NOVEMBERI ENERGIÁKBAN A SPIRITUÁLIS ŐSZBEN!

Őszutó – Szent András hava.

Igen intenzív lelki tisztulások indulnak meg – súlyos lelki terhek kioldására is alkalmas az időszak. Oldó, blokkoldó, harmonizáló terápiákkal szeretettel várlak, ha felkeresel. Mihály és Camuel arkangyallal való angyalosmunka igen hatásos a novemberi ciklusban.

„Amikor valami történik az életben, három lépésben tudod azt kezelni: Már megtörtént, fogadd el. Vagy az irányít téged, vagy te irányítod…. Lásd meg benne a jót, mert mindenben van valami jó. Bocsásd meg a többit…” – Dr. Michael Bernard Beckwith


November 1. Mindenszentek, november 2.  Halottak napja. Megnyílnak az égi kapuk, különös energiákban leszünk – a fátyol elvékonyodik, könnyebben tudunk kapcsolatot teremteni elhunyt szeretteinkkel. Mindenképp védjük magunkat és kérjük Azrael arkangyalt, hogy kísérje vissza őket a Fény Hazába. A lelkek földhözkötése karmikus bűn, ezért oldjuk el őket. Misztikus energiákban leszünk – óvakodjunk a megszálló lényektől.

November 7. Újhold érkezik a Skorpió jegyében. Gyógyítsd meg a sérelmeidet, hozd rendbe a kapcsolataidat. Nézz szembe a félelmeiddel és önmagaddal, mi az ami gátolt eddig, és mi az amin jobbítani lehet. Minek van itt az ideje, és mire értél meg… Gondold át a céljaidat, vizsgáld meg a gátjaidat. Ha konkrétan megfogalmazod a terveidet és kellő energiát adsz nekik sikerre vezethetnek. Akaratod segíti a megvalósulást, használd a teremtő mágiád!

November 8. A Jupiter a saját jegyébe, a Nyilasba lép és 2019. december 3-ig ott is fog tartózkodni. Erős pozitív, bizakodó energiákkal tölt el bennünket rezgése.  Ismerkedésre, utazásra, költözésre is jó időt adhat. Legyünk bölcsek, nagylelkűek és optimisták – empatikusak és elfogadók. Tágabban fogunk gondolkodni, elrontott elakadt dolgainkban megtaláljuk a legjobb megoldást.  Problémamegoldó képességünk is megnő. Tartózkodjunk viszont a kicsinyeskedéstől és a felületességtől, mert ez veszélyeket rejthet. Emelkedj és gyarapodj a csodás szellemi energiákban, és élvezd a gazdagító lehetőségeket.

November 11-el egy csodás Energiakapu nyílik meg. Aktiválhatod a terveidet és az elképzeléseidet a jövőre vonatkozóan. Vizualizáld a lényeget, amit el szeretnél éri, az Univerzum segít ebben – és ahogyan érik benned az erő meg is kapod az új lehetőségeket. A tökéletes mágikus időszak: 2018 11.11 délelőtt 11 és este 23 óra között lesz. Teremtésedet ki is mondhatod, érzéseiddel nyugtázhatod.  Majd vágyadat  az áldásos lehetőségek felé terelve,  kérd meg a manifesztálásra Uriel arkangyalt.

November 16-án a Vénusz újra előreindul. A Vénusz a szépség és az életöröm hordozó is. Kreativitásunk megnő, anyagi és érzelmi életünk is fellendülőben.

November 17-én a Merkúr a Nyilasba kezdi meg retrográd mozgását és december 7-én indul csak meg előre a Skorpió jegyébe. Fontos tudni, hogy szerződéskötésre nem alkalmas ez az időszak. Ne vásároljunk nagyobb értéket, ingatlant, vagy autót.(Becsaphatnak bennünket, előnytelen szerződés köthetünk.) Döntésekben hátráltatva leszünk, elbeszélhetünk egymás mellett félreértések is lehetnek, sőt még ingerlékenyebbek is lehetünk.
Káosz lehet az utakon, vigyázzunk a közelekedésre. A műszaki cikkek is elromolhatnak, de az autóval is lehet gondunk. Befelé figyelésre, lecsendesedésre inspirál ez az időszak. Egyébként meg időt kapunk arra, hogy átgondoljuk ügyeinket, lehetőségeinket, az életünk eseményeit. Keressük meg a problémáinkra a megoldást. Elengedhetjük a régi mintákat, és a zsigeri megérzéseinkre hallgathatunk.

November 23-án telítődik a Hold 7 óra 40 perckor az Ikrek jegyében. A Telehold ereje most a bölcs tapasztalatszerzésre aktivál. Álságos, hamis kapcsolataink leoldódnak a levegős ikrek energiájában.

November 25-én a Neptunusz is befejezi hátráló mozgását. Intuíciónk ismét felerősödik, ‘áloméletünk’ is intenzívebb lesz. Érzelmi életünk is lassan megtisztul és felszabadul – Új irányok áramolnak felénk a Jupiter optimista rezgésében. Ha elakadnál sorsdolgaidban, útmutató spirituális tanácsadással szeretettel várlak a stúdiómba –  de skypeon és messengeren is elérhető leszek.

Használjuk ezt a csodás hónapot terveink, céljaink elérésére és higgyük el végre, hogy a Világ egy jó hely!

Lélekölésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés- Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php