Neked mi a szíved vágya?

December 10 és 14 között a Vénusz-Szaturnusz-Plútó együttállás sorsfordulati energiákkal rendelkezik – szabad akarattal sorsteremtő hatalmad van.

A párkapcsolat nem csata, hanem szövetség!
És hogy mi a boldog párkapcsolat léte:  Mindig figyeljetek arra, hogy a vita ne mélyüljön el köztetek, szeretettel tanítsátok egymást, és fordítsatok egymásra minél több minőségi időt. Bízzatok egymásban feltétel nélkül, és tiszteljétek a másikat. Legyetek mindenekelőtt őszinték,  támogassátok egymást, és ne versengjetek egymással. Őrizzétek meg az intim lelki közelséget. Párkapcsolat elemzésre nemcsak akkor lehet jönni, ha elromlott valami…hanem már akkor, amikor kezdődik az a valami…

Egyre több hölgy keresett meg mostanság azzal, hogy sokat vitatkozik a partnerével, a párjával, a kedvesével…pedig azt gondolta, hogy a lélektársával él.
Az emberek azt hiszik, hogy a lélektárs olyan valaki, aki tökéletesen illik hozzájuk, és pont ezt keresi mindenki. Az igazi lélektárs azonban tükör, az az ember, aki ráirányítja a figyelmedet mindarra, ami visszahúz és így változtatni tudsz az életeden. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén, és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. A Lélektársak közötti vonzalom a szent munkán és az önmegvalósítás útján alapul. Egy lélektárs olyan, mint saját visszhangunk az anyagban, aki ugyanazon a feladaton munkálkodik, hogy Isten egyik tervét megvalósítsa. Lélektársból lehet több is, olyan lelkek, akikkel már sokszor találkozhattunk is előző életeinkben. Ezért is tűnnek rögtön az első látásra nagyon ismerősnek. Sok esetben várnak az újraegyesülésre, hogy segíthessék egymást. Az igazi lélektárs valószínűleg a legfontosabb ember, akivel valaha is találkoztál, mert ledönti a falaidat és felébreszt. Mindenkivel akivel párkapcsolatunk alakul ki, azt feladatul kapjuk. A tükör mindig működik, csak képesnek kell lennünk belenézni…

Nem a vitára, hanem a megoldandó feladatra érdemes koncentrálni.
A hogyan kerültél oda ahol vagy miértre. Miben tévedtél, miben vétkeztél, miben bántottál teljes egészre. Amikor teljes egész vagy önmagad vagy, amikor kételkedsz csak félember vagy. Ilyenkor kerülsz a tanácstalan döntésképtelenség állapotba. Sérelmekkel, haraggal, bosszús gondolatokkal nem lehet békülni, bocsánatot kérni – nem lehet a kapcsolatot egy magasabb szintre emelni. A spirituális képességeket empátia tolerancia, nagylelkűség, elengedés, együttérzés, szeretet, elfogadás, befogadás magasszintű energiáját  lehet ilyenkor átélni, magadévá tenni.  Minden sorshelyzet egy tanulás, egy tanulási folyamat, egy lelki fejlődési lehetőség. Ha magas rezgésszinten élsz belátod, megérzed mi az ami a blokkot képezi benned. Ezért nálam minden tarot konzultáció ajándéka a rezgésszint emelés, valamint a szívcsakra blokkoldás. Hogy újra rátalálj önmagadra, hogy újra rátalálj arra a pontra, ahol a szerelem megszületett benned a párod iránt. Amikor már mély sebek vannak, és nagyon elmérgesedett a kapcsolódás angyalmágiát készítünk a tisztítás érdekében. Így mind a két lélek tisztítás-harmonizálása elindul, és az eredeti szerelemszál erősödik. Nem a vita kell, nem a csata kell – hanem az át és megbeszélés, az intim,  mély lelki beszélgetések hoznak eredményt a hogyan továbbra. Ha tiszta a tudatod, tiszták a gondolatok – ha nem ül harag a szívedben könnyebben megy a megbocsátás, és az átgondolás után az újratervező átalakulás. Amilyen te vagy olyan lesz a másik – ha te változol ő is változni fog. Adj időt magadnak, adj időt a kapcsolatodnak, hogy ő is átlássa és eldöntse, hogy veled mire vágyik.


És amikor már nagyon elfáradtál…
És ha már nincsen áldás a kapcsolaton, olyannyira ‘elromlott’, hogy újjáépíteni sem lehet – az elengedésen kell elgondolkozni. S nem haraggal, gyűlölettel továbbharcolni. Ahol alacsony a rezgésszint, ahol nagy a negatív energia, abban a családban, abban az otthonban nem a fény győzedelmeskedik, hanem a fekete energia. És ahol ilyen energia van, ott nem angyalokat láttok vendégül, hanem gonosz erőket – lehúzó gondolatokkal csak a fájdalomtested építed fel, s ilyen állapotban fényrehangolódni nem lehet.

A nagy döntések előtt mindig megállunk kicsit… Azzal az  érzéssel hozhatsz jó megoldást, amikor arra gondolsz, hogy mit tenne most a szeretet.  Abban amiben a lelked megnyugszik, ahol a szívedben béke lesz,  az  a legjobb döntésed.  Egy különleges meditációval segíthetek, hogy elérd ezt az állapotot. Szeretettel várom konzultációimra – akár személyesen, skypeon, vagy messengeren, – a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Tisztító meditációk – elengedés, oldás, blokkoldás
Angyalmágiák-szerelem megerősítésre, kapcsolat bevonzásra.
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php