Gyógyulás a fényen át!

Energiából vagyunk

A leggyakoribb tevékenység az emberek körében talán nem az, amire gondolsz. Az életenergia ellopása. Többnyire energiából vagyunk, többé-kevésbé sűrű formában, és minden nap égetjük. Amikor nem tudod, hogyan töltődj fel egészségesen és természetes módon, másoktól lopsz. Az emberek foglalkoznak ezzel a könyörtelen energetikai küzdelemmel, és tudattalan versengéssel, amely jól megmagyarázza a konfliktusokat, helyzeteket és viselkedéseket.


James Redfield „Az Andok prófécia” című referenciakönyvében az energialopás négy mechanizmusát írja le:

A bully, zsarnok, kötekedő, erőszakos: dühöt, elnyomást, fenyegetést, imponálást, verést, energiát lop. A félelem valóban kiüríti a vesék meridiánját, a létfontosságú energia és eredeti energia arzenáljának székhelyét. A gazembernek csak vissza kell nyernie azt az energiát, amiből erőszakosan és teljesen elmenekült.

Interjú: energiát lop azzal, hogy mindent megkérdőjelez, amit a gyerekek tudattalanul használják ezt a technikát. A felnőttek túlzott kíváncsiságból, féltékenységből használják, hogy megtalálják a hibákat, és jobb letenni vagy kritizálni. Ez a mechanizmus kiüríti a Föld elemet (gyomor és adó meridiánjait), az önbizalom ülését, az epehólyag meridiánját (koncentráció, képzelet, tükörkép), és a Szívmester meridiánjait (másokkal való interakció) mert i Ezeket a személyes határokat megsértik.

A közömbös: energiát lop úgy, hogy bezárkózik, a másik kimerülten hagyja, hogy megkérdőjelezze, mi a baj, vagy akár bűntudatot érez. Ez a technika kiüríti a Föld elem meridiánjait (önbizalom, szorongás/kudarc).

A panaszos: energiát lop azzal, hogy egész nap panaszkodik és elmondja a problémáit. Minden fekete, és tudatnod kell a világgal, hogy jobb legyen.

Szerintem mindannyian neveket írtok ezekre a profilokra (“ő a férjem/barátom! “”, “Ó igen, anyukám mindig ezt csinálja! “… )… Nagyon szép! Tudd, hogyan ismerd fel az energiatolvajokat, nagyokat és kicsit.
De addig is törődj a saját dolgoddal! Magadra ismersz egy (vagy több) leírásban? Ha igen, ideje technikát váltani. Virágozni fognak a kapcsolatok a körülötted lévőkkel..

Hogyan halmozzunk fel energiát anélkül, hogy másoktól lopnánk?

-Veszek egy mély levegőt
-Energia felvétele növényekből (erdei séták, szobanövények)
-Természetes helyeken mezítláb sétálni, vagy meleg természetes anyagokon (fa, gyapjú)
-Fogyassz élő ételeket (gyümölcs, zöldség, palánták, tengeri moszat)
-Erősítsd a pozitív gondolkodásodat
-Rendezem a kapcsolataidat (kerüld a vámpírokat és az energiamanipulátorokat)
-Edzés (nem feltétlenül az edzőteremben, csak mozogj! )

Az élőlények energiamezői folyamatosan egyesülnek, keresztezik és befolyásolják egymást. Tegyél jót magaddal, és tegyél jót másokkal, igyál energiát, anélkül, hogy ellopnád! ~ Barbara Ann Breman

Ha nagyon lemerült, enervátlan vagy, vagy betegség után lábadozol jöhetsz hozzá energetikai szint emelésre is. Energetikai csakra tisztítás – harmonizálás, oldás, blokkoldás – védelmi energiák.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket foglalkozásaimra. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu