Hozd magad harmóniába!

H     E     T     I         T    A    R    O    T
Május 16-tól május 22-ig.

TELIHOLDAS HETÜNK LESZ!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’: Hétfőn a  Skorpió telihold misztikus rezgésekkel üdvözöl bennünket. A sorsfordító elengedéshez kapunk egy jó nagy adag segítő szaturnuszi-marsikus-neptunuszi energiát.  Egyébiránt pedig alkotásra, kerativitásra, remek lesz a hét energetikája.

A Mértékletesség XIV.  – Bízz a megvalósulásban és indulj útra, fedezd fel a lehetőségeidet. A skorpiós telihold energiája elsősorban az elengedésnek kedvez. http://asajah.hu/misztikus-teliholdban/
Kapcsolódj a felsőbb világokhoz. Kedvez az időminőség a jövőtervezésnek, a meditációnak, hálaimának és a teremtő mágiáknak. A gyógyulásnak, és gyógyításnak, valamint kapcsolatgyógyításnak is jó ideje lehet a hét elejében. Gyógyulást segítő energia átadásával is kereshettek, de párkapcsolat tisztítással is segíthetek, hogy kapcsolatodat egy magasabb lélekszintre emeld.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a masszázs, a természeti séta. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok sok zöld salátát az ebédhez, de akár estebédhez is kitűnő vitaminforrás. A hét eleje a hajmosásnak, a kozmetikának, és a bőrápolásnak kedvez, de remek az időpont a tisztító- és fogyókúra elkezdésére is. Fogyásban segítő energiával segíthetek, ha érdekel, keress meg. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán, és a Mérleg napjegyűeknek sikeres lehet a hét elejének energiatere – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, május 18-án, szerdán lép át a Bak föld jegyébe.)

A Remete IX. – A belső, mély felismerés, önnön fényünkre ébredés lehet a megoldás sok esetben. Érzelmi, lelki beszélgetések jó ideje jöhet el a Mars-Neptunusz kapcsolódásban. A hét közepétől termékenységi idő lesz – gondoljatok erre, ha családot szeretnétek. Önvizsgálatra, önelemzésre, életmód változtatásra is remek energiák lesznek. A mágikus rezgések a bőség-teremtő varázslatoknál is segitőleg hatnak. Sorselemzéssel, tarot előretekintéssel is kereshettek.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet mindenféle kulturális program. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Vacsorára érdemes főzeléket fogyasztani – viszonylag rövid időn belül elkészíthető, és fontos ásványi anyagokkal teli étel. Az elkezdett tisztító-fogyókúrát továbbra is szorgalmazhatod, de a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse- hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Bak jegyében jár, május 20-án, pénteken lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)A Nap XIX. – Higgy a saját erődben, és az aggódás helyett élvezd végre az életet!
A jelenlevő merkúri-jupiteri energiák a szerencsés, tudatos, okos kommunikációnak kedveznek. Családi ügyeidben tehetsz most rendet. Érdemes odafigyelni szellemi vezetőid üzeneteire: a belső megérzések most különösen varázslatosan működnek – hallgass a felsőbbrendű énedre. A szeretet terében cselekedj, a plejádi rezgésekben tisztíthatod kapcsolódásaidat is. A tiszta energiákban világosabban átláthatod jövődet, gazdasági életedet, és azt is hogyan kezeld pénzügyeidet – alkotó gondolatokkal áldanak az égiek. Felsőbbrendű én gyógyító angyalos meditációra invitállak benneteket – általa magabiztosabb és kreatívabb lehetsz.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a baráti együttlét, hegyvidéki túra.Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A gyümölcssaláta remek desszert lehet – felhasználhatsz hozzá minden olyan gyümölcsöt, amit szeretsz. Masszázsra, kozmetikára, fogorvosi vizitre, tisztító kúrára, hajmosásra remek lesz a hétvége energiája. Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek a hétvégében – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Vízöntő jegyében jár, május 22-én, vasárnap lép át a Halak víz jegyébe.)


A hétvége a családi,rokoni, baráti szabadtéri programoknak kedvez. Remek feltöltődést nyújt Gaia földanya energiája – a napfény ereje. Töltsétek ha tehetitek ezt a csodás májusi hétvégét a természetben, Sandalfon arkangyal rezgésében. Ez a csodás létező az életerő tökéletes képviselője – imagináld szeretettel.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu