Retrográd Merkúrban – Heti tarot

H E T I   T A R O T
Február 24-től március 1-ig.

A tavasz első napja lesz a vasárnap!

A Bika-Uránusz és a Halak segít most mindent megérteni, átérezni, tisztázni és rálátni. Bízz a megérzéseidben, minden a legjobb úton halad – és előbb, vagy utóbb de pozitívra fordulgat, csak továbbra is józan ésszel, okosan!

A tarot bölcsessége élni tanít!

A Hold XVIII.
Kicsit lelassulhat az élet Halakban hátráló Merkúrban – jöhet a tervezgetős időszak, a mi lenne, ha…és merre az előre. Bölcselkedős időben – elmélkedős lélekben – érdemes mély meditációkkal lenni. A kommunikáció lassan felélénkülhet, blokkok is oldódhatnak benned.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag most a cukor és a szénhidrát lesz. A legjobb program lehet a lábfürdő, a talpmasszázs, avagy egy vízparti séta. Igyatok gyógyteákat, nyugtató és lelkesítő is lehet. A a Bika, a Rák, a Szűz és a Bak napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek. (A Hold a Halak jegyében lesz jelen.)

A Torony XVI.
Beindulnak a dolgok, lendületet kaphatsz. A Kos-Vénusz feszült energiákkal támad – kerüljétek az agresszív helyzeteket, törekedjetek a harmóniára. Sorsváltoztatásra is jó idő lehet. Vágjunk bele új dolgokba, induljunk el a saját utunkon, és mások által támasztott korlátainkat romboljuk le. Merjünk rombolni ahhoz, hogy újat alkothassunk. Próbáld elhagyni a komfortzónád! Nézd meg, milyen elavult elképzeléseid, hiteid, hiedelmeid gátolnak és cseréld le őket építő hitekre. Mitől határoltad el magad? Ha összeomlást éltél meg, tudd, hogy egy új rend előhírnöke. Bízz a folyamatban, az életben…Törd át saját korlátaidat!
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Az ügyintézés, a testedzés jó időtöltés lehet. A mézes tea kellemes csemege lehet. Az Ikrek, a Bak, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold a Kos jegyében lesz.)

A Császárnő III.
Jobban átláthatjuk sorsdolgainkat az uránuszi energiák által. Állj két lábbal a földön és lépj a tettek mezejére. Tudatosítsd magadban, hogy minden azért van, hogy fejlődj általa, lásd minden helyzetben a segítő szándékot, vedd észre a szépséget és bőséget magadban és magad körül. Jó időben érdemes lesz kimenni a szabadba – egy kis séta, vagy nagyobb kirándulás, bármiben gondolkodhatsz! A neptunuszi energiák gyógyítólag hatnak – de jó ideje lehet gyógymasszázsnak, gyógyító energetikai kezeléseknek is – gyorsabban gyógyul most minden.
Figyelem kellemetlen, váratlan helyzetek is adódhatnak a hétvégénkben – legyetek éberebbek!
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Nagytakarításnak jó ideje lehet. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvez a hétvége erőtere. (A Hold a Bika jegyében jár majd.)

Légy hálás mindenért, amit elértél – belső békével töltekezz. Figyeld az égi vezettetést – van akinek álomszimbólumokkal üzennek az égiek, van akinek megérzés formájában jön a segítő jelzés. Tartsd a rezgésszinted, ne hagyd el magad, törekedj arra, hogy a jókedved megőrizzed.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.

Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php