Ha sokszor van rossz érzésed…

A rontás-átok a metafizikában is létező fogalom.

Ahogyan van áldás energia, ugyanúgy van ennek a fordítottja. Ha gyakori nézeteltérésekbe keveredsz,  megmagyarázhatatlan balesetek érnek, sokszor furcsa módon elveszítesz dolgokat, vagy állandóan akadályokba ütközöl, sokszor van rossz érzésed, akkor nem vagy ráhangolódva az Univerzumra. Minden bizonnyal önsorsrontásban élsz – vagy átok alatt állsz, érdemes rontásvizsgálatot kérned.


A rontás-, átoknak különös energiája van, ezért könnyen felismerhetőn érzékelhető. Az átok és a rontás behatol a bioenergetikai térbe, és fizikai tüneteket idézhet elő.
Az átok a rontásnál erősebb energiaképződmény – egy olyan elementál, ami ugyanolyan erejű fehér mágiával összetörhető. Sem a só, sem a piros fonál ebben nem segít – jóval erősebb rezgés szükséges ahhoz, hogy felülírja, és oldja a negatív dolgokat. Ehhez legalkalmasabb a fehér mágia és az áldás energia. Soha nem a feladónak küldjük vissza a rontó energiákat – – a számla kiegyenlítésről majd az Univerzum gondoskodik.
Rontás- átok erős fehér mágiával tisztítható, oldható és levehető! A negatív energia levétele holisztikus megoldással történik, angyali lehívások erejével, arkangyali erőtérben, illetve energetikai blokkoldással.
A személyes rontáslevételnél gyakorlatilag elég egy alkalommal – de szüksége esetén háromszor igénybe vehető, ha lenyomatok még mindig akadályokat okoznak. A rontáslevétel old és felszabadít – utat nyit arra, hogy szerencse áldásban élj. A tisztítás idejével az aurádra rátelepült negatív blokk is oldásra kerül.
Tisztító energiákkal várom a hölgyeket  fehér mágiás megoldással, ha úgy érezd, hogy megakadt az életed! Szeretettel, léleköleléssel:


Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
0620 278 26 12
Kamerás skypeon és kamerás messengeren is vállalok foglalkozást. Keress bizalommal – jelentkezz, hívj és időpontot egyeztetünk.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu