Gyászfeldolgozás – Túlvilági támogatók

Túlvilági támogatóink nagy segítőink lehetnek!

Elhunyt szeretteink, őseink gyakran a túlvilági segítőink is egyben.
Néha még a tarot lapok is mutatják nekünk, hogy egy bizonyos helyzetben csakis egy elhunyt hozzátartozó segítsége szükséges, mert másképpen sokáig el is húzódhat a dolog…vagy nem teljesülhet. Ilyenkor érdemes “megnézni az aurát” honnan érkezhet az útmutatás.
A halottkommunikációt ajánlom azoknak, akik felkészültek a találkozóra. Megszentelt térben, védelem alatt idézhető a sok segítő tradicionális szertartás alatt. Jöhetnek régi idők lelkei – akik valamelyik, bármelyik előző életünk szerettei voltak…
A fényből lépnek elő, segítő energiákat hozva.
Azrael Arkangyal gondoskodik arról, hogy vissza is térjenek a Fény hazába. Azrael aurája a sárga egészen halvány árnyalatában ragyog. Amikor a közelünkben van, tojáshéj színű fényeket láthatunk csillogni a helyiségben.
Mihály arkangyal védelmezi a szertartásokat.
Nagy segítség – áhitat, és szeretetteljes pillanat – ha részese szeretnél lenni.
Szeretettel segítek benne – bármelyik nap alkalmas rá – nincs időhöz kötve. Mindenképp érdemes “megnézni az aurát” honnan érkezhet az útmutatás. Több lélek is előléphet, aki választ tud hozni a kérdéseidre.
Nem szerencsés avatatlanként végezni a szertartást, mert szellemátjárókat nyithat…ahol más kóbor lelkek is átjöhetnek, nemcsak a szeretteink.
A szellemvilággal avatatlanul kokettálni nagyon veszélyes dolog. Fordulj inkább beavatott szakértőhöz.

A szellemlehívásokkal sorsfordulatok várhatóak, elakadt élethelyzetek mozdulhatnak meg – elhunyt rokonaink segítséget adhatnak odaátról nekünk, a földi térben élőknek.


Angyalos terápiával várlak szeretettel: Érzelmi blokkok oldása elhunyt szeretteink felé – kapcsolatfelvétel segítő szertartásban. Jelentkezhetsz Te is a programra. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.

Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: