Immunerősítés mesterfokon!

A rooibos – vagy más néven Vörös fokföldirekettye (Aspalathus linaris) – Dél-Afrikából származik és már századok óta használják annak számos, az egészségre gyakorolt jótékony hatása miatt.
Több antioxidánst tartalmaz, mint a zöld tea. Rengeteg vitaminnal és olyan a szervezet számára fontos ásványi anyaggal van tele, mint például a vas, kalcium, kálium, réz, mangán, cink és a magnézium.

A rooibos tea javítja a bőröd textúráját, mert rengeteg cinket tartalmaz.

Támogatja az erős csontozatot – hatalmas kalciumforrás.

Megnyugtat.  Oldja a feszültséget, csökkenti a magas vérnyomást.

Segít az allergia elleni küzdelemben, mint például az ekcéma, a szénanátha vagy az allergiával kapcsolatos hörghurut.

Lelassítja az öregedési folyamatokat. A  teában lévő antioxidáns segít abban, hogy lelassítsa az öregedés folyamatát és ad egy löketet az immunrendszered megerősítéséhez. – Ezt én is tapasztalom, naponta fogyasztom.

Segíti az emésztést. A teában  lévő gyulladáscsökkentők segítenek a piciknek és a nagyoknak is a hasfájás tüneteinek enyhítésében.
És nem utolsó sorban Segít a fogyásban is:a benne levő polifenol az egyik legszükségesebb vegyület a makacs hasi zsírrétegek leghatékonyabb elégetéséhez, melyben bővelkedik e csodás ital.

Remek íze,  mesés színe miatt tökéletes választás a teaimádóknak is. A rooibos tea mivel koffeinmentes ezért lefekvés előtti forró italnak is tökéletes. Tehetsz bele friss gyümölcsdarabkákat is – nekem a mandarinos a kedvencem. Fogyasszátok élvezettel! Léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/

Share Button