Nemcsak a csoda segíthet!

Sokszor van úgy, hogy egyébként nincs semmi szervi baj egyik partnernél sem, anya és apa tudna lenni bármelyik, de valahogy mégsem megy.  Nem érkezik a kívánt gyermekáldás.
Ilyankor érdemes megnézni a lelki okokat is, mert a blokkot oldani lehet.  Például félelem attól, hogy rossz szülő leszel, rettegés az előző életbeli anya-gyermek  rossz viszonytól, amire esetleg a lelked emlékezhet. Vagy talán attól, hogy a párodnak már nem leszel elég jó, ha pocakos kismama leszel, és így tovább… Volt már olyan is a praxisom alatt, amikor azért nem fogant meg a baba, mert az anya nem azzal élt, akit a gyermek lelke kiválasztott apának… Bonyodalmas helyzetet keletkezett. Érzelmi blokkoldással segíthetek.

Mert anyának lenni a legmegszenteltebb dolog!
Az test energetikai szint emelése a belső szervekre is hat – könnyebben megfogan és jobban fejlődik a magzat a magas energetikai szinten lévő méhben. Ha ilyenféle gondod akadna, keress meg, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segíthessek neked. Az utóbbi két év alatt három csemete érkezett így meg, habár az orvosok meddőséget diagnosztizáltak, mégis megszületett mind a három csodás gyermek! (Egyébként korábban jelezte már az aurában is, hogy érkezik.)
Lelki szinten érkeznek a válaszok – angyali energiákkal dolgozom.
Ha nem jön a kívánt gyermekáldás energetikai feltöltéssel segíthetek – termékenységi napok ajánlással!
A fogantatás után meg lehet tudni azt is, hogy van-e már benne lélek, vagy esetleg csak  később a születéssel érkezik.
És Ha már a gyermek megfogant, jó tudni hogyan van, rá lehet kérdezni arra is, hogy miként fog megszületni, de akár arra is, hogy az anyuval, vagy az apuval van karmája… Milyen nevet szeretne, stb.stb… Ilyenkor rengeteg kérdés merülhet fel amire választ kaphatunk a konzultáció alatt – érdemes előre megfogalmazott kérdésekkel jönni hozzám.
S ha  megszületett a baba, a lehetséges élettervét is meglehet ismerni már. A sorslapjai megmutatják milyenféle életet irt meg magának, persze a mostani spiritualitásban már felül lehet írni eltervezett dolgokat, a szabad akarat erősebb.  A lényeg mégis az,  hogy egy asztrológiai képlettel talán jobban megismerheted azt a csodás kis jövevényt, aki megtisztelt azzal, hogy téged választott Anyukájának!

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölésem:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemezés – tanácsadás – Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php