GONDOLATOK kategória bejegyzései

Erő – Tanítás – Tartás – Intelligencia – Hit – Bátorság – Nemesség – Tisztaság

Nem sajnálni azt, hogy olyanoknak is adtál, kik később bebizonyították nem érdemelték meg. ERŐ.
Látni a hazugságukat és hagyni, hogy hazudjanak. TANÍTÁS.
Nem megmagyarázni a tévedőknek, bántóknak, hálátlanoknak, mennyire embertelenek. TARTÁS.
Átlátni a játszmáikat és hagyni, hogy játszanak, miközben azt hiszik bolondot csinálhatnak belőled. INTELLIGENCIA.
Hallgatni az indokaikat, miért nem képesek a szeretet szerint viselkedni, átlátni, hogy ez mennyire nyomorult. HIT.
Magukra hagyni őket, ítélet nélkül mind ebben, látva a zuhanásukat, mert nem fogadják el a kinyújtott kezed. BÁTORSÁG.
Nem sajnálni, hogy adtál annak is, ki elárult. NEMESSÉG.
Igaznak maradni, és végignézni az összes mocskukat, amiről azt hiszik elrejthetik. TISZTASÁG.
Barna Berni

Áldottak legyenek…

„Áldottak legyenek azok, akik csendben érkeznek életünkbe, könnyű léptekkel, hogy ne ébresszék fájdalmainkat, ne ébresszék fel a szellemeinket, ne keltsék fel félelmeinket. Áldottak legyenek azok, akik könnyedén, kedvességgel közelednek hozzánk, beszélik a béke nyelvét, hogy ne ijesszék meg lelkünket. Áldottak legyenek azok, akik szeretettel megérintik szívünket, tisztelettel tekintenek ránk, és minden hibával és tökéletlenségével egészben elfogadnak minket. Áldott legyen az, aki bármi lehet az életünkben, válassz adományt. Áldottak legyenek azok a felvilágosult lények, akik angyalként érkeznek hozzánk, mint virág vagy madár, akik szárnyat adnak álmainknak, és szabadságuk van választani, hogy maradjanak és fészkük legyenek.” – Edna Frigato

Az Élet igazi értelme


“Én mindig úgy éreztem, hogy az élet igazi értelme az, hogy boldog legyél, hogy örvendj az életnek, hogy elérj oda, ahonnan nem akarsz megint máshova eljutni…” – Az ambíciótól az értelemig

Mindennek ideje van – gondolatok


Mindennek ideje van!
Ne siettesd a sorsodat. Minden akkor érkezik el hozzád, amikor már megértél rá, hogy fogadd… Sem előbb, sem később nem történik meg… pontban ott, és akkor a “rendelt időben” lesz jelen. Mert, ha előbb jönne még nem tudnál mit kezdeni vele… Amikor megérsz a feladatra akkor lesz életed része. Amikor ráébredsz, amikor megvilágosodsz, amikor felkészült leszel! A türelem isteni erény – ne adj energiát a kapkodó gondolatoknak. A várakozás az érés ideje legyen benned. Áldott időben, jókor, jó helyen – légy jelen!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

http://asajah.hu/

Szűz Újhold a Kisasszony havában

A Szűz Újhold – Szeptember 17-én, csütöttökön 13 órakor köszönt be ránk!

Ezen a napon ingadozhat a kedélyállapotunk – fontos, hogy figyelmesen, okosan és megfontoltan kommunikáljunk. Lesz, aki aktivkodni fog, és lesz, aki a csendnek fog örülni. Most ne kapkodj, légy tudatos tetteidben. A belső szervek méregtelenítéséhez, fogyókúrára, diéta elkezdésére, böjtre, meditációra és masszázsra, immunrendszer erősítésre kitűnő időben leszel.  közeli napokban sok új dolog történhet: jöhet új szerelem, új kapcsolat, valami új, valami más… talán, amire régóta vársz megtalál.

Annak van itt az ideje, hogy szertartást végezz a korlátok és a félelmek feloldásáért. Van, és lesz akinél az újhold nem hoz változást- inaktív marad – majd csak a rákövetkező napok lendíthetnek nagyot. Gondold át az elmúlt időszakot, s ahol elakadtál, ott hozz új stratégiát – változtass az elképzeléseiden – kezd el másként gondolni. A hold növekedésével fokozódnak a pozitív energiák, eredményesebbé téve sorsdolgaidat. Légy kitartó és indulj el a céljaid felé
Lomtanításnak is kedvező az időszakot – dobj ki mindent elavultat, régi, semmirese jó rosszat. Egy kis térrendezés sem árt,  használd a feng-suhi tecnhikát. Ahol elakadás van az életedben, ott mozgasd át a dolgokat – a bágua sok mindenre rámutat. Tértisztítás-behangolás alkalmával segíthetek ebben igen sokat.
Ha leteszed a terheidet kinyílik az életed az újra. Nem kell féled az újtól, mert ha pozitív vagy, hozhat sokkal jobbat. Lépj ki az áldozat szerepből és emeld a rezgésszintedet – tudd hogy értékes és szerethető vagy – a világ gazdagabb lett veled. Add át az égieknek a negatív gondolataidat – mert csakis így töltődhetsz  pozitív  gondolatokkal.
Az újhold varázslatokról se feledkezz meg – angyalozással bátran kereshettek. A kristályköveidet is feltöltheted ezen az éjjelen.
Most az Időkapuban Savakjah, a jupiteri energiákat uraló őrangyal áll – az Erősségek karából, Kamaél arkangyal csapatából. Savakjah legfőképpen a békülésben segíthet neked, de erőt ad az új kezdetekhez is.


Jó alkalom tehát az Újhold az új célok kitűzése mellett a régi terveink és feladataink felülvizsgálására, mert intuíciónk segítségével jó ötleteink támadhatnak, melyeket később megvalósíthatunk. Kerüljük mindenképpen a stresszes helyzeteket, teremtsünk meghitt légkört azokkal, akik fontosak számunkra. Akik szívesen foglalkoznak relaxációval, meditációval, most könnyedén gyakorolhatják ezt a spirituális foglalkozást.

Kreatív ötletekkel teli újholdas időszakot kívánok, szeretettel!

Lélekölésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim,amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/

Megvárni egy angyal és egy szent türelmével…

„Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok – emberek, eszmék, helyzetek –, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen a tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel.” – Márai Sándor

A hálaadó imák a szeretet erejével teremtenek!


Isten ereje, fénye benned van. A hálaadó imák a szeretet erejében teremtenek.
Mindenért, amit adtál, hálát adok Neked, Istenem!
Mindenért, amit elvettél, hálát adok Neked, Istenem!
Mindenért, amit segítségeddel megtehettem, hálát adok Neked, Istenem!
Mindenért, amit megakadályoztál, hálát adok Neked, Istenem!
Minden örömért, amivel boldoggá tettél, hálát adok Neked, Istenem!
Minden szenvedésért, amivel formáltál, hálát adok Neked, Istenem!
Minden békés óráért, amivel széppé tetted életem, hálát adok Neked, Istenem!
Minden problémáért, amitől megszabadítottál, hálát adok Neked, Istenem!
Minden jó tulajdonságomért, amivel szolgálhattalak, hálát adok Neked, Istenem!
Minden gyengeségemért, amivel alázatra tanítottál, hálát adok Neked, Istenem!
Minden erényért, amit nekem ajándékoztál, hálát adok Neked, Istenem!
Minden bocsánatért, amiből irgalmadat megismerhettem, hálát adok Neked, Istenem!
Minden szép emberi kapcsolatomért, amivel gazdagítottál, hálát adok Neked, Istenem!
Ámen!

Hangold össze magad a benned levő Forrással!

“Választanod kell! Vagy a benned lévő Forrással hangolódsz össze, vagy a körülötted lévő emberekkel.
A kettő együtt nem megy.
Ha az első variációt választod, stabil leszel és olyan emberekkel sodor össze az élet akik szintén összhangban vannak önmagukkal.
Ha a második opciót választod, akkor… káosz uralkodik el az életeden, mert minden ember mást akar tőled, ahány ember annyi rezgésszint.
Nem lesz szilárd támpontod, csak rohansz jobbra-balra, próbálsz a környezeted kedvére tenni, de mindvégig elfeledkezel önmagadról.”
Abraham-Hicks

Emelkedett gondolatok….


