Lendületes napok jönnek…

A Nap a tüzes Nyilas jegyébe lép!

November 22-én, hétfőn a Nap a Nyilasba lép át. Ez a jegyváltás  egészen december 21-ig fog tartani.  Optimistábbak, lendületesebbek, és nyitottabbak leszünk.  A jövő felé fordulva a tervezéshez kapunk jó energiákat. A  hit és az igazság ad nagy erőt – jövőorientálva, lelkesülve fordulhatunk új dolgok felé. Jó hír az, hogy szeretett hazánk, Magyarország  Nyilas energiát képviseli.


A Jupiter által uralt jegyként a Nyilas a növekedésről és az új dolgok megtapasztalásával járó szépségről szól.  Arra inspirál, hogy gondolkozz másként, másképpen, újszerűen. Sokaknak új szerelmet is hozhat a Nyilas ideje – lélektársak találhatnak egymásra. Párkapcsolatok erősödhetnek meg – szakítás csak ott lehet ahol már ‘elégett’ a szeretet-szerelem szál.
Csakra-aura-meridián tisztítással, karma oldás elindításával, angyalozással, életvezetési tanácsadással, tarot opciókkal tudok segíteni az ezoterikus hölgyeknek – bátran egyeztess velem időpontot.


Kívánom, hogy a Nap-Nyilasban töltődj fel  optimizmussal, hittel, reménnyel, jósággal – áldásban élj! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu