GONDOLATOK kategória bejegyzései

Hétvégi téridőben.

Erős energiák – tisztázó helyzetek. Döntéseinkben álmaink is segítenek.

“Minden egy – több testben egy lélek.”

Energikus napunk van – sportnak is, de a kirándulásnak is kedvez, munkabírásunk nagy lesz.

Mély, fontos beszélgetésekre alkalmas a hétvégi nap – kapcsolat, párkapcsolat tisztító aspektusban. Olyan emberekkel is találkozhatunk és kapcsolódhatunk most, akik merőben más energiarendszerben élnek, más hitviláguk van, de valamilyen formában mégis közös  az utunk. A Jupiter retrográdban van, ami a testi-szellemi méregtelenítésnek is kedvez. A  szaturnuszi-Mars-Plútó az új utat mutatja meg, amerre lépned lehet. Tudatalattink az álmok dimenzióján keresztül üzen – ki az aki hamarosan kirezeg az életünkből,  elengedő feladatot hozva. Erkölcsi-morális segítőt is kaphatsz – életútvezető barátsággal. A Rák Hold mindig a családi problémákat mutatja meg, a szaturnuszi-Hold pedig megtanít arra, hogy a konfliktusokat hogyan oldjuk meg, miként ne vonódjunk bele vitázó helyzetekbe. Emlékezzünk csak arra, hogy a társunkkal való szövetség nem csata, szent szövetségünk van vele. Lelki szerződés, ami a szeretet jegyében köttetett. A Vénusz a Bikában  – ez az energia is segítségre lesz – hangolódj a harmonikus rezgésekre, légy bátor és cselekedj, az erőd veled.

A tarot üzenete: Az Igazság. VIII – Kazánlár tarot, Nagy Árkánuma. Minden és minden ember összefügg egymással. Önismeret nélkül nincs spirituális út. Néha embertpróbáló feladatokkal kell foglalkoznunk, a karma mindenhol megtalál, és kiegyenlítődésre vár. Az egyensúly a harmónia része. Spirituális jóslatként azt üzeni a tarot lap, hogy dolgozz magadon, és vállald fel a problémáidat, tedd rendbe a dolgaidat. A helyes életszemlélettel minden a helyére kerülhet. Légy igazságos önmagaddal is, az élet segít neked,ha a türelem és a szeretet vezérel.

“A legnagyobb erőpróba az önlegyőzés. Ha naponta legyőzöd magadban a kis erőszakosságok és indulatok ugrásra lendülő apróvadjait, olyan erőt fejlesztesz ki vele, amellyel végül le tudod majd győzni a Vörös Oroszlánt is.” – Szepes Mária


Az Én-szeretet alap, szeresd és tiszteld magad – mert ezzel kezdődik minden! Adj energiát annak, aki vagy. Hozz pozitív fordulatot életedbe. Karmaoldás ideje van.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások.
Karmaoldás.

Sorsoldás…

“Mikor meg akarod nekem mondani, mit csináljak, az szerinted segítség, szerintem beleszólás..
Mikor kiabálsz velem, az szerinted természetes, szerintem unintelligens..
Mikor kétségbe vonod a boldogságomat, az szerinted vélemény, szerintem ítélkezés..
Mikor mindenkit szidsz a háta mögött, az szerinted őszinteség, szerintem kétszínűség..
Mikor mindenki hibás, csak Te nem, az szerinted igazság, szerintem felelősséghárítás..
Mikor mindenki másban a szálkát is, de magadban a gerendát sem, az szerinted jól van, szerintem pedig te nem vagy jól..
És mikor az életed romokban hever, szerinted Veled semmi baj, szerintem viszont nagyon is van..
Mert sem az életed, sem a tetteid nem azt tükrözik, akinek mondod és mutatod magad. Minket ugyan becsaphatsz, de az Égieket sohasem. Ők ugyanis pontosan tudják, hogy ki, mit érdemel..
Tehát az álszentség álszent “barátokat ” és meghasonulást, valamint magányt és boldogtalanságot hoz. De ezt legbelül Te is tudod, hisz a hasonló a hasonlót vonzza..
Az álszentség álszent maszkját levéve azonban olyan Angyallá válsz, mely megszabadulva saját démonától megteremtheti saját valóságát és elérheti lelke igazi boldogságát..”

Amikor már nem görcsölsz, azon hogy mi lesz…hanem csak hagyod, hogy megtörténjenek veled a dolgok, akkor kezdesz el élni igazán! Merj őszintén igent mondani, merj őszintén nemet mondani, merj itt lenni a mában…Merj Élni, merj lépni! A SORSOD TE MAGAD VAGY!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tanácsadás – oldás, blokkoldás.

Bolygók és Arkangyalok

Születési napod megmutatja melyik bolygó van rád nagy hatással a leszületési asztrológiai képleted szerint,  valamint azt is, hogy  melyik Arkangyal energiáját kérheted, ha sorsutadon elakadnál.

március 21. – április 20. Mars
április 21. – május 20. Vénusz
május 21. – június 21. Merkúr
június 22. – július 22. Hold
július 23. – augusztus 22. Nap
augusztus 23. – szeptember 22. Merkúr
szeptember 23. – október 22. Vénusz
október 23. – november 21. Plútó és Mars
november 22. – december 21. Jupiter
december 22. – január 20. Szaturnusz
január 21. – február 19. Uránusz és Szaturnusz
február 20. – március 20. Jupiter és Neptun

 

 

“Ha találkozol angyalokkal – sokan élnek közöttünk emberként -, onnan lehet felismerni őket, hogy fokozott felelősségtudattal élnek. Bármilyen hivatásuk lehet. Lehet anya, apa, asztalos, szobafestő, költő, muzsikus, vízvezeték-szerelő, mérnök, orvos, bőrdíszműves, vállalkozó, hajléktalan, sőt elvileg még politikus is (nincs átkozott szakma, csak méltatlan hozzáállás!) – szóval egy angyal onnan ismerhető meg, hogy felelősséget érez minden tettért.” – Müller Péter


A Nap őrzője Mihály. Az egészség, a vitalitás, az energia, az erő, a kreativitás és a szervezőkészség, s természetesen a nap védőangyala. Igazi nap-lény. Megvéd a kevélységtől, az önzéstől és az egoizmustól.

A Hold őrzője Gábriel. Gábriel az érzékiség, az álmok, a közérzet és egyébként mindenféle érzelem, az intuíció angyala.

Merkúr őrzője Rafael. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal.

A Vénusz őrzője Hagiel (Haniel).  Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében.

A Mars őrzője Kamaél. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez.

A Jupiter őrzője Zadkiel. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala.

Szaturnusz őrzője Cassiel.  Ő felel az élet „nehéz” dolgaiért: a magányosságért, a megszorításokért, a fegyelemért, a szigorúságért, de a bölcsességért, az elfogadásért és az alázatosságért is. Cassiel felel a dolgok avulásáért, öregedéséért.

Az Uránusz őrzője Uriel. Ő felel a szabadságért, a hatékonyságért és az új ötletekért. Le tudja lassítani az Uránusz többnyire kellemetlen hatásait, mint az önfejűség, idegesség és rugalmatlanság.

A Neptunusz őrzője Asariel. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek.

Plútó őrzője Azrael. Ő felel a jövendölésért és a „második látásért”, enyhíti a Plútó veszélyes hatásait, mint a terrorizmus, és a fanatizmus.

Ha két égitest is befolyásolt gyakorolhat rád, akkor kérd mindkét arkangyali segítséget.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós , spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – sorselemezés.
Angyal tanfolyamok.

Sorsfordító napokat élünk.

Olyan a világod, amilyet teremtesz magadnak!

Ma Bika-Holdban vagyunk. (A Nap, a Kos és a Vénusz is jelen.) Igen erős energiákat kapunk az új dolgok elkezdéséhez. A terhek letételének ideje van. Jó lehetőséget a felfelé lépéshez, az előrelépéshez. Hangolódjunk rá sorsdolgainkra és lépjünk egy nagyot előre.
Ha válaszokat keresel miért nem fogadod el a feléd áramló lehetőséget, hol van benned a dac, és a düh, (elfojtott agresszió)  amivel rombolod megad, miért érezd úgy, hogy te nem lehetsz sikeres…és szeretnéd, ha szabadon teljes szívvel élhetnéd az életed keress meg egy terápiás konzultációban sokat segíthetek neked.

