Istenáldás – gyermekáldás

Miért nem jön a kicsi lélek 

Oka többféle is lehet – a méh energiátlan, az anya nem akar tudatosan gyermeket, mert lelkileg még nincs felkészülve rá.  Avagy, nincs lelki szerződése  leszületendő lélekkel.  Előző életében meghalt szülés közben a gyermeke és ezt még nem dolgozta fel. Fél tudatalatt az anyaságból, a szüléstől.
És mit lehet ekkor csinálni – kérdezhetnétek. Energetikai oldást, tudatalatti blokkoldást, energetizálást – angyalozást!


Mitől lehet azt, hogy mindent rendben találtak az orvosok, és mégis, mindhiába évek óta nem jön az a bizonyos gyermekáldás? kérdezte nemrég egy fiatalasszony.
Ráhangolód az előző életére –  a látomásban azt láttam, hogy szülés közben meghalt a gyermeke, nem műhiba miatt, hanem mert az a bizonyos köldök zsinór a nyaka köré tekeredett. A mostani lehetőségében pedig azt, hogy hosszú lesz a vajúdási szakasz, de gyorsan elő fog elbújni…és  méghozzá igen szép, nagy baba lesz. Nem véletlenül talált rám, el is kezdjük az oldásokat – terápiás változatban. Nem egyszer, nem kétszer –  annyiszor, ahányszor kell! Amikor felkeresett 75 volt a rezgésszintje a bánatéhoz hasonló.  Most pedig már 540-et is eléri – erről a szintről már örömteli, befogadóbb tud lenni.

Máskor azt kérdezte tőlem egy anyuka, hogy miért halt meg a gyermek még a magzati korban.
Akinek a gyermeke halva születik azt tudni illik róla, hogy ott a szülőkkel érzelmi gond van – a kicsi lélek mindig rákapcsolódik a szüleire, és ha őt nem várják szeretettel, dönthet úgy, hogy átmegy még a magzati korban a Fény hazába. Ha azonban rendeződik a kapcsolat, és a pár együtt marad – visszajön ugyanaz a lélek, már egy másik testben csatlakozik hozzájuk, újra.

Mások pedig arról tudakozódtak, hogy miért pont akkor születik le valaki, amikor és hogy mi az a rendelt idő? Akkor születik meg, pont abban a percben miden lélek, amikor a karmát beteljesítheti – nem utóbb, nem később, nem előbb.  Nemcsak a szülőkkel, de a szülész-orvossal is lelki szerződést köt  a léleknek, amikor úgy dönt, hogy leszületik. Mikor, hová, kihez – és mi lesz a sorsa, mi lesz a felvállalt,  spirituális életfeladata ezt már a születés előtt eldöntheti – a megtapasztalandó leckékkel együtt…
Egy foglalkozás mindenre választ adhat,  ha kérdéseid lennének – oldó, blokkoldó terápiákkal is várlak szeretettel.  Léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu