Misztikus teliholdban!

A telihold most a  sorsfordító elengedésnek kedvez!

2022. május 16-án,  hétfő hajnali 6:15-kor  a Skorpió telihold köszönt be ránk!
Rakd le lélekterheidet, szabadítsd fel magad az önsorsrontó helyzetekből.
Azt ahol nincs harmónia az életedben, ami nem hoz boldogságot, áldást, azt most könnyebben el lehet engedned. A  szaturnuszi sorsrendező energiához  a Mars és a Neptunusz rezgése  is kapcsolódik. Az égiek veled lesznek, és segítenek szembenézni a félelmeiddel, a feladataiddal.
A jelenlevő rezgések arra inspirálnak, hogy: Vállalj végre felelősséget az életedért, és engedd el a negatív  ragaszkodást, azt az önsorsrontó életmódot, amit régóta folytatsz. Talán a lelked betegséggel is szembesített, és  jelzi már jó ideje neked, hogy lépned kell.  Nem késlekedni, hanem sürgősen cselekedned, mert nem vagy jó helyen, ahol pont most vagy az életedben.
Légy bátor és lépj szintet:  Kezdd az elengedéssel, majd a teremtéssel.

Készülj fel  az angyalmágiára: Imagináld az őrangyalodat, név szerint és kérd meg arra, hogy  legyen mellett a terveid megvalósításában. Töltsön lelki erővel  az angyalozás alatt. Invitáld meg  Mihály arkangyalt is a mágiához. Kérd, hogy szentelje meg a teret és  áldja meg a szertartásodat.  Majd állj egy csípőszélességű nagy terpeszbe, és emeld az ég felé a két tenyeredet, és mondd ki:  “Ezennel itt és most, elengedem mindazt ami már nem szolgál engem, ami lehúz, ami gátol a fejlődésemben.” Ezután sorold fel részletesen, mindazt, amit el akarsz engedni…nem kell kapkodnod, szedd össze minden gondolatod.  Mond ki hangosan ismét: “Vegyétek el tőlem ezeket a negatív gondolatokat, energiákat,  mert már nincs rá szükségem!”
Ha jól csinálod, érezni fogod, ahogy a szándékod szerint, kihúzzák, kivonják az  energetikai rendszeredből a negatív rezgéseket.  Érezhetően felszabadulsz. Majd most mondd ki ezt: “Megfogadom,  magamnak, hogy egy áldásos életet teremtek megfontoltan, átgondoltam,  tudatosan  olyat, ami felemel, ami előrevisz,  ami jóllétet, boldogságot hoz számomra. ” Fel is sorolhatod a terveidet.
Ezt követően pedig gyújt meg egy általad megszentelt  fehér gyertyát,  vagy mécsest és a kedvenc füstölődet. Tegyél fel egy szép neked tetsző meditációs zenét. Csendesedj el,  csukd be a szemed – kerülj alfa állapotba.  Ha kellőképpen ellazultál vizualizáld azt a jóllétet, amit el szeretnél érni. Adj pozitív hitet a teremtésedhez – gondolj úgy rá, mintha már meglenne. Tartsd ezt az aurádba teremtett  képet legalább 68 másodpercig. Ez mostantól egy létező ‘elementál’ – él, pulzál és hall téged. Mindaddig, létezni és vonzani fog, amíg csak pozitív energiákkal töltöd: jóérzéssel gondolj rá!  – nap, mint nap erősítheted a képzeleteddel. Végezetül pedig  jelen időben, adj  hálát előre az Univerzumnak azért,  hogy segít ezt megteremteni neked. A hála a csoda mágnese – felgyorsítja a manifesztációt.

Az Időkapuban Hahajah őrangyal fog tartózkodni, a  Kerubok karából, Raziel arkangyal csapatából. Ez az angyal biztosítja pártfogoltjának a legtisztább és leghatékonyabb páncélt a balsors ellen. Ő irányítja az Uránusz és Mars energiáit, s a hozzá forduló személyt a világos helyzetek felé tereli és vezérli. Ez az angyal űzi legmesszebbre a balsorsot. Hahajah Őrangyal a menedék angyala nevet is viseli.
Töltsd fel kristályköveidet, ásványi ékszereidet a telihold tiszta fényével. A holdséta is remek ötlet lehet, – romantikusan, édes kettesben a kedveseddel. A tarot lapjaidat is tisztíthatod és töltheted az erős rezgésekben.
A jupiteri energia szerencsés lehetőséget tárhat eléd, ha elindulsz a jobbító életed felé. Ha hiszel önmagadban és a Segítőkész Szent Szellemvilág   erejében, és  a saját sorsodban,  ha jó helyen vagy az életedben, meglásd hamarosan áldásokban részesülhetsz.
Oldó, blokkoldó kezelésekkel,  angyal lehívásokkal, fehér mágiás elengedő égetéssel,vezetett meditációval segíthetek, ha felkeresel. Előretekintő tarottal,  sorselemzéssel belenézhetünk a jövődbe.  Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Keress bizalommal- nemcsak személyesen, de kamerás messengeren is vállalok foglalkozást, tanácsadást – érdeklődj a részletekről. Bejelentkezéskor jelöld meg, hogy miben kész segítséget. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu