Halottak napja – november 2.

Halottak napja margójára.

Elérkeztünk november első napjaihoz – a Halottak Napja a csendes emlékezés időszaka. Megnyíltak a Mennyek kapui, és ott lakó szeretteink látogathattak el hozzánk. Azrael Arkangyal enyhíti a nehéz energiákat, és veled lesz az elengedés, az emlékezés elengedő fájdalmában. Azrael Arkangyal segíti a lelkek átkelését, és segítségül van a gyászmunkában, a gyászolóknak ad vigaszt, segít az elengedés fájdalmát feldolgozni. A könyörületesség és a szeretet energiája van vele, békét és biztonságot sugároz.


Azrael Arkangyal a halandóság és a gyász, az elmúlás gyógyítója.

“Azrael arkangyal, vigasztalj meg most engem! Segíts meggyógyulnom. Kérlek, vedd le szívem terhét, segíts felfognom a helyzetben rejlő áldás értelmét. Segíts letörölni a könnyeimet, és összeköttetésbe kerülni a mennybe távozottal. Kérlek, töltsd fel tiszta energiával a halott szeretteim és köztem kialakult kapcsolatot, hogy tisztán, érthetően kommunikálhassunk egymással.” – dr. Doreen Virtue

Hallott kommunikációban, a kapcsolat feltétel idején kérem a legtöbbször segítségét Gábriel és Mihály Arkangyallal együtt – a Fény Hazában lévő lelkekre vigyáz. Őt akkor is kérhetjük, ha a földi életünkben halálfélelmünk van, rettegünk valamitől. Ölelése megnyugtató hatású. Lebontja a keserűséget és a bánatot. Szaturnusz-Plútó rezgését közvetíti. Kristálya a fekete Turmalin, rezgését egy fiatal férfiként érzékelhetjük, aki a legnagyobb vigaszt nyújtja a kétségbeesés idejében. Ima Azrael Arkangyalhoz: „Kedves Azrael Arkangyal, kérlek, gyógyítsd meg a szívemet, és segíts továbblépnem. Hálás szívvel köszönöm Neked a felajánlott gyógyítást, segítséget és szeretetet. Szeretlek Téged. Ámen.”
Ezen a szent napon emlékezzünk szeretteinkre – idézzük fel a szeretetteljes pillanatokat – és megbocsátással gondoljunk a terhelt időszakra.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó -léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemezés – Energetikai tisztítások.
Halottkommunikáció – Elengedő szertartás a Fény Hazába – Kapcsolatfelvétel elhunyt szeretteinkkel.
Kapcsolat: 06202782612