A hétvégén már Adventben járunk!

H E T I     T A R O T !

November 25-től december 1-ig.

A hét elején a Nyilas Újholdat üdvözölhetjük, amely lendületes, optimista energiákkal tölt fel, majd a Neptunusz direkt mozgásba kezd: végetvet a reménytelenségnek, stabilabb napok jönnek, inspirációt kaphatunk az új kezdetekhez. Aztán pedig a Vénusz a Bakba lép – kitűnő időszak ez arra, hogy rendezzük lebegtetett érzelmi kapcsolatainkat. Reálisan átláthatjuk most sorsdolgainkat, fontos sorslépéseket tehetünk meg – a rendelt idő elérkezett.

A Halál XIII.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
November 26-án, kedden a Nyilas Újholdat köszönthetjük! https://asajah.hu/ezovilag/lelkes-oromteli-energiakkal-ebredhetunk.php A megújulás lesz a téma – az ötletekre, inspirációkra figyelj – a belső aranyangyalod üzenhet. Erősítsd a család, az összetartozás érzését szeretteiddel – élvezzétek együtt a létetek. Tanítsd meg magad boldognak lenni. Most tanulásba is kezdhetsz, és anyagi ügyeidben is pozitív változás jöhet.
A hét eleji napok kedveznek a Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és Mérleg napjegyeknek. Nem ajánlatos műteni a combot, az ereket és combnyakat. Ne feledkezzetek meg az idénygyümölcsökről – belőlük kitünő desszertet készíthetsz, csillogtasd meg konyhaművészeted. A legjobb program lehet a társalgás-beszélgetés, természeti séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérjék lesznek. (A Hold a Nyilas jegyében jár.)

Az Erő XI.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Szedd össze magad – légy türelmes másokkal és önnönmagaddal is – lazíts egy kicsit. Az Én-idődet naponta vedd ki. Ha túl gyors vagy, vigyázz megállíthat egy betegség megint. Adj időt magadnak a feltöltődésre – óvatos légy a közlekedésben, a kapkodással bajt kavarhatsz. Kapcsolatgyógyításhoz kapunk jó energiát – érdemes erre az időminőségre időzíteni energetikai feltöltő kezeléseinket is. Oldással, blokkoldással, párkapcsolat elemzéssel, szerelmet megerősítő angyalmágiákkal szeretettel várlak.
A hét közepén a Halak, a Bika, a Skorpió és Szűz napjegyeknek hozhat szerencsét. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A zöldsaláták kellemes változatosságot hozhatnak az étkezéshez. A séta és a barkácsolás, fodrászkodás kellemes kikapcsolódás lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. (A Hold a Bak jegyében lesz jelen.)

A Nap XIX.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Emberi kapcsolataidat rendezhetjük, rokon, baráti találkozókat szervezhetünk. A Karácsonyi ünnepkörben az Advent első vasárnapja érkezik meg.
A hét vége a Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegynek kedvezhet. Nem ajánlatos műteni a a visszereket és a lábszárat. A gyümölcsös natúr ivólével, és gyógynövényes teák fontos tápanyagokat adhatnak neked – szenteld meg a hétvégétek illatmécsessel, gyertyákkal, varázslatos zenével. Az Adventi koszorún az első gyertyát gyújhatjuk meg. Az olvasás, a baráti találkozók és a természetben járás remek időtöltés lehet, ha van kedvez túrázhat egy keveset. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. (A Hold a Vízöntő jegyében lesz.)

A héten lehetőség szerint építsd, és rendezd emberi kapcsolataidat, kapcsolódásaidat. Hozz ki mindenből a legjobbat és a legtöbbet. Nagy önbizalommal, hittel, szeretettel közeledj – önbizalom erősítő terápiákkal kereshetsz! Használd a teremtő erődet – Angyalinkorponálással kereshetsz, energiaszinted növeled, teremtő képességed magas fokát elérheted. Azt vonzod aki, ami vagy – érdemes emelni a rezgésszintedet: Csakra-aura harmonizáló tisztítással várlak szeretettel.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok- asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php