Legyen benned hit és bizonyosság!

H E T I   T A R O T !
Július 20-tól július 26-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Végezz gondolati és akaratmágiát – szavaidat teremtésre használd. Önbizalmadat erősítve mantrázz – felelősséggel teremts minden helyzetben. Gondolj mindig tetteid következményeire – láss túl a tegnapon, légy jelen a mában, a jövőd előtted – céltudatosan, erőd tudatában tettre kész leszel! Az Arkangyalok közül  a héten Urielt, a megvalósulás arkangyalát imagináld.

Az Erő XI. – Építs, ne rombolj. Ébreszd fel magadban a szenvedélyt, mutasd meg lelkierődet. Legyél biztos az erődben, legyél bizonyos abban, hogy célhoz érsz. Hevesség, indulatod, kitartásod hiánya csak akadályoz. Szelídséged az igazi erőd! Az Ikrekbe járó Vénusz a Halak Neptunusszal ütközik – ez kicsit megnehezíti a kommunikációt. Rázd fel magad és kezd el megélni a mindennapokat – ha használod az eszedet meg fogod találni a legjobb megoldásokat, tudatosan cselekedj. Keresd a jó megoldásokat és kerüld a vitákat, a viszályos kellemetlenkedőket. Hétfőn a Rák Újholdat üdvözölhetjük megint. http://asajah.hu/kulonleges-ujhold-lesz-az-egen/
(Csakra-aura harmonizálással, energetikai rezgésszint emeléssel bátran kereshetsz.)

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a  mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A kert és növényápolás, vízparti séta, strandolás jó program lehet.  Ha szeretitek a csilis bab fincsi menü lehet, a hideg zöld tea pedig hűsitőleg hathat. Tisztító kúráknak elkezdésére remek a hétfői nap.  A kertészeti munkákban jó nap a locsolásra és a fűnyírásra, a kedd és szerda gyomlálásra is jó lehet. Hajvágásra a keddi  és a szerda nap nagyon jó lehet, de a masszőrödet is felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező energiák lesznek – használjátok ki a lehetőségeket. (A Hold Keddtől az Oroszlán jegyében lesz jelen.)

A Pápa V.  – Legyen benned hit, bizonyosság, bizalom, elhivatottság! Elbuksz, ha hiányzik belőled a hit, a belső bizonyosság. Segítséget jöhet, egy elakadt helyzet oldódhat meg. Karma rendezésre is jó időben vagy – te is segíthetsz másoknak, pozitív szép, jó dolgokat adhatsz. Angyali segítséget kérhetsz, az Univerzum meghallgatja minden kérésed. A Rák-Merkúr és a Bika Uránusz által a társasági összejövetelek, családi események földeltebbek lesznek. Sikeresebb ügyintézéshez és aktívabb kommunikációra számíthatunk egyébként. Légy tettre kész, hozd magad aktívba. Döntéseidben hallgass a józan eszedre – ne hamarkodj el semmit se! (Angyalmágiákkal sikeresebb lehetsz, keress meg, segíthetek.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet, az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok párolt zöldséget, ha szeretitek, remek vitaminforrás. Olvasásra, rendet tevésre alkalmas a hét közepe energiája. A csütörtök, péntek fodrászkodásra – hajvágásra, hajmosásra és masszázsra is jó, alkalmas. Kozmetikushoz is lehet bátran menni. A kertészeti munkáknál a csütörtök, péntek a vetés, ültetés átültetés ideje is lehet, szüretelésre azonban kedvezőtlen lehet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek remek lehetőségei lehetnek. (A Hold csütörtöktől a Szűzbe lép át.)

A Mértékletesség XIV. – Ne ess túlzásokba, találd meg a helyes mértéket! Ne értékelj túl dolgokat, helyzeteket, kívánságokat!  A Mérleg Hold párkapcsolati, és kapcsolati érzelmeinket pozitívan inspirálhatja. Ne siess semmit se – a békétlenség, türelmetlenség csak akadályoz, egészséges kompromisszumra törekedj. Bölcsen légy türelmesebb. (Tudat tisztítással – és tarot opciókkal várlak,  ha nem sikerül döntened.)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket, A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A zamatos dinnye érik – lehet választani görög, vagy sárga között is – hatása rendkívül jó a szervezetnek. A legjobb időtöltés lehet valamilyen túra program – szabadtéri tevékenység mindenképp.
Hajmosásra előnyös a szombat és a vasárnapi nap, festésre és masszázsra is jó, alkalmas, de a kozmetikusodat is meglátogathatod. A kertészeti munkáknál szombat-vasárnap tilos a locsolás, mert kártevőket jelenhetnek meg – virágok ültetésére viszont kiváló lehet. A Nyilas, a Vízöntő az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek igen jó lehet a hétvégéje. (A Hold szombattól a Mérleg jegyébe lép át.)

A sorsodat éled, a sorsodat alkotod – te vagy főszereplő, a forgatókönyvíró, és a narrátor is egyben. A saját tempódbab haladva, a saját rezgéseiddel írd a mindennapokat. Ha elakadsz érdemes meditálnod – minden kérdésre a válaszokat saját magadban találod. Józan célokat kövess – légy bátor, céltudatos sorsteremtő. Abban biztos lehetsz, hogy ha pozitív vagy, be tudod vonzani a jó lehetőségeket!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button