Megreformálhatod az életed!

Heti tarot
Január 28- február 4-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

“Ugorj ki! – ugorj ki személyiséged Bábel tornyából! Szüntesd meg személyiséged önös zárlatát! Elnyered vele a mindenségtudatod, vagyis a 16-os redukciója után 7-est kapsz. Tehát győzelmet aratsz.” – Szepes Mária

A hét eleje a víz elemnek kedvez.
A Nap XIX.
Pozitív, sikeres energiák, jó hangulat, harmonikus kapcsolódások jellemzik a hét elejét – áldásos életvitel. (Ha neked nem jön össze, érdemes a blokkot oldani már – rontáslevétellel is kereshetsz…)
Fontos találkozások lehetnek a hét eleji napok alatt. Figyeljetek oda az álomüzenetekre. Most a negatív mintáidat átalakíthatod és megreformálhatod az életedet.
Január 30. Nap-Merkúr együttállás. Gondolkodjunk reálisan, vigyázat az át nem gondolt szavakkal, mert nagy kárt okozhatnak. Foglalkozz pozitív gondolatokkal, sétálj lelked napsütötte utcáin –  Mosolyogj!

A könnyű séta jót tehet, kiszellőzteti a fejedet. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A hét elején a meditációnak is jó ideje van.  (A Hold a Skorpióban jegyben lesz jelen.)


A hét közepe a tűz elemnek kedvez.
A Torony XVI.
Valami átalakul – összedől, megváltozik. Szakítás, radiális változás, életmódváltást is jelöl a lap. Ne félj az újtól, ne félj megváltoztatni az Életed. Zárd le azt ami nem működik, hogy helyet adj az újnak. Vegyél részt aktívan az életedben. Törd át az önmagadról alkotott elképzelésekből álló korlátokat!
Január 31. Szaturnusz-Neptun szextil. Rávilágít sorsfeladataidra, reális jelen életbeli céljaidra, amiket megvalósítva felépítheted az életed.
Fontos tanítások jöhetnek álomszimbolikában a lelki vezetőidtől.
A jövőkép átalakulóban lehet – új irányok nyílhatnak meg, tudattisztító energiák érkeznek. Nem ajánlatos műteni az ereket és combnyakat. A séta, gyaloglás jól jöhet. (A Hold a Nyilas jegyében jár majd.)

A hét vége a föld elemnek kedvez.
A Válaszutak – szeretők VI.
Egy nem működő baráti, vagy szerelmei kapcsolat lezárását is mutatja a lap. Döntést kell hoznod valami fontos érzelmi ügyeben – mert válaszút elé érkeztél. A kölcsönös megértésen, szereteten alapuló kapcsolatok megerősödnek. A szíved szerint dönts – van akinek a lélektársa kopogtat,  az is lehet, hogy talán a ‘nagyő’. Vagy talán két ember közül kell választanod. Tudatosítsd magadban, hogy mindig választhatsz és erősítsd magadban, hogy ösztönösen jó döntéseket hozol. Most fontos döntések születhetnek meg bennünk – figyelmünk befelé tekint – érdemes mély meditációkat végezni. Szeretetteinkkel is sokat legyünk együtt, ha tehetjük.  A kulturális programoknak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csontot, fogat és izületeket.A holdállása a szellemi munkát inspirálja.  (A Hold a Bakban lesz.)
Hétfőn már Telehold – készülhetsz az elengedésre…


Pihenj sokat, és foglalkozz szeretteiddel. Hagyatkozz a megérzéseidre, a  szíved vezessen – tisztánlátásod segíthet. Néha kicsit lassíts le  és élvezd az Életed!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várom sorselemzésre, tarot útmutatóra, energetikai tisztításra, útmutató tarotra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Elérhetőségem: Délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php