Halottak napja margójára

A gyásznak ezer arca van

„Ez a test nem én vagyok.
Nem ragadtam ebbe a testbe.
Határtalan élet vagyok.
Soha nem születtem meg, és sohasem haltam meg.
Ott, a széles óceán és az égbolt számtalan galaxissal,
mind a tudatosság alapján nyilvánul meg.
A kezdetek nélküli idők óta mindig is szabad voltam.
A születés és a halál csak egy ajtó, amin keresztül ki- és besétálunk.
A születés és a halál csak egy bújócska.
Így hát mosolyogj rám, fogd a kezem, és ints búcsút.
Holnap újra találkozunk majd, talán még előbb is.
Mindig újra találkozunk a valódi forrásnál, mindig újra találkozunk
az élet számtalan ösvényén.” – Nincs halál, nincs félelem ~ Thich Nhat Hanh


“Életünk célja a születés és halál körforgásából való kilépés. Azért születünk újra- meg újra, mivel még nem tanultuk meg azokat a leckéket, melyeket meg kellett volna tanulnunk. (kivéve, ha valaki önként vállalja a megtestesülést segítő szándékkal)
A Föld az egyetlen olyan terület, ahol különböző tudatszintű (rezgésszintű) emberek élnek együtt, mivel ez az egyetlen olyan régió, ahol a legrövidebb időn belül gyors lelki fejlődést érhetünk el.
A halál a fizikai test és a lélek szétválása. Amikor a lélek belép egy testbe azt születésnek hívják, és amikor a lélek elhagyja a testet, azt halálnak. A halál pillanatában az életenergia felszabadul az Univerzumba, és elmozdítja a finom testet a Föld régiójától. Egy régebben eltávozott rokon képes érzékelni a végbemenő változásokat a kibocsátott szub-vitalis energiák által, felismerik a finom test ismerős formáját, ezért megjelenhetnek a haldokló körül. Ezért láthatják haldoklók a régen eltávozott rokonokat. Szeretteinkkel a túlvilágon találkozhatunk,amennyiben azonos régióba kerülünk. (Alacsonyabb régióból nem léphetünk magasabbral.)
Halál után először egy köztes létsíkra kerülünk, majd tovább a létezés finom (megfoghatatlan) síkjának valamelyikére tudatszintünknek megfelelően. Az Univerzumban a létezésnek síkjai vannak, a pozitívakat Mennyországnak, negatívakat Pokolnak nevezhetjük. Szeretetnek kell vezérelni cselekedeteinket, ezzel teremtjük meg a saját mennyországunkat, vagy poklunkat.”

Magánemberként is megéltem szeretteim elvesztését, és gyászterapeutaként is tudom, hogy a gyász sosem lesz könnyű, csak hozzászokunk a súlyához. Mindenki máshogyan, másképpen gyászol.
Sok orvos antidepresszánst vagy kedélyjavítót ír fel azoknak, akik egy szeretet lény elvesztésétől szenvednek, hogy elkerülhessék a fájdalmat. Pedig éppen ellenkezőleg, arra van szükségük, hogy megélhessék az emóciókat, megsirassák a halottat, kifejezzék haragjukat, frusztrációjukat, kétségbeesésüket, hogy elgondolkozzanak életül értelmén.

Ezoterikus gyászfeldolgozással, terápiás beszélgetéssel, vigasztaló angyalozással várlak szeretettel, ha felkeres.  Energetikai érzelmi oldással segíthetek neked abban, hogy könnyebben meg tud látni, át tudd élni a érzelmeidet; és ne tegyenek azok beteggé. Szeretettel várlak angyalos stúdiómba, ezoterikus terápiákkal, ‘fény hazába’ emeléssel, lélek kapcsolódással. Szeretettel, őszinte együttérzéssel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu