Gyászterápia – oldás, feldolgozás

Könnyek között

Sírva hív fel gyerekkori barátnőm, Tamara. Tragédia történt Asajah. Mondtad, hogy bármikor kereshetlek, hát most felhívtalak, remélem nem zavarok, nincs még este. Megtörtént, amitől féltem, elveszítettem a párom, elhagyott, meghalt, itthagyott… Teljesen összezavarodtam a fájdalomtól, most mit tegyek? Arra gondoltam talán te segíteni tudnál nekem. – kezdi zokogva.

Igen, úgy van gyászterápiával is foglalkozom – nyugtatom meg a régi kedves ismerőst. Tudom mit érzel, átérzem – ezeket én is átéltem. Fogadd őszinte együttérzésem.
Megbeszélünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot, amikkor elkezdhetjük az oldást, a terápiát. A megbeszélt időben pontosan megjelenik, egy percet sem késik  – feketében van, mélyen gyászol, egész testében remeg. Megidézzük  elhunyt szeretett párját – hogy el tudjon köszönni tőle, és a Fény hazába emelést kérjük az arkangyali létezőktől.
Majd elkezdjük az energetika oldást. Végigelemezzük mi következik a gyászfeldolgozásban – majd beszélünk még arról, hogy a személyre szabott terápiát hogyan és mikor folytassuk legközelebb tovább. Tamara  láthatóan megnyugszik, oldottabb állapotba került.
Nagyon köszönöm, hogy segítettél nekem, sokkal jobban érzem magam, és sok mindent meg is értettem a foglalkozás alatt. Jó volt, tudni hogy a párom jó helyre kerül és megbocsátott nekem… megkönnyebbültem a lelki teher alól. Jövök vissza hozzád, ahogy megbeszéltük, mert folytatni akarom a terápiát. Tudom, hogy a mély gyász a szívet és tüdő meríti le, nem szeretnék beteg lenni – fogom  csinálni azt, amit otthonra javasoltál. Most már átláthatóbb az eseményszámomra, és fel tudom dolgozni, a velem történteket.
Visszavárlak – szívcsakra öleléssel köszönök el tőle.
Jövök, bizton tudom, mert szükségem van rá, a párom is azt szeretné, hogy boldogságban éljek. –
zárja le a beszélgetés a régi ismerős.

Ha úgy érzed, hogy mérhetetlenül nyomaszt az, ami veled történt, keress meg hogy segíthessek a feldolgozásban – terápiás oldásokkal várlak. Szeretettel, léleköleléssel: 

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu