Minden okkal történik…

“Akarnunk kell a változást. Fel kell ismernünk a fájdalmat, amit akkor érzünk, ha nem változtatunk, és látnunk kell azt az örömöt, amit akkor fogunk átélni, ha megváltozunk.” – Adam J. Jackson

Minden és mindenki okkal érkezik az Életünkbe. Az események nem véletlenszerűek – mi vonzottuk be őket oda. Lehet ez egy találkozás, egy váratlan lehetőség, egy betegség, egy veszteség, egy örömhír, vagy bármi más… El kell fogadnod, hogy amit bevonzottál az előtted áll, ne legyen benned ellenállás.
Egy dolgot tehetsz, fel teheted a nagy kérdést magadnak: Miért történik ez velem? Mi az oka, mit tanulhatok belőle? Mire akarja felhívni a figyelmemet az Élet?
Figyeld a visszajelzéseket – figyeld az érzéseidet… és éld meg az érzéseidet. Bármi legyen is az …félelem, szomorúság, csalódás, vagy öröm… Megtapasztalni jöttünk, érezni, megélni, átélni… Minden ami történik veled téged szolgál, fejlődni segít.

Kép: Ganésha, a Szerencse elefántfejű Istene

Higgy a sorsodban higgy abban, hogy mindenre van megoldás, higgy abban, hogy mindig van feljebb…higgy abban, hogy mindig olyan feladatot kapsz, amit meg tudsz oldani – ami megfelel a spirituális létezésednek. És előbb utóbb rájössz, hogy minden áldás – áldás, mert hozzásegít, hogy általa jobban megismerd magad.  Bízz a Gondviselésben! Teremtsd meg a szerencsédet – a spirituális ember céltudatosan halad!
Minden konzultáció ajándéka csakra-aura harmonizálás, energetikai rezgésszint emelés. Spirituális tanácsadással, sorselemzéssel, blokkoldással, önbizalom erősítéssel szeretettel várom az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – rezgésszintemelés
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php