Lélekemelkedős télidőben

H   E   T   I         T   A   R   O   T
December 5-től december 11-ig.

Teliholdas hetünk lesz!

Öltözzetek melegen a télies hidegben – elkel már a sál, sapka, nagykabát. Mozogjatok, sportoljatok, méregtelenítsetek. Ha jó formába hozod magad kreatívabb és lendületesebb lehetsz, minden szerencsésebben sikerülhet. A neptunuszi ‘ködben’ gondolkodjatok célszerűen. Aki, ami jóérzéssel tölt el azt választ, azt kedveld.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Császár IV. – Hatalom, uralom, irányítás, vezetés, önmagunk és életünk felett.  Spirituális adósság törlesztésér remek időben vagy: jóvátétel ideje van. Új gondolatokkal inspirálódva az uránuszi energiákban elhagyhatod régi rossz szokásaidat, önkorlátozó, blokkjaidat. Lépj szintet: alkoss magadnak új és jobb szokásokat, minőségibb időtöltést. Válassz egy értékes hobbit magadnak, amiben fejlődhetsz, ami értékes élményekkel töltődhetsz. Elengedő meditációkkal, Új élet programozó energetikai agykontrollal várom az ezoterikus Hölgyeket szeretettel.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A növénygondozásnak, otthon takarításnak, bevásárlásnak kedveznek az energiák.  Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok adalékmentes, teljes tápértékű, egészséges ételeket. Kozmetikára, hajfestésre, regeneráló masszásra remek lesz a hétfő, fogorvosi vizitre azonban nem szerencsés. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – teremtsetek! (A Hold a Bika jegyében jár, december 6-án, kedden lép át az Ikrek levegő jegyébe.)

A Halál XIII. – Változás, átalakulás, szintlépés. A jövőtervezéshez kaphatunk nagyobb energiákat – égi mestereink szuper ötletekkel ajándékozhatnak meg. December 6-án a Merkúr a Bak jegyébe lép át – nagy sorsdolgaink átgondolására remek időszak következik. December 8-án, csütörtökön a telihold köszönt bennünket az Ikrek jegyében. Az elengedéshez kapunk nagy energiát. A hét közepének feszült energiában legyetek rugalmasabbak és megfontoltabbak. Egyesek életébe nagy változások várhatóak az teliholdas  energiákkal: anyagi, pénzügyi, munkahelyei, családi és kapcsolati területeken. Előretekintő tarot lapokkal belenézhetünk a jövődbe – keress sorselemző konzultációkkal.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
A lakás szellőztetésnek kedveznek az energiák, olvasgatni,de baráti körben társasjátékozni is jó dolog. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.  Fogyasszatok meleg italokat a nyirkos hidegben: tea, leves tetszés szerinti ízekben. Regeneráló masszázsra, hajmosás-hajfestésre, bőrápolásra kedvező lesz a hét közepének energiája a fogorvosi vizitre nem előnyös. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket.  (A Hold az Ikrek jegyében jár, december 9-án, pénteken lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Remete IX. – Önértékelés, belső fény. A vénuszi-merkúri-jupiteri energiák a kapcsolati kommunikációnak, és szintemelésnek is kedveznek.  Álmaink is hozhatnak nagy tanításokat, jövőépítő elgondolásokat – szellemi vezetőink üzennek – légy hálás az áldásért. Fordulj Metatron arkangyalhoz, ha spirituális utadra kérsz vezettetést. December 10-én a Vénusz a Bakba lép át. Ezen időszakban higgadt, átgondolt, megfontolt racionális jó döntéseket hozhatunk sorsdolgainkban. Jövő évi tarot-elemzéssel is kereshettek – égi üzenetekkel, spirituális tanácsadással is segíthetek az új lehetőségekben.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
A családi programoknak kedveznek az energiák – de nagymosást is tervezhetsz.  Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok minden nap gyümölcsöt: alma, banán, narancs, mandarin a legkedvencebb lehet – akár gyümölcssalátában is gránátalmás kivitelben. Fogyó-és tisztítókúra elkezdésének remek időpontja lesz a hétvégének energiája, a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Rák jegyében jár, december 11-án, vasárnap lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

Hétvégén Advent harmadik gyertyáját gyújthatjuk meg az adventi koszorúnkon – ha tehetjük töltsük az időt szeretteink körében. Az ünnep  harmadik vasárnapjának arkangyala Gábriel arkangyal a közvetítő Ember és Isten között. Lebontja a zaklatottság negatív energiáit, inspirál, és védelmez. Gábriel örömet hoz a bánat idején, reményt a depresszió idején. Segít, hogy felismerd az életcélodat, a megújulás, a feltámadás, a kiegyensúlyozottság és a tisztaság szolgálatában áll. Kristálykövei: az achát, a hegyikristály, azurit, citrin, és a zafír. Használd ezeket a kristályokat a bal kezedben, ha imaginálni szeretnéd őt. Az arkangyal ereje a napfonat csakrát harmonizálja.
Imádságaidban figyelj oda égi vezetőid sugallatára – néha álomban, néha pedig ébrenlétben megérzések formájában üzennek. Jegyezd le őket, mert élni tanító, probléma megoldó üzenetek.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu