Lélekgyógyítgatásnak jó ideje lesz…

H E T I   T A R O T !
Október 7-től október 13-ig.

Teleholdas hetünk lesz megint!
Légy pozitív és haladj, áramolj a lehetőségekkel. Az új hét új erőt ad majd a terveidnek. Légy készen a változásra, engedd el a félelmeidet – csak így tudod befogadni majd az áldásokat az életedbe. A Szaturnusz segít, hogy a jelenre összpontosíts, és tudatos lendülettel haladj a jövőd felé!

A hét eleje levegő minőségben lesz.
A Remete IX.
Egy kis befelé fordulás – meditációs program senkinek sem árt – használjátok ki az energiákat. Lehet a felsőbbrendű angyaloddal szövetkezni! Keresd a bölcs emberek társaságot.
Október 8-án a Vénusz a Skorpióba lép át. Váratlan helyzetek jöhetnek szerelmi ügyekben. Egyesek féltékenységgel telítődhetnek – kerüld a gyanakodó elméleteket, békével légy és empátiával. A singlik még magányosabbnak érezhetik magukat – szervezzetek baráti, vidám programokat!Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra azokat, akik úgy érzik elakadtak egye-egy élethelyzet leckéiben – oldásokkal is kereshetsz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és az olajok. A Kos az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedveznek az energiák. Friss levegő, hegyi séta, olvasás, vagy a baráti találkozó jó program lehet. Mi a párommal a sétára szavazunk, habár barátokból sincs hiány… (A Hold a Vízöntő jegyében lesz jelen.)

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A Hold XVIII.
Igen nosztalgikus hangulatban leledezhetünk – az összebújós programokat is megszeretheted. Átlehet révedezni a régmúltba – a negatív dolgokon tedd túl magad gyorsan. Hallgassatok relaxációs, avagy rezgésszint emelő zenéket – komolyzenében is van ilyen, ha azt szereted.  Az egyik kedvenc: https://www.youtube.com/watch?v=A560xQESxm8
Fura szereztek is felbukkanhatnak körülöttetek, ügyeljetek nehogy átverjenek benneteket. (A Halak Neptunusz a Nyilas Jupiterrel találkozik.)

Nem ajánlatos műteni az idegrendszert és a lábfejet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukrok és a szénhidrátok lesznek. A Bika, a Bak, a Skorpió és a Bak napjegyeknek hozhat szerencsét a hét közepe energetikája. A növényápolás, avagy mindenféle vizipogram, mozi kellemes kikapcsolódás lehet. (A Hold a Halak jegyében lesz.)

A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A Császár IV.
Légy kompromisszumképes – ne feszülj be semminek, félreértések tisztázódhatnak. Egyeseknél szakítás is lehet – most itt az ideje, hogy kilépj egy megalázó helyzetből – van aki pedig valakivel új életet kezdhet.
Október 12, vasárnap Kos Telehold lesz. A víz és a tűz elem kerül most össze. Törekedjetek a harmóniára – az egyensúlyra. Nagy energiák hatnak – rombolás és építés is lehet… Az elengedéshez kaphatunk extra energiát – illő lesz elengedni a felgyűlt harag minőséget, mielőtt teremteni kezdenétek. A Jupiter támogató energiájával körbeölel! Önbizalom erősítő varázslatoknak jó ideje lehet. Elengedő szertartásokkal szeretettel várlak!
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a most a fehérjék lesznek. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek szerencséje lehet a hétvége erőterében. A Testedzés és az ügyintézés jó alkalom lehet. (A hold a Kos jegyében lesz jelen.)

Van akinek lezárul egy fejezet az életében, van akinek egy új nyílik meg éppen, és van akinek egy nagy kihívást tartogat a sorsa. Nagy változásokat hozhat ez a hét mindenkinek. Hölgyeim, lehet jönni töltekezni: bárkinek akinek nagyon elege lett – ajánlom a csakra-aura harmonizálást, a szívcsakra blokkoldást, és a ‘Fényrehangolódást’. http://asajah.hu/energiagyogyaszat/fenyrehangolas.php
És hogy én miért vagyok ennyire toppon, mert rendszeresen magamat is töltöm – nálam bevált, nektek is szeretettel ajánlom!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
FIGYELEM: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php