Hátráló Uránuszban!

A belső fejlődés és átalakulás idejében.

Augusztus 24-étől az Uránusz retrográd mozgásba vált a Bika jegyében, egészen  2023 január 22-ig.

Ez a bolygó a Merkúr magasabb oktávja, a szellemi fejlődés képviselője.  Aktív mozgásban váratlan fejleményeket, hirtelen változásokat idéz elő. Mivel magában hordozza a feszültség lehetőségét, meg kell próbálni ezt a feszültséget pozitív energiává transzformálni. Tanítása az, hogy el kell szakadnunk az anyag vonzásától, mert csak szellemi szinten élhetjük meg a végtelen szabadságot és függetlenséget
Az Uránuszon kívül még a Szaturnusz, a Neptunusz, a Plútó és a Jupiter is tolató mozgást végez. Tűnhet úgy ezért  mintha kissé  megállt volna az idő, a világ lelassult volna körülötted. A hátráló ciklus alatt  mindig ‘extra időt’ kapunk az átgondolásra, az újratervezésre.

A tolató Uránusz arra ösztönöz, hogy gondolkodj másképpen, ismerd fel, és szabadulj meg az idejétmúlt viselkedésmintáidtól, amelyek eddig nem engedtek kibontakozni. A retrográd időszak átértékelheted az életed, önvizsgálatra is kitűnő időszakban vagy mindaddig, amíg a bolygó újra aktívba nem vált. Hagyd,  hogy intuíciód vezessen, légy rugalmas a  változtatásra – pénzügyi, gazdaság ügyekben, élettervekben  – nézz más perspektívából a dolgokat – keress új utakat, légy pozitív önmagadhoz is az ígéretes új jövő reményében.
Az Uránusz arkangyala, őrzője Uriel arkangyal. Ő felel a szabadságért, a hatékonyságért és az új ötletekért. Le tudja lassítani az Uránusz többnyire kellemetlen hatásait, mint az önfejűség, idegesség és rugalmatlanság. Imagináld őt angyalszertartásban – kérj tőle segítséget, új ötleteket.Ha tudni szeretnéd miben lenne érdemes változtatnod, keress meg Sorselemzéssel-életút előretekintéssel. Kamerás messengeren is vállalok foglalkozást tanácsadást, égi útmutatást – érdeklődj a részeltekről nálam. Szeretettel várom a Hölgyeket ezoterikus stúdiómba.  Minden konzultáció ajándéka: csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu