KARÁCSONY A SZERETET, A FÉNY ÉS A BÖLCSESSÉG ÜNNEPE

Karácsony az Áldás energiáját hordozza, Isten áldása van minden Igaz Emberen!

„Hiszek abban, hogy ha hirdetjük a karácsony történetét, nem szűnünk meg róla énekelni és megélni az ünnep valódiságát, akkor örömet, boldogságot és békét adhatunk e világnak.” – Norman Vincent Peale


Ha teheted szeretteid körében ünnepelj!
Karácsony ünnepe a Fény születése: december 24. Szenteste, 25-26. Szent karácsony napja.  Belülről készülj, a szívedben az ünnepre, a saját ragyogó belső fényeddel teremts meg és azt áraszd szeretteidre. Tudatosan törekedjünk arra, hogy az elcsendesedés, begubózás, a magány érzése helyett válasszuk az érzelmi biztonságra való törekvés lehetőségét. Legyünk minél többet szeretetben szeretteinkkel. Az együtt, közös örömben eltöltött programokkal az érzelmeinket mélyíthetjük el. Tárd ki a szívedet és fogadd be azokat, akik szeretsz, és engedd hogy viszontszeressenek téged. Ha egyedül talál ez az ünnep ne arra gondolj, hogy magányos vagy. Szóljanak ezek a napok csak rólad – kényeztesd magad, amivel csak tudod. Ha egyedül is boldog tudsz lenni – önmagadra találsz! – hamarosan meg fog érkezni a társad is. Maradjunk pozitívak és élvezzük a karácsonyi szent energiákat. Gyűjtsük erőnket a jövő évi nagy lehetőségekre – hiszen mindenki élete jelentősen meg fog változni. A sötétség csakis a fény hiánya – Lássuk hát meg mindenben és mindenkiben a fényt!

A Fény bennünk válik világossá!
Szentestétől feszült bolygókapcsolatok érintenek meg bennünket a szaturnuszi erőtérben a Bak jegyében, a karácsonyi ünnepek alatt. Törekedjünk arra, hogy szeretetben ünnepeljünk, s így nem érintenek meg a külvilág ingerei, Jofiel arkangyalt hívd, ő  csodás rezgésével segít a béke és a harmónia elérésében.
A Karácsonyi ünnepek alatt a Bak Újhold december 26-án köszönt be ránk – a Szaturnusz sorsbolygónk együtt fog állni a nagy átalakító erejű Plútóval. Sorsteremtő kérdések foglalkoztathatnak: Hogyan tovább? – terveid fogalmazhatod. Kompromisszumként mit tennél meg azért, hogy céljaid elérd? Ha tudod, hogy mit szeretnél – válasz arra, hogy merre tart az életed. Ha dönteni nem tudnál, bizonytalanságban lennél sorselemezésre szeretettel várlak az új évben is!


A Fény az Isteni szellem tudatosság.
A bennünk lévő bölcsességgel szellemi emberré válhatunk. A szent ünnepkörben vezessenek bennünket az isteni erények, a csend, a béke, az öröm a szeretet, és a fény – az istenemberré válás ajándékaként. Az következő imával szólíthatjuk meg a négy hatalmas erejű angyali Létezőt: “Mihály, Gábriel, Rafael és Uriel Arkangyalok idézlek benneteket.  Hallgassátok meg az imámat, a kérésemet: Kérlek benneteket, hogy küldjétek felém az isteni jeleket, segítsetek megtalálni az igazi utamat, hogy megismerve önmagam, be tudjam teljesíteni sorsomat. Adjatok erőt, útmutatást, küldjetek nekem segítőt, útmutató társat, hogy a célba érve az univerzumot szolgálhassam minden spirituális erőmmel. Maradjatok mostantól velem, az idő minden kiterjedésében és azon is túl. Hálás szívvel köszönöm nektek a felajánlott segítséget, és szeretetet. Ámen.”

Áldott, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés: tarot,asztrológia,számmisztika.
Energetikai tisztítások, csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés.
Kapcsolat, bejelentkezés: 06202782612 – hétvégén is!
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Internetes weboldalam:http://asajah.hu
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php