Hőségben – augusztusi tarot

H    E    T    I        T    A   R    O    T
Augusztus 15-től augusztus 20-ig.

A héten vízöntő minőségben járunk a tisztulás idejében – méregtelenítésben, meditációs elmélyülésben – jól figyelj, mert a csendben hallod meg az igazi gondolataidat. Frissülj – emelkedj – tisztulj – újulj meg.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Pápa V. – Istennel való kapcsolódás, a hit  ideje.
http://asajah.hu/nagyboldogasszony-napja-augusztus-15-2/
A hét eleje kedvez a meditációnak, az önelemzésnek – a lelki elmélyülésnek a Hold-Jupiter találkozóban. Vedd fel a kapcsolatot lelki-szellemi vezetőiddel – emelő tanításokat kaphatsz a jelenlevő uránuszi energiákban. Tisztíts a lelked – ismerkedj önmagaddal, belső arany angyaloddal.  Felsőbbrendű Én gyógyító angyalos vezetett meditációra várom az ezoterikus Hölgyeket, szeretettel.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a testedzés, hasznos az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Készíthettek rántott zöldségeket ebédre, vacsira, estebédhez – könnyű salátával ízletes étek. Tisztító és fogyókúra elkezdésére kitűnő alkalom, masszázsra, bőrápolásra, hajmosásra is jó időben leszel. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, és a Vízöntő napjegyűek számára ígéretes lehet a hét eleje – teremtések meg a jó lehetőségeket!  (A Hold a Kos jegyében jár, augusztus 17-én, szerdán lép át a Bika föld jegyébe.)

A Császár IV.  – Önbizalom és rend ideje.
Ügyek intézésének, helyzetek tisztázásának, rendbetételének ideje lesz a hét közepében. A vénuszi-jupiteri energia segít a kapcsolatok harmonikus rendezésében. Lehet most karmát is kiegyenlíteni, békülni, megbocsátani, elengedni – kommunikálj a szeretet terében – erősítsd a szeretetszálakat szeretteiddel. Oldással-blokkoldással segíthetek neked – egyeztess velem.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A kertészkedés, növényápolás szuper időtöltés lehet – de nagybevásárolni is mehetsz! Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok idény gyümölcsöket – desszertnek a lekváros palacsinta mennyei ötlet. Masszázsra, bőrápolásra, a tisztító kúra folytatására remek időben leszel – fogorvosi vizithez kedvezőtlen napok lesznek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Bika jegyében jár, augusztus 20-án, lép át az Ikrek levegő jegyébe.)

A Mágus I. – A kreativitás, cselekvés, önmegvalósítás ideje van.
A tettekkel való cselekvés ideje jött el a hétvégében – fizikailag is tégy valamit céljaid eléréshez – a mozgékonysághoz  a marsi energia ad  nagy erőt. A szombati nap plejádi rezgésekkel kreatív energiákkal áld meg – kedvező energiát ad a babaprojektre – termékenységi nap lesz – légy aktívabb. Testi-lelki méregtelenítésnek is kedvező napok lesznek a neptunuszi rezgésekben. Szeretettel várlak lélek wellnesre.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Az olvasás, a séta – a hétvégi ünnepi program a barátokkal, rokonokkal kitűnő ötlet. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Készíthettek akár sajttálat is az ünnepi asztalra – tedd különlegessé almával, dióval, szőlővel.  A méregtelenítő-tisztító kúrát tovább folytathatod – hajmosásra, kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló masszázsra a legjobb időben lehetsz a hét végbe időterében. Fogorvosi vizitre a péntek-szombat-vasárnap is alkalmas. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűek sikeresek lehetnek a hétvégében – legyetek figyelmesek! (A Hold az Ikrek jegyében jár, augusztus 22-én, kedden lép át a Rák vizes jegyébe.)

Szombaton, augusztus 20-án ünnepeljük Szent István ünnepét. A hétvégi Ikrek Hold ünnepelni, beszélgetni, csábít. A Vénusz az Oroszlán jegyében hangulatában is emeli az ünnep fényét. Töltsd az idődet azokkal akiket szeretsz, érdemes ráhangolódni a családi piknikre.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra, szeánszra Budapesten, a stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu