GONDOLATOK kategória bejegyzései

Megtanulni, hogy ne akard kitalálni…


Csak azért, mert ebben a pillanatban a fizikai valóságban nem tartod lehetségesnek megkapni azt, amit akarsz, nem jelenti azt, hogy az nincs úton feléd.
Íme egy fontos igazság: 99%-a annak, amit életedben teremtesz, már akkor befejezett, mielőtt tanúbizonyságát látnád fizikai világodban. A baj az, hogy azt tanultad, hogy azt hidd, nincs előrelépés addig, míg annak fizikai bizonyítékát nem látod. A bizonyosság a leghatalmasabb erő, a kudarc ellenszere.
Miért fontos a bizonyosság?
Azért, mert minden lehetséges mindaddig, amíg biztos vagy benne. Bármit is akarsz megteremteni világodban, az univerzum sziklákat vagy elemi részecskéket mozgat meg érdekében, annak az információnak és az információ bizonyosságának megfelelően, amit kap. Hogy milyen gyorsan teremted meg azt, amire vágysz, az attól függ, mennyire vagy bizonyos abban, hogy megkapod, amire vágysz és mennyire vagy biztos benne, hogy a részecskék szintjén azt már meg is kaptad.
Valaki egyszer megkérdezte tőlem: Mi a legnehezebb rész annak megteremtésében, amire vágysz?
A válaszom a következő volt: Megtanulni, hogy ne akard kitalálni, hogyan fogod megkapni azt, amit akarsz. Ha megpróbálod kitalálni, hogyan fogod megszerezni azt, amire vágysz, akkor arra korlátozod magad, amit az egód képes látni és tenni. –  Dr. Robert Anthony

Változz, hogy változtathass

Ha megváltoztatod az érzéseidet, megváltozik a világod!

Az Univerzumban mindennek van elektromágneses mezője és elektromágneses frekvenciája. Beleértve a gondolatokat és érzéseket.
 Minden, amit érzel, legyen az jó vagy rossz, meghatározza, milyen frekvenciát rezegsz, és olyan embereket, eseményeket és körülményeket vonzol be, amelyek ugyanazon a frekvencián rezegnek.

Ha egy adott napon megváltoztatod a rezgésed frekvenciáját azáltal, hogy megváltoztatod az érzéseidet, minden megváltozik körülötted, mert új frekvencián fogsz rezegni.

Megváltoztathatsz valami rosszat, ami az életedben történt. Sosem késő, mert megváltoztathatod az érzéseidet.

Sokan autopilótára teszik az érzéseiket. Az érzéseik a reakció arra, ami velük történik. Azonban nem veszik észre, hogy az érzéseik okozzák azt, ami velük történik.

Ahhoz, hogy megváltoztass valamin, legyen szó az egészségedről, a pénzedről, a kapcsolataidról vagy az életed bármely más aspektusáról, meg kell változtatnod az érzéseidet.

A hibáztatás, a kritizálás, a hibákra mutogatás és a panaszkodás mind a negatívitás formái, és mindez csak konfliktust hoz az életedbe.
Távolítsd el a szókincsedből az olyan szavakat, mint a szörnyű, szörnyű, kellemetlen, undorító. Használj több olyan szavakat, mint fantasztikus, csodálatos, mesés, briliáns és ragyogó.

Még ha csak 51%-ban jó gondolataid és érzéseid vannak egész nap, újra egyensúlyba hozod az életed.
Minden nap lehetőség egy új életre. Minden nap fordulópont előtt állsz az életedben. És egyetlen nappal megváltoztathatod a jövőt, ha megváltoztatod az érzéseidet. – Himmat Singh

Örömteli pillanatokat!

Tartozz azok közé, akik merik vállalni önmagukat

“A hit hatalmas erőforrás. Te döntöd el, mit hiszel magadról, a hittételeid pedig meghatározzák a tetteidet. Nagyon fontos, hogy olyan hittételeket válassz, amelyek reményt és erőt adnak neked.” – Anthony Robbins

Hogyan maradhat az ember a saját útján, amikor azt megtalálta?
Nos, a kulcsszavak: a kitartás, állhatatosság, türelem, a hosszú távú gondolkodás. A valódi önbizalom azt jelenti, hogy bízol a benned élő Lélekben, azaz Istenben. Bízol abban, hogy bármi történik az úgy jó. Érzed, hogy vezetve vagy. A Világegyetem számtalan csodát tartogat a számodra, felismerni, cselekedni, tenni viszont Neked kell.
A 2023-as év azt hozza el nekünk, amiben hiszünk. Nem szabad félnünk a jövőtől – legyen a hited erősebb! Fontosak a lelki és spirituális gyakorlatok, a teremtővel való élő kapcsolat. Mindannyian fel fogunk ébredni, van aki ebben az életében, van aki a következőben.
Kívánom, hogy örömteli pillanatok aranyozzák be az életed minden napját! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – ezoterikus tanító
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Nyisd meg a lelked ajtaját!


“Nem remélheted spirituális fejlődésedet, amíg nem vagy felkészülve a változásra.
Lehet, hogy a változások kezdetben apró mozzanatok formájában jelentkeznek, de ahogy haladsz egyre tovább és tovább az új felé, úgy lesznek ezek a változások is egyre erőteljesebbek, mélyrehatóbbak és elevenebbek.
Esetenként teljes felfordulásra, zűrzavarra van szükség ahhoz, hogy egy teljesen új életmód kialakulhasson. De bámulatos, hogy mennyire hamar hozzá lehet szokni a változáshoz, ha megvan hozzá a bátorságod és meg vagy győződve róla, hogy a bekövetkező változások mind a legeslegjobb cél érdekében történnek.
Legyen mindig a célod a tökéletesség. Nyújtózz ki egyre jobban, egyre messzebb. Érd el a látszólag lehetetlent is.
Mindig növekedjél bölcsességben és megértésben, és soha, egyetlen percig se légy megelégedve a mozdulatlansággal. Mindig van valami megtanulni való.
Mindig akad az életben valami új és csodálatos, ami felfedezésre vár – tágítsd ki hát tudatodat és képzeletedet, és teremts helyet bennük az új dolgok számára. Járj nyitott szemmel, fogékonyan mindenre, hogy ne mulassz el semmit.” – Eileen Caddy

Lelki jótanácsok

1. Soha ne vitázz senkivel, mert aki még Önmaga érzéseivel harcol, úgysem képes Téged megérteni.

2. Ha nincsenek elvárásaid, soha nem fogsz csalódni.

3. Fogadd el partnered olyannak amilyen, de csakis addig viseld el, amíg mindez boldogsággal és egészséggel tölt el, hiszen nem áldozatnak vagy a Földön, hanem hogy boldog legyél.

4. Önmagad Lelkét akkor vagy képes képviselni, ha tudod ki az az Én, tehát nem kevered Lelked szükségleteit, vágyaid elvárásaival.

5. Igaz Hitedben akkor élsz, amikor egészséges és boldog ember vagy, hiszen szeretetben élsz, Lelked – Igaz Éned képviseletében. Tudd, minden érzést egy szellemiség képvisel, e kép Hittel él minden lény, és mindenki Önmaga Hitét képviseli, legyen az pozitív vagy negatív érzés.

6. Az őszinte szeretetre épült párkapcsolatokban, a szeretet és megértés – a béke és harmónia elsődleges, és minden anyagi elvárás csak utólagos beteljesülés.

7. Soha ne add fel Lelki értékeid, a becsületet, az irgalmat, a jóságot, az önzetlenséget egyetlen emberi vagy anyagi kiváltságodért sem, mert ezzel Önmagad Lelkét tagadod meg – valódi Éned ellen élsz.

8. Legyél alázatos, de soha ne alázkodj meg. Legyél tisztelettudó, és soha ne legyél képmutató anyagi vagy személyes vágyaid elérése érdekében. Legyél mindig Igaz Lelki értékeidhez méltó, és ne add meg magad mások általad hamisnak vélt igazának. Fogadd el, hogy létezik ilyen-olyan vélemény, de soha ne képviseld és támogasd azt. Mi az igazság? Soha nem teszek olyat, mely a földi civilizáció bármelyikének is negatív hatást – érzést eredményez!

9. Soha ne élj olyan kapcsolatban, ahol félelemet, kétséget, féltékenységet, bizalmatlanságot érzel, hiszen csak azt érzed, amivel táplálnak, tehát amit partnered képvisel. Mindez a hamisság kapcsolata. Feszültté, frusztrálttá, majd beteggé tesz Téged. Tudd, a bizalom az őszinteség kapcsolata, egyértelmű boldog Tiszta Lelki és Tudat állapot.

10. Higgy abban, hogy Isten maga a szeretet és a boldogság – béke és megértés, türelem és jóság, e kép minden cselekedete az önzetlen szeretete által csakis egészséget teremt számodra.

Pozitívra hangoló frekvencia

Bármilyen gondolat frekvenciát bocsát ki az univerzumnak, és ez a frekvencia visszatér az eredetihez, tehát ha negatív gondolataid vannak, csüggedés, szomorúság, harag, félelem, mindez visszatér hozzád. Ezért olyan fontos, hogy gondoskodj a gondolataid minőségéről, és megtanuld, hogyan nevelj pozitívabb gondolatokat.

A körülötted lévő emberek közvetlenül befolyásolják a rezgésfrekvenciádat. Ha örömteli, pozitív és határozott emberekkel veszed körül magad, akkor te is belépsz ebbe a rezgésbe. Ha panaszkodó, közvetítő és pesszimista emberekkel veszed körül magad, légy óvatos! Valóban, csökkenthetik a frekvenciádat, és így megakadályozhatják, hogy kihasználd a vonzalom törvényét a javadra.

A zene nagyon erőteljes. Ha csak olyan zenét hallgatsz, ami a halálról, árulásról, szomorúságról, elhagyásról beszél, mindez beleszól abba, amit vibrálsz. Figyelj oda a dalszövegre a zenére, amit hallgatsz, csökkenti a rezgésfrekvenciádat. És ne feledd: pontosan azt vonzod be az életedbe, amit vibrálsz.

Amikor olyan programokat nézel, amelyek balszerencsékkel, halálesetekkel, árulásokkal stb. foglalkoznak. Az agyad ezt valóságként fogadja el, és egy egész kémiát bocsát ki a szervezetedbe, ami befolyásolja a rezgésfrekvenciádat. Nézd meg azokat a dolgokat, amelyek jót tesznek neked, és segítenek magasabb frekvencián rezegni.

Akár otthon, akár a munkahelyen, ha sok időt tölt egy zavart és piszkos környezetben,annak rezgésfrekvenciájára is hatással lesz. Javítsd azt, ami körülvesz, rendezd és tisztítsd meg a környezeted. Mutasd meg az univerzumnak, hogy alkalmas vagy arra, hogy sokkal többet kapj. Gondoskodj arról, amid már megvan!

Ha rosszat állítasz vagy beszélsz dolgokról és emberekről, az befolyásolja a rezgésfrekvenciádat. A frekvencia magas tartásához elengedhetetlen, hogy megszüntesd a panaszkodás szokását, és ne beszélj másokról. Tehát kerüld a drámát és az áldozatvállalást. Vállald a felelősséget az életed választásaiért!

A hála pozitívan befolyásolja a rezgésfrekvenciádat. Ez egy olyan szokás, amit most be kell illesztened az életedbe. Kezdj el köszönetet mondani mindenért, a jó dolgokért és amit rossznak tartasz, köszönd meg mindazt az élményt, amit átéltél A hála kinyitja az ajtót, hogy pozitívan történjenek a jó dolgok az életedben. – Jérémy Défontaine

Légy kitartó

“Ahhoz, hogy elérd a célodat, elsősorban nem tehetség, hanem kitartás kell.
A kitartáshoz pedig tudod, honnan meríthetsz energiát?
A lelkesedésedből.
Abból, hogy szívesen foglalkozol azzal, amit el szeretnél érni.
Hogy a szemed előtt ott lebeg a vágyad tárgya, és tudod, hogy el fogod érni.
Mert képes vagy rá.
És kitartó.
Minden nap teszel valamit azért, hogy megvalósuljon az álmod.
Lehet, hogy csak egy apróságot, de minden egyes nappal egy lépésnyivel előrébb jutsz.
Aztán még egy lépésnyivel.
Ennyi kell csak.
Mindig a következő lépésre figyelni.
És élvezni az utat, amit megteszel.
Hiszen a cél mellett ugyanolyan fontos az is, hogyan éred el.
Mennyire szívesen járod végig az ösvényeket, amelyek elvezetnek oda, ahová el szeretnél jutni. Tehát kalandra fel!
Minden nap kérdezd meg magadtól:
Mit tehetek meg ma, amivel közelebb jutok a célomhoz?
Figyelj a belső hangodra, és megkapod a választ. Minden nap.” – Egy kis varázslat

Légy boldog!


“Olykor elég egy napsugár. Egy kedves szó. Egy köszönés. Egy simogatás. Egy mosoly. Ilyen kevés dolog elég ahhoz, hogy boldoggá tegyük azokat, akik körülöttünk élnek.” – Bruno Ferrero