Légy tisztában terveiddel!

H E T I    T A R O T !
Augusztus 24-től augusztus 30-ig.

Gondold végi a feladataidat, a tennivalóidat, és add még hozzá azt is, hogy minden váratlanra légy rugalmas. Eredendő bölcsességed segítségedre siet – hallgass a megérzéseidre – belső hangot mindig veled, angyalaid igaz tanácsokkal láthatnak el. Engedd el a külvilág híreit, és türelemmel hittel intézd dolgaid. A Szűz havában takarékoskodni jó dolog. Arra építkezz-rendezkedj amerre haladni lehet – okosan találd meg a helyed!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Pápa V.
Ha spirituális vagy – az Univerzum is egyre jobban támogat. Fontos üzenetek érkezhetnek hozzád, jelenés, vissza-visszatérő emlékképek, vagy akár ‘tudatos álmodás’ formájában. Érdemes lejegyezni ezeket, mert minden esetben támogató információkat rejtenek. Egyébiránt a Vénusz-Jupiter most egy kis szerencsés is hozhat – pénzügyileg is – egy régi terved célba érhet. Angyalszertatásokkal, angyalmágiákkal is kereshettek – ha úgy érzed, hogy életutadon megtorpantál.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Egyetek sok friss zöld salátát, ha szeretitek. A természeti barangolás a legjobb program lehet. Fodrászhoz hétfőn ne menj, ezt inkább kedden, szerdán tedd meg – ekkor lesz jobb idő energetikailag a  vágásra, és a mosásra – jobban, szebben sikeredhet. A kozmetikusodat, és a masszőrödet viszont bátran felkeresheted. A kertészeti munkáknál fűnyírásra és locsolásra a hétfő nap kedvező lesz. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – persze, csak ha kiaknázzák a lehetőséget. (A Hold kedden a Nyilas jegyébe lép át.)

A Válaszutak VI.
Vénusz-Neptunusz energiák hatnak – most jöhet egy váratlan-véletlenszerű nagy találkozás, de az is  benne van, hogy a jelenlegi kapcsolatodat egy magasabb szintre emelheted, eljegyezés, összeköltözés – ha szerepel a terveidben. Lehet most békülni, és megbocsátani is szeretteidnek. Csodás oldó energiák érkezhetnek – nyisd ki rá a szívedet. Szívcsakra oldással, blokkolással szeretettel várlak, ha felkeresel segíthetek, hogy elfogadóbb és befogadóbb légy a pozitív energiákra.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek.Még jó a dinnye – fogyasszátok mértékkel. A pihentető séta jól eshet – egyedül, pároddal, barátokkal, a szeretteiddel. Hajmosásra jó időben leszel, masszázsra, és kozmetikázásra is remek alkalmat adnak energetikailag, a hét közepének napjai majd. A kertészeti munkáknál a gyümölcsök eltevéséhez a péntek a legjobb nap. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyek jól feltalálhatják magukat a hét közepében. (A Hold a Bak jegyében lesz.)

A Csillag XVII.
A hétvége erőterében a Vénusz-Plútó rezgésekben igen magas teremtő energiákkal rendelkezel – átalakíthatod az életedet, sorsfordulat jöhet. De lehet veszekedés is egyeseknél – karmikus sebek tépődhetnek fel megint. Vita helyett beszélgess, találd meg a közös hangot, az ‘egyakaratot’ a másik emberrel. A ki és a megbeszélés időszaka lehet a hétvége – a kapcsolat erősítésre törekedj – hirtelen felindulásból szakítani bármikor lehet! Most az egység ideje jött el. Kapcsolati tanácsadással, sorselemző párkapcsolati tarot elemzéssel jöhetsz hozzám bátran.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszeret és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és olajok lesznek. Az őszibarack már érik – magas vitaminforrás, ha szereted készíthetsz belőle gyümölcs salit. Most jó program lehet a színház, a meditáció, vagy akár az erdei séta, a természet hívogat – a friss levegő csábítgat.
A szépítkezés  tekintetében vasárnap lesz jó időszak a hajmosásra és a hajfestésre, a kozmetikai pakolások mindkét nap jól hatnak, és a masszőröddel is időpontot egyeztethetsz. A kertészeti munkáknál a locsolás sem szombaton, sem vasárnap nem javasolt, viszont virágok ültetésére mindkét nap kiváló lesz. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvező napjai lehetnek. (A Hold a vasárnaptól a Vízöntőbe lép át.)

Töltsetek minél több időt szeretteitekkel, érdemes  nagyokat kempingezni, kirándulni, piknikezni. Ha feszültség jönne: lehet inni nyugtató, idegerősító teákat, pld. citromfű, és a levendula nagyon ideálisan hat. Haniel, Rafael és Zadkiel arkangyalt idézheted, hívhatod segítségül, ha valamibe belebonyolódnál.
A természet lassan az őszre hangolódik, sétáljatok sokat, és nevessetek nagyokat a napsütésben – érezzétek jól magatokat!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Légy rugalmas, a szeretet teréből teremts – összpontosítsd a sikerre. Kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button