GONDOLATOK kategória bejegyzései

Légy hű önmagadhoz!

“Elképzelek egy Nőt, aki szerelemben él Önmagával.
Elképzelek egy nőt, aki hiszi, hogy helyes, és jó dolog, hogy nőnek született. Egy nőt, aki hálás a megtapasztalásaiért, és elmondja a történetét. Aki elutasítja azt, hogy mások vétkét a saját testében, vagy életében hordozza.
Elképzelek egy nőt, aki elismeri, hogy a múlt hatással van a jelenre.Egy nőt, aki átlépett a múltján. Aki a jelenben gyógyult meg.
Elképzelek egy nőt, aki szerelemmel viseltetik a saját teste iránt.
Egy nőt, aki hiszi, hogy a saját teste éppen úgy a megfelelő, ahogy van. Aki tökéletes forrásként ünnepli testének ritmusait, ciklusait.
Elképzelek egy nőt, aki úgy öleli magához szexualitását, mint saját magát.
Egy nőt, aki örömét leli önmagában. Aki erotikus természetét szégyen és bűntudat nélkül éli meg.
Elképzelek egy nőt, aki az Istennő testét, a saját teste változásaiban tiszteli. Egy nőt, aki megünnepli évei gyarapodását és bölcsességét.Aki elutasítja, hogy értékes életerejét testének és élete változásainak az elrejtésére használja fel.
Elképzelek egy nőt, aki belépett az emberi érzelmek teljes birodalmába. Egy nőt, aki érzéseit tisztán és közvetlenül fejezi ki. Aki megengedi nekik, hogy olyan lágyan vezessék őt, ahogyan a lélegzet.
Elképzelek egy nőt, aki kimondja az igazságot. Egy nőt, aki bízik a megtapasztalásaiban és kifejezi azokat. Aki elutasítja, hogy mások gondolatihoz, felfogásához, vagy reakcióihoz alkalmazkodjon.
Elképzelek egy nőt, aki követi kreatív impulzusait. Egy nőt, aki eredetit alkot. Aki elutasítja, hogy belső világában valaki más színeivel fessen. Elképzelek egy nőt, aki önmagát saját istenei által jelöli. Egy nőt, aki az istenit önmagában, saját képmásában képzeli el. Aki személyes spiritualitásán keresztül tájékozódik a mindennapokban.
Elképzelek egy nőt, aki elutasítja, hogy megadja magát isteneknek, guruknak, magasabb erőknek.
Egy nőt, aki mélyen alámerült saját belső világába. Aki magának követeli, hogy impulzusaival, ösztöneivel harmóniában éljen.
Elképzelek egy nőt, akit érdekel a saját élete. Egy nőt, aki úgy öleli magához saját életét, mint tanítóját, gyógyítóját és kihívását. Aki hálás a szépség és a kegyelem hétköznapi pillanataiért.
Elképzelek egy nőt, aki saját életének az írója. Egy nőt, aki bízik a saját megérzéseiben, amelyek megmutatják, hogy mi a jó az ő számára. Aki elutasítja, hogy életformáját megváltoztassa azért, hogy az mások elvárásaival találkozzon.
Elképzelek egy nőt, aki részese a saját életének. Egy nőt, aki kreativitásának minden egyes kihívását megtapasztalja. Aki saját maga érdekében tisztán és erővel cselekszik.
Elképzelek egy nőt, aki ravaszul bánik a magánnyal. Egy nőt, aki önmaga rendelkezésére áll. Aki úgy választja ki barátait és szerelmeit, hogy azok képesek legyenek elfogadni, ha egyedül akar lenni.
Elképzelek egy nőt, aki nem alacsonyítja le a saját életét azért, hogy mások jobban érezzék magukat. Egy nőt, aki minden kapcsolatában évei, tapasztalata, és bölcsessége egészét adja. Aki arra számít, hogy jelenlétével kihívást és áldást hoz mások életébe.
Elképzelek egy nőt, aki vállalja az egyenlőséget a párkapcsolataiban.
Egy nőt, aki nem hiszi tovább, hogy alacsonyabb rendű egy férfinál és szüksége van arra, hogy megmentsék. Aki elfoglalja az őt megillető helyet az emberek közösségében.
E
lképzelek egy nőt, aki elutasítja, hogy értékes életerejét a krízisek, és konfliktusok támogatására használja. Egy nőt, akinek kapcsolatai mély elégedettségben és nyugalomban telnek, anélkül, hogy kihasználnák őt. Aki törvényszerű ügyességgel választja meg barátait és szerelmeit, akikkel az élet kihívásain áthajózik.
Elképzelek egy nőt, aki a nőt tiszteli saját életében.
Egy nőt, aki az asszonyok körében ül. Aki emlékezteti magát, az igazságra amikor az feledésbe merül.
Elképzelek egy nőt, aki feladta az intellektuális biztonság és a jóváhagyás iránti vágyait.
Egy nőt, akinek minden cselekvése, kiejtett szava erőteljes közléssé válik. Aki fenntartja magának a jogot, hogy igazabbá tegye a világot.
Elképzelek egy nőt, aki a tudásban és önmaga szeretetében kiteljesedett. Egy nőt, aki hűséget fogadott saját életének és képességeinek. Aki minden mást figyelmen kívül hagyva hű marad önmagához. Képzeld el, hogy Te vagy ez a nő!” – Patricia Lynn Reilly

Júniusi energiák – Új jövőképpel!

Június,  Szent Iván hava- nyárelő hava

Találd meg az örömödet a mindennapokban, a természetben, a barátságokban, a szeretetben – és légy hálás mindenért, amid van. Sorsfordítós időkben mély meditációkban lehet kapcsolódni szellemi vezetőidhez – hasznos jó tanácsokkal láthatnak el téged.
Június a hatos szám alatt találhatod – ezen szám az egyensúly, a  harmóniatörekvés száma.
A tarot nagy arkánuma a Válaszutak VI. lapja. Önvizsgálatot tartva – döntéseidben a szívedre és az eszedre is hallgatnod kell! Tudatosítsd magadban, hogy mindig választhatsz és erősítsd magadban, hogy ösztönösen jó döntéseket hozol. Engedd el a korlátozó hitrendszered. Te magad rombold le a negatív mintáidat el kell engedned, különben a ‘sors keze’ teszi meg – lásd helyesen az életed, felelősséggel alkoss új jövőképet.

A hónap fontosabb napjai:

Június 5-én 21 óra 12 perckor lesz Telihold tüzes a Nyilas jegyében. Ezen Telihold az elengedéshez ad nagy energiát. Sok minden átváltozhat ezen a napon – vagy ettől a naptól kezdve életünkben – barátságok, körülmények, életlehetőségek. Egy sikereket hozó energetikai indulhat el – ha te is pozitív leszel.
Június 20-án 23 óra 44 perckor a Nap a Rák jegyébe lép – ezzel elkezdődik a vizes Rák hava. Intenzív érzelmes, mély lelki napok jönnek. Ez lesz ez évben a Nyári napforduló napja is – bőségteremtő lencsemágiára fel!
Június 21-én 8 óra 41 perckor lesz Újhold a Rák jegyében. Hatalmas energiákat mozgatnak meg az égiek megint – önmegvalósításba kezdhetsz, hangolódj a lehetőségekre. Ahol nagy blokkokat tapasztalsz, az az út lezárva marad – elég ha annyit tudsz róla, hogy nem a tied az a feladat.
Június 28-án a Kos jegyébe lép a Mars. A Mars bolygó nagyon is otthon érzi magát a tüzes Kos jegyében. Komoly szaturnuszi (sorsteremtő) energiákkal elég sokat haladhatsz életutadon a céljaid felé. S mivel sorsbolygónk az Idő ura is – itt az idő, most vagy soha… Teremtő erőd is megnő, sorsuraló kedveddel együtt – céltudatosan, okosan csak előre, tiszta fejjel.
Június 30-án egzakttá válik a Jupiter-Plútó együttállása. A Jupiter most is mindig nagy hittel támogat bennünket életcélunk elérésében – nagy átalakító energiákkal rendelkezel, légy jelen teljes lényeddel a kihívásban. Minden kérdésre ott a válasz benned, a  hogyan továbbra ott a felelet, csak gondolkozz el, merre lehet építeni a szebb jövődet.Sorsikus döntések ideje jött el – kezdj újszerűen gondolkodni, tervezni, és elkezdeni lépni. Találd meg az örömödet a mindennapokban, a természetben, a barátságokban, a szeretetben – és légy hálás mindenért, amid van. Fontos, hogy magas rezgésszinten rezegj, a megkeseredett, csalódott, bepánikolt ember teremteni sem mer.
Emeld magad pozitív rezgésre. Találd meg az örömödet a mindennapokban, a természetben, a barátságokban, a szeretetben – és légy hálás mindenért, amid van.
A sors egyértelmű jeleket ad – figyelj és kövesd a jelzéseket, tiszta megérzéseidre hallgatva cselekedjetek! Sok bolygónk a Plútó, a Jupiter, a Szaturnusz, a Vénusz a Merkúr, Neptunusz retrográd hátráló mozgásban tart még – ezért érdemes odafigyelni a hatásuk minőségére is – legyetek tudatos vigyázók ezen tényekre! http://asajah.hu/eletut-ujratervezesben/
(Bővebb, részletesebb információkat a napi tarot jegyzeteimben olvashattok.)
Nyári időben Mihályt (a siker angyala) és Raziel arkangyalt (a tettek angyala) hívhatjuk, imagináihatjuk. E csodás Létezőktől szertartásmágiában gondjaink oldását és tetteink sikerességét kérhetjük. Ha elakadnál sorsdolgaidban a tisztánlátás érdekében tarot opciókkal várlak spirituális tanácsadással kereshettek – szeretettel várom továbbra is a spirituális úton jár Hölgyeket! Tartózkodjatok minél többet a szabadban, áldott megéléséket kívánok szeretettel, a misztikus nyáreleji napokban! Léleköleléssel:

Asajah spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Csak pozitívan!

 

Néhány pozitív gondolat, ami legyőzhetetlenné tesz.

 

1. Bármire képes vagyok.
Ez nagyon közhelyesnek hangzik, de segít a megfelelő irányba állítani az elmédet, ha újra és újra emlékezteted Magad rá. Hangosan is, írásban is és gondolatban is.
2. Ez az, amiért meg tudom csinálni.
Ahelyett, hogy sorolod az indokokat magadnak, miért NEM tudsz valamit megcsinálni, gyűjtsd az okokat, hogy miért IGEN.
3. Többet érdemlek.
Megérdemled, hogy jobb életed legyen. Jelentsen ez egy jobb állást, egy egészségesebb testet, jobb kapcsolatot vagy több pénzt – dolgozz, tegyél érte!
4. Soha nem késő.
Nem számít, hány éves vagy, vagy hány lehetőséget szalasztottál el előtte, soha nem késő meghozni egy döntést és újratervezni.
5. Mindig lesznek kihívások.
Nem számít, mivel foglalkozol, számíts rá, hogy folyamatosan kihívások elé állít az élet. A lényeg, hogy ne hagyd, hogy kifogjanak rajtad.
6. Nincs “tökéletes” időpont.
Ha erre vársz, hogy elkezdj valamit, soha nem fogod meglépni! A tökéletes időpont nem létezik és soha nem jön el.
7. Nincs tökéletes terv.
Biztos, hogy akad még néhány homályos folt a tervedben. De ne aggódj, mindegyikben vannak! A lényeg, hogy kezdd el. Látod az első lépést? Azt tedd meg! Még ma.
8. Mindenki elkezdi valahol.
Senki nem született sikeresnek. Minden elkezdeni valahol, általában az elején.
9. Lépésről lépésre.
Ne akarj mindent egyszerre! Bontsd le az előtted álló feladatokat lépésekre, részfeladatokra, és máris egyszerűbbnek tűnik az egész.
10. Csak jobb lehet.
Ha elsőre nehéznek tűnik valami, gondolj arra, hogy egyre csak könnyebb lesz. Jusson eszedbe, hogy amit ma rutinszerűen csinálsz, legelőször milyen kínkeserves volt. Így lesz ez a most előtted álló feladattal is.
11. A kudarc átmeneti.
Ha hibázol, a legjobb úton jársz. A legtöbb siker kudarcok sorozata után jön el. Tarts ki. Aki nem adja fel, mindig nyer.
12. A hibák lehetőségek a tanulásra.
Ha valamit elszúrsz, azután csak jobban fogod csinálni. Ismered Edison történetét a villanykörtével, ugye?
13. Az itt és most számít.
Nem az a kérdés, mit fogsz tenni, ha majd ez vagy az adott lesz. Az a kérdés, mit teszel a jelenben. Éld meg a pillanatot, mert az az egyetlen igazi időpont.
14. Ha könnyű lenne, mindenki megcsinálná.
Nagyszerű dolgot véghez vinni soha nem könnyű. Viszont veszettül jó érzés. Tudd azt, hogy minden képességed rendelkezésre áll, hogy elérd, amit kiterveltél. Különben nem jutott volna eszedbe.
15. Az “egyszer majd” ma van.
Ha Te is olyan ember vagy, aki “egyszer majd” nekiáll megvalósítani az álmait, akkor az legyen ma! A holnap nem létezik. Mindig egy valótlan időpont lesz, amit csak tologatunk magunk előtt. A halogatás az örök vesztesek és a káosz műfaja.
16. Nem állíthatnak meg a negatív gondolataim.
A negatív gondolataid csak gondolatok – semmi több. Sokszor semmi közük a valósághoz. Ne gyárts magadnak akadályokat fejben, lesz elég kihívás anélkül is. Ne a saját ellenséged, hanem a legnagyobb támogatód legyél.
17. Nehezebb dolgokat is megcsináltam már.
Juttasd eszedbe azokat a szitukat, amikor igazán kemény kihívásokkal küzdöttél meg.
18. Mindenért meg kell dolgozni.
Semmit ne várj az életben, amiért nem vagy hajlandó keményen dolgozni. Az egyszerűen nem jár Neked.
19. A cselekvés mindig jobb, mint a tétlenség.
Inkább dönts rosszul és tanulj a hibáidból, mint hogy meg kelljen bánnod, hogy nem csináltál semmit.
20. Nem kell mindenki egyetértése.
Ha bárki azt hiszi Rólad, hogy őrült vagy – ám legyen. Arról nem is beszélve, hogy bátran felteheted magadnak a kérdést, akarnál-e olyan lenni, mint az, aki épp kritizál Téged.
21. Saját vágyaim és elképzeléseim vezérelnek.
Így Te döntöd el, kivé válsz és meddig mész el.
22. Az unalmas döntéseknek unalmas eredményei lesznek.
Merj belevaló, izgalmas döntéseket hozni!
23. Jogom van azt csinálni, amit szeretek.
Csak az lehet igazán sikeres, aki örömét leli a munkájában. Tedd meg az első lépéseket afelé, hogy szerethesd a munkádat.
24. Aki mer, az nyer.
Tudd, hogy a kockázat valóságos, de a potenciális előnyök miatt megéri.
25. A fegyelem jobb érzés, mint a megbánás.
Fegyelmezetten csinálni valamit kőkemény tud lenni, de még mindig jobb, mint megbánni, hogy feladtad.
26. A legjobb ötletek elsőre őrültségnek tűnnek.
Ha a Tieid is, akkor jó úton jársz.
27. Sosem vagyok egyedül.
Család, barátok, kollégák… – még akkor is, ha őrültnek tartanak, mindig fogsz tudni segítséget, támogatást találni. Fordulj szakmai csoportokhoz, vagy más, közösségi társulásokhoz.
28. A tapasztalat mindig értékes.
Még akkor is, ha küldetésed nem jár sikerrel, hasznos tapasztalatokat gyűjthetsz.
29. A kemény munka már önmagában megéri.
Egyszerűen jól érzés, ha különösen odateszed magad.
30. Minden nap számít.
A ma is, a holnap is és a holnapután is. Minden nap egy lépéssel közelebb kerülhetsz a célodhoz.
31. A tetteim százszor többet érnek, mint a szavaim.
A cselekedeteid számítanak, nem az, hogy mit mondasz.
32. Nincs megoldhatatlan probléma.
A probléma nem más, mint megoldandó feladat. És csak olyan feladatokat állít eléd az élet, amikkel meg tudsz birkózni.
33. Átlagos cselekedetek átlagos élethez vezetnek.
Ha mást akarsz, mint az átlag, mást kell tenned.
34. Mindent meg tudok tanulni, amire szükségem van.
Hála az internetnek, végtelen mennyiségű ingyenes tudásanyag is a rendelkezésedre áll.
35. Jó vagyok.
Igen. Úgy, ahogy vagy. Ha nagyon idegen ez a gondolat, első lépésként szedd össze a legszuperebb tulajdonságaidat és legyél rájuk nagyon büszke.
36. Mindent meg tudok csinálni, amire szükségem van.
Ha még nem, akkor meg tudod tenni az első lépést felé. Gyakorlat teszi a mestert.
37. Tudom, mit akarok.
Legyenek tiszták a céljaid és vizualizáld őket nap mint nap. Cél nélkül csak sodródni lehet. Sodródva pedig sosem leszel sikeres.
38. Megérdemlem a sikert.
Ne mártírkodj, ne akarj szolidáris lenni azokkal, akik elbénázták az életüket, vagy szimplán rossz helyzetben vannak. Nem leszel attól jobb ember, ha Te sem hozod ki magadból a maximumot.
39. Az érzelmek gondolatok eredményei.
Ha félsz valamitől, vagy bizonytalan vagy, emlékeztesd magad, hogy ezek csak a saját gondolataid, amiket Te generálsz magadnak.
Ha elcsípted őket, fogod tudni kontrollálni is.
40. Megpróbálni és elhibázni jobb, mint semmit se csinálni.
Ez egy örök érvényű igazság. Ha valamit elbaltáztál, mindig azt keresd, mit tanulhatsz belőle.
41. Az vagyok, aki lenni akarok.
Semmi nem állíthat meg, hogy azzá válj, aki csak lenni szeretnél. Semmi nem gátolhat abban, hogy felvállald az egyéniségedet. Ne az számítson, ki mit gondol, úgyse fogsz tudni soha mindenkinek megfelelni. Merj önmagad lenni.
42. Nem győzhetek, ha nem cselekszem.
Egyedül a tettek vezetnek eredményekhez. Az ötlet még édeskevés.
43. Az életem a döntéseim eredménye.
Ha nem tetszik, ahogy élsz, ne a körülményeket okold, s ne valaki mást. Inkább kezdj el célravezető döntéseket hozni.
44. A szorgalom és a türelem jó barátaim.
Semmilyen nagy dolog nem történik egyik napról a másikra. Folyamatosan dolgoznod kell értük és kitartóan hinni a céljaidban.
45. Megjutalmazom magam az eredményeimért.
Még a kicsi lépések is nagyon motiválóan hatnak, ezért ne felejtsd el tudatosítani magadban akár napi szinten azt, amit elértél. Ne dőlj hátra, de ne ess bele az örök elégedetlenség csapdájába sem.
46. Mindig több lehetőségem van.
Ha valami nem jön össze elsőre, próbáld meg újra, másképp. Ahol van “miért” ott mindig lesz “hogyan” is, csak meg kell találnod a módját.
47. Ha mást nem is, a következő lépést mindig megteszem.
Sokszor elképzelhetetlennek tűnik, hogyan fogsz eljutni a célodig, de a következő szükséges lépést mindig fogod látni. A lényeg, hogy ezt tedd meg.
48. Nem a félelmeim, hanem a vágyaim irányítanak.
A félelem csak egy nagyon fekete képzet arról, mi minden rossz történhet velünk. Ezeknek a 99,9%-a soha nem történik meg, mégis képesek eltántorítani minket céljainktól. Ne hagyd. A félelem nem valóság, csak egy gondolat.
49. Nem azt kérdezem “miért?”, hanem azt, hogy “miért ne?”.
Ne elemezd túl előre a lépéseidet. Úgysem tudod mi fog történni addig, amíg ki nem próbálod.
50. Egy magasabb rendű célért is dolgozom.
A kívülről jövő motiváció kiváló adalékanyaga saját belső hajtóerődnek. Gondold végig, hogy tevékenységed mennyi pozitív változást eredményezhet mások életében.
+1. Ha más nem, nevetünk egyet.
Nincs rosszabb az unalomnál, az állandóságban megrekedt életeknél. Válj cselekvővé, gyűjtsd az élményeket és a tapasztalatokat. S ha valami nem jön össze, azt se vedd véresen komolyan.
Tudod, mindig van másik lehetőség. – Hétköznapi hősnők

Pünkösd – a tavasz legszebb ünnepe!

Pünkösd a lélek ünnepe

Pünkösd vasárnap május 31, Pünkösd hétfő június 1.
A Nap az Ikrek jegyében lesz a Vénusz retrográdban. Ezek a napok alkalmasak ara, hogy önvizsgálatot tartva rendet tégy érzelmi, földi síkon is életedben. Rámeditálhatsz elakadásaidra, ha figyelsz, értékes válaszokat kaphatsz égi segítőidtől.

Ezen a csodás ünnepen ‘Élet- áldás’ energiák érkeznek az univerzumtól. Rafael, Mihály, Uriel, Zadkiel, Metatron és Gábriel arkangyalt idézhetjük, kérhetünk tőlük segítséget – vigasztalást, bátorítást, inspirálást, útmutatást –  alakadásainkban, továbblépéseinkhez. Elengedéshez is igen attraktív energiákkal rendelkezel – egy magasabb létszintre léphetsz életedben, ha okos gondolataid által cselekszel.
Teremts boldog gondolatokkal egy szebb holnapot magadnak- hagyd, hogy mindebben  belső megérzéseid vezessenek. Megbocsátásnak is jó ideje van – emeld fel a lelkedet, és ragyogj! A Vénusz-Ikrek, és a Rák-Merkúr energiája veled lesz  a kapcsolódásaidban – a szeretetenergia magas szinten jelen. Pozitív, szerethető dolgokat cselekedj – lepd meg magad és szeretteidet valami széppel – egy nemes gesztussal, egy áldásos lehetőséggel.
A gyógyító erők, energiák a pünkösdi napok alatt sokkal erősebbek és intenzívebbek lesznek- mindenféle spirituális terápiákra nagyszerű  alkalmat adva ezzel.

A mindenható Isten, az Atya, Fiú és Szentlélek áldása legyen mindnyájunkkal! Áldott szép ünnepet!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Hagyd magad mögött a tegnapot…


Hagyd magad mögött a tegnapot, és ne pazarolj időt azoknak a hibáknak és kudarcoknak a boncolgatására, amelyek esetleg tönkretették a napot; azok már megtörténtek, nem lehet segíteni rajtuk.
Adj hálát egy új napért, azért a napért, amelyet még semmi nem rontott el. Ez a nap most még tiszta és ragyogó, és tőled függ, hogy megőrződ-e ilyennek. Te döntöd el, hogy most rögtön neki indulsz-e tökéletesen bízva abban, hogy csodálatos lesz ez a nap.
Minden tökélesen a helyére kerül, minden simán fog menni. Mindenkivel, akivel találkozol, öröm és élvezet lesz beszélni, és egyetlen negatív vagy kellemetlen gondolat vagy ötlet sem jelenik meg a tudatodban.
Az új nap lelkesítő kezdetén, minden nagyon, nagyon jó. Minden tökéletes, és ilyen tökéletesnek fogod megőrizni az Én állandó segítségemmel, útmutatásommal, és azzal, hogy tudatosan gondolsz Rám, tudatában vagy az Én isteni jelenlétemnek, és csendben és bizalommal vársz Rám. – Eileen Caddy

Neked mi a munkád? – Tanmese

Egy nap felmászott a hegyre egy ember, és ott egy üldögélő nőt talált.

Mit csinálsz itt egyedül, magányosan?
Sok dolgom van. – felelte a nő
Már hogy lenne sok dolgod? Nem látok itt semmit.
– Tanítok 2 sólymot, 2 sast, fegyelmezek 2 nyulat, motiválok egy szamarat és szelídítek egy oroszlánt, s közben kordában tartok egy kígyót. – felelte a nő
S hol vannak ezek az állatok? Én nem látom őket …
– Bennem vannak.
A sólymok a szemeim. Meg kell tanítanom őket, hogy a jót vegyék észre.
A két sast meg kell tanítanom, hogy ne bántsanak – ők az én kezeim.
A nyulak menekülnének, hogy ne kerüljenek nehéz helyzetbe, de meg kell őket tanítanom, hogy maradjanak nyugodtak, még akkor is, ha esetleg megbotlanak. – Ők az én lábaim.
A szamár mindig fáradt, makacs, sokszor nem bírja a terhet. – Ő a testem.
A legnehezebb kordában tartanom a kígyót, noha erős ketrecbe van zárva, mindig fegyelmeznem kell, hogy ne marjon meg senkit. – Ő a nyelvem.
S van egy oroszlánom; ő büszke és gyönyörű. Azt hiszi ő a király. De nekem meg kell szelídítenem. – Ő az egóm.”   (Munay-ki – saját szabad fordításban)

A Merkúr bolygó a Rák jegyébe lép

A Merkúr jegyváltása május 28-án történik az Ikrekből a Rákba lép át és augusztus 5-ig ott is fog tartózkodni.

Lelki dolgok felé nyithatunk! A gondolkodás, a kommunikáció, az információáramlás, a logika bolygója egy igen erős érzelmi töltetű vizes jegybe lép. Az otthonnal, családdal kapcsolatos kommunikáció érzelmekkel telítődik. Mély beszélgetéseknek jó ideje lesz: sérelmek tisztázódhatnak, megbocsátásra is kitűnő időszak jön el.

A Merkúr az intellektust szimbolizálja, a Rák jegyében lépésével megnőhet előre megérző képességünk, intuíciónk is. Könnyebben rá tudunk hangolódni másokra, viszont érzékenyebbek, sértődékenyebben is lehetünk – emelkedjünk felül a provokációkon. Ragadj meg minden alkalmat a beszélgetésre – mostantól könnyebben mondod ki azt,  amit érzel. Felfokozódhatnak az érzelmek, könnyebben elsírhatod magad.  Megérezzük kapcsolataink minőségét – lelki szinten is toleránsabbak leszünk. Az empátia, az elfogadás, és a befogadás könnyedebbé válik. Barátságok erősödhetnek meg, és szerelmek mélyülhetnek el – szakítások is lehetnek, olyan kapcsolatokban, ahol nincs magas szinten a lelki harmónia.

A Sorsbolygónk retrográd mozgása által régi helyzetekkel találhatjuk magunkat szembe, és rég elfeledett barátságok, ismerősök jelentkezhetnek. A ráébredés időszaka jön – figyelj belső sugallataira – kívánom, hogy találj rá a saját utadra.
Ha úgy érzed, hogy elbizonytalanodtál keress meg személyesen, vagy messengeres, skypeos tanácsadással. Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Személyes évek – lehetőségek
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

ÉLJ A MOSTBAN – A SZERETHETŐ VALÓSÁGBAN!

Minden ember, aki Téged bánt, Önmaga boldogtalanságát nyilvánítja Feléd. Az ember, aki harmóniában van Önmagával, nem érez belső kényszert mások megalázására. Ezek az emberek saját egykoron elszenvedett, és fel nem dolgozott sérüléseiken próbálnak revansot venni. Ahelyett, hogy Önmaguk gyógyításán fáradoznának, igyekeznek beteggé tenni környezetüket is. Ez mind saját félelmeikből és boldogtalanságukból fakad. Hidd el, ezeknek az embereknek van a legnagyobb szükségük arra, hogy szeressék őket. Hiszen ők gyűlölik magukat.
Azok, akik önmagukat szeretik, képesek szeretni embertársaikat is. Tiszteld a lényed annyira, hogy nem hagyod Magad megalázni. És higgy annyira a másikban, hogy képes Önmaga sérüléseit begyógyítani. Bocsáss meg, hogy eddig sebezhető és támadható voltál. Kiállni Önmagadért, nem hagyni, hogy kizökkentsenek a harmóniából, és megbocsátani! Ebben van az igazi szabadság! – M.V.

Heti pozitív

Mindenki képes a pozitív gondolkodásra!

“Az élet értelme,az élet igazi öröme az, hogy mindennap újra kezdhetjük.” – John Knittel

A szellemi világban a gondolat formát alkot. Tanítsd arra tudatos elmédet hogy sikerre, bőségre, boldogságra, egészségre gondoljon. Töröld ki elmédből a negatív gondolatokat: az aggódást, a félelmet. Csak olyasmit forgass az elmédben amit szívesen meg is tapasztalnál az életedben. És sose feledd: Amire gondolsz az növekedni kezd!
TEDD SZEBBÉ A MINDENNAPJAIDAT – ÖRÖMBEN ÉLD AZ ÉLETED, OSZD MEG ÖRÖMÖDET SZERETTEIDDEL. MOTIVÁLJ, SEGÍTS, ÖSZTÖNÖZZ – A LELKED ÖRÖMÉBEN – NEVESS,  SZERESS!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Nincs hatalmunk mások felett!

Ne keress folyton mentségeket másoknak! Ne keress örökké mentségeket magadnak!
Bár az a célunk, hogy kifejlesszük magunkban az együttérzést, és eljussunk a megbocsátáshoz, elfogadáshoz és szeretethez, ugyanúgy célunk az, hogy elfogadjuk a valóságot, és másokat felelősnek tartsunk a viselkedésükért. Felelősnek tartjuk magunkat is a viselkedésünkért, ugyanakkor együttérzéssel, és megértéssel vagyunk magunk iránt. Ha jogot formálunk a gyöngeségre, ezzel még nem a felelőtlenségre szavazunk.


Nem áll hatalmunkban megszabni mások életét, cselekedeteit sem a jelenben, sem a jövőben. Kijelentjük, hogy hajlandók vagyunk véget vetni az olyan magatartásnak, melynek alapja az erőszak és mások manipulálásának igénye. Hiszen úgyis hatástalannak bizonyult. És olyan spirituális, emocionális és mentális utazásra vállalkozunk, melynek során elsősorban magunkért vállalunk felelősséget…
Nem vagyunk áldozatok.
Nem vagyunk tehetetlenek.
Ha elfogadjuk erőtlenségünket, amikor ezt kell tennünk, képessé válunk arra, hogy birtokba vegyünk valós erőnket, és gondoskodjunk magunkról.
Ma elkerülöm azt, hogy mentséget keressek a magam vagy mások viselkedésére. Hagyom, hogy a felelősséget és a következményeket az viselje, akire tartozik. – Melody Beattie