nézz szembe a problémákkal és nehézségekkel. Győztesnek születtél! Boldognak születtél! Csodálatos életre születtél!” – Rhonda Byrne

Bízz az Univerzumban!

“Van valami, ami sokkal becsesebb és fontosabb számunkra, mint a pénz, s ami nélkül nem tudunk élni. Hogy mi az? A lélegzés. Életünk legértékesebb szubsztanciája a belélegzett levegő. Mégis, amikor kifújjuk a levegőt, teljesen biztosra vesszük, hogy lesz következő lélegzetünk. Ha nem vennénk megint levegőt, három percig sem bírnánk ki. Márpedig ha az Erő, amely megteremtett bennünket, elegendő lélegzetet adott életünk végéig, akkor hogy is ne bízhatnánk az életben, hogy a rendelkezésünkre bocsájt minden mást, amire szükségünk van. Ha rábízzuk az életre, hogy gondoskodjon rólunk, és minden apró-cseprő problémánkról, akkor a stressz elpárolog. Ne pazarold az idődet negatív gondolatokra vagy érzelmekre, mert azzal csak még több részed lesz abban, amit nem akarsz.” – Louise L. Hay

Váratlan változásokat is hozhat ez a hét, légy pozitív!

H  E  T  I     T  A  R  O  T!

Június 22-től június 28-ig.

A legtöbb bolygó hátrálásban – tolató mozgásban: A Neptunusz, a Plútó, a Merkúr, a Szaturnusz, a Jupiter és a Vénusz retrográdban – így aztán nehezebb az előrejutás. Aktuális lehet a blokkoldás, karmikus minták is oldódhatnak – sorsváltoztató energiák vannak – szíved útján haladj.


A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Bolond XXII. – új utak ideje jött el, merj kockáztatni.
Kioldódik a Nap és a Mars kvadrátra – ezáltal a feszültségek is enyhülnek. Régi helyzetek, és régi ismerősök is előkeveredhetnek. Párkapcsolati blokkok is előjöhetnek. Új utáni vágyódásunk egyre intenzívebben hathat – sokan új dologba fognak, új társat választhatnak, vagy új munkahelyet kapnak, új helyre költözködnek…
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A kirándulás, vagy a szabadtéri koncert a legjobb program lehet. a legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Étkezéseknél a zöld salátákról se feledkezzetek meg – hatalmas vitaminforrás! Masszázsra és hajvágásra remek alkalmat kínálnak a hét eleji napok, de kozmetikushoz is mehetsz – hajmosásra a kedd, a szerda a legjobb lehet. A kertészeti munkákban a fűnyírásra, locsolásra a hétfői nap kedvező. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek lehet szerencséje. (A Hold a június 23-án kedden az Oroszlánba lép át.)

Az Ítélet XXI. – egy nyomasztó helyzetnek vége.
Csütörtökön elindul a Vénusz az Ikrek jegyében – kapcsolati energiánk pozitívan aktiválódik – ismerkedésre, kapcsolat építésre jó lehetőségek. Gazdasági ügyeid is fellendülőben – anyagi sikeresség előtted. Ne gáncsoskodj, ne bosszankodj – szeretet kisugárzással haladj. Új kihívás is jöhet, légy bátor sorsmegélő. Van aki válik, van aki szakít, és van aki kapcsolatot épít – félreértések tisztázódhatnak, görcsök oldódhatnak.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszervet. A legjobb program lehet a takarítás, barkácsolás, olvasás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók a lesznek. A friss idény gyümölcsöket desszertnek is eheted. A kozmetikusodat bátran felkeresheted, a hét közepe erre a legjobb alkalom lehet – hajmosásra a csütörtöki nap, hajvágásra a péntek jobb lehet. A kertészeti munkákban a gyomlására a csütörtöki nap a  legjobb. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek lehet szerencséje. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen csütörtöktől.)

A Remete IX. – befelé fordulás – bölcs döntések.
Spirituális fejlődésben vagy – meditációknak jó ideje lehet. Időd van a mostban – felkészülhetsz a következő fázisra. Csendesedj le, s vizsgáld át hová jutsz el, mi a célod, a küldetésed. Kivel, kikkel szövetkezel, milyen ügyet szolgálsz, hová tartasz. Vasárnap, június 28-án a Mars a Kosba lép át – kontrolláljátok magatokat, mielőtt bármi meggondolatlanságot is tennétek, az intenzív erős energiákban. Gondolkozz mielőtt lépnél – tettek előtt mielőtt cselekednél. Kerüljétek a veszekedő-vitatkozó karaktereket, nehezebb lesz a harmóniára törekedni, békétlenséged ne tetézd. A nyugalom és a lelki béke legyen az elsődleges cél!
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Mindenféle művészeti program jó szórakozás lehet – szellőztetésre kiváló alkalom. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és az olajok lesznek. A hétvége itala a jeges tea is lehet – fogyasszatok sok folyadékot, érdemes. A szombati nap a hajvágásnak kedvez, de a kozmetikusodat is felkeresheted. A kertészeti munkákban a vasárnapi nap a locsolás ellenjavallott. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek lehet szerencséje. (A Hold szombaton a Mérleg jegyében lép.)

