Minden éjjel álmodunk

Mindenki álmodik

Van, aki emlékszik rá, ébredés után és van, aki nem. Ha emlékszel az álmaidra, érdemes álomnaplót vezetned. Ezt úgy tudod a legegyszerűbben megtenni, hogy kézbe veszel egy füzetet és a lap bal oldalára felírod mit álmodtál, mikor – majd a bal oldalra azt, hogy mi történt veled tíz napon belül.
Egy idő után – lehet eltelik egy-két hét, vagy hónap is! – ebből a naplóból meg tudod fejteni az álmaid szimbolikáját. Pld. mit jelent egy függöny, vagy egy fiók a te számodra. Mivel az égi segítők mindenkinek más szimbólummal üzennek, ezért a te saját álmaidat csakis te tudod megfejteni. Mert lehet, hogy  másnak egy függöny, vagy egy  fiók teljesen mást jelent, mint neked.
Ha nem emlékszel az álmaidra az azt jelenti, hogy égi segítőid nem a tudatodnak, hanem a tudatalattidhoz szóltak. Ilyenkor elfelejtheted azt álmaid felébredés után. Viszont pár nap múlva fantasztikus ötleteid születhetnek egy-egy meg nem oldott problémádra. Nos ezek az aha’-élmények valójában azok az álomüzenetek, amikor nem elékeztél – egy idő után feljön a tudatba, s a tudatos ének értelmezni tudja.


Többféle álom van
Léteznek betegség álmok, üzenet álmok, vágyálmok, krízisálmok, figyelmeztető álmok, visszatérő álmok.
A profetikus álmok irreális színekben pompáznak – semmivel sem lehet őket összetéveszteni – ezek az üzenetálmok a valóságban meg fognak történni. Lehet, hogy nem pontosan úgy, ahogy álmodtad – mert néha a tudat is hozzátesz valamit… de szinte minden esetben, hasonlatosan fog megesni a történet lényege.

Az álom mágiája
Szepesi Mária szerint az okkult törvény kimondja: A dolgoknak először ideában kell mágikus erővel megformálódniuk ahhoz, hogy a materiában is valósággá legyenek. Az álmodó vágyai, hiányérzetei portréját formálja meg először asztrál anyagból, hogy e képzeletteremtés ha egyre több pszichikai vágyplazma koncentrálódik, sűrűsödik össze benne létrehozhassa a mágia szilárdabb mását a nappalban a fizikai létsíkon is.


Álomfejtés
Az álmokat bizony nehéz megfejteni – spirituális szintű értelmezését tudom megmondani, neked kell személyre szabni – így tudjuk közösen értelmezni üzenetálmaidat, az általad vezetett álomnaplód segítségével.
Minden álom jelez valamit – érdemes rá odafigyelni.  Ha álomfogót használsz a hálószobádban azt is érdemes időről időre  energetikailag kitisztítani, mivel sok negatív energiát tárolhat. A tudatos álmodást egyébként Gábriel arkangyal patronálja. Minden ‘álomfejtő konzultációhoz’  angyal tarot üzenet is ajánlok számodra. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kamarás messengeren is vállalok foglalkozást!

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu