Fényrehangolás

„A lakni a testet annyit jelent, hogy belülről érzed a testedet, érzed az életet benne, és ily` módon rájössz, hogy fölötte állsz a külső formának. Ám mindez csak a kezdete annak a belső utazásodnak, amely egyre mélyebbre visz a hatalmas nyugalom, a csönd és a béke birodalmába, ami egyúttal az órási erő és a vibráló élet tere is.” – Eckhart Tolle

És igen, amikor minden csakrád és meridiánod, tested harmóniában van egymással tökéletes összhangban állsz saját magaddal. Vibrációd magas rezgésen áll, az aurád pozitív energiamezeje betölti életeredet – kisugárzásod áldásos mintában. A dolgok valahogy jó sikerülnek, mindig mindig valamilyen formában jóra fordul körülötted. Uralod az életed, teremted a sorsodat a saját akaratod szerint. Élvezed a létedet – szeretetben létezel. Mert minden pozitív pozitív dolgot vonz. De amikor valami megváltozik, átváltozik minden… gyűlik a gond, emelkedik a haragszinted….aztán csak még nagyobb lesz az elkeseredés benned… Aki nem emelkedik, az süllyed… ha hagyod magad, szétszóródhatsz. Ha nem vagy egészben, nem vagy otthon önmagadban. Sokan kerestetek meg az előző pár hét alatt azzal, hogy valami nyomaszt, valaki néz, valami van ott, a közeledben, ahol élsz…ami félelmet kelt, ami megijeszt benneteket. Van aki entitánsra gyanakodott, van aki halott lélekre gondolt, kísértetre, gonosz erőre… Szabadulni akartatok tőle.
Ha valaki ilyet észlel érdemes „megnézni” milyen energiát érez. A legtöbbször nem bolyongó szellemlény volt az oka a negatív térnek. Hanem egy olyan lény,  elementál,  amit félelemből emelt valaki önmaga fölé, saját mintájára, fekete energiákból, hogy szinte hasonlított is rá – habár kiterjedésében jóval nagyobb volt nála. Innen már csak egy lépés a démoni megszállottság. Ha már nem a krisztusi fényben él az illető, a félelem gonosz erői könnyen megbabrálják. Az idegösszeomlás, negatívba borulás, a  fásultság és a nincs értelme semminek életuntság is erre utalhat – jelzés lehet neked, hogy valami nincs rendben.
Mindenkor érdemes nemcsak tértisztítást kérni ilyenkor, hanem félelemoldást is az esetek legnagyobb többségében elég csak egyszer, van, ahol többször is szükséges a ‘Fényrehangolás‘. Ha ilyen gondod van szeretettel segítek benne, hogy visszatalálj valódi önmagadhoz. A körülvevő negatív entitánsok eltávolításában is számíthatsz rám – keress meg bizalommal az óvatosság sosem árt. Szentelj magadnak időt a tisztításra. (Skypeon és messengeren is érhető a terápiás konzultáció!) A felfényezett energiatér, élettér pozitív erővel tölthet fel, és újra visszanyerheted a magas szintű életenergiád – és áldásban élhetsz tovább!
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, terápiás konzultációimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
energiagyógyász-angyalterapeuta
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Energetikai tisztítások
Blokkoldások – rezgésszint emelés
Félelemoldás – örömtest építés
Tértisztítás
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php