“A vidámság nem más, mint lét-érzés. Bármikor ráhangolódhatsz. Nyomd hát meg a “vidámság” gombot, és tartsd lenyomva, bármi is történjen körülötted!Nagyon fontos, hogy szeresd önmagad, mert enélkül nem lehetsz boldog. Ha nem vagy kibékülve azzal, aki vagy, blokkolod mindazt a jót, mindazt a szeretetet, amely (…) feléd áramlik.Gondolj úgy az életre, mint egy gyors sodrású folyóra. Ha erőlködsz, hogy elérj valamit, az olyan, mintha árral szemben úsznál. Nehéz és küzdelmes. De ha ráhangolódsz az univerzumra, és tőle várod vágyaid teljesítését, az inkább arra hasonlít, mint amikor hagyod magad sodortatni a vízzel. Semmi plusz energiát nem igényel.” – Rhonda Byrne

A hálaadó imák

A hálaadó imák

Isten ereje, fénye benned van. A hálaadó imák a szeretet erejében teremtenek. Amikor hálás vagy azért, amit elérni szeretnél az asztráltérben teremtesz. Amikor elmondod mit szeretnél, és beleteszed a pozitív érzéseidet – örömben, szeretetben mondod el az imát! – akkor az a valóságban, az anyagi világban manifesztálódni kezd, megteremtődik.
Ne könyörögj, és ne rimánkodj – inkább a céljaidra összpontosítva, fókuszálj arra amiben hiszel – szeretetben kérj! – ne legyen benned kétség, vagy félelem.  A hála egy nagyon magas rezgésszintre emel – boldogság energiát képvisel. Minden hálaadó imával emelheted a rezgésszintedet.
Hálát adhatsz mindazért, amit elértél, és  amilyen világban élni szeretnél. Ha  erős akarattal kéred, hidd el el fogod érni, meg  fogod kapni, meg fogod teremteni  – a rendelt időben,  Szaturnusz, az Idő urának ereje megjelenik az időtérben.

A csodálatos magasztos szertartáshoz gyújthatsz egy tiszta fehér gyertyát, akár a kedvenc füstölődet is használhatod. Csendesedj le,  kerülj egy nyugalmas relaxált  állapotba. Gondold végig, mit szeretnél elmondani az égieknek. Fogalmazd meg, majd mondd ki olyan határozott, dinamikus erővel, mintha máris meg lenne az, amit most gondolsz. Vetítheted a képeket is magad elé – vizualizálva azt, amit kérsz, amit elérni szándékozni szeretnél. Erős akarattal tedd, szeretettel mond és hittel gondold. Ha nem érzed magad elég erősnek, szétszórt vagy elkeseredett,  hívhatod segítségül az őrangyalod erejét is a manifesztációdhoz. Ahogy elmondod az imát  várd meg a visszajelzést- az Univerzum máris felvidít, és harmóniába hoz.
Íme egy nagyon kedvező hálaadó ima: ‘Hálás vagyok az Univerzumnak és köszönöm mindazt amit megad nekem: (mondhatod ezt amiben te hiszel, a teremtőben, az angyalokban, a gondviselésben..stb.) hogy egészséges vagyok, és az is maradok, csodálatos munkát végzek, álmaim otthonában élek boldog-harmonikus párkapcsolatban, szeretetben létezem. Szeretlek Élet!”
Fontos, hogy mindig jelen időben fogalmazz, mint már meg is lenne az a dolog, amit kérsz. Alkoss magadnak egy hálaadó imát – és mantrázd azt a szeretet erejével, erős bizalommal – a kedvező lehetőségek elérkeznek hozzád, ha hittel teremtesz.  Akár minden nap hálát adhatsz – a teremtés ereje a tiéd, tiszta szándékod  elhozza  a várt csodát – te csak maradj pozitív!

Lélekölelésem:
Asajah
spirituális tanácsadó – life coach

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta