Közben átcsúszunk a júliusba…

H  E  T  I      T  A  R  O  T !
Június 29-től július 5-ig

Teleholdas hétvégénk lesz!

Intenzív változásokat hozhat ez a hét mindenkinek! Ne légy meggondolatlan, cselekedj, szívvel-lélekkel. Erődet a pozitív célodra összpontosítsd. Háborgó lelkekkel ne azonosulj.  Nagyobb sorslépéseidben, ha kéred az Univerzum a segítségedre siet – ezt el ne feledd.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Az Erő XI.
Kedvező hírek érkezhetnek mér a hét elejében. Egyébként is nagy tetterővel indulhat a heted, hiszen a a Mars a Kosba lép át. A skorpiós energiák által viszont lelki vívódásban sem lesz hiány – kérj az angyaloktól támogató energiákat. Kapcsolati konfliktushelyzetes időszak jöhet – ügyelj szeretetkapcsolataid tisztaságára. Hanyagold a veszekedéseket és a kritikus megjegyzéseket – tisztítsd és emeld, gyógyítgasd a kapcsolódásaidat. Kapcsolati rontáslevételre, szerelmi jóslásra lehet jelentkezni hozzám.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legjobb időtöltés a vízparti séta, a kert és növényápolás lehet. A melegben a folyadékpótlásról se feledkezzetek meg. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A fodrászodat és a kozmetikusodat a hét elején bátran felkeresheted – szerdán viszont tilos a hajvágás! – egyébként jó energiák lesznek a masszázsokra is a hét elejében. A kertészeti munkáknál hétfőn tilosa locsolás, de kedden, szerdán már lehet, a fűnyírás is mehet. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – vegyétek észre! (A Hold Keddtől a Rák jegyében lép át kedden.

Az Igazság VIII.
A Szaturnusz a Bakba  lép át csütörtökön. Karmikus spirituális adósságokat lehet törleszteni – erre én is figyelmes leszek. Karmaoldáshoz kapunk jó lehetőségeket a hét közepében – elsősorban a munka, életfeladat, küldetés, spirituális életcél témakörében. Karmaoldó meditációkkal kereshettek megint. Aki keres jó megoldásokat találhat munkával kapcsolatosan – kedvező ajánlatot is ígérkezhet. Kerüld az ellentéteket, hangold össze magad – belső Arany angyalod mutatja az utat. A Felsőbbrendű Én meditációdat bátran alkalmazhatod.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a combot és a combnyakat. A legjobb időtöltés a természetben járás lehet. Egyetek sok vitaminokban gazdag zöldsalátát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fodrászkodásra – hajmosásra a csütörtök és a péntek is kedvez és a masszázsokra is jó esélyed lehet. A kertészeti munkáknál csütörtök, péntek a szüretelésnek kedveznek a napok. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold a csütörtöktől a Nyilas jegyében lép át kedden.)

A Remete X.
Családi, kapcsolati gondokat érdemes mély energiákkal, átgondolni – szeretet energiákkal közeledni szeretteidhez. Szívcsakra tisztító harmonizálással várom azokat, akik blokkok tárolnak, s emiatt közeledni nem tudnak, vagy nem mernek. Földeld magad, s vonódj ki a drámákból – ügyelj, hogy ne hassanak rád a düh-energiák! – a Merkúr hátrálásba kezd péntektől. A nagy beszélgetéseknek nem most lesz itt az ideje, őrizgesd a lelki békédet.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Vasárnap, július 5-én a Bak Telehold köszönt be ránk. Önbizalom, siker, szerencse angyalmágiákat érdemes megtenni már az előző napon. Nem ajánlatos műteni a csontot, a fogakat és az izületeket.
A legjobb időtöltés lehet a bőrápolás, olvasás, síkterepi séta. Egyetek sok idénygyümölcsöt – hatalmas vitaminbomba. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványai anyagok, sók lesznek. Szombat, vasárnap a pedikűr manikűr napjai lehetnek. A kertészeti munkáknál vasárnap a műtrágyázásra jó időben lehetsz. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező napjai lehetnek. (A Hold szombattól a Bakban fog tartózkodni.)

Jophiel arkangyal erejét imagináld, összpontosításhoz, önbizalom erősítéshez – segíthet, hogy szerencséd legyen, és jólléted megteremthesd. Kerülj minden kavaró-zavaró lelket, a zaklatott heves indulatok se ragadjanak el. Őrizd meg lelked tisztaságát, emeld a fényedet. Olyan dolgokat cselekedj, amiben örömödet leled.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
A célodra fókuszálj, sikeres és kreatív hetet kívánok tiszta szívvel Mindenkinek!

Léleköleléssel:
Asajahspirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Share Button