Jön a gyerek, most mi lesz?

Hirtelen megijedtem, babát várok, teherbe estem!

Rémült hölgy hívott fel…  Asajah képzeld terhes lettem…tudod attól, akit a múltkor már mutattam neked. Igaz hogy azt mondtad, karmikus és kiegyenlítődött már – de tovább folytattam, mert attól féltem, tartottam, hogy nem akad más! Most mit tegyek – jön a baba, hagyjam, vagy elvetessem… Nem tudom mi a helyes… -rebegi el hirtelen.


Elő az ingát – a megérzésemet nyugtázza minden esetben!  Nincs benne még lélek – még csak anyag…tehát ha el szeretnéd vetetni nem követsz el karmát.
Ne várj tovább – döntéshelyzet előtt állsz. Ez egy jel, egy üzenet – vele, vagy inkább nélküle… Ha szerelmes vagy, akkor hajrá, de ha csak félelemből vagy vele, akkor inkább ne folytasd tovább! – mondom ki határozottan a tutit.
Elszomorodik… azt hittem igazi gyerek… – szemét lesütve gondolkodik az információs híren.
Igazi lehet – ha a lélek beleszületik majd – a fogantatáskor, a kihordás alatt, de a születés pillanatában is beleszülethet. Most itt a nagy kérdés…akarsz e gyermeket világra hoz egy olyan kapcsolatba, ahol nincs szerelem-szeretet alap?! Te döntesz – utalok a válaszutak sorslapokra – tied a labda… – fordulok hozzá együttérzően
Hát, igazán nemi s tudom, talán nem volna helyes…belekényszeríteni egy lelket abba a kapcsolatba, amit még én sem tudok igazán hová tenni. Egyedül nem maradnék, de vele sem…  Megnéznéd nekem, hogy jön más valaki még ebben az évben, akivel jobb lehetne a helyzetem? – kérdez vissza hirtelen.
Beleegyezek, és belenézünk a jövőjébe: az asztrológiai szerint bevonzásra jó az alkalom, a lapok egy tüzes férfit mutatnak, aki benne szíve hölgyét látná, szerelmesen, romantikus rezgésekkel.
Na így már más… továbblépek, azt hiszem ezt fogom tenni… – elmélázva töpreng rajta.
Aludj még rá hármat – búcsúzok el tőle – angyalozd meg mielőtt döntenél, és ne feledd a gyászmunkát sem, amit a lejárt kapcsolatért megtenni illenék. – komolyan mondom!
Szeretettel látlak, ha gondban vagy kapcsolati dolgokban. Az égiek mindig segítenek dönteni, közvetítem az üzeneteket neked – várom a hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu