Lelkes, örömteli energiákkal ébredhetünk….

Izgalmas  energiákkal érkezik az Újhold!

Az optimista energiákkal telített Nyilas Újholdat köszönthetjük – november 26-án, kedden, délután  16.05 perckor. A Hold és a Nap a Nyilas jegyében fog állni – ezen a napon.
Az Újhold ismét egy új sorskört indít el – veled, vagy nélküled. Ha rész veszel benne – érdemes a régi elavult hitrendszeredet törölni, és a változásra összpontosítani. Kerüld a panaszkodást és a negativitást-  amit talán egy jelenlévő neptunuszi hatás felerősíthet. Töltekezz a kristályok erejével: az ametiszt ásványkő erős pozitív  rezgésekkel lát el – ékszerként is viselheted.

A Nyilas Újhold segít benne, hogy együttérzőbb, és tisztánlátóbb legyél, a intuíciót és a rációt erősíti meg benned. Érezd rá merre tartasz, külső-belső erőt milyen koncepciót akarhat. (Ha elakadnál életdolgaidban, sorselemzéssel segíthetek.)
Utazásra, kirándulásra, illetve hivatalos ügyek rendezésére is kiváló a nap energiája. Az új dolgok elkezdésének jó ideje az újhold napja, van akinél ez inaktív, és inkább a rákövetkező nap az, amikor nála valami újszerű elindulhat. E naptól egyre jobban vágyódhatunk a meghittségre és a szeretteink közelségére – a karácsonyi ünnepkör nyitányával, az adventi időszak is közeleg.
Újholdkor jó dolog elhagyni a régi negatív beidegződéseket,  és új, lélekemelő szokásaikat lehet elindítani. Érdemes előre készülni erre a napra és eltervezni, hogy miben szeretnéd megújítania életedet. (Az újhold mágiának is jó ideje lesz – ha angyalmágiát szeretnél készíttetni szeretettel várlak, ha felkeresel.)
Újhold napján a Fejedelemségek karának őrangyala Vehuél angyal áll majd az Időkapuban. Imájával megszólíthatod őt: “Vehuél angyal kérlek kérlek irányítsd törekvéseimet emelkedettebb és nemes dolgok felé, amelyek méltók a Te szent nevedhez.” Vehuél angyal csodás uránuszi energiákkal tölthet fel és szerencsés lehetőségekkel áldhat meg. Engedj el minden fejlődésedet akadályozó körülményt, hogy megnyílhass a jobb emberi kapcsolatok felé. (Szerelmi mágiákkal, párkapcsolatot megerősítő angyalozással bátran kereshetsz.)
Újhold napjának tarot lapjaként A Halál XIII. lapot húztam  – a kezem az égiek vezették, mindent ’tisztánhalottam’:  Engedd, hogy elkezdődjön az új Életed – nyiss egy szebb és jobb holnapra!
Légy nyitott az újra, engedd meg magadnak, hogy fejlődhess. Szeretettel várom továbbra is konzultációimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőséget kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés
Fájdalomtest oldás – örömtest építés
Angyalmágiák – Angyalterápiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php