Ne hozz most fontos döntéseket!

H E T I    T A R O T !

Június 8-tól június 14-ig.

Fogyóholdban járunk. A Plútó, a Szaturnusz, a Vénusz és a Jupiter is retrográdban. Ne kapkodd el a dolgokat – alaposan gondold át magad. Félreértésben nem lesz hiány, tehát légy figyelmes, szavaidra vigyázz!

A TAROT BÖLCSESSÉG ÉLNI TANÍT!

A Válaszutak VI.
A hét elejének erőterében a nyilas telihold hatása még érezhető lesz. A kapcsolati lezárásoknál Camuelhez és Zurielhez, a harmónia megteremtésében pedig Jophiel, Haniel és Raquel arkangyalokat idézzétek. Gondold át gazdasági, pénzügyeidet – ne költekezd túl magad. Kihívások is érkezhetnek a marsikus energiák által – láss minden gondot feladatnak, próbatételnek – a megoldás lehetősége mindenben benne van.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Jó program lehet a lakás, pince szellőztetés, vagy valamiféle kulturális esemény. Az egész hét kedvez a tisztító, és a  fogyókúrának. Hajmosásra a keddi és a szerdai nap lesz a legjobb.
A kertészeti munkákban gyomlálásra a hétfői nap, a Bak hold miatt is kedvező lehet, az öntözés viszont nem javallott a keddi és szerdai napokon. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek, legyetek figyelmesek! (A Hold Bak, majd keddtől a Vízöntő jegyébe lesz jelen.)

A Hold XVIII.
Ne kapkodd el a döntéseidet – az Ikrek jegyében lévő Nap erre inspirálhat. Erősítsd az érzelmi szálakat szeretteiddel – kisebb családi konfliktus lehetősége azonban fennállhat – Gábriel arkangyalhoz fohászkodhatsz a békés megoldásokért.  Emésztési gondokkal küzdőknek Rafael arkangyal hozhat jó megoldási lehetőséget – akár gyógyító gondolatokat, avagy a megfelelő gyógymódokat.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Kellemes időtöltés lehet a vízparti séta, talpmasszázs, avagy a meditáció – elmerülhetsz szellemi vezetőid üzeneteiben. Csütörtök, péntek nem kedvez a hajvágásnak – ezt vedd figyelembe, egyébiránt a kozmetikusodat bátran felkeresheted a hét további napjaiban. Fűnyírásra a csütörtöki nap remek lehet. A Bika, a Rák, a Skorpés a Bak napjegyeknek szerencséje lehet – pozitívan közlekedjetek. (A Hold csütörtöktől a Halak jegyébe lép át.)

Az Akasztott ember XII.
A jelenlevő
neptunuszi energiák által azonban érzékenyebbek lehetünk – nem látunk tisztán, így nagyobb döntések meghozatalára nem alkalmas a hétvége, a zavaros energiák miatt. Ne generáld a feszültséget, inkább a kompromisszumra törekedj. Ha túlbonyolódnál Mihály arkangyalt imagináld – vele megtalálhatod a megoldást.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A testedzés, az olvasás is remek, időtöltést lehet, de ha van hozzá affinitásod, lomtalanításba is kezdhetsz. Hajvágásra a szombati nap nem alkalmas, de hajmosás a vasárnap kitűnő lehet. Fűnyírásra a szombati nap remek lehet, vasárnap pedig a gyomlálásnak kedvez. Az Ikrek, az Oroszlán a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kellemes hétvégéje lehet – találjátok fel magatokat! (A Hold szombattól a Kos jegyébe lesz.)

Az erőd hatalmas – teremts vele! – szedd össze magad.  Szeresd azokat akik körülötted vannak. Találd meg mindenben a szépséget! A szövetség szent – az összefogásban a szeretet. Kerüld a konfliktusokat – ne harcolj, hanem szövetkezz. Ne irritálj, légy kedves. Érezd meg, hová tartozol. Figyel a szavaidra, mert mindennel csak teremtesz… Légy együttérző, és hiteles. A veled nem egy szinten lévőkhöz türelmes, aki ártani akar azt engedd el. Védd magad a rossz ellen. Furcsa ellenséges energiákat áraszt a téridő – ne légy a játékszere. Hagyd érvényesülni a benned lévő békét és szeretetet. Ápold szeretetkapcsolataidat, és erősítsd a szeretetszálakat.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Share Button