Illúzió csupán – a megtévesztő szerelem

Néha olyan emberrel hoz össze a sors, akivel egyébként pedig semmi dolgod nem lenne. Van olyan, hogy egy illúzió rabja lesz valaki, vagy félrevezetik, vagy megvezeti önmagát. Ott keresgél, ahol nem kell, ahová nem való lenne. Ritkaság, de vizsgálati szempont mindenképp. Hogy miért? Mert önmagát sem értékeli, nem érzi merre menne, kit szeretne…. arra hívja fel a figyelmet, hogy rossz úton jár. Jó lenne összeszednie magát, hogy teremteni tudja a saját életét a jóra és a szépre, a pozitív valóság erejével.

“Nehéz helyzeteken olykor átsegíthet egy-egy illúzió – érzés vagy hit -, de utána ki kell fizetned az árát – súlyos csalódásokban. Mindig próbáld kiszámolni, hogy megéri-e. ”- Moldova György

Egy szőke, fiatalos nő keresett meg messengeres tanácsadással párkapcsolati ügyben. Kérdeztem, hogy meglévő, vagy csak ismeretség, amire a jegyzetet készítsek.
Már elhagyott, nincs velem – hangzott a hideg-rideg-szenvtelen, tömör válasz.
Akkor talán már túl is vagy rajta… – kérdeztem vissza- hiszen a hölgy hangjában nem éreztem csalódást, de reményt sem.
Töröltem már mindenhonnan – de valahogy nem tudom felejteni mégsem. Tudom, érzem hogy nem hozzám való, de valahogy a fejemben jár mindig, szinte minden nap, majdhogynem perce pontosan.
Értem akkor arra lennél kiváncsi miért nem egyszerű a felejtés?! – összegeztem a halottakat.
Ha valakinek még nincs kidolgozva a karmája a párjával, aki elengedni szeretné, addig nem tud túljutni rajta. Nos, itt nem ez volt a fennforgás.
A férfi sorslapjai megmutatták a szakítást valódi okát – ördögi energiákkal, delejes mágikus rezgésekkel ejtette rabul a fent említett hölgy szívét. De mivel korábban szexfüggő volt, ezért kevés lett neki vele a szerelem. A változatosságra vágyott, tőle ezért hidegült el szexuálisan. A már megunt barátnőt hagyta el, de végleg. S közben sajnáltatta magát, hogy milyen mély érzelmi válságban van – holott másnál már találd menedéket. Ez a kapcsolat tehát egy illúzió volt – semmilyen téren nem egyeztek meg – a képletükben sem, és a valódi életben sem. Eleinte a kémia igencsak működött, de hát, mint tudjuk ere komoly kapcsolatot alapozni sem lehet.
Egy jó pár tanácsot adtam ezek után az ügyfelemnek, hogy hogyan, s miként felejteni el végleg el a csalóka ábrándot – amivel érzelmileg meglopták. Fizikai szinten, agykontrollal, energetikai kezeléssel, od-éterikus szál vágással, új életprogram meditációval – és végül egy praktikus és logikus tanáccsal zártam a kissé hosszóranyúlt konzultációmat vele.
Megköszönte. Hálás volt azért, hogy immár tisztánlátva a szerelmi ügyében, végleg lezárhatta a múltat. Most újhold jön – reménykedik, hogy a jövőjében hamarosan megjelenik valaki. Így igaz, hamarosan…az aurája már elárult egy izgalmas kapcsolódást.
Ha úgy érzed, hogy tanácstalan vagy, nem tudsz dönteni, döntésképtelen vagy, esetleg csak egy nyomatékot szeretnél sorslépéseidben keress meg, legjobb tudásom szerint segítek.
Szeretettel várom tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Tanfolyamok, konzultációk
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php