Ahogy minden anyagi létezés egy teremtő gondolat eredményeként jön létre, úgy minden ami a világodat meghatározza a te teremtményed.

A holnapi marsikus Hold ellentéteket jelez – légy kompromisszumképes, és keresd a pozitív megoldást mindenben. Az empátia legyen a fegyvered; indulatmentesen, gyógyító szeretettel légy jelen. Hétvégére már csodás feloldó energiák érkeznek meg.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorsfordulatok.
Spirituális terápiák: oldás, blokkoldás.

Áldás minden tanítás.


“Bármi, ami idegesít, valójában türelemre tanít téged.
Bármi, ami feldühít, valójában megbocsátást és könyörületet tanít neked.
Bárki, aki elhagy téged, valójában arra tanít, hogyan állj meg a saját lábadon.
Bármi, aminek hatalma van feletted, valójában arra tanít, hogyan nyerheted vissza a hatalmad.
Bármi, amit utálsz, valójában a feltétel nélküli szeretetre tanít téged.
Bármi, amitől rettegsz, valójában bátorságra és a félelmed legyőzésére tanít.
Bármi, amit nem tudsz befolyásolni, valójában az elengedésre tanít.” – Jackson Kiddard

Minden ‘kellemetlen’ dolog magában foglalja a lelki fejlődését lehetőségét. Ezek kincsek a te életedben…ne félj tehát a sötéttől, mert akkor bukkannak fel a csillagok!

Tekints áldásnak az életedet, minden történés érted van –  Neked segít, élni tanít.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek
Sorselemzés – tarot – tudat tisztítás.

Rendcsinálás – időben vagyunk!

A Szaturnusz mindig próbára tesz.
A rendcsinálást inspirálja; megmutatja a határaidat – egy fejlődési folyamatot indít el, ajándéka  az önbeavatás. Ma a Szaturnusz, sorsbolygónk megkezdi szeptember 6-ig tartó tolatását, a bölcsességet jelképező Nyilas jegyében. A korlátaidra a most következő helyzetek hívják fel a figyelmedet.
Amiben változtathatsz, amit megváltoztathatsz – ha bölcsebb leszel. Ismét időt kapunk az Idő urától.  Azt üzeni:  Értelmezd újra a dolgaidat! Légy tudatos, és vedd kezedbe az életed.


NAPI TAROT AZ ÍTÉLET XX.
Spirituális lapként a következő időszakra.
Spirituális ébredés. Visszavonulás – minőségi változás, optimista világlátás. Az ember akkor is újjászületik, ha ez nem felel meg az akaratának és hogy telve új energiával folytathatja az életét.

“Teremts kontaktust magasabb önvalóddal: figyelj a belső hangra, s ha meghallod, tudd, hogy fejlődésed döntő fordulóhoz érkezett. Mágikus akaratod végső koncentrációjával vond vissza ekkor életre kelt bálványaidból lekötött erőidet – s azok birtokában képes leszel a pozitúra-változtatás végrehajtására.” – Szepes Mária

Sohasem az Idő oldja meg a dolgokat, hanem mi magunk… Az a program, hogy mit kezdünk a rendelkezésünkre álló idővel. Szaturnusz az Idő ura mindig ad időt nekünk, hogy jobbá tegyük a dolgainkat. A megbocsátás ereje gyógyítja be a sebeket és hoz megnyugvást a mostban. Az Idő Neked dolgozik!

Fogadd el a kihívást  és légy hálás. A fejlődési folyamat része a probléma megoldás, kell hozzá bátorság és kitartás. Ha most elérsz valami újat, az tartós marad.

Asajah
spirituális tanácsadó -léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.
Oldások, blokkoldások – energetikai tisztítások.

Csillagok, csillagok…

Az égiek mindig segítenek – ha rájuk figyelsz, sokat elérhetsz!
Egy szembenállásra virradtunk: Bika-Vénusz és Skorpió-Jupiter. És hogy mit jelent ez: Karma – karmaoldás.Úgy  élj, hogy azt tedd másokkal, amit te is szívesen fogadnál. Most amit elindítasz visszakerülhet hozzád… Mindenre fény derül, minden kivilágosodhat – tisztító tisztázás. Fontos tudni, hogy ez az energetikai helyzet eltarthat még vagy négy napig. A kapcsolataidban is változás jöhet: kibékülés, összeköltözés, elköltözés, egyeseknél akár eljegyzés is szóba jöhet. A harmóniateremtés legyen a pozitív cél! Mivel az energiák igen erősek lesznek, ez a gyógyító munkának is nagyon kedvez. Gyorsabban, hamarabb gyógyulnak a betegek, érdemes energiagyógyítást kérni és elfogadni, befogadni,  mert vele egyre könnyebb lesz a regeneráció is.

Szerdán hajnalban igen jelentős jósálmokat hoznak az égiek – figyeljük meg!
A Hold-Vénusz ebben segít majd. Ha emlékszel rá akkor a tudatodnak szólnak, ha pedig úgy érzed nem álmodtál semmit, az csupán azt jelzi, hogy az üzenet a tudattalannak szólt csak. De bízz benne, ő tudja majd hogy mit kezdjen vele… Megérleli, és előbb-utóbb feljön a tudatba – a helyes cselekvésre ösztönözve. Segítség jön kommunikációs gondok rendezésére is, amit félreértettél most tisztázhatod. Empatikus lelki melegséggel lehet most közeledni emberekhez, ismerősökhöz, barátokhoz. A energiák lágyabbak, és együttérzőbbek lesznek – empátiával telítettek. Pénzmágiára, bőségteremtésre igen kiváló rezgések lesznek – teremtő szertartásokat végezhetsz, igen intenzíven. Lépj kapcsolatba belső vezetőddel, bőségangyalod segítségét kérve megláthatod a lehetőségeket is. A tiszta szerelmi kapcsolatok erősödhetnek, a romantika is mellénk szegődik. Minden más ami nehezen ment, most könnyebben haladhat. Ha úgy érzed, hogy elakadásaid vannak – erőd gyengülhet vele, keress meg egy terápiás blokkoldásra, hogy minden könnyebben menjen. Ha te változol azzal változhat minden…
Érdemes megnézni hol áll az Uránuszod a teljes asztrológiai képleteden, mert ha ezt tudod megfejtődik minden.
Tiszta, teremtő erőd fényesen ragyogtatva vezessen!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós,spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot, sorselemzés.
Energetikai tisztítások, oldások.
Teremtő programozás a gyakorlatban.

Aura tisztítás, harmonizálás, blokkoldás.

Fényezd az aurádat – így könnyebben rád találhat a szerencse is…

A negatív gondolatformák, pl. az irigység és a harag mind hozzáragadhat az auránkhoz, és balszerencsét hozhat ránk, többek között baleseteket, betegségeket, heves vitákat, kisebbségi érzést, pech sorozatot okozhat.

Az aura megtisztítása nélkülözhetetlen a spirituális higiéniához. A napi auratisztítás megvéd a pszichikus támadásoktól és a betegségektől. A karizmatikus embereknek tiszta az aurája, és jobb kapcsolatok kialakítására ösztönöz más emberekkel.
Az emberek természetes módon jobban figyelnek az olyan személyekre, akiknek tiszta az aurája, és sugárzik az energiától, amolyan karizmatikus személyek – emellett sokkal inkább tudják irányítani, befolyásolni embertársaikat. Az aura megtisztítása csak néhány percbe telik naponta, és nagyon megéri elvégezni. Ha valaki beteg és lehangolt, az aurája “piszkos”, lesz és sok meditáció kellhet a megtisztításához.

Ami belül van, az megjelenik az ember auráján.


Naponta legalább egyszer tisztítsd meg az aurádat!
Lehet akár ébredés után, egyszer pedig elalvás előtt. Az alvás előtti auratisztítás lényeges dolog. Minél több emberrel lépsz kapcsolatba az adott napon, annál több gondolatforma és energia kapcsolódik rá az asztráltestedre, és ezek bizony problémákat okoznak.

Az emberek asztrálteste minden nap összevegyül egymással. Mint ahogy az emberek elkapják egymástól a vírusokat, az aura úgy vesz fel energiát. Emiatt érdemes pozitív emberek társaságát keresned. Ha energia vámpírokkal, szomorú, panaszkodó, vagy ellenséges, vádaskodó emberrel találkozol, akkor levertnek, fáradtnak, erőtlennek érzed magad. Ezután a dolgaid sem sikerülnek jól. Íme a gyakorlat: Vizualizálj egy ragyogó fényburkot magad körül. Tartsd meg ezt a képet amíg a gyakorlatot végzed. Ezután lásd, ahogy egyesével megtisztítja csakráidat, feltölti csodás ragyogó fénnyel.
Ha azt veszed észre hogy az aurád vagy a csakráid nem tiszták, ismételd meg a meditációt – figyeld magad rendszeresen belső látásoddal. Ez a gyakorlat figyelmeztethet téged minden negatív energiára vagy pszichikus támadásra, melyet ezen gyakorlat segítségével könnyen kivédhetsz. Nagyobb blokkok esetén persze szükség van hosszabb meditációra, súlyos esetben pedig  érdemes energiagyógyászhoz fordulni. A spirituális tanácsadás során aura tisztításban és blokkoldásban is segíthetek.

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot- elemzés – energetikai tisztítások.

—-

Heti tarot – Teremtő mágiában.

Heti tarot – Újholdas hetünk van!

Csodás átalakító segítő energiák érkeznek – használjuk ki a lehetőségeket!

 

A DIADALSZEKÉR. VII.
Újholdas napra virradtunk a hétfői nappal. Van okunk örömködni végre fellégezhetünk – a Nap kilépett a Bak-Plútó kvadrátból. Kellemesebb, nyugodtabb, lágyabb időszak következik el mindenkinek. A feszítők erőket felváltja a Kos energiája. Elkezdődhetnek újból a kommunikációs időszakok, a Merkúr energia újra életrekelti a napjainkat…Változtatni lehet most kapcsolati, munkahelyi programodban – jöhet az új, ha készen állsz a nagy változásokra…elengedés után jöhet a vizualizációs teremtés – ki ne hagyd ezt a mágikus éjszakát! A Diadalszekér a nemzés princípiuma –  a beteljesülés. Egyensúly és kiegyensúlyozottság.

AZ ERŐ XI.
Csak céltudatosan – álmaid beérnek.
Légy kitartó és állhatatos. A Vénusz már a Bikába érkezik meg, s ez a jó hírt fogadjuk örömmel. Megszűnik a Skorpió Jupiter szembenálllás. Oldódnak a feszítő energiák – és egyre jobb napok jönnek. Ha blokkokat érzel keress fel – energetikai tisztítás mindenkor a legjobbat hozhatja ki belőled. Nézz szembe önmagaddal, és engedd el, ami bánt téged, azt választ mindig ami boldoggá teszi a lelked. Kezdj új életet és szeress élni –  nagy erőd lesz! – megtalálod az igazi sorsodat. Most lesz erőd kapcsolataidat minőségileg is átalakítani. Többet ésszel, mint erővel.  A marsikus nap a tűz elemével az isteni szellem kreatív, megfontolt ereje.

VÁLASZUTAK VI.
Mindig a szíved vezessen – így hozol jó döntéseket. Válaszutak lesznek egyes párkapcsolatokban. Dönts lélekből – a helyes kommunikáció a helyes irányba vezethet. Hétvége felé is jó energiák közelednek – a párkapcsolati téren felszabadító, oldó rezgések hoz a tavasz… Összeköltözésnek, vagy elköltözésnek is ideje lehet… Tudatosan, okosan, bölcsen, megfontoltam cselekedj. A válaszutak lehetősége szíved joga – minden csatlakozás egy spirituális döntés.

“Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindenkivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé – és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd… A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét. A gondolkozás szinte alkotás. Minden jó dolognak a vágy a szülője, és minden őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.” – Elbert Hubbard

Meditálj mielőtt cselekszel – ne légy elhamarkodott ezen a héten semmiképpen. Őrizd meg az egyensúlyodat, a lelki harmóniád a legértékesebb. Sorsangyali lehívásokkal segíthetek Neked.
Az égiek az energialehetőségekkel megerősítve mutatják az utat. Ha a helyes irányba indulsz el minden sikerülhet. A karmikus dolgok letételének ideje lesz…

A lapokat a Kazánlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim bevatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

A fenti egy általános jóslás – ha személyre szabott elemzést szeretnél az konzultációba kérhető.
http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:

Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – oldás, blokkoldás.

Újholdas energiák – teremtő változásokban.

2018. április 16. 4 óra 49 perc, Kos Újhold érkezik el.

A Kos jegye a lelkes, bátor cselekvő energiákat teremti meg, a változások hónapjában.


Teremtő időszak veszik kezdetét a kikelet havában – kioldódik a Merkúr feszítő, zavartkeltő ereje.
A tüzes jegy aktívan dinamizálhat az Uránusszal együttműködve- tettekre inspirálva hosszútávú terveket, célokat most nagy energiákkal választhatsz meg. A Nap ereje pedig hatalmas kreativitást adhat neked – meglepetésekkel teli gazdag időszak következik el… Egy olyan energia indul el holnap, ami segíteni fog neked abban, hogy megérezd és megértsd merre vihet a jó cél. Mi lehet az az életprogram, ami örömöt, és anyagi jóllétet is hozhat. Megvilágosodsz, a tüze elem felfényli a jövődet. Csak figyelj önmagadra, az égiekre hallgatva végy tudomást végre arról, mi az, amiben nagyot haladhatsz… Csak nyugodt erővel, biztos akarattal tervezd az életed!

Egy új sorkör indul el holnap, hétfőn az újholddal – egy új fejezet veszi kezdetét életed forgatókönyvében.
Mindenkinek mást hozhatnak az újholdas energiák.
Az újholdas energiákban érkezhetnek új emberi kapcsolatok is az életedbe, minden feléd közeledő ember üzenetet hordoz, ami segíthet tisztábban látni, megerősödve lépni. Van akinek a hivatásában, az egészségben, a szerelmi életében avagy baráti kapcsolataiban lesz változás, ha megragadja a lehetőségek energiáját. A szenvedélyes, célorientált, ambiciózus nyugodt erő sikerre vezethet mindenképpen.

Blokkoldás és elengedés után tudod elvégezni csak sikerrel a teremtő mágiát. Gondolj mindig hálával arra, amit kívánsz, és köszönt meg, hogy elérheted. Elengedő és teremtő mágiákkal várlak, ha konzultációs időben felkeresel, hogy segítségedre legyek. Tégy a gyakorlatban is lépéseket, hogy terveidet megvalósíthasd – ebben teremtő energiák fognak segíteni egész hónapban. Ami a sorsutaddal egyezik abban sikeres leszel, ami nem a spirituális életfeladatod, abban kudarcra lelsz… Maradj az úton, amit magadnak írtál, mert ott fogod találni a segítőket is a sorsfordulatoknál.
Az Időkapuban most Lelahél Őrangyal áll egészen április 20-ig. – a Szeráfok karának Metatron Arkangyal által vezetett csapatából. Megidézésével eredményesebb leszel bármilyen életreformba is kezdenél, szeretettel keresd fel.
Ne félj az újtól, megmozgat, de előrevihet. Higgy abban hogy ami a tiéd eléred, higgy abban, hogy alkalmas vagy arra amire vágysz, higgy abban, hogy a megvalósulás a te kezedben van –  menj és csináld! Használj pozitív megerősítéseket. Az újhold mantra pozitív erőt adó lendülete is ebben segíthet Neked: “Megnyílnak előttem az új távlatok, megújulok. Kitartó, és nyugodt vagyok. Előrevisznek a kihívások, a célok inspirálnak, bátor és erős vagyok. Engedem, hogy megszülessen bennem az új.” Ha elakadnál spirituális tanácsadáson terápiás oldásokkal segíthetek. Fontos, hogy ne légy agresszív és ne az egód vezessen. A tudatod  a tudatalattiddal együtt dolgozzon és meditálj rá azokra a dolgokra, amin változtatni szeretnél az életeden.

Áldás minden pozitív átalakulás. Sikeres, szerencsés változást!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai oldások – Teremtő mágiák a gyakorlatban.