Vizsgálj meg mindent több szempontból – lásd a dolgoknak minden oldalát – hogy dönteni tudj, ne légy elhamarkodott. A kompromisszumra, kapcsolatgyógyításra, szerelemhangolásra törekedj. Adj hálát mindenért, amit eddig elértél. A hála magas rezgésszintre emel – szívcsakra blokkot is oldhat, jóságra inspirálhat – a szívkiáradással sokra haladhatsz. Legyetek minél többet a szabadba – erősítsétek a gyökér csakrát. A gyökércsakra meghatározza azt az energiát, ami az élethez rendelkezésedre áll – a földhöz kötéssel energiaszintedet, vitalitásod növeled.  Ha elakadnál, imagináld Sandalphon arkangyalt,  a Föld angyala segíti lépteidet.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
A célodra fókuszálj, sikeres és kreatív hetet kívánok tiszta szívvel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem?!

Mennyi párkapcsolati nyűglődés van manapság. Akinek van, az a baj, miért ilyen, miért olyan, miért viselkedik így, miért nem figyel jobban rám…Akinek nincs, az a baj, miért nem jön már, hol van, örökre magányos maradok… Megannyi szeretetkoldus nő és férfi…
Azt hiszem túl sok elvárással vagyunk önmagunk, társunk, vagy vágyott, leendő társunk felé. Amikor két ember találkozik, nem csak az a két ember találkozik. Hordozzuk magunkban mindannyian családi gyökereinket, sejtünk emlékezetében generációk mintái sorakoznak, előző életek tapasztalásai, fájdalmai, örömei.
Talán a háború alatt megerőszakolták a nagymamát, aki mindvégig reménytelenül várta haza szíve kedvesét? Talán az ükmama cselédlány volt egy birtokon, ahol szerelembe esett a földesúr fiával, és szerelmük soha nem teljesedhetett be? Talán gyermek született ebből a szerelemből, akinek végig élete során bizonyítani kellett, hogy joga volt megszületni erre a földre, tele szeretetre éhes megfelelési kényszerrel…A lelkünk emlékszik. A sejtjeink őrzik a tapasztalásokat, billogként beleégetve a kódokat az örökkévalóságig. Vagy amíg fel nem oldjuk azokat…
A jelen időben adott válaszok, reakciók, talán éppen egy előző kapcsolat által okozott fájdalom aktiválására adott válaszok.
Ne felejtsük el, hogy olyan társat vonzunk be, aki éppen mindenkori fejlődési szintünknek felel meg. Ismernünk kell önmagunkat, tudnunk kell milyen szinten állunk, miért éppen olyan jön, amilyen. Vagy miért nem jön. Talán nem vagyunk rá készen, hogy beengedjünk bárkit is az életünkbe.
És ha már ott van. Fogadjuk el őt olyannak, amilyen. Értékeljük, amit adni tud. Ne akarjuk megváltoztatni, ne akarjuk túlzott elvárások elé állítani. Ismerjük meg őt, a gyökereit, fogadjuk el, hogy ő így működik. Mindenki egy adott térképpel jön erre a világra, saját feladataival, saját vállalásaival, saját gyökereivel, sejtemlékezetével.
Ne vetítsük ki rá saját elfojtott érzelmeinket, saját frusztráltságunkat, nem tehet arról, hogy velünk mi történt aznap, vagy gyerekkorunkban, vagy előző életünkben…
Társunk azért van ott jelen, mert mutat nekünk valamit, tanítást, tapasztalatot hordoz jelenléte az életünkben.
Élvezzük minden percét, szeressük teljes szívből, és ha úgy adódik, hogy lejár az egymásnak szánt idő, engedjük el békében, szeretettel.
Boldogságunk soha ne egy másik embertől függjön, legyünk boldogok önmagunkban. – Anouk C.W. K

Párkapcsolati tanácsadással szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket! Oldások, blokkoldások – terápiák – személyre szabott konzultációk.
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Kapcsolati tanácsadás

Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Asajah

Amikor…


“Amikor megtanulunk elcsendesedni, és a saját belső énünkön elgondolkodni, akkor kezdünk el kielégítettséget érezni, és ilyenkor mély elégedettség tölt el bennünket azzal kapcsolatban, amit belül találunk. Sokkal kíméletesebbek leszünk az eredményeinket illetően, és elkezdünk másokat is elfogadni olyannak, akik. Minél inkább képesek vagyunk az elfogadásra, annál gyorsabban találunk harmóniát a kapcsolatainkban. Elkezdünk spórolni az energiánkkal, takarékosabbak leszünk a gondolatainkkal és a szavainkkal. Ezeket kíséri a türelem, a tolerancia, rugalmasság, könnyűség minden vonatkozásban. A csend életművészetet tanít.” – Anthony Strano