Meddig tart az egészséges gyász?

Gyászfeldolgozás

Egy szeretett személy elvesztése jelentős trauma a hozzá közelállók számára. A távolabbi ismerősök fél évig, a közeli hozzátartozók egy évig szoktak gyászolni.

Hagyományosan egy évben határozzák meg a gyászidőszakot, az elhunyt személy szerettei ennyi ideig  hordják a fekete viseletet. Ez nem véletlenül alakult ki,  a lezárás nagyjából ennyi időt vesz igénybe. De ez változó a lelki érzékenység függvénye is lehet: egyeseknek rövidebb, másoknak hosszabb idő kell ahhoz, hogy túltegyék magukat a történteken. Van akinél kitolódik ez az időszak akár évekre is. Ez már az egészségre káros folyamatot indíthat el, úgymint pld. a depresszió, halálvágy, lelki eltávolodás az élőktől.
Úgy tudjuk elengedni az elhunytat tudatosan, hogy visszaemlékezünk a boldog, szép pillanatokra. Egye emlékdobozba érdemes beletenni minden olyan fotót,  kisebb dolgot, ami kellemes emléket őriz. Ezeket szabad, sőt ajánlott elővenni, amikor fájó hiányát érzik az eltávozónak, hogy a tragédia okozta sokkot idővel a szép emlékek felidézése nyomja el.
Ha ama bizonyos gyászév letelte után még mindig nem tud valaki kikeveredni a gyász fogságából, érdemes szakembert, gyász-terapeutát felkeresni. 
Személy szerint ezoterikus megoldássokkal tudok segíteni a feldolgozás folyamatában, energetikai oldással, terápiás beszélgetésekkel, kapcsolat-felvétellel.

Ha úgy érzed súlyos lelki trauma ért – keress meg, egyeztess velem a terápiára. A hosszan tartó gyász súlyos károkat okozhat a lelki, és testi egészségedben – angyalozással segítek visszatalálni az életöröm állapotában. Kérj időpontot, egyeztess velem a terápiára. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu