Kapcsolat-elemzés Hölgyeknek

Személyre szóló tanácsadás. – Minden kérdésedre választ kaphatsz!

Kata párkapcsolati tanácsadásra jönne hozzám, érdeklődik.
– Azt is meg lehet tudni, Asajah hogy miért nem tudom elengedni a Balázst, meg hogy lehet-e gyerekem, meg hogy elhagy-e, van esetleg valaki mása szívében, vagy hogy az ikerláng-e, agy hogy inkább a Márkot válasszam magamnak párnak?  És így tovább…. jönnek a kérdései sorban.Bizony megtudhatod, mert  mindenre fény derülhet. Egy korrekt elemzést készítek számodra amiben használok számmisztikát, asztrológiát – az ülés alatt tarot-lapokat, pálcát, ingát, és auraolvasást: jövőbenézést, valamint lélek kommunikációt, ha babát szeretnétek. Különleges óra lesz – mert benne lesz a múlt, a jelen és a jövő is. megmondom azt is, ha vége lesz, és azt is, ha nem a te embered. Az összes kérdésedre választ kaphatsz benne. Pld. hogy mi a dolgotok egymással, ki volt ő előző életedben, mire tanít most a kapcsolat, és te hol tartasz a női léted megélésében, szerelmi áldást, praktikák, személyre szóló szerelmi tanácsadás, stb…
Varázsolt a szíveddel!
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/     Ebben a linkben, minden benne van.


Ha jönnél, egyeztess velem időpontot. Írd fel a kérdéseidet, és megkeressük a válaszokat – egy korrekt elemzést kaphatsz tőlem a szerelmi jövődet illetően. Választhatunk rezgésben megfelelő mantrát neked, előre mozdulást segítő hz-zenét, blokkoldó, vagy bevonzó energiát, használhatunk elengedő fehér mágiás égetést is ha kilépnél, az áldatlan kapcsolatodból, vagy összerezegtető angyali áldást, ha megerősítenéd a szerelmeteket. valamint tőlem egy energetikai szívcsakra blokkoldást is kaphatsz, hogy a kisugárzásod jobb legyen. A  párodnak is küldhetek blokkoldást, hogy a szerelmetek kiteljesedhessen.  De rontáslevételre is a legjobb alkalom, ha esetleg ellenségetek lenne – mert sok mindenre van megoldás, nagy a készletem.
Várlak Téged is szeretettel angyalos stúdiómba – a személyre szóló foglalkozást órás időkvantumban lehetséges. De vállalok kamerás messengeres foglalkozást is – érdeklődj a részletekről. Nálam nincs cigánykártyás prikézsia, a mágikus-misztikus Kazanlár tarotra van beavatásom. Kérdéseidre a tarot lovagarend tagjaként őszintén válaszolok. Szeretettel, öleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu