Misztikus napok jönnek – magas teremtő fényenergiák mozognak!

H E T I   T A R O T!
Május 18-tól május 24-ig.

Újholdas hetünk lesz!

Május 16 és május 24 között plejádi  ‘fényenergiakapu’ nyílik – kapcsolódjatok a szeretethez! Erős, aktív  energiák telítődnek, kreativitásunk is megnőhet  –  rezegj együtt az Univerzummal. Belső munkára, imákra és varázslatokra is a legjobb az időminőség.

Az Igazság VIII.
Lépj harmóniába önmagaddal – hited, belső szent akaratod vezéreljen.  Kedden a Mars a Halakba lép át – kissé feszülős energiákat hozhat – lazításban gondolkodjunk aznap! Majd szerdán a neptunuszi energiák energiátlanságot hoznak.  Párkapcsolatodat egy felsőbb szintre emelheted, de új barátságokra is szert tehetsz –  óvakodj a vitáktól! – igazságos döntéseket hozhatsz.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A testedzéshez jó energiák lesznek, kezdhetsz lomtalanításba is, de az ügyintézésnek is kedvező lehetőségei lehetnek.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. Fogyókúra elkezdésére kedvező az időtér,  a hajfodrászodat is felkeresheted.
Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – tenni, cselekedni érdemes. (A Hold a Kos jegyében lesz.)

Az Ítélet XX.
Minden lépés sorsdöntés – hozd létre az értékesebb létedet.
A Nap az Ikre lép át – kellemes nap barátságápolásra – kommunikációs energiánk is megnő. Pénteken az Ikrek Újhold köszönt be! Tisztítókúráknak jó ideje lesz. Tértisztításra is a legjobb lehet! Mindenféle tisztító, elengedő folyamatot érdemes egy szertartással lezárni, vagy változást hozó szertartássorozatba kezdeni. Ha szeretnél ezen a napon eljönni hozzám – lehet jelentkezni konzultációs időre! Fontos, hogy lépj ki a mérgező kapcsolataidból, és engedd el azt az önsorsrontó helyzetekkel együtt. Változtasd át az életviteledet élhető minőségre, áldásos helyzetre, emberi mértékben.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A kertészkedés a legjobb időtöltés lehet, de a rendrakásnak is kedveznek az energiák. Fogorvosi vizitre a hét közepe kedvez. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és sók lesznek A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – fizikailag is mozdulj el.  (A Hold a Bika jegyében lesz.)

Az Erő XI.
Szeretet energiáddal teremts – engedd el a blokkjaidat, szelíd erővel győzelemre viheted az életed. A jelenlevő vénuszias-merkúri energiák által jönni-menni vágyódásunk megnő – társasági életünk is felélénkül, elkezdhetjük tervezni a nyaralást. Családi, társasági programoknak kedvező lehetőséget adhat a hétvége erőtere. Figyelj oda profetikus álmaidra – megfejteni az ébrenlétben lehet. Az Ikrekben randizik majd a Vénusz, a Hold és a Merkúr is. Tedd le a terheidet, engedj  és adj erőt az új kezdeteknek. Erőd nagy, hatalmas – sokra viheted. A megérzéseidre hallgass – így nem téveszthetnek meg fekete lelkű emberek.
A hétvége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A masszőrödet most felkeresheted, remek az időzítés erre – de a fodrászkodásra, hajfestésre, hajmosásra kitűnő az alkalom, az otthoni kozmetikázásnak is jó lehetősége lesz – arcpakolás, meg miegymás – ahogy érzed! A legjobb időtöltést lehet a városnézés – vagy valamilyen művészeti program. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és olajok lesznek.  Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – persze, csak ha nincsenek büntiben.  (A Hold az Ikrek jegyében lesz.)

 

Kezdenek szép lassan helyére kerülni a dolgok, még ha most átláthatatlannak tűnik is több minden.  Lehet megbocsátani, békülni, helyrehozni, rendet rakni, elfogadóbakká válni, békésnek lenni – örülni. Az új lehetőségekkel együttrezegni, megtalálni azt, akit amivel, akivel együtt tudsz haladni. Érdemes új terveket szövögetni – megvilágosító pillanatokkal ajándékoznak meg az égiek megint – csak figyelj!  Ahol elakadásod van, ott vannak a nagyobb blokkok – lelki szinten old a helyzetet – fizikai cselekvéssel, tetterőenergiákkal lépj egy merészet. Az új kezdetek előtted – minden gondolatoddal sorsodat teremted.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Share Button