Halottak napja margójára

A fény világít, előre szólít, minden létező szeretetük felénk áramlik.

November 1-jén ünnepeljük az összes szentet, ez a Mindenszentek ünnepe a mi hitvilágunkban. November 2-án a Hallottak Napja egy meghitt családi ünnep, amikor is a lélek hallhatatlanságáról emlékezünk. Ezen a napon szokás gyertyával, mécsessel megemlékezni elhunyt szeretteinkre. A gyertyák a halottakért égnek, mivel a tűz megtisztulást hoz számukra.
A mi családunkban a székely hagyományt követve, szokásos volt, hogy megterítettünk eltávozott szeretteink számára ezen a napon.

A gyász nem múlik el soha…Elhunyt szeretteinkkel töltött minden emlék, minden varázslata szívünkben él örökkön-örökké…Hiányuk nem pótolható. A fájdalom megmarad a lélek emlékezetének. Megannyi érzés, amit elmondhattunk volna nekik, amikor azon kapjuk magunkat, hogy nosztalgikus hangulatban képzeletben együtt rezgünk velük.
https://asajah.hu/halloween-mindenszentek-halottak-napja/

Ez a hét igen különleges energiájú lesz: egyre csak vékonyodik az a bizonyos fátyol ami az élők és holtak között van. Már álmodhatunk róluk éjjelenként, megjelenthetnek fontos üzenetekkel.
Amikor a fátyol fellebben halottak napán és a mennyi kapu megnyílik…napok óta érezzük őket, beszélnek hozzánk, magukat mutatják, emlékeket idéznek… újból és újból átéljük azt, hogy életünk része voltak, hogy nem felejtjük őket, csak közben kicsit máshol vannak, tőlünk távolról figyelve biztatnak, hittel és örömmel noszogatnak minden új lépésünk előtt…
https://asajah.hu/halottak-napja-november-2/

Tértisztításra is nagyon jó az alkalom a mindenszentek alatt – megnyíló szellemátjárókat érdemes ilyenkor bezárni és az ittrekedteket a Fény hazába emelni – áldásos lehetőség, fehér mágiás változatban vállalom, ha kértek.  Egyébiránt pedig szeretettel várom szeánszra az ezoterikus Hölgyeket!

 

Már több eltávozott lélek van a családunkban, mint élő rokon… Halottak napján mindenszentek idejében értük égnek a gyertyák a nappaliban – róluk emlékezünk, velük beszélgetünk. Megosztjuk az örömöt, a békét, amit a szívünkben őrzünk. És ők meghallgatják a jó híreket, és körbevesznek bennünket áldásos szeretettel, fénylelkük a lelkünkkel összeérve – egyesül a Mindenséggel!
Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
https://asajah.hu/