Ne őrizz haragot a szívedben!

 A megbocsátás szabaddá tesz!

“Vannak gyógyíthatatlanul sérült emberek, kiket a kapzsiság, a hiúság és az irigység oly mélyen megfertőzött, hogy nincs semmiféle mód reá, megközelíteni és megengesztelni beteg lelküket. Ezeket szánjad, de kerüljed. Nincs az a nagylelkű cselekedet, önzetlen magatartás, bátor és nemes közeledés, ami segíthet ez embereken.
Különösképpen az irigység kínozza ez embereket. Epét hánynak, álmukban felordítanak, hánykolódnak vackukon, mint a nyavalyatörősök, habot köpnek, ha azt látják, hogy valaki munkával vagy a kegyes sors jóindulatával szerzett, elért valamit az életben. Betegek ezek, fertőző betegek.
Kerüld a társaságukat, ne hidd, hogy érvelés, bizonyítás valaha is meggyőzheti őket. Mintha a leprásnak akarnád bizonyítani, hogy az egészségesek bűntelenek és ártatlanok! Nem hiszi el. Ha feltárod előttük betegségük igazi okát, meggyűlölnek. Ha érzéseikre akarsz hatni, fütyköst ragadnak. Oly mélyen élnek indulataikban, mint a száműzött sorsában: nem ismernek más megoldást, csak a bosszút.
Ne alkudozz velük, kerüld őket, s viseld el létezésüket a földön, mint egy sorscsapást.”- Márai Sándor


Kiegyensúlyozott emberré úgy válhatunk, ha képesek vagyunk felismerni, hogy tulajdonképpen feleslegesen aggódunk egy olyan dolog miatt, ami nem létezik, és még bárhogyan alakulhat. A mi döntésünk az, hogy az energiánkat a múltban való rágódásra, a jövő miatti aggódásra, vagy a jelenre helyezzük.
A düh gyengíti a májat, a bánat gyengíti a tüdőt, az aggodalom gyengíti a gyomrot, a stressz gyengíti a szívet és az agyat, a félelem gyengíti a veséket.
Stresszoldás, blokkoldás, energetikai tisztításokkal kereshettek – hívj bátran és egyeztetünk. Szeretettel várom a hölgyeket ezoterikus terápiákkal. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu