Maradj pozitív aspektusban!

H E T I   T A R O T!
Július 27-től augusztus 2-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Óvatosan, lassabban és halkabban, vedd magad kicsit takarékra. Erős energiák hatnak, nehéz gerjesztő erőt mozgatnak. Van, amikor el kell tűrni mások rossz természetét – ne vedd fel a harcot a gonosszal – tudomást se végy az erejéről. Néha le kell fogadni a másokat, olyannak, ahogy vannak. Földeld és védd magad – és tudatosan, okosan, nyugodt erővel belső célod felé haladj! A hétvégén már átlépünk augusztusba.

A Halál XIII. – Szabadulj meg mindazon szokásaidtól, ami kibontakozásodat gátolja. Zárd le, amit le kell zárnod – Tudatosítsd magadban, hogy végtelen lehetőség kínálkozik egy ügy megoldására, így tágítsd ki a látóköröd! Érzelmes-érzékeny napok lesznek a hét elejében. Engedd el a haragot, és ne szívd mellre a sérelmeket. Szakításveszélyes időszak, skorpiós gerjedelmek – szívügyekben ne hozz nagy döntéseket. Óvatosan respektálj – ha lehet csak relaxálj! Egy hűsítő fa árnyékában, a kerti székben lapozgatod a kedvenc könyvedet, de a teraszodon is elmerenghetsz. Valami rendeződik, valami sikerülhet, csak légy pozitív továbbra is. Amikor elengedünk valami olyat, ami már bennünket is túlhaladott, a régi energia helyére mindig valami fényesebb jön, akár emberlélek, akár helyzetképzet, akár egy megoldást hozó szent akarat. Van, amikor nem a dolgokat, és az embereket kell elengedni, hanem a helyzet okozta negatív rosszat.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legjobb időtöltés lehet a strandolás, hajózás, mindenféle vizi program, de a meditációnak is kedveznek az energiák. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A nagy melegben a hűtött frissen facsart gyümölcslevek nagy vitaminforrást találsz. A hét elejében kozmetikára és masszázsra is jó időben leszel – hajat vágatni és mosni ezen a két napon veszélyes, mert korpásodáshoz vezet. A kertészeti munkáknál a hét eleje a fűnyírásnak kedvez, de locsolásra és veteményezésre is jó lehet. A Bak, a Bika, a Rák, és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold a vizes Skorpió jegyébe lép át.)

A Szerencsekerék X. – ragadd meg a jó lehetőséget, vedd észre, és teremtsd meg a szerencsédet. Kellemesebb napok jönnek – az egyensúlyunk, a harmóniánk már nincs veszélyben – az Ikrek-Vénusz csendben besegíthet. Kedvező gazdasági hírek is érkezhetnek – szerencsés találkozásokat is jöhetnek, kapcsolatok épülhetnek, barátságok születhetnek, párkapcsolatok összeérhetnek, felsőbb szintre kerülhetnek. Legyetek aktívak, pozitív lendülettel cselekedjetek!
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a combot és a combnyakat. A legjobb program a kirándulás, túrázás, természetben járás lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A nagy melegben igyatok sok folyadékot, a hideg zöld tea most is jól eshet. A kertészeti munkáknál a hét közepe a szüretelésnek kedvez. Fodrászkodásra, kozmetikára és masszázsra is jó energiák alakulnak. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold szerdától a Nyilas jegyében lesz már.)

A Világ XXI. – hagyd, hogy kibontakozzon mindaz a csoda, ami rád vár! Tovább csitulnak az energiák a hétvégére – a feszítő erők lelazulnak, a marsikus-kos erők csillapulnak. Szerencsésen alakulhatnak a dolgok, az Univerzum támogató ereje is melléd szegődhet.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Bőrápolásra kitűnő energiák vannak, de az esti séta is romantikus elfoglaltság lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. A friss ízletes lédús idény gyümölcsökről se feledkezzetek meg – fogyasztani mértékkel lehet. Péntek, szombat, vasárnap mindenféle szépészeti dolog ajánlott – masszázs, kozmetikázás, fodrászkodás. A kertészeti munkáknál a hét vége a szüretelésnek kedvez, de akár lekvárt is készíthetsz. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold péntektől a Bak jegyében lesz jelen.)

Sorsuraló szeretetben telhet el a heted. Alkalmazkodj a körülményekhez, s tarts tiszteletben a dolgokat, úgy, ahogy vannak – maradj a realitások talaján azt álmaidat kövesd. Mihály arkangyalt hívd, ha fekete energiát érzel, kérd, hogy tisztítsa  le az auratered.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button