Különleges fénykapu nyílik – Ikrek Telehold

A Telehold csütörtökön, december 12-én  06.15-kor köszönt be ránk a levegős Ikrek jegyében.

Az Ikrek könnyed, levegős jegye elhozhatja a fellélegzést számunkra – az elengedésben segít. Fontos, hogy zárjuk le a sérelmeket, és hangolódjunk a pozitív sikereinkre. Elengedéssel, szívcsakra blokkoldással bármikor kereshetsz. A blokkol oldásával felszabadultabb energiákkal ékeskedhetsz. Hozd magadra magas szintre tégy olyasmit, ami számodra örömöt okoz. Az öröm az az energiaforrás, amivel magas rezgésszintre hozhatod magad.


Most a terhek letételéhez kapunk jó energiákat. Szellemi fejlődéssel és kreativitással kapcsolatos varázslatoknak lesz jó ideje ezen a napon. Érdemes most elhagyni a komfortzónát – és keresni a veled egyhullámhosszon rezgő emberek társaságát. Ismerkedni, barátkozni, békülni is lehet. Kommunikálni tehát most könnyebb lesz. Lehet baráti találkozókat, rokonlátogatást is erre a napra időzíteni – de a randi is izgalmasabb lehet. Ha zaklatott lennél inkább relaxálj, és nyugtasd magad egy kellemes relax zenével, vagy egy finom teával, illóolajjal fűszerezett  estével.


Egy különleges  fénykapu nyílik ezen a napon déli 12 órakor.
Gondolj csak az angyalszámokra, 12-12: Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben! Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.
Az elengedésben most leírhatod egy papírra amit másképpen szeretnél majd – s mi az amitől búcsút vennél – majd égesd el, és fújd szét a szélben! Az elengedés után persze, készülhetsz a teremtő mágiákra – ha hited megvan hozzá – a most felküldött imáid a rendelt időben megvalósulhatnak. Hatalmas rezgésekkel mellette áll az Univerzum.
Egyébként pedig telehold előtt két nappal, és utána is kettővel még tart a hatás – így gondolj rá! Ha angyaloznál ezen a napon használd az imagináláskor az előzőleg megtisztított és feltöltött hegyikristályt – bal kézben tartva erős energiákat mozgat meg számodra, segítve a fenti világgal való kapcsolattartást.


Az Időkapuban Imamjah őrangyal áll, a Fejedelemségek karából, Hániel  arkangyal csapatából. Imamjah marsi és vénuszi energiákat ural – dinamikus energiája felszabadító hatással bír.  „Imamjah angyal a Te mértéked szerint cselekszem, Önmagam és rokonaim, mindenki számára úvjÉdent szeretnék alkotni, világosíts meg kérlek, hogy tökéletes eredményt érhessek el.” Az imájával kapcsolódhatsz hozzá, majd mond el a kérésed. A hála és a szeretet rezgésén emelkedett lélekkel – a köszönet se maradjon el. Légy tudatos megélő és töltsd fel magad a Telehold fényével.

Csodás hangolódást kívánok, örömben, szeretetben!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – Elengedő szertartás, meditációval
Oldás, blokkoldás – szívcsakranyitás
Szerelmi jóslás – kapcsolaterősítés,rontáslevétel
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php