Felsőbbrendű Éned az isteni önvalód lényegében!

„Gondolkozni annyi, mint mágiát gyakorolni”. Vigyázol-e rá, hogy agyadban ne uralkodjanak el indulatok, félelmek ártalmas varázsigéi? – Szepes Mária

Meditációs időpontok:  2024. június 4, 11
délután 6 órai kezdéssel.

Néha összekuszálódhatnak az energiák benned, néha kissé szétszóródhatsz, néha ellentétben állhatsz lélekben-tudatban. Hogy miért van mindez, s hogyan tehetsz rendet – ott legbelül a tudattalanban – elérhetővé teszi a Felsőbbrendű Én vezetett meditációt számodra. Lehetőség arra, hogy rendezd a rendezetlen, egyezségre jöjj önnönmagaddal, belső szellemedben.

A Felsőbbrendű Én meditáció arra teremt lehetőséget, hogy jobban megértsd önmagadat. Egy kis ezoterikus pszichológia, a tudatos és tudattalan szövetségében – kapcsolattartás Felsőbbrendű Éneddel. Válaszok arra, hogy mit miért teszel, válaszok arra, hogy ki varázsol benned, válaszok arra, hogy mivé lehetsz, ha elengeded a tudattalanban mélylő félelmeidet. Ha talány vagy saját magad számára a meditáció által kétségtelenül megértheted a mindennapi reakciódat, a tetteidet és ismeretséget-barátságot köthetsz a felsőbbrendű éneddel. A meditáció vezettetésben történik és gyógyító lelki hatással rendelkezik. Általa növekedhetsz, fejlődhetsz és kiteljesedhetsz. Tartogathat meglepetést is ez a különleges-misztikus lélekbúvárkodás számodra… de mindenképpen varázslatos lehetőség arra,  hogy tudatosabb energiákkal egy felsőbb szintre lépve, erősebb önbizalmad legyen általa.
Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Tisztító, lélekemelő, vezetett meditációk